21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Laceee #5315 Énsem értem mit művelnek itt egyesek, versenyen kaptam 10+ figyelmeztetést vágásért/ütközésért, de büntetést még nem kaptam, hozzá kell tennem nem félpályákat "szoktam" vágni..., és nem "szoktam" beépülni a másik autóba. -
Tomy Lee #5314 Nálam csak addig volt kirakva az ideális ív vonal segítség míg át nem mentem a pályákon elsőre aztán már megjegyeztem és kivettem.
Még annó mikor játszottam a régebbi F1-el oda-vissza vágtam az íveket de mostanra felejtettem és van új pálya is szal nem gond az ha bennt van pl szabadedzésen pár karika elejéig -
Néha kicsúszok a pályáról és akkor is büntit ad levágásért, szóval inkább a játék a szar. -
Pitti #5312 Controller beállításnál vannak olyasmik, hogy menüválasztás FEL/LE/JOBBA/BALRA. Azokkal lehet verseny közben válogatni. Ha valamelyiket megnyomod előjön a menü ahol jelzi, hogy melyik gombra mit választasz.
pl: "LE" kerekek, aztán fel kemény, vagy jobbra lágy, vagy le inter, vagy balra eső.
nem tuti, hogy helyes a sorrend emlékezetből írtam.
Mikor a boxban gurulsz limiterrel, van annyi idő, hogy kiválaszd a megfelelőt. Kivéve, ha az első garázs a tied, akkor a pályán kell megtenned, ahol én rendszerint elszállok mikor a menüt nyomkodom :) -
hiszed vagy nem elég sokat játszottam F1-es játékkal nem kell magyarázni hogy kell az ideális íven menni (amúgy nem használok segédvonalat, sem fékrásegítést, csak kipörgésgátlót)
-
1 levgásért 10 mp? ti mit csináltok? még sosem kaptam ezért, csak figyelmeztetést, amúgy a pályán kell menni a vonalakon belül, mert az a szabályos. Megnézném hogy mentek, mert elképesztő amit néha írtok. -
Hát ez marha jo hogy a nyalókás ember mindenkit elenged, dícséretes.
Ezen kivül hihetetlen ez az "invalidated lap" szöveg, nyomom a kanyarba mint az állat (bill-el játszok :D) szépen íven tartom a kocsit és véletlen az egyik kerék kicsit a rázókövön túl megy, erre invalidated lap, verseny közben ugyanezért rögtön megkapok egy 10 mp-es büntit. hát nem mondom : D én 6 éves korom óta nézem a forma1-et, tehát 17 éve de még sosem láttam hogy ilyenekért valakit megbasztak volna... hihetetlen -
tapolcaib #5308 Futam közben,hogy lehet taktikát illetve gumit cserélni? -
hát igen
ez nem javít túl sokat
a másik jobb szerintem,csak abban pár pálya van csak -
temes69 #5306 hali,
a vezetésrásegítéseket hol tudom kikapcsolni? az optionsban sehol nem találom... vagy ha easyn játszom akkor nem is lehet? -
Még annyi, hogy elvileg ezt is kijavítják majd Patch formájában. -
Igen. -
Elvileg kell neki a kétmagos proci, a nélkül hibával kilép induláskor. -
WinStar #5302 sziasztok.Érdeklődni szeretnék hogy télleg kell minimumnak a gammának a két magos prcoi?Egymagossal is elfog indulni?Vagy csak szimplán nagyon szaggatni fog? -
Ugyanezt írtam én is. -
Gabor_(HSF) #5300 20%-nál is kötelező..nincs olyan hogy nem használod mind2 gumit -
priluki #5299 ezt a fökönyvtárba kell másolni? -
Ez minden palyan mukodik:) Osszehasonlitasnak ott a video, bar eleg kis meretu de azert latszik;) -
minden pálya meg van csinálva?
van valami összehasonlító kép? -
defektek!! ha 40% tavon mesz a hard 24 kort bir, ha 30% 20-at es igy tovabb puruttya 13 koros legkisebb karrier mod tav, 8-at bir max a lagy gumi!!de az a max!! 6 korul mar egy fos:) -
Options. -
Helló
Hol tudom beállítani hogy törjön az autó? -
20 %-tól felfelé már kötelező kiállni, gondolom karrier módban is ezért 20 % a legrövidebb választható versenytáv. -
szerintem 20%os versenyen nem kötelező kiállni... -
nem lehet hogy az ilyen köridőkkel kapcsolatos problémák azért vannak, mert 10 meg 20%os versenytávokat nyomtok? Azért egy 40-50%os illő lenne... -
Q3ban nem enged gumit cserélni, meg van már, érted? ez volt a kérdésed... -
Itt van egy nagyon jo mod amivel ki-be kapcslhato az a sargas szuro, sokkal realisabba teve a latvanyt. (SHIFT + F12 vel aktivalhato.)
-
zsotesz #5288 Én egyébként azt nem értem, hogy ilyen hibák hogy maradtak a játékban? A tesztelők mit csináltak? Nem hiszem el, hogy a box-os hibát, a viszonylag sok defektet, meg egyéb idegesítő hibákat nem vettek észre. -
jah egyszer én is bejátszottam, tényleg szívás, de én reflexből +1 kört megyek mindig, így nincs gond ;) -
Micheliszt is bepaliztak.:) -
Pitti #5285 Túl az 5. futamot karrierben elég sok bosszantó dolgot vehetünk észre amiket sokan leírtatok már.
Pl. Monacoban 5 kört raktam a lágy gumiba a Q3-ban és nem kíméltem, mivel ezzel kell indulni a versenyen gyakorlatilag kb 3 kör után alig vezethető (20%-os versenytáv 16kör). Pole-ból indultam, kiálltam a 3. körben ezzel elkerültem a tumultust is a boxban és 18. helyre jöttem vissza. Előztem még 6-ot valamint rajtam kívül még kb 3-4-en mentek boxba a verseny alatt, 9. lettem. Most akkor csak nekem kötelező a boxkiállás, vagy hogy van ez?
A verseny után szerettem volna megnézni, hogy ki mikor ment ki a boxba, de legalább csak annyit, hogy volt-e kint, természetesen ilyen információ nincs.
Időmérőn a boxban ülve nem látom, hogy ki hol tart a pályán, azaz mikor kell kimennem, hogy ne legyen előttem senki.
Versenyen nem látni, hogy előttem mögöttem hány másodpercre van autó.
Szabadedzésen még sosem láttam a 3. szektoridőt.
Time trial-on 4-5 másodperccel megyek jobb időt ugyanazzal az autóval mint karrierben friss gumival az első körben. -
ptys27 #5284 Monte Carloba 1:16.197-et mentem momo racing kormánnyal jó időnek számít? -
ja brunya Lotus-al persze:) -
nade ilyenforman ertelmetlen volt a post:) -
most voltam Barcelonaban, pfff gep itt olyan hiperugrasokat hajt vegre:D:D
Legenden 13 rajtkocka 1:24-es idovel na versenyen ennel ok gyorsabban mennek teli tankal:D:D persze a puruttyakra gondoltam:) -
tényleg? megleptél.
azért remélem sikerült leszűrni a lényeget, még ha a fogalmazást el is rontottam...
-
ööö a Q3-ban 10-en vannak:D -
IXEMGabeo #5278 kihagytam Valenciát amelynél a gép baromi lassú majdnem minden kanyarnál:D azt is csípem a játékban...Kobayashival ott nagyokat mentem, Interlagos olyan átlagos lett, mindig is jó pálya volt, de még azt is szokni kell... -
IXEMGabeo #5277 most nézem hát a BMW Sauberrel nagyon jó lenni:) lényegesen jobb autó, mint a Hispánia:D nem baj az gyakorolj csak, amúgy pedig Szingapúr sztem az egyik legélvezetesebb pálya, ha betanulod, nagyon ott van a hangulata:D, de nagyon bejön Malaysia, Hockenheim is esőben, Spa, Montreal, Monza, Suzuka és Abu Dzabi hatalmas még:D Monaco, Barcelona, Sanghaj, Hungaroring is még szokni kell nem csípem ezeket a pályákat, Monacot bírtam mondjuk, de itt baromira szaggat az a pálya nehéz nekem jó időt menni a 3. szektorban, Melbourne-t is bírom csak ott is szaggat és marha nehéz hiba nélkül menni ott is...Yeonghamon, Silverstoneban, Istanbulban még nem mentem:D -
ps3.. bár más pályákon még szinte nem is mentem, csak az első hármon :)