Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhasználói néven belül saját dokumentumok, majd saját játékok és ott lesz egy FormulaOne nevezetû mappa.
elsõ futam, Baherin, Q1 - 13. hely Virgin-nel :D (2:07:xxx idõvel)
nem semmi
tudja vki, hogy hol tudok 'biztonsági mentést' csinálni a játékból? melyik file-t kéne kimenteni?
ugyanakkor keveslem az 5 mentést a kocsibeállításoknak, ezeket is jó lenne menteni.
csak nem tudom miket kell, vki megtalálta már?
kösz
A virgin-t csak nõben tudom ajánlani<#nevetes1>#nevetes1>
virgin,lotus, hrt, torro rosso már adott.
!Forza Ferrari!
Codemasters’ F1 2010 is currently working on a patch to address some issues with the recently released title. In order to resolve the problems, they are looking for input from the community.
So far, the many of the issues that have been address relate to the artificial intelligence (AI) specifically noted the vehicle’s performance during the race. Other issues have been reported at the pit stop, split times, track reset, during the race engineer speech, during fuel simulation and tyre degradation.
The development team at Codemasters’ is working hard and as quickly as possible to address the issues with F1 2010.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Igaz, hogy sok hasznos infó nincs benne, de legalább az alap dolgokat meg lehet tudni belõle, így a fórumon már csak a nehezebb kérdésekkel kell foglalkozni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
gondolom meg kéne várni amig más tesz ajánlatot:)
!Forza Ferrari!
A gombkiosztásoknál állítsd be az irányítást!
A játék nem támogatja hivatalosan a kormányt, így manuálisan kell kiosztanod a gombokat és beállítani a mûterhelést (a játékon belül a beállításoknál).
Ez mondjuk betudható annak is, hogy még új csapatról van szó, egy pár év múlva elképzelhetõ, hogy majd jobban teljesítenek.
A nehézségérõl annyit, hogy én közepes MI ellen játszom, és számomra így is megfelelõen nehéz a játék, igaz be van kapcsolva a gumi kopásától kezdve a törésig minden.
Én így játszom:fékezés off, ABS off, és TC mediumon, szimulációnál minden bekapcsolva.
Na így már kicsit nehezebb:D
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Csak pillázok, hogy általában mindenkinek olyan k...a könnyû! Én nem tudom ti hogy csináljátok, fõleg aki joy, meg egyéb cuccot használ, és írja hogy x. mp-vel veri a mezõnyt. Emberek ki kell kapcsolni minden segítséget, rá kell állítani az összes szimulálást, meg legalább 50% távot menni. Idõmérõn megizzadva meg lehet fogni az elejét az alsó-középkategóriás autókkal, de versenyen nagyon nehéz tartani az iramot. Versenyen optional a 8-9. körben muszály kereket cserélni, mert elmegy a tapadás, és nagy a defektveszély(legalábbis nekem). Ha a taction be van kapcsolva az már nagy segítség akkor nem kopik úgy a gumi, nem kell arról beszélni, hogy hú de könnyû! A time trial nem mérvadó, ott én úgy veszem észre, hogy azonos beállításokkal sokkal jobban lehet menni, mint versenyen köszönhetõ a kopó guminak, és a telitankolt autónak. Amúgy ha nem is reális a fizika, meg nem lehet az uccsó csavart is állítani az autón, meg a "kis" AI hülyeségek, attól még nem lett rossz a game. Jó az idõjárás, meg a gumikopás szimulálása, a pálya felgumizódásával együtt, meg a könnyülõ autó szimulálása, talán a defekt is belefér, bár ez elég erõs lett, de biztos megvan az oka.
Ez az én észrevételem, és lehet hogy én vagyok nagyon benga, de azt furcsállom, hogy idõmérõn lehet tartatni õket, a versenyen meg már elég nehéz, más meg veri a népet leírása szerint minden maxra állítva.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezt hogy kell?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valaki járt már úgy Valenciában, hogy kifogyott a benzinje? Gondoltam, hogy elsõre azért fogyott ki, mert egy kicsit sokat használtam a "Fast" motorbeállítást (29 körbõl 20-ban). De nem! Lefutottam mégegyszer, most csak a boxkiállás elõtti 5 körben volt Fast-on a motorteljesítmény, ezenkívül csak Standard volt, és mégis, szinte méterre ugyanott kifogyott... Mit csinálok rosszul??? (Ja, 50% futamtáv, Williams)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Elsõre medium AI, idõmérõn pole, 6 másodpercet vertem Hamiltonra.
Jó, legyen akkor pro szint.
Itt is elsõ rajtkocka, több mint 1 sec elõnnyel.
Akkor nézzük a Legend AI-t, továbbra is Virginnel tehát.
Pole position itt is, Vettelre 5 tizedet vertem...
LEGEND SZINTEN? VIRGINNEL? Miért lehet Virginnel megnyerni az idõmérõt?
Szóval sajnos nem elég nehéz a játék, értem én, hogy nem szim, tetszik, hangulatos, biztos multiban is jó lesz, de hát ne lehessen már a mezõny leggyengébb autójával megnyerni az idõmérõt legnehezebb szinten! Remélem az AI-t kicsit turbózza majd a Codies...
Megkérdezem a többieket - mivel még csak 1 pályát próbáltam - a többi pályán is ez van? Vagy mondjuk Suzukában már nem verhetõ a Legend AI?