21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Minden off kiveve az ABS es Lotus :D amugy utolso lettem :D -
Egy pár körön még lehet tartani, de mikor a sisak is elkezd vizesedni nekem onnnatól nagyon csuszkál, sőt volt olyan is mikor már az intermediat is nagyn csuszott -
milyen nehézségi szinten játszol, milyen autoval? -
Hat erdekes ez, elkezdett futamon esni az eso, es ugyanugy mentem slickel a vizes palyan mint a szarazon :D -
valaki légyszives mondjon már valami jo taktikát, hiába megyek a nyomvonalon, egyszerüenn utolso vagyok 5. futam ota, valaki meg már 1 futamot is megnyerte ahogy olvastam -
Mintha eddig állítottuk volna, hogy szimulátor. -
A magyar pályán pl. a utolsó előtti kanyarnál folyamatosan invalidated lapot ír ki, ha csak egy picit beljebb mész rá a rázóra. -

-
Michelisz Norbert Gamestart.TV-n megkérdezték hogy mennyire arcade és mennyire szimulátor a F1 2010:
90(arcade)-10(szimulátor)% -
Igen? Hmm.. akkor elnézést.. :) -
baly0217 #5345 Sziasztok.azt szeretném kérdezni h a visszapillantót azt hol tudom bekapcsolni? -
edisonae86 #5344 Elsőszámút akartál mondani :)mert De la Rosa az elsőszámú pilóta a Saubernél. -
spiercell #5343 Lehet csak én vagyok így vele, de nekem még mindig az a kicsit fakó/szürkés színek jobban visszaadják a futamok hangulatát, mint amilyenek ezek a modok. Lehet csak a tv-mel van a baj?:D -
Nem. Mivel mindig a másodszámú pilóta helyére kerülsz be. -
Gyakorlás: rámszólnak a boxból hogy a csapattársam gyorsabb mint én, vaamit csináljak... ránézek az időkre és ott van mögöttem... beérek a boxba, nézem az idejét, több másodperccel szarabb mint én.... néha azt is megjegyzi hogy másoljam le a beállításait, de azt mégis hogy? :) -
ez a lightning mod teljes verziója?
-
edisonae86 #5339 Szevasztok
Egy problémám lenne: Mivel Kobayashi fan vagyok,szeretnék az ő "bőrébe"
bújva menni a career módban. De őt dobja be csapattársnak mellém, és De la rosa helyén vagyok. Megoldható hogy pilótát váltsak valahogy a career módban? (Az én esetemben a 23-as autót vezetni :) ) Előre is kösz a help-et -
IXEMGabeo #5338 ez így van, ha másik autót hagyunk le levágáskor már adja is a penaltyt...normáls esetben csomó Warning belefér;) -
IXEMGabeo #5337 ezt most már megint úgy írtad le, mintha te lennél a király és sosem hibázol...attól még h gokartozol nem kéne elszállni utálom az ilyen embereket:D:D -
lol mekkora a kulombseg moddal es mod nelkul...:D:D: most a codmasters direkt ilyen rosszul adta ki es aztan meg modokat tett hozza vagy hogy nezhettek el egy ekkora hibat? ha egy ilyen kis moddal ekkorat javulhat a jatek?
-
RYO21 #5335 Sunmod -
Mondjuk asszem nekem nincs minden szabály bekapcsolva, lehet ezért csak az aktuális kört tiltja le. -
A jatek konyvtarba:) -
zsotesz #5332 Én is észrevettem time trialban, ha kétszer vágod le a kanyart egy körön belül akkor a következő kör is érvénytelen. -
mardal #5331 Próbálgattam a játékot és akik azt állítják hogy nem lehet megpördülni azok nem tudom mivel játszanak,én kormánnyal játszok és ha még be kapcsolom a segítséget akkor élesebb kanyarban rossz kigyorsításkor simán keresztbe lehet állni.Viszont van pár olyan hiba ami nagyon idegsítő benne és jó lenne ha javítanák,pl ha gyors körön vagyok és jön ki valaki a boxból akkor tuti hogy nem enged el vagy pl a nyalókás ember,senki sem jön a boxban de ki nem engedne. -
Igen, meg akkor is kapsz ha "kicsúszol" ás bevágódsz a szemközti kanyarba, hát még jó hogy büntet... ilyenkor szépen a legrövidebb úton vissza kell gurulni a pályára és akkor nem szól semmit. Szabályok azok szabályok, a gép nem tudja eldönteni hogy szándékos volt vagy nem, azon kereketen belül büntet ami meg van adva neki, ez nem hibás és nem is rossz. Ezeket kell betartani és nincs semmi baj. -
ja, sose kaptam még 10mp büntit levágásért, csak ha folyamtosan csinálod akkor kapsz, legalább 5 alkalommal... illetve most épp melbourne pályán volt öt ilyenem de nem kaptam büntit. -
Ha tobbszor kicsuszol a kovetkezot is elveszi. Time trialba szoktam az uj palyakat betanulni, hogy ne szabadedzesen fogyasszam a gumit. Ott rendszeresen nyomja ezt, hogy a kovetkezo kort se meri.
Amugy sztem ki fogom kapcsolni a szabalyokat. Ugyis normalisan jatszom, kimegyek cserelni, kerulom a bajt, esetleg kis lokdosodes amire max warningolna. -
Sziasztok!
Hol lehet ebbe a játékban be vagy kikapcsolni a törést?Nem találom meg! -
ezt hova kell másolni? -
Ha kettőnél több hagyja el a pályát, illetve ha nem szerzel előnyt, akkor meg minek vágnál ? :)
Ha meg melletted van az ellenfél, az első tengelytávja elérte a te hátsódat, akkor figyelned kell rá, helyet kell hagynod neki. (legalábbis ilyesmi szerint kellene ítélnie a játéknak) -
Nem a következő körre kapod az invalidatet hanem az aktuálisra. -
Szarul ertelmez a jatek tobb szabalyt is. Nekem is sokszor feljon ez az “invalidated lap” baromsag. Eleve csak akkor kene ugatnia kanyarlevagasert ha mind a 4 kerek elhagyja a palyat es elonyt szerzel belole. Tehat ha versenyen igy elozol, vagy a levagassal megakadalyozol egy elozest, illetve idomeron gyors koron.
A kedvencem az “invalidated next lap”, az akkor van ha ketszer lemesz a palyarol egy korben. Mire fel? Ilyen szabaly nem is letezik, max a fejlesztok agyaban...
A masik erdekes tema az utkozesek megitelese. Benezek egy fektavot, kiutok ket autot az neki csak warning. Par kor utan aztan belso iven szepen bebujok Rosberg melle, kifekezem, hozza se erek, erre kigyorsitasnal ahogy kovetem az idealis ivet a kovetkezo kanyar fele megbuntetnek illegal blocking miatt. WTF?? Egyreszt elorebb voltam, masreszt lehet vedeni a poziciot egyszeri iranyvaltassal, (mar ha az idealis iv kovetese iranyvaltasnak szamit) csak cikazni nem szabad, az a szabalytalan feltartas..
-
"pályaelhagyásért nem ad büntit,ha csak nem minősíti előnyként,vagy visszatéréskor nem csaptok el valakit.."
Sajnos attól függ hol csinálod, ha előrébb mész vissza a fűről akkor bizony néha ad mert levágásnak érzi a szerencsétlen, mondjuk egy s kanyar után. -
Pitti #5321 szerintem is így van, sőt olyan is volt, hogy vágással előztem, jött az "invalidated lap" felirat majd "penalty", ekkor visszaengedtem magam elé a komát és semmit bünti nem volt. -
Nektek az első év után milyen szerződést ajánlottak? -
Gabor_(HSF) #5319 félrebeszéltek!!
pályaelhagyásért nem ad büntit,ha csak nem minősíti előnyként,vagy visszatéréskor nem csaptok el valakit..
invalid lap is teljesen rendben van az időmérön,ha csak 2 kerékkel hagyod el a pályát nem veszi el a kört..
nem is értem miket írogattok... -
Pitti #5318 monacoban az alagút utáni sikánnál egyszer durván elrontottam a féktávot, nem volt mit tenni elengedtem egyenesen közben 3 autót előzve, simán csak figyelmeztetést kaptam. A következőben körben már szándékosan mentem tovább fék nélkül stop n go lett belőle :) -
Nem lehet, hogy előztél ? Mert akkor megérdemled :D -
tapolcaib #5316 köszi