21775
  • JUVEfun
    Nem kellett volna idézned , mert most másodszor olvastam el ezt a szörnyűséget...
  • Danecay
    "Most szólok a sűrű szánalmozás és fikázások közepette, hogy az F1Game Hungary rendelkezik a Codemasters jóváhagyásával MINDEN, az oldalon megtalálható anyaggal kapcsolatosan, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy amolyan félhivatalos oldalként bármilyen angol nyelvű forrásmunkát lefordíthassunk - pl. kézikönyv, használjátok, igaz? - és azokat magyar nyelven közzétegyük az F1GH-n. A megállapodás KIZÁRÓLAGOS tehát cska mi élhetünk vele. Tudtommal a simracing.hu nem rendelkezik semmiféle megállapodással sem velünk, sem a Codieval, tehát amit tettek, az egy önálló oldalhoz méltatlan és igénytelen és persze jogszerűtlen is."

Már nem azért, de most ezzel mire akarsz utalni? Arra, hogy a hivatalos fórumba leírtakat Magyarországon, csak nektek van jogotok lefordítani és közzétenni? Továbbá aki rajtatok kívül így tesz az jogszerűtlenül jár el? Próbálok nem fennakadni azokon a dolgokon amiket sokszor le merészelsz írni, de néha, ne haragudj, bárhogy is próbálom nem megy. Tudom az én hibám, de nézd ezt el ezt nekem. Akkor a leírtak fényében, egészen október 7.-éig Te is illegális információkat publikáltál az oldaladon. Ezek szerint én is jogértést követtem el több alkalommal is azon alkalmakkor amikor bátorkodtam egy-egy idegennyelvű cikk tartalmát mindenki számára érthetően magyarul leírni egy egy fórum hozzászólásban? Sajnálom, remélem nem lesz belőle gondod akár így utólag is, de ha mégis teljes mértékben vállalom a felelősséget jóhiszeműen elkövetett jogsértő magatartásom miatt!

Értem én, hogy mi a problémád és még valahol egyet is értek vele, de annak a bizonyos lónak sem kellene átesni a túloldalára!

Még egy kérdés furdalja a kíváncsiságomat. Neked vajon hány barátod lehet?
  • hekhubá
    Ti tudtok menni ti pl Melbournben 1.25.000 időt.mert én nem
  • Jacek
    johogy:) ha jol emlekszem:)
  • Gabor_(HSF)
    Valenciaban tud valaki 1.40 alá menni???
  • hekhubá
    Sziasztok
    Nekem az a problémán megyem egy pályán pl Melbournben időmérőn és nem tok be menni 1.40.000 alá min állitsak az autón?És a legnehezebb modon mek,és versenyen lazán meg előzöm őket mi lehet a probléma.Ha kormányon mek akkor ha elforditom a kormányt akkor az autóba később fordul el.
    Ti milyen kormányon nyomjátok a gamet?Vagy szerintetek milyent vegyek a játékhoz ami télleg jó hoozzá.
  • tommygear
  • SeanJRRussel
    Nekem 22-25 fps-em van csutka grafon de simán játszható a játék,monaco kicsit belaggol a pálya végén de nem vészes.
  • GPx8
    sebi???
    Pilóta-e vagy? :) (Mármint igazából, nem szimulátoron).
  • HG
    Szia!

Persze! Készül, tesztelik.
    Ha jól tudom 6370- es hozzászólásban olvashatsz róla.
  • tommygear
    patchről van vmi hír?
  • Scrat
    Igen, sajnos ezzel tisztában vagyok hogy a procim kicsit már gyengécske.
    Megpróbáltam procit tuningolni, szépen ment is feljebb pár FPS-el...
    A játszható szintet elulról nyoldosta, de közel sem lett tökéletes.
    Berágtam rá, amúgyis már érett egy XP reinstall.
    Új XP-re felraktam, mindent belőttem, és csodák csodájára 34-39 FPS-t tud kapásból, pedig még a procit vissza is vettem.
    Valami nagyon elvolt kutyulva a windowsban.
  • SeanJRRussel
    Kanada 1:14.085
  • pointer4
    Azt hittem már megjelent a patch :D Mi van itt? És mi a faszt jelent az, hogy "szánalmozás" ?? Ez valami suttyó szleng?
  • Hypo #6475
    Hat olvasgatva a hozza szolasaokat, erdekes egyveleg van itt:))

En azt tudom felraktam elinditottam es azota nyomom egyfolytaban....es ez nem minden jatekal fordul elo sot alig alig. Biztos van hibaja meg nem pontos a fekbetet nyikorgasa...stb de elvezetet ad kikapcsol szorakoztat, es mit adjon meg egy jatek ezeken kivul?

ja en egyedul a toltesi ido hosszusagat fajlalom olyan konzolos sebi:_)
  • Jacek
    Arra a particiora telepitsd ahol a win van, ha oda raktad akkor nem tudom..
    Nalam ezert akardt, azota dupla fps
  • hubispace
    ha windows 7-ed van akkor a loghitech oldaláról le kell szedni a win 7-hez való drivert, mert amit kaptál cd-t az nem támogatja a win7-et
  • JUVEfun
    ...és ha mindezekkel meg vagy a játékon belül állíthatod a gázpedál érzékenységét (throttle deadzone , saturation ,....)
  • JUVEfun
    Próbáltad már , hogy letöltöd az új logi drivert és utána újra kalibrálod a kormányt , pedált ?
  • oneal1
    hihetetlen:D

fura hogy csak neki van igaza:D
  • spiczi91
    Ez a K.Gyuri beszarás...
  • palinho96
    XD Kipör gátló bevan kapcsolva ???
  • blackdragongali
    haliho!

az lenne a problemam, h van egy Logitech G25-om, amivel ha jaccok allandoan kiporog a kerek(kis gazt adok elejen akkor is, nem az a problema)... GRID-ben ugyanezt csinajja, gondolom vmi setup problema...
    Talalkozott mar vki ezzel?

Helpet elore is koszi...
  • macleody
    Lehet hogy hülyeség de én procilimitre gyanakszom. Nem próbáltad megcibálni kicsit a procit?
  • Scrat
    Hmm... köszi, ez érdekes! De mi a fene lehet a gond???
  • bakkerman
    nálad van a probléma,nekem átlagban az F1 1440 ultra high beállításokon több FPS-t produkál mint a dirt 2 ugyanúgy 1440 ultra high-on
  • JUVEfun
    Ebben igazad van,nem is mondtam ,de ha át jön (bármivel) mindig gáz van belőle ! Én meg oldalakat olvashatok vissza miatta,mert a hülyeségeivel van tele a topic
  • Debilon
    erre az emailre nem tudom mit erőlködik :D

semmi kizárólagosságról nincs benne szó:D
    csak a szokásos marketingszöveg hogy örülnek, meg húmeghá...
  • Totti5
    Nem ő kezdte, de csináljátok a fesztivált...
  • JUVEfun
    Én azt nem értem ,hogy ahányszor bejössz ebbe a topicba a f@szságaiddal,ami senkit nem érdekel,mindig sikerül borítanod a hangulatot és összeveszned mindenkivel. Itt bárki megoszthat bármit a többiekkel NEM KELL MEGJELÖLNIE a forrást még akkor sem ,ha bántja az egodat. Csatlakoznék azokhoz akik (már többször ) azt javasolták neked,hogy ne járj ide ! magyarul : TAKARODJ az oldaladra....
  • Scrat
    Srácok!
    Ez normális hogy a Dirt 2 full grafikán röccenés nélkül futott, az F1 2010 pedig 18-21 FPS-el döcög?
    Akármennyire veszem vissza a felbontást, butítom a részletességet vagy veszem le az élsimítást, ugyanúgy akad. Nagyjából játszhatatlan.
    Tudom hogy nincs egy mai erőművem (Athlon X2 4800+, 2x1Gb Geil Dual Kit, Radeon HD 4870 Toxic) de hogy ilyen szinten nem reagál a grafikai butításra ezt nem is értem. Legfrisebb Catalyst-et használok és XP-t, mert sajnos a kormányomhoz nincs Win7 driver.
    Valami ötlet valakinek?
  • fekete0012
    ha van facebook azonositód azzal is be lehet jelentkezni én is azon keresztül lépek be
  • ricsa008
    oks ez az
    köszönet
  • Casillas
    na, megnéztem a linket amit mondtál, ott van a Can you spell-es kérdés téglalapja alatt halványabban egy sor, ott az utolsó szó első betűjét írd be a téglalapba

nálam pl.: What is the first letter of the word: Ferrari

tehát itt egy F betűt
  • ricsa008
    egy k betű van mögötte

nem jó a yes sem
  • Casillas
    ha csak ennyi hogy "Can you spell?", és nincs mögötte semmi szó vagy kép, akkor esetleg próbáld azt hogy yes
  • ricsa008
    pls :(
  • Gabor_(HSF)
    Akkor béna vagy,gyakorolj még!
    Én is experten játszom,igaz a tc bevan kapcsolva,de billel nem is lehet anélkül..
    Így is kipörög,ha rossz helyen adok gázt..
    Mind1,hogy lassú vagy gyors kanyar,e technikája ugyan az,befele fék,kifelé gáz,ha nem így akkor az holt tér,ahol nem csak megcsúszhat,de időveszteség is
    Egy dolgot kell megtanulni..Fékezés után,melyik az a pont ahol a leghamarabb lehet kigyorsítani és ha törekszel,hogy ezt a gumis iven vedd,ne a rázon nem mellette,akkor nem pörög meg
  • Jacek
  • padavanHUN
    Á, én is befejeztem, nem ér ennyit ez az "ember".