21775
  • MerlinW
    - Ne kezdj óránként új sessiont
    - Csinálj offline LIVE accountot
    - Fáradj át a warez topikba
  • SirAlo
    Nem tudtad hogy a redbullnal nincs masod szamu pilota?:D
  • MerlinW
    Rég rossz, ha catchup-ra van szükség egy autós játékban:) NFS-ben GRID-ben még belefér, de itt..
  • Krisztiam #5143
    sziasztok, hogy lehet azt megoldani,h az elején ne kelljen mindig a riporterrel beszélni és ne kelljen megadni a a vezetéknevemet meg utónevemet etc.. ??? Köszi a választ
  • Alexease
    Biztos lesz, de az mar annyira osszetett, hogy nem eri meg. Grid-del is ez volt, lehetet piszkalni, de osszessegeben nem sokat valtozott.
  • thedriver
    Biztos lesz akkor valaki, aki belepiszkál abba is, csak idő kérdése. :)
  • Alexease
    Meg lehet mindent, az AI-t is, ott van az osszes file;) Csak kinek van arra ideje;) Autonkent, palyankent, kanyaronkent vannak megadva a kanyarsebessegek, a catchup-os szorzok 40-120%-ig, az osszes beallitasra egyenkent;) 100-150 olalnyi XML szoveges file;)
  • thedriver
    Az AI-t nem lehet megbabrálni? Vagy ahhoz az egészet újra kell írni? :D
  • Alexease
    Kezd beindulni a "modolasa" a programnak, itt eleg sokminden van, erdemes lenne kitenni a banner ala a linket: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/

A kulonfele tapadasokat, kezelhetoseget modosito "modoknal" figyelembe kell venni, hogy az AI sz*r*k az ilyen dolgokra, droton huzzak, felole lehet tukor jeg is, vagyis a karriernel bele kell szamolni, hogy a Codies altal elore kitalalt koreografia nem fog mukodni;)
  • thedriver
    A második szezon végén szerződést ajánlott a Red Bull, igaz, csak második számú pilótának, de ez majd változik úgyis. :D Nem sokat hezitáltam, azonnal elfogadtam. :D
  • crossy104
    Köszi! Holnap megnézem.
  • laci 700
    DFGT = Logitech Driving Force GT
    Géphez mindenképp jó választás, de a hivatalos oldalon nincs feltüntetve az Xbox támogatás! (de ettől függetlenül még működhet vele, utána kell járni)
  • Jacek
    PS3-hoz nem?
  • crossy104
    Fiam akarja tolni xboxon.
  • crossy104
    Azt mit takar? Bocs a lámaságért, de mostanában WOT-t tolom.
  • Ulvar
    Szerintem DFGT tökéletes lenne. Szerintem az jó XBOX hoz is.
  • crossy104
    Szia! Melyik kormány jó Xboxra és pc-re is? Mindkettő van.Holnap akarok venni kormányt.
  • Firerock
    nemértem egyeseknek mi bajuk van vele,szerintem gyönyörű
  • IXEMGabeo
    ja meg Time trialon nem is szaggat annyira, mint a versenyen:D Monaco szörnyű főleg az utsó két szektort képtelenség hiba nélkül bevenni szaggatással:(
  • Skynet
    A time trialban alapból hiába kapcsoltok ki/be bármiféle kipörgésgátlást és egyéb segítséget,minden nyomorékabbra van butítva...Minden segítséget kikapcsolva olyan mint a karrier vagy a grandpri minden segítséget bekapcsolva....
  • Joybull
    Nálam az a szép hogy a time trial-ba hasítok a versenyeken, gyakorláson viszont nem megy. Szerintem alapból a time trialban ki van kapcsolva a gumikopás. Amint a gyakorlásnál bekapcsolom a kocsi kipörög, csúszkál szóval egy rendes kört nem tudok összehozni.
    Az meg tényleg nagyon zavaró hogy gyakorláskor mikor gyors körön vagy a bokszból elédjön valaki és feltart erre kiírja hogy veszélyes vezetés 5 helyes büntetés.

Na ott szokott a pöttyös labda elgurulni és jön a quite.
  • Aaron1212
    Köszi a segítségeket.
    Most azt szeretném megtudni hogy miért van az hogy a ferrárival 8mp-t kapok az utolsóval szemben?
    Azt tudom hogy béna vok de csak kell másnak is lennie.
    Ha netán a beállítás lenne akkor valaki tudna e jót a bahrein-ni pályára jó beállítást.
  • Laceee
    TimeTrial-ban a Melbourne-i pályán az elsőnek elég meredek ideje van, vagy már ehhez is van cheat ?
  • adam46
    Kéne csinálni egy Hotlaps-ot nem tudom, hogy van e igény rá? Így nyomon követhetnénk a legjobb időket.
  • adam46
    F1 2010 - Készül az első javítás

Remélem nem lesz túl nagy méretű, mert nekem Xbox arcade van, és 73 mega van még szabadon.
  • Leky
    Fullscreenbe én így tettem át (hogy mennyit kerestem):

Xp alatt:
    Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml fájlban keress rá a fullscreen szóra és az értékét írd át true-ra pl. a notepad-al (így nézzen ki fullscreen="true" )
  • MerlinW
    Alt+Enter
  • HG
    Szia!

Át lehet autumatára állítani, mégpedig a Driver Assist menüben.
    Fék: Nézd meg a kormányod jól van-e kalibrálva (Nem a játékban, hanem a Vezérlőpult - játékvezérlők alatt. ) Ott jól érzékeli a féket? Ha nem, kalibráld újra. A játékban tudsz állítani a saturáción.
  • [HUN]FaTaL
    :D:D::D
  • laci 700
    Haverral majdnem összevesztünk. Azt mondja hogy élethű és az irányítás is az! Mondtam hogy a grafika jó, de nekem az irányítás nem tetszik mert a gép rásegít (ha ki van kapcsolva a segítség akkor is) stb., de ő bizonygatta, hogy nagyon jó és ő irányítja a kocsit, a gép nem nyúl bele stb. Végén kiderült hogy billel tolja és segítségek be vannak kapcsolva! :D
  • IXEMGabeo
    na most kipróbáltam a time trialt a Red Bullal Melbourneben 1:26:294-es időre, Barcelonában pedig 1:21:384-es időre futotta, igazából nem hibáztam egyik körben sem, kontrollerrel mennyit mentek ezeken a pályákon? kíváncsi vok a véleményekre mik a viszonyítási alapok...persze függhet simán az autóbeállítástól is
  • MerlinW
    Expert - Simulation: high?
  • MerlinW
    OFF: kipróbáltam a Ferrari Academy-t.. kb olyannak kellene lennie egy F1 játéknak:) Mármint autóvezetés szintjén.
  • McCartman
    minden rendben? tényleg csak ennyire futotta?

hogy lehet lenémítani másokat multi közben? egész verseny alatt idegesítően óbégat egy román idióta.

@Aaron1212: alt+enterrel tedd vissza teljes képernyőbe.
  • Aaron1212
    Valaki válaszolna légyszíves az 5024-es kérdésre plusz azt szeretném kérdezni hogy hol lehet berakni fullscream módba a játékot?
  • IXEMGabeo
    érdekes volt tudnak hibázni mármint az AI, Barcelonában mentem egyet Trullival 24. ről lettem 9. 7 kör alatt, de a lényeg Rosberg akkorát repült h valami csoda látvány volt egybe maradt a kocsija teljesen nem tört össze pedig full törésre volt állítva a menet:D. nekirongyolt Petrov az ő szárnya totál letört és Barrichelloé is nagy látvány volt én meg szépen elhúztam mellettük, ráhajtottam a szárnydarabokra és kibírta a gumi végig, pedig be volt kapcsolva a Tyre szimuláció:D na mind1 gondoltam ez poén érdekes dolgok akadnak
  • Ulvar
    Vérpistike xDDD xDDDD áá kurva jóóó méééég már rég senki nem beszél a szim részéről de még mindig ezzel ugat :D. És ő áá... de tök jó ezen röhögni :D.
  • McCartman
    fura , hogy erre még csak most jöttél rá. minden játék forumáról elmondható ugyanez.
  • barcames
    nem de már mondtuk 100x
  • oneal1
    év közben nem lehet csapatot v áltani?

egész jók az eredmények a lotussal, most nyertem monaco-t:)