21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
gunners #7252 Köszi,de nem kockáztatok :) Nem teszem fel a patcht:)Eseteleg valikinél okozott ez gondot? -
Gabor_(HSF) #7251 Nemtom pontosan,de azt hiszem igen,mert már írták korábban,hogy rákérdez -
gunners #7250 Ok.Én letörlöm az egészet!Mentésem megmarad? Nemakarom hogy elvesszen!Köszi válaszodat. -
Gabor_(HSF) #7249 nem kell. -
gunners #7248 Sajnos az sem segített:(
Letörlöm az egész gamet és nem teszem fel a patchet!
Ez lesz.Újraíndítsam a rapture telepítés után ?
-
Gabor_(HSF) #7247 először a rapturet -
gunners #7246 Az a dolog pikantériája hogy most néztem meg az is fennt van .
Ha letörlöm a gamet akkor a mentés megmarad ugye ?
Vagy csak ezt a rapturet tegyem újra? -
Gabor_(HSF) #7245 az is gáz lehet,mert a rapture-nak is fent kellene kennie -
gunners #7244 Az f1 2010 Menübe csak szoftver van ott másikat nem is lehet állítani :(
Akkor mi lehet a baj előtte mielőtt a patchet nem tettem fel szépen volt hang mostmeg :( -
Gabor_(HSF) #7243 Állítsd át a hangot szoftveresre,az a rapture 3d egy hulladék -
gunners #7242 Miért van az hogy feltettem a patchet és olyan,hogy visszhagzik az egész játékban a hang :S Miért van ez ?Patch feltevése után újraíndítottam és úgy is .Segítsetek, kösz. -
Átírtam regeditben a cuccot, most azt írja a játékban, hogy Logitech MOMO Wheel. Pedig MOMO Racing-et kellene írnia. És természetesen nem jó a gyári beállítás. Csak bőg a motor üresben és nem reagál a pedálokra. Röhej. -
Bergkamp10 #7240 Kösz, pont most vagyok a Hungaroringen és nálam is most adta be a verseny előtt. Remélem más csapat is ad ajánlatot nem csak a riválisomé, mert most a Virginben vagyok, a riválisom Trulli a Lotusból, de érdeklődik a Bmw Sauber és a Torro Rosso és a Force India is. Az a baj ,hogy a választható riválisok közül egyik sem az említett három istálló tagja.. Hrt, Renault, Lotus közül a Hrt felesleges, a Renault(Kubica) túl nagy falatnak tűnt ezért maradtam Trullinál, de úgy érzem már egy Bmw kijárna a következő szezonba nem egy Lotus... -

-
spacecrony #7238 

-
pitjou #7237 Na VÉGRE!!!
Működik. Nagyon köszönöm a segitségeteket Spacecrony, JUVEfun, és Rbal.
JÓ éjszakát mindenkinek.
Mégegyszer ezer hála nektek!!!!:))) -
spacecrony #7236 <!-- In Game Actions -->
<Action actionName = "Accelerate" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Brake" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
-
pitjou #7235
Működik, már csak a gáz meg a fék nem.Esetleg azt a sort ha megmutatnád.KÖszi -
spacecrony #7234 Látszania kell.
-
Nekem úgy rémlik, hogy a Hungaroringen kellett megadni a riválist mindig. Szóval ott nem érdemes csak random nyomkodni a válaszokat, hanem figyelni is kell a kérdésre az interjúnál. :D -
pitjou #7232 Rbal! amikor a My F1 be bemész ott látszik a G25, ki van irva? -
pitjou #7231 A gombkiosztást elvileg át lehet irni.
A benézés csak szokás dolga, de ha megszokod rohadtul tud hiányozni.
Nem tudom élőben vezetsz e, de igy olyan mint amikor nyakmerevitővel ülsz a volán mögé:) -
rbal #7230 Nekem G25-el működik, de csak akkor ha vezérlőknél a gyári g25 beállításokat használom. De nekem az nem jó gombkiosztással, van így custom a kormány úgy már nem műkszik. Ízlések és pofonok, nekem nem is tetszett egy a kanyarbanézősdi, nagyon hirtelen és, sokat mozdul, idegesített, de ez csak az én véleményem. -
pitjou #7229 Köszönöm.
Már nemtom hányszor irtam át a regisztrit hány féle kormánnyal probálkoztam és csak nincs sisaknézet.
A kormány tökéletesen működik de az istenér nem néz be a kanyarba.
probálkoztam a különböző "cameras.xml" fájlok cseréivel mind müködik, de nem fordul a fej.
fovpackferrarivirtualacademy&shakycamv2_0bydelpinsky.rar file a leg jobb itt egy pici oldal és előre-hátra mozgás is van,de nagyon kevés.Nem olyan mint a YouTubon: -
nem -
pitjou #7227 Azt szeretném kérdezni, hogy a My F1-nél ahol a kormányt kiválasztom ott csak CUSTOM meg a BILLENTYŰZET közül választhatok.
Itt fel kéne a kormány nevének tűnni ha gyárilag támogatott?
-
Bergkamp10 #7226 Sziasztok! Első idényem derekán azt szeretném megkérdezni, hogy rivális választása melyik futam előtt után várható? Másik kérdésem: Néhány csapat érdeklődését jelezte irántam, valamint jelenlegi csapatom is felajánlotta első pilóta ülést számomra. Erre az ajánlatra feltétlenül reagálnom kell( egyértelműen elakarom utasítani nem kell még egy idény Virginnel :D ) ahhoz hogy más csapatok előbb utóbb konkrét ajánlatot tegyenek? Köszönöm a válaszokat! -
HG #7225 Sziasztok!
Emlékszem, mintha olvastam volna korábban, (De már nem találom hol) hogy van valakinek olyan problémája, hogy menet közben, (nekem csak a pályán haladás közben) az .exe hibát észlelt és leállt.
Végigmentem már egy évadot, 20% -os hosszal. A Patch-et az utolsó verseny előtt tettem fel, aztán lefutottam azt. Az új évben McLaren -es lettem, átállítottam 50% -ra a versenytávot, és hosszú hétvégét állítottam be. Kb. innen kezdődött már az első edzésen a fenti probléma.
van, hogy tudok menni 20-30 kört gond nélkül, de van, hogy az első körben kidob. VGA drivert frissítettem, Patch-et újra feltettem, RAM tesztet lefuttattam. Gépem: Athlon X2 5600+,2 Gb RAM,Geforce 8600GTS 256 Mb,Gigabyte alaplap. XP 32 bit van fenn. Más játékok gondmentesen futnak. Ha valaki tudna ötletet adni, megköszönném. Gép takarítva, nem melegszik. -
goooogle fordító ( már javallottam neked )
-
pitjou #7223 Köszönöm mindkettőtöknek a segitséget Spacecrony és JUVEfun.
Holnap próbálkozom újra, mára belefáradtam egy kicsit.
Meg az angollal is vannak bajok nálam, de majd valahogy kisilabizáljuk.
Nem adom fel mert igy szerintem elég szar egy szűkebb ivű kanyarra ráfordulni, meg hát nem az az élmény.
Mára köszönöm nektek mégegyszer.
Jó éjt! -
spacecrony #7222 Igen ez a lényeg.
Az azonosítót meg lehet keresni az eszközkezelőben is.
Kép
Egyébként ha a jó helyen van átírva akkor a vezérlőpultban a játékvezérlőknél is az új neve szerepel.
-
Gabor_(HSF) #7221 Lotus utáni év és ezzel még nem mentem,de nagyon utálom hidd el.. -
Hajrá !!! -
sztanyo28 #7219 van magyarosítás a játékhoz ? -
IXEMGabeo #7218 akkor egész jó időt mentem.... -
pitjou #7217 eszközkezelőben a játékvezérlőben Guillemot force feedback racing whell,
A HID-nál meg Thrustmaster force feedback racing whell.
Ezzel szemben a traysystemben van egy Thrustmapper ahol kalibrálom, illetve átállithatom separatra a kormányt meg az efekteket tesztelhetem ott meg amit a regisztriben átirtam (Thrustmaster ferrari 430 force feedback racing whell látszik.
Most már nem értek semmit b..ssza meg.
HELP!!! -
kormany:) 1:14.8 3 korbol:) TT&Bull -
pitjou #7215 Köszi mindjárt kipróbálom.
Egyébként már a regedittel átvariáltam és már az XP Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Whell-t lát,de még mindig b...szik működni.
Probálom ezt amit most küldtél, csak akkor ehez ismét át kell irni a regisztrit.
-
szerintem ezt egy profi se tudta volna jobban csinálni
vannak szerencsés pillanataim a játékban:)
-
IXEMGabeo #7213 áruló miért pont a Mclaren?:D
amúgy Hockenheimbe manuális váltóval sikerült megfutni az 1:16-os időt az is igaz Time Trialban...