21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
necsiteljel:) Lotussal kicsit tobbet kell szenvedni:) legenden:) -
tapolcaib #5234 Verseny közben,hogy lehet taktikát illetve gumit változtatni??? Pl.: ha esik az eső! -
IXEMGabeo #5233 thx:D -
Gabor_(HSF) #5232 dokumentumok/my games
-
zsotesz #5231 Ma lenyomtam ausztráliát, a csapat megint alkotott. Kb. az 48. körben el kezdett esni az eső, mivel vezettem meg annyira nem esett kintmaradtam. Webber jött mögöttem ő sem ment ki. Aztán az 53. kör környékén már elég vizes volt a pálya meg a csapat is rágta a fülem, hogy mennyek ki, fölteszik az intert. Kimentem, erre mikor jövök ki a boxból akkor veszem észre, hogy ezek száraz keményet raktak föl
. Úgyhogy jöhettem ki megint (ekkor már én állítottam be az intert, biztos ami biztos) így lett az 1-2. helyből 6.
-
Sziasztok!!
Hol tudom beállítani hogy törjön az autó? -
IXEMGabeo #5229 állat vagy:D nem lehet letenni ugye ugye...
hol vannak a safe file-jai a gamenek? ugyebár a múltkor elveszett a mentésem hol tudok biztonsági másolatot csinálni? -
Köszi, ezt kipróbálom!
Eléggé vicc kategória, hogy ennyit kell átírni:D -
Gabor_(HSF) #5227 Én azt egész éjjel nyomtam(reggelig)és csak ugy tudtam nyerni,hogy valamikor hajnalba újra kezdten az időmérőt és a keményebb gumival csináltam meg a pole-t igy kint tudtam maradni majdnem a legvégéig..
mert ha a verseny közepén jöttem ki,a boxban mindig megelőztek -
Gabor_(HSF) #5226 Én a torro-val kezdtem..
Most végeztem Suzuka pole,(hát ez sem egyszerű)
Én már a 14.verseny után WB lettem,,
Eddig összes verseny pole,leggyorsabb kör és win..
Már minden nagycsapat tett ajánlatot évi 10-11 milios szerződésre:))) -
Nem kosztüm hanem custom :D -
burkos01 #5223 Köszi. Valóban. -
Joybull #5222 A lakókocsiban, mikor a versenyt indítod ott van egy difficult és azon belül lefelé gördítve lehet a kocsitörést benzinfogyást és gumikopást is beállítani. Mikor kilépsz akkor már nem a hard hanem a costum beállítást fogod látni.
-
Laceee #5221 Verseny replayt hol lehet megnézni?, ha már kiléptem a játékból akkor buktam ? :P -
burkos01 #5220 Hard nehézségen hogy lehet bekapcsolni a gumikopást karierben? -
McCartman #5219 omg , hogy ez mekkora barom. 
minden F1 2010re vonatkozó bekezdést 'az előzetes videók alapján' alkotott.
ugy aztán lehet összehasonlító tesztet írni , hogy egy percet sem játszott az adott játékkal.
-
IXEMGabeo #5218 jaja úgy lehet nagyon élvezetes, de azért a gamepadon már nagyobb a kihívás főleg szaggatva itt-ott:P -
Laceee #5217 Alap, hogy kormánnyal játszok. -
IXEMGabeo #5216 biztos kormányos vagy jók a reflexeid akko:P -
keress rá neten.
registrybe átírsz egy számot nemtudommire (ezért keress rá)
és sp3-nak hiszi. közben minden marad változatlan.
megéri... -
Nem tud olvasni csak írni, biztos bot. -
Laceee #5213 45 mp-vel nyertem a 100%-os versenytávot(volt 3-4 megpörgésem+jobb hátsó defekt a lágy gumival a 9. kör környékén) 1:57 volt a legjobb versenyben futott köröm, ez így elég lájtos, várom a javítást :P -
atti73 #5209 Igen az is megvolt, de semmi :( -
Pont szingapúrban vagyok, de még csak installációs köröket mentem. Nehéz a pálya. Monzát megnyertem előtte, mert nem mentem ki a végén kereket cserélni, pedig elkezdett szakadni, de végigcsúszkáltam inkább 2 és fél kört és bejött:) egyik pályán jól megyek, máshol kevésbé, de most már ott vagyok az első 10be, de van amikor teljesen esélytelen vagyok pl a dobogóra a Williamsal. Izgalmas na. 5. vagyok a Vbn, a csapat szintén. -
Gabor_(HSF) #5207 Az első 4-5 verseny még gyerekjáték..
De jön Monaco,vagy ahól most tartok, Singapore,na az majd megizzaszt,ha nyerni akarsz -
Hali!!Videókártya drivert frissítsd szerintem nekem is ez volt a baj!!!! -
Leglegnehezebben told az való "nekünk". -
te lehetsz vagy 15 éves ha nem vagy tisztában a vezetés alapjaival :D -
peter0 #5203 te igen okos gyerek lehetsz! Biztos valami 15 éves senkiházi, aki itt éli ki, hogy el van nyomva az iskolában! Gratulálok! de azért köszi a hozzászólásod... -
atti73 #5202 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Megvettem a játékot, feltelepítettem és indítás után fekete képernyő f1 2010 felírat majd leáll. Az üzenet pedig: " A(z) F1_2010_game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Alatta a szokásos értesítse a microsoftot a problémáról, hibajelentés küldése vagy mégse. Lövésem sin mi lehet a gond. Gépigény rendben, minden játék maxra véve akadás nélkül fut. Ha valakinek van ötlete, azt nagyon megköszönném!
További jó játékot Mindenkinek!
Üdv. Attila
u.i.: rendszer: SP3, 2 magos proci, nvidea 9800 GT -
nézz onboard videókat(igazit meg játékbelit is),figyeld a gázadást meg hogy a kormánnyal hogyan kell játszani.
Nem kell mindig satu fék!A kormánnyal nagyon finoman lehet bánni.
A kocsit be kell állítani a pályához és a vezetési stílusodhoz minden verseny előtt.Ill gyors kanyaroknál nem kell félni a kerékvetők használatától. -
GazCamp3r #5200 tipp: ne játszál autós játékokkal, és add el a kormányod ASD:AS:ASD -
peter0 #5199 Komolyan mondom nem értem, hogy hogyan csináljátok ezt...én utolsó vagyok edzésen, pedig kormánnyal játszom! Pl a gyors jobbkanyarokba is mindig le kell vennem a gázról a lábam, mert kisodródom akkor ha nem teszem!!ha meg leveszem veszítek egy csomó időt! Ezt sem tudom hogyan tudnám kiküszöbölni! A vége meg katasztrófa...tipp? A beállításaim, autómata váltás, fékezés manuális, a rásegítés pedig maxon van (ha leveszem nagyon hamar megpördülök kigyorsításnál)!! Valami tipp? -
IXEMGabeo #5198 természetesen Virginnel, mert Red Bullal mentem 1:21-es időt is -
IXEMGabeo #5197 azt a pályát hibátlanul gamepaddal baromi nehéz megcsinálni...ha erőlködve is maximum 1:26 os kört tudtam ott menni:S elég gány -
IXEMGabeo #5196 ezt már kb 3 hsz-ben fejtettem ki:D nálam mindig Petrov és Trulli szokta ezt csinálni:D de egyszer volt olyan h Buemi is megcsinálta egy párszor:D -
nem szeretem a végét, a régi vonalvezetés jobb volt...ott én is megszoktam pördülni néha :D -
LOL -
peter0 #5193 Katalán nagydíjon a 3. szektorban vesztítek 4 mp-t!! Addig a legjobb vagyok, majd jön ez! Ja, a célegyenes elötti kanyarban mindig megpördül vki! Kicsit érdekes... -
burkos01 #5192 Valami jó autóbeállítás kellene a kínai pályára.