21775
  • tommygear
    nem easy-n és low AI-val kell játszani és máris nagyon sok eltérés lesz az autók között
  • leho94
    igen
  • tommygear
    mennyi idő után ajánlották fel a szerződést? vagy hogy megy ez?
    számít hogy mennyi szezont választok ki az elején?
  • lolSL
    drogos vagy
  • Jacek
    szoktam , aztan elmegy a kedvem!!:)
  • thedriver
    Ahhoz képest a hozzászólásaid alapján úgy tűnik, játszol vele. Biztos szereted kínozni magad akkor.
  • Gabisan
    F1_2010_teszt
  • Marci0115
    én kezdésnek a saubert ajánlom, mindig dobogora álltam vele
  • MerlinW
    Olyan minimális az eltérés az autók között, hogy gyakorlatilag mindegy. Amelyik szimpatikus.
  • The Protector
    Hy.Újra kellett tennem a gépet és a mentéseim elvesztek.Új szezont kezdtem a Toror Rosso csapattal.Jó a kocsijuk,vagy melyik csapatot válasszam akik a legjobbak?VAgyis akinek a legjobb az autója.
  • Jacek
    Azt hittem iden nem lehet alulmulni ezt a jatekot, de sikerult:DD:D: WRC2010:D
  • Rossi1
    Rakjál bele Peugeot motort!:)
  • Neoncsoves
    és ez téged miért zavar? rfactornak még mindig több köze van az F1-hez mint ennek a szarnak már ne haragudj :D
  • gallardo
    Sajnos minimum leszorító erővel is csak 290 körül van a végsebesség és úgy a kanyarokban használhatatlan, de talán majd év közben jön valami fejlesztés.
  • Marci0115
    elöbb játszottam egy futamot catalunyában, elsö helyröl kiáltam a boxba, de ott tartottak bent kerek 20 mp-t, mondnaom se kell hogy alt+f4 lett a vége
  • SeanJRRussel
    leszorító erőt állíts ne sebeségváltót
  • gallardo
    Üdv! Most igazoltam a Lotustól a Renaulthoz és ami az első versenyen feltünt, hogy a Lotus 300 feletti végsebességével szemben ez a Renault csak 283at megy ami a célegyenesben igencsak lassunak tűnik. Próbálkoztam a sebváltót állítgatni, de nem sokat használt. Ez egy bug vagy feature?
  • Tikal #5983
    biztos tesztelték, szerintem fel is tünt nekik ez a hiba... valószínű a határidő kellett tartani... pff
  • Jacek
    Vissza alltam quad rendszerre:) az eddigi kinszenvedes , akadozas eltunt:) FullHD-ban ultran ritkan esik 50 fps ala, atlagban olyan 60 lehet...

Igy sajnos meg viccesebb mert a HRT-vel legenden bejovok dobogora bahreinben:)

• zolee145
    Nem ez a zavaró, hanem az, hogy 2010-ben néhány régi F1 játék, meg pár egyéb szimulátor után a Codemasters úgy gondolta, hogy nincs a Földön olyan ember aki egyedül, mindenféle segítség nélkül ki tudna jönni a boxból, majd ugyanígy vissza is tudna oda menni.
  • Jacek
    Itt merul fel egy kerdes, kik es hogy teszteltek ezt a cuccost? ez nem tunt fol?:)
  • gallardo
    Ennél még talán az idegesítőbb, hogy egyesek nem állnak ki a bokszba, pedig egy csepp eső se esett egész hétvégén. Ha ez így marad akkor nagy problémák lesznek.
  • Casillas
    egyetlen megoldás, ha úgy tudsz kimenni, hogy az előtted/mögötted autózók kinn maradnak a pályán, akkor talán elég messze vannak a többiek ahhoz, hogy ne engedje el őket a nyalókás köcsög...

igazán javíthatnák már ezt, nagyon zavaró tényleg :\
  • JohnAngel
    Nemsokára itt a patch fiúk, kitartás.
  • Tikal #5976
    bemegyek a boxba, kijövök... 8 hely rontás... nem hiszem el....
  • zolee145
    Ha ez a hivatalos F1 játék, és mint ilyen tartalmazza a hivatalos 2010-es szabályzatot akkor nem jár érte büntetés a lentebb vázolt szituációban.
    Inkább arról van szó amit korábban is írtak, hogy egy marhaság az ahogyan a helyezéseket megállapítja a játék. Direkt írtam, hogy megállapítja, mert úgy látszik a pályán elért eredmény lényegtelen.:D
  • Aaron1212
    VAlaki megmondaná hoyg mit kell csinálni ill. mit kell nyomni a boxban hogy ne 10 ill. 20 mp alatt cseréljék le a gumikat.Köszi előre is!
  • JohnAngel
    Jól van, de most nem az eső a lényeg, hanem az, hogy mitől lett Pitti harmadik, amikor első helyen futott be.
    Ez meg csak úgy történhetett meg, ha büntetést kapott.
    Szerinted, azért nem jár büntetés, ha nulla boxkiállással teljesíti valaki a versenyt, függetlenül az időjárástól?
  • Tikal #5972
    Mit kell magyaritani egy ilyen játékban?
  • JohnAngel
    http://www.nightvison.konzolozz.hu/viewpage.php?page_id=1
  • utasikz
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy van-e már hozzá magyarosítás ?
  • zolee145
    20%-os esős versenyről beszélt.
  • JohnAngel
    Van egy alternatív megoldás, ami talán segíthet.
    Keresd meg azt a filet, amiben a beállításaid vannak és tedd másolásvédetté.
  • leho94
    nekem is ez van, bár mostanába már kezdünk megbarátkozni
  • JohnAngel
    Egy szóval sem azt mondtam, hogy a száraz pályára vonatkozó szabály vonatkozna ide, de ha elkezd esni az eső, akkor úgy is ki kell menni lecserélni a kerekeket, kivéve, ha intermediate van fent, de azt sem egy egész versenyre tervezték.
    Igaz, hogy nem vagyok egy nagy F1 rajongó, de kétlem, hogy lenne olyan, aki kiállás nélkül vinné végig az egész versenyt.
  • tommygear
    nekem minden belépésnél elfelejti a játék a kormány beállításokat és visszaáll billentyűzet kiosztásra
    ez mitől lehet? :S
  • tommygear
    egy szóval se írtam hogy g25öt kell venni, vannak középkategóriás minőségi logitech kormányok
  • zolee145
    Ha esik az eső már nem kötelező a kiállás, onnantól kezdve nem él a szabály, hogy használni kell a kétfajta száraz gumit. Vicces is lenne slick gumival bénázni a vizen, az esős gumik használatát pedig nem a szabály határozza meg, hanem a leesett eső mennyisége.
  • JohnAngel
    Már nem azért, de nem gondolod, hogy a büntetések miatt lettél harmadik?
    Már az magában büntetendő, ha nem mész ki egyszer sem a boxba(és nem is értem, hogy a gumid hogy nem kopott el) de ha ez nem tűnt fel, akkor valószínű, hogy más büntetést is kaptál, amit szintén nem vettél észre.
    Az időmérő valóban csalás, abban igazad van, de azért nem kell túlozni.
  • Tikal #5961
    Csak hogy ennek semmi köze ahhoz hogy első körben nem megyünk időmérős első helyezést, hát faszom, ezt miért nem írták bele a táblázatba??? Két sor a programkódban...