21775
  • JohnAngel
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a gondom, hogy normál fokozaton sem a gumi nem kopik, sem az autó nem lesz totálkár komolyabb ütközésnél. Következő fokozaton már ezek bejönnek, de a ellenfelek is jobb időket futnak.
    Megoldható valahogy az, hogy a a nehézségeget 3-ra állítom, de a ellenfelek maradnak közepes szinten?
    Nagyon hiányolom a fentebb említett két dolgot normál fokozaton.
    Azt néztem hogy a váltót, ABS-t és egyebeket lehet állítgatni, de ezt hiányoltam.
    Esetleg valakinek van ötlete?
  • szabii98
    Ha 14. lettél, de utolsóról indulsz, akkor rajt büntetés, 5helyes pedig a versenyen van, 5 vagy több helyesnél célszerűbb mindig legelső helyre menni a qualiban.
  • zolee145
    Ma megtapasztaltam a remek defekt effektet.:D Azt már videó alapján is mondtam, hogy pont fordítva mozog a gumi mint ahogy kéne, de ott még nem vettem észre a fékezést. Szóval ha nekem van egy defektes jobb elsőm, és közelítek (direkt) ezerrel a kanyar felé, és padló féket nyomok, miközben idióta módon teljesen jobbra tekerem a kormányt azért illene annak a defektes jobbelsőnek blokkolnia. (expert, meg segítség off, stb)
    Tulajdonképpen fentebb vázolt körülmények közt egy zsírúj guminak is illene blokkolni, de hogy még a defektes sem tesz ilyet az vicc.:D
    Cserébe viszont nekivezettem a box bejáratnál lévő guminak a kocsit ami azonnal nullára lassult, kivéve a defektes kereket, ami még forgott egy kicsit majd az is lelassult és megállt.:D

Azért van baj ezzel a "fizikával"...:D

Viszont az eső nagyon jó, mármint jól néz ki.
  • Aaron1212
    Az miért van hogy 14. lettem a q2-ben és a versenyen pedig utolsó helyről indulok???????????????????
    Ütközésnél ilyet ír ki hogy frontális ütközés(collision )
    Ez büntetéssel jár?
    Még valami ha 5helyes büntetést kapok akkor az egész hétvégére vonatkozik?
  • SeanJRRussel
    Esetleg működik warezzal is vagy csak is eredeti?
  • kf1rl
    Sziasztok!

Akinek kedve lenne Online F1 2010 körözgetni keresse fel Daemont msn : [email protected] címen. Bővebb információk nála.

Szükséges programok tőle lehet kérni
    Körlevél :P add tovább
  • Joybull
    Hali
    most jutottam el monaco-ba és eddig sem volt piskóta a szabályrendszer, rendszerint megbuntettek, de most besokaltam. A rajt utáni torlódásban a visszafordítónál állunk sorba, hogy mindenki bevegye a kanyart, erre megjelenik a felirat hogy illegal blocking és mire bevettem a kanyart kaptam egy áthajtásos büntit.

Nem tudom ki mennyire állítgatja az autót, én rábízom a mérnökre és általában a gyors beállítás valamelyikét használom. Mióta bekapcsoltam a gumikopást azóta az utolsó helyen kullogok előtte meg simán vittem a pole positiont. vagy legalább is valamelyiket az első 10-ből. Azért hihetetlen hogy egy beállítás ekkora különbséget jelentsen hard fokozaton.
  • SeanJRRussel
    Nekem a merci is ajánl szerződést,ha nem lesz jobb megyek oda
  • zoliapu
    Leírom mégeszer

OGL és a DX ugyan olyan csak OGL gyorsabb kicsit, viszont kell tudni hozzá jól programozni.

• Marci0115
    egyértelmüen sauber-hez, amiota ezzel a csapatban játszok mindig a top 5ben vagyok
  • [HUN]FaTaL
    Hát persze :D DXhez meg nem kell tudni programozni. lol :D
  • IXEMGabeo
    helyedbe a BMW Sauberhez mennék...
  • twi452
    a HRT-hez, egyértelmű előrelépés lenne XD
  • zoliapu
    OGL és a DX ugyan olyan csak OGL gyorsabb kicsit, viszont kell tudni hozzá jól programozni.
  • Krisz018

Szerintetek melyik csapathoz igazoljak majd ?
  • pointer4
    Akkor ahhoz vidd vissza, aki írta :D
  • ronaldo86
    nem eredeti..
  • lolSL
    vidd vissza a boltba, kicserélik a hibás dvd-t
  • ronaldo86
    hello...nekem az lenne a problémám h amikor elindítom a játékot SecuROM hibaüzenetet kapok!!..mi lehet a baj??lécci segítsetek
  • zolee145
    Szerintem nem a kormány kevés, hanem az esély, hogy olyat vegyen valaki most, mert nem gyártják. Gyanítom erre gondolt Ulvar.
  • Ulvar
    Mert ahogy írták leállították a gyártását.
  • Batmanci
    Most nézem, már két éve 48 éves vagyok! )))
    Majd egyszercsak átírom!
    Jó hétvégi száguldozást mindenkinek!
    Hali.
  • Batmanci
    Spiczi, fél repülőgépvizsga kell hozzá, amivel - tudom - Te rendelkezel, de nem kell ez neked. Te Nem olyan gyerek vagy. Persze, amennyiben ragaszkodsz hozzá, priviben a nevét megadom, de többet nem versenyzek veled :D!

A Probléma egyenlőre megoldottnak tűnik. Bekapcsoltam az autómentést (ami, nem egyenlő azzal, ha elakadsz kihúznak :)!), így a setup is megmarad, és át tudsz menni a köv. sessionra.

@Ulvar, miért kevés a G25? Nekem - nem vicc - az elsők között volt meg. 87 ropiért vettem anno, asszem' kábé 5 éve. Minden nap autózom vele. Nemtom', de sok kormányt nem tudsz mondani, ami ennyit bír, ilyen terheléssel?
    De elfogulatlan véleményed elfogadom, ha megalapozott. De össze ne merd hasonlítani 2010-es modellekkel, vazze!
    Csáresz, Laci.
  • mapi
    sziasztok, az lenne a kérdésem, h hol tudnám beállítani, h kormánnyal vezethessem az autót, mert a controls alatt nem találom, h ott lenne a joystick? aki tudna, segítene? előre is köszi
  • zzeN
    DFGT árát felvitték 30k-ra, G25-öt meg nem nagyon kapni, leállították a gyártását.
  • Ulvar
    DFGT, G25 nagyon kevés, G27 marha drága a többi még drágább ha jól emlékszem. DFGT szerintem ami még kapható is talán, de biztosan találsz G25öt is. Nekem asszem 2 vagy 3 éves a kormányom (DFP), de nincs nagyon okom rá panaszkodni.
  • 5c0rp330n
    jo, mindenfele szorszalhasogatas nelkul az eredeti szovegben ez volt olvashato:
    "a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni."

szerintem senkinek nem kell magyarazni, hogy ez micsoda istentelen baromsag. a ps3 semmilyen dx valtozatot nem tud es nem is akar futtatni, semmi koze a dx-hez. arrol lehet beszelni hogy melyik opengl-el milyen dx-hez hasonlo effekteket lehet csinalni, melyik miben jobb, de nem ez volt az eredeti kerdes.
  • zolee145
    Meg ugye az sem mellékes, hogy egyszerűbb 2 dologra optimalizálni, mint megszámlálhatatlan konfigot figyelembe venni. Gondolom kicsit lerövidül a játékkészítés ideje.

Meg aztán a PC-sek leginkább szimulátoroznak, míg konzolon soha nem volt erre igény. Ha az elsődleges piac a konzol, mint jelen esetben akkor az lesz a végeredmény ami most: egy szép árkád bohóckodás. Azért nem csoda, hogy ebből PC-re nem adnak el sokat.:)

Lehet fogni a warez-ra, de amennyire ki voltak éhezve a PC-sek egy jó F1 szimre biztos, hogy sokan vették volna meg. Ez a statisztika egy vélemény. A Codemasters felfoghatja úgy is, hogy na ezért szarom én le a PC-s tábor igényeit, mert úgysem veszik, vagy felfoghatja úgy is, hogy talán oka van annak, hogy miért konzolon megy ennyire az eladás.
    Ha ilyen lesz az F1 2011 is akkor tényleg elég konzolra kiadni...
  • GálTomi
    Sziasztok!
    Érdeklődöm, hogy manapság milyen kormányszettet érdemes vásárolni? Mi minősül manapság jó vételnek? Jó pár éve mikor kijött a GTR 2 akkor beszereztem egy Saitek R 220 "alap" kormányt. De mára sajnos a pedálok már nagyon pontatlanok.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • lolSL
    én azt nem értem hogy ezen mit fejlesszenek pcre? :D jol fut max felbontáson max beállításokkal ami szebb mint a konzol
    több kormányt támogat mint konzolon
    mi a rákom kell még egy autós játékban?
  • crossy104
    Mielőtt valaki felháborodottan megkérdezné, hogy miért xbox 360-ra és ps-3 ra csinálják már elsődlegesen a játékot annak itt egy adat.

Eladás az első héten: PS3: 237076 darab

xbox 360: 180535 darab

Pc: 11040 darab

• crossy104

Az F1 2010 jelen pillanatban mindössze DX9-es támogatottsággal van felvértezve, mégpedig azért, mert a PC-s és konzolos változatok szinte teljesen ugyanazok, és köztudott, hogy a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni.

A Codemasters közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a későbbiek folyamán érkezni fog egy DX 11-es képességeket is tartalmazó javítócsomag, azonban az már biztosnak tűnik, hogy nem ez lesz az első tapasz, amit a játék megkap. (Itt megjegyeznénk, hogy lelkes és hozzáértő játékosok már képesek voltak előcsalni eme fejlett funkciókat a kiadott változatból).
  • Rudi50
    http://f1game.hu/games-for-windows-live-utmutato
  • gera995
    mivan a dx 11el?
  • crossy104
    A dx11-et meg hozzáképzeled? Mert ebben a játékban is van.A második javitással jön, de kb. 10 perc alatt aktiválható.A többi játékról nem is szólva.
  • SötétBarom
    Ügyfélszolgálat újraaktiválja, annyit kell mondani, hogy gajra ment a régi.
  • Andrews2007
    Multizni hogyan lehet? A Microsoft Games Liveben kell regelni ugye? Működik Magyarországon is?
  • SeanJRRussel
    Nekem is volt olyan h úgyéreztem,sőt tuti h nem volt mindenki kerékcserén,de sztem ez lehet attól h speciel én még nem játszottam 100% versenyt mert megunnám.30-40% okat megyek és lehet h pl ezért is bugol néha a helyekkel meg cseréli fel az emebrkéket de ez csak egy ötlet.
  • Tikal #5557
    ugyan már, ne legyél már ilyen, töltsd le, próbaképpen :)
  • Jacek
    jaj mar, a kis alszent:)