21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #5676 billel fasza a manuális váltás, de vigyázni kell, ha váltasz lefele akkor nehogy a kezed a gázon maradjon a féket kell használni:D gamepadon nagyon nehezen tudom megtanulni, de majd ami késik nem múlik... -
aflamin #5675 Üdv!
Ti a motorokkal hogy spóroltok? én most tartok carrier-be a 4. versenynél és azt a motort használom amit a 2. versenyen is. szal eddig van 2 már használt motorom. Legend-en tolom, de abs és tc on :P és 100% versenytáv XD (merk*rváraráérek :P)
aki végigtolta az első szezont tapasztalt olyat hogy megdöglik a mocc futam közben? -
-
nem erted:) Proff fokozat monaco Lotussal Pole!! ugy hogy 1.5 secet kap a masodik, Legenden ugyan ez a kor kb max Q2-re eleg... -
Én williamsel vagyok,mindig beállítom a kocsit a fékeket és megyek.Manuálisan váltok,nincs abs em és corners only az assistom is.Jah és billel tolom. -
spiczi91 #5671 Ausztrália amúgy sem megy jól valamiért, de egy 5.-6. rajthely simán kinézett volna. Sebaj, majd versenyen :D:D:D -
Úgy hogy nem easyn tolják nem Ferrarival és nincs bekapcsolva segítség :).
Próbáld ki HRT/Expert/Legend minden off. Még így is belehet kerülni de ahhoz már igen jól kell ismerni a pályát. -
spiczi91 #5669 Úgy, hogy elveszi a körödet... :D -
Ne haragudjon meg senki,de nem értem h nem lehet q3 ba bekerülni... -
Thx! -
Nagyon rajta vagyok, hogy a pályalevágásért igenis büntessen, de azért ne hülyeségekért. Pl online F1 futam valamelyik Tilke pályán egészen biztosan kanyarátvágó verseny büntetés nélkül. Mondjuk ezt nem is erre a játékra értem, mert nem hinném, hogy ezzel lenne nagy online ligázás, de a kanyarátvágást büntetni kell.
Az egyenest viszont szerintem hosszában simán át lehet vágni, az nem szabálytalan.:D -
IXEMGabeo #5665 Melbourne?:D egy az egyben így jártam ott 13. ról indultam és 3. lettem, megnyerhettem volna a versenyt ha a Q3-ból indulhattam volna, ez van kár ezen filózni:D kormánnyal te még szebb eredményt el tudsz érni -
spiczi91 #5664 Tegnap lelkes voltam, de most megint felb*szott, megyek az egyenes közepén, erre kiírja hogy cutting corner, invalidated lap. Ha azt nem veszi el akkor megvan a Q3, így meg a 12. helyről indulok. Ha a versenyen is elkezd szopatni, akkor inkább tényleg abbahagyom... -
zsotesz #5663 ritka idegesítő time trial, mostmár ott tartok, hogy egy kanyarban egy kicsúszással kapok invalidated lap-et és invalidated next lap-et(!) -
partizan182 #5662 Esős futam vagy 10%-os táv: nem kell.
20% vagy afölötti táv, száraz futam: kell.
Futam alatt változik az időjárás: érdemes. -
Igen büntit kapsz érte.Időmérőn meg nem számítja azt a kört ahol "csaltál" -
Most akkor kell kereket cserélni vagy nem? -
robi40 #5659 ebben a játékban ugye nem lehet levágni sehol a pályát? (vagyis csalni) Mert kapsz büntetést akkor nem? -
Az időmérőn nekem az volt :D -
ausztráliába kicsit gyengébett mentem... 1:25.330 -
szabályos kör volt :) -
1:16.524
akkor beteg módjára mentél
-
1:16.202 -
nektek hockenheimben mennyi a legjobb körötök? -
spiczi91 #5652 Bahreinben sem cserélt kereket retek Hamilton, pedig ott aztán szakadó eső szokott lenni... :D:D:D -
Oké, csak sokan panaszkodtak, hogy nincs kerékcsere az ellenfeleknél. Ezek szerint ők sem voltak akkor tisztában a szabályokkal. :)
Vedd úgy akkor, hogy nem szóltam. -
partizan182 #5650 Ez pont annyira bug, hogy egyrészt a kézikönyv is írja, hogy így működik, a töltögetések alatt is megjelenik néha a tippek közt, az ilyen verseny elején ahogy írtad is nincs kiírt kerékcsere, és a valóságban is így van (ugye a szabályok nem azt írják elő, h kötelező kereket cserélni, hanem hogy lágyat és keményet is kell használni, wet guminál ilyen ugye nincs). Szal ez inkább feature :) -
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy az ellenfelek miért nem állnak ki karrier módban kereket cserélni egyes futamokon. Ha az időjárás változik a versenyre az időmérőhöz képest, akkor ugye a versenyen automatikusan másik gumival kell indulni, és ezt valamiért úgy veszi a játék, mintha már megtörtént volna a versenyen a kerékcsere. Szerencsére ez nem csak az ellenfeleknél bug, hanem nálunk is: simán végigmentem a futamon kerékcsere nélkül, és nem kaptam büntetést, kizárást vagy ilyesmit. Furcsa volt, hogy nem állít be kerékrcserét magától ebben az esetben a játék, de akkor emiatt a hiba miatt nem. -
Rudi50 #5648 Nektek van visszapillantótükrötök? pl. A Forceindianal ha jobbra balra nézek rajta van az autón de vezetés közben nem látszik egy darab tükör sem. -
Gabor_(HSF) #5647 A Mclaren és a RBR nagyon jó,nagyon jól is irnyithatók,a Ferka viszont élvezetesebb..
Én mind3-al megyek..a 16.verseny után dönteni kell,Tehát 3szor csináltam meg az utcsó 3 versenyt,igy metve van külön-külön.. -
ja
ezt nem tudtam -
mert nem?
szenved vele több napja ha csak ott jelentkezik a hiba akkor meg van oldva
le van szarva hogyha máshol nem jön elő:) -
Paya23 #5644 :) Végülis az első kör után dob ki az sokkal jobb. A poén az, hogy GP módban, néhány pálya, néhány autóval nem dob ki. Monaco - Mercedes, Spa - Red Bull, Interlagos - Ferrari. Már volt időm ezt is kitapasztalni. -
az aztán megoldás
-
skip to race... -
Paya23 #5641 Valaki segítsen mert tényleg tökön szúrom magam, Bahrein első kvali körbe állandóan kidob. -
add fel:D -
-
Megduglak ~-~ -
Paya23 #5636 Legújabb videókari driver, redist mappából minden felrakva, legújabb framework... más ötletem nem volt. 1-2 kör után bumm "hiba jelentés küldése".