Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz hatulnezetben egyszeruen nem lehet pontosan iranyitani. Nem erezni mennyit mozdul az auto egy kormanymozdulatra, hol kezdjek fekezni, befer-e meg, stb.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
pl ilyen forza félékbe minek 200 autó ha mindben a földet nézném elõtte
belsõ nézetben meg nem lehet semmit látni (F1-re ez nem lesz igaz szerencsére), teljesen értelmetlen kínzás úgy vezetni egy játékban.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Miért pont a PC-s verziót kell elbaszni? Most várhatok hónapokat a modderekre!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
kicsit lelombozott
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy hogy miért nem képesek ugyan olyan színvilágot használni, ennyire bénák...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hol? ugyan az részletességben, nincs eltérés, a rács is ugyan az, de amíg 360on 1280*720 + 4*AA, addig pécén ennél nagyobb felbontáson és több AAval futtatták szemmel láthatóan amiatt látszik a korlát jobbnak az álló képen
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem csodálom, hogy Alex nem reagál semmire, mert tök felesleges :D
miért is?erõsebb egy mai középkategóriás PC mint egy konzol, az egy más kérdés h a fejlesztõk szarul optimalizálnak, lásd GTA4, Metro, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
szerintem mindenki ugyan azt fogja kapni minden gépen!PCa felbontás lesz nagyobb és a AF azt kb ennyi
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Érdekes ez az utolsó videó!
Kicsit könnyûnek tûnik. Remélem azért hasonló lesz a ferrari v ac- hez.
!Forza Ferrari!
:.: Tamas :.:
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy sokkal jobban fogom azt élvezni, hogy egy gyenge autóval elõre török és elõzgetek, minthogy unalmasan az élen legyek éppen ezért tuti a 7 szezont választom, melyben a 3 kiscsapat közül valszeg a Virginnel leszek:D
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
mert az hogy mennyire jó a fizika az a közel tökéletes körnél, határon autózásnál dõlne el. olyat én meg még nem láttam.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
fasza lett nagyon:))
http://www.youtube.com/watch?v=IFGibGlUPD4&feature=watch_response
jól tolja suzukában annyi szent:D
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ugy ertettem, hogy mint minden multiplatform jatek, ez is elsosorban konzolra fejlesztett, azon az elsodleges.
Azert nem artana, ha egy lazabb, arkadosabb jatek is normalisan kezelne a kormanyt. Lehet, hogy megtobben "lazitananak" vele, ha normalisan lehetne kezelni. Sokaknak az autovezeteshez a kormany all kezre, nem a gomb nyomogatas es a pucuka tologatas;) Attol meg a jatekmenet lehet arkad.
Persze, azt a szintu arkadot felejtsuk, ami regebben valamelyik NFS resz volt, ahol 1 balranyil pockolesre balra, 1 jobbra nyilra jobbra valtott savot:) A folyamatos nyilgomb lenyomasara pedig abba az iranyba driftelt;D Plusz pockolesre, meg savot is valtott kozben;DD
Akkor sokan elhittek magukrol, hogy mennyire jol tudnak autot tunningolni, festeni, es persze gyorsulgatni, driftelni;DDDD nem tudom, mennyien haltak meg utana az utakon, amikor apuci alajuk tolt valami fostalicska BMW-t;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Én a videók alapján simán rá merném tenni a fél fizetésem, hogy ez ugyanolyan minõségû lesz. Ami persze nem baj, hatalmas közönsége van , normális fizikánál itt 100-ból 99 ember itt anyázna, hogy mi ez a vacak :)
Anno amikor elkezdtem játszani GRID-el, 28-30 fpsem volt, és eléggé sokat késett a jel (a játékban kb 0,5 mpvel késõbb fordította el a kormányt).
Miután vettem új procit, a játékot tökéletesen lehetett irányítani (a fizika fikázását most inkább kihagyom :D). Minden real time volt. Megnéztem frapsel és 50-60 fps-t produkált.
Lehet hogy hülyeséget írok, de ez a én véleményem!