Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mentéseket a C meghajtón tárolja a játék.
A felhasználói néven belül saját dokumentumok, majd saját játékok és ott lesz egy FormulaOne nevezetû mappa.

Magnum PI
Kizárt dolog, hogy az AI-val kezdjenek valamit. Szerintem az már így marad, de hátha a többit javítják

Ez az! Kezdek ráérezni! Most kezdtem el a characteremet, eddig gyakoroltam, állítgattam.

elsõ futam, Baherin, Q1 - 13. hely Virgin-nel :D (2:07:xxx idõvel)
nem semmi

tudja vki, hogy hol tudok 'biztonsági mentést' csinálni a játékból? melyik file-t kéne kimenteni?
ugyanakkor keveslem az 5 mentést a kocsibeállításoknak, ezeket is jó lenne menteni.
csak nem tudom miket kell, vki megtalálta már?
kösz

oneal1
LOOOL:D

Mekkora vagy!:D
Röhögök nagyon!:D

Amúgy 4. vagyok a vb-állásban.

!Forza Ferrari!

Az függ az eredményeidtõl és a választott szezonok számától is, de szerintem egy Force India még esélyes lehet.
A virgin-t csak nõben tudom ajánlani<#nevetes1>

oneal1
melyik csapatok adhatnak ajánlatot az elsõ évben?csak hogy ne legyen nagyra vágyó és ne utasítsak el mindent:D

virgin,lotus, hrt, torro rosso már adott.

!Forza Ferrari!

Amiga
Mai hír:

Codemasters’ F1 2010 is currently working on a patch to address some issues with the recently released title. In order to resolve the problems, they are looking for input from the community.

So far, the many of the issues that have been address relate to the artificial intelligence (AI) specifically noted the vehicle’s performance during the race. Other issues have been reported at the pit stop, split times, track reset, during the race engineer speech, during fuel simulation and tyre degradation.

The development team at Codemasters’ is working hard and as quickly as possible to address the issues with F1 2010.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Szívesen.
Igaz, hogy sok hasznos infó nincs benne, de legalább az alap dolgokat meg lehet tudni belõle, így a fórumon már csak a nehezebb kérdésekkel kell foglalkozni.

Köszi, hogy megosztottad. Mondjuk sok okosság nincs benne, dehát ez már csak így van ezekkel a könyvekkel, a fórumokban az igazi info :)

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Firerock
mert customra kell álíltani

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

valaki megsugja nekem miért nem érhetö el a kormány beálllitása ? Szürke és nem tudok rajta állitani ....

http://f1game.hu/modules/kezikonyv/

Singleben mi az értelme a szintlépésnek? meg mikor kapok meg hogy új szerzõdést/felkéréseket? Mikor leszek elsõ számú versenyzõ ha agyonverem a csapattársamat? hhm asszem hirtelen ennyi kérdésem van.
guruzone
sziasztok, ph!-sokkal toltam eddig, de szeretném tágítani a kört :) Vegyetek fel Live-on: Guru1984

Casillas
ja igen, köszi, egyelõre még csak standard meg cruise van :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Krisz018
Hol tudom beállítani a gumikopást?

tommygear
kiváló köszönöm
nagy élmény kormánnyal <#eljen>
Valenciába mennyit mentetek Time Trialon? nekem Mercivel sikerült 1:41:289 ...éreztem h ezen simán tudtam volna javítani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

oneal1
nekem most szólt a csaj a jatékban hogy új ajánlatom van, lotus-tehát csapaton belül? akkor most a követekzõ szenzonra akarnak leszerzõdtetni?
gondolom meg kéne várni amig más tesz ajánlatot:)

!Forza Ferrari!

[HUN]FaTaL
Gombkiosztás, ugyanolyan lesz :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Persze, hogy nem, ezt jelenti a "nem támogatja hivatalosan" kifejezés <#lookaround>
A gombkiosztásoknál állítsd be az irányítást!

tommygear
de rá se tudok menni a kormány beállításokra :)
Ezt egyszer már írtam, de leírom másodszor is.
A játék nem támogatja hivatalosan a kormányt, így manuálisan kell kiosztanod a gombokat és beállítani a mûterhelést (a játékon belül a beállításoknál).

Alexease
"F1 2010 strikes us as an “emulator” — emulating a simulation." <#idiota><#zavart1><#zavart2>
A karrier mód elején még ne keresd, néhány jól teljesített pálya után lesz elérhetõ. Majd ott találod, ahol a motor hûtését, és a cserénél kívánt új gumit is beállíthatod (verseny közben).

tommygear
megvettem ezt a formula force ex kormányt, minden feltelepítve hozzá, de nem tudom kiválasztani a játékban hogy kormánnyal szeretnék játszani... mi lehet a gond??
A Lotust épp tesztelem, és hidd el, az egyetlen jó dolog benne a színe.
Ez mondjuk betudható annak is, hogy még új csapatról van szó, egy pár év múlva elképzelhetõ, hogy majd jobban teljesítenek.
A nehézségérõl annyit, hogy én közepes MI ellen játszom, és számomra így is megfelelõen nehéz a játék, igaz be van kapcsolva a gumi kopásától kezdve a törésig minden.

lolSL
dpad fel 2x

Casillas
lehet állítani motorteljesítményt? hogyan?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Magnum PI
Én is pont ezt érzem, panaszkodank hogy nem lehet kipördülni, de valahogy nekem mégis úgy kell gépészkednem egy értelmes kigyorsításért, meg vért izzadok a Wiliamsal hogy dobogós legyek :). Komolyan mondom kipróbálom a Lotust vag a Virgint hátha az valami csodaautó :D

Ezek a csoda emberek észre sem veszik hogy ki van kapcsolva a gumi kopás, és fullon van a tracking controll:D
Én így játszom:fékezés off, ABS off, és TC mediumon, szimulációnál minden bekapcsolva.
Na így már kicsit nehezebb:D

A gyors kocsi beállítások a kocsi beállításait változtatja meg, így ha te manuálisan babrálsz vele, akkor jó hogy elállítódik a kiválasztott séma.

gera995
valaki válaszoljon nekemis légyszi #5745

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Tikal
hát ja, 7-8 körös versenyen nyerni nem nagy szám... 50% legalább... :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dr Kotász
Huh, remélem igazad lesz, én még csak idõmérõn mentem, amúgy szerintem is teljesen király game, sokat fogok vele játszani. Ha a gumikopás miatt mûvészet stabilan gyorsnak lenni, az már nagyon pozitív dolog... Mondanom sem kell én kormánnyal nyomtam, azzal nyilván sokkal gyorsabb az ember.
gera995
Sziasztok! Én miért nem tudok olyat hogy tudjátok van az h "quick car setup" ott ráállítom amit szeretnék és van még a kocsi beállítások h fékek aerodinamika meg minden és ha azt beállítom amire kell rámegyek h save oké elmenti de akk a "quick car setupot visszateszi alapra és ha fordítva csinálom akk meg a többi beállítást teszi vissza :S miért van ez?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Totti5
Pontosan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én úgy érzem mintha több verziót adtak volna ki ebbõl a játékból!
Csak pillázok, hogy általában mindenkinek olyan k...a könnyû! Én nem tudom ti hogy csináljátok, fõleg aki joy, meg egyéb cuccot használ, és írja hogy x. mp-vel veri a mezõnyt. Emberek ki kell kapcsolni minden segítséget, rá kell állítani az összes szimulálást, meg legalább 50% távot menni. Idõmérõn megizzadva meg lehet fogni az elejét az alsó-középkategóriás autókkal, de versenyen nagyon nehéz tartani az iramot. Versenyen optional a 8-9. körben muszály kereket cserélni, mert elmegy a tapadás, és nagy a defektveszély(legalábbis nekem). Ha a taction be van kapcsolva az már nagy segítség akkor nem kopik úgy a gumi, nem kell arról beszélni, hogy hú de könnyû! A time trial nem mérvadó, ott én úgy veszem észre, hogy azonos beállításokkal sokkal jobban lehet menni, mint versenyen köszönhetõ a kopó guminak, és a telitankolt autónak. Amúgy ha nem is reális a fizika, meg nem lehet az uccsó csavart is állítani az autón, meg a "kis" AI hülyeségek, attól még nem lett rossz a game. Jó az idõjárás, meg a gumikopás szimulálása, a pálya felgumizódásával együtt, meg a könnyülõ autó szimulálása, talán a defekt is belefér, bár ez elég erõs lett, de biztos megvan az oka.
Ez az én észrevételem, és lehet hogy én vagyok nagyon benga, de azt furcsállom, hogy idõmérõn lehet tartatni õket, a versenyen meg már elég nehéz, más meg veri a népet leírása szerint minden maxra állítva.
Totti5
:) Amúgy pályafüggõ. Én elsõ évben vagyok, és van ahol nyertem simán ( 2 alkalommal + volt egy 2 tizedes befutom Hami elõtt ), de máshol pedig szenvedés van vagy csak pontszerzés. Ahhoz hogy egész évet végigzakaoltja valaki az elsõ helyen ahhoz elég prónak kell lenni:)

"kicsit sokat használtam a "Fast" motorbeállítást"

Ezt hogy kell?
xD az igen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok!

Valaki járt már úgy Valenciában, hogy kifogyott a benzinje? Gondoltam, hogy elsõre azért fogyott ki, mert egy kicsit sokat használtam a "Fast" motorbeállítást (29 körbõl 20-ban). De nem! Lefutottam mégegyszer, most csak a boxkiállás elõtti 5 körben volt Fast-on a motorteljesítmény, ezenkívül csak Standard volt, és mégis, szinte méterre ugyanott kifogyott... Mit csinálok rosszul??? (Ja, 50% futamtáv, Williams)

Igen, ez a 3. évadom. Viszont a sejtésem beigazolódott. Az elsõ két pálya után már nem olyan egyszerû a dolog. Kuala Lumpur-ban 4. lettem, Sanghai-ban pedig pontot sem szereztem Igaz, ebben egy defekt is közrejátszott, de ha az nincs, akkor is csak 7-8. lettem volna. Szal most már nem nyafogok.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Letoltál már 2-3 évadot hogy RBnél vagy? akkor meg mi a baj?:)

én most 3 napja nem játszottam a game-el de nem azért mert meguntam:D csak egyelõre idõm se volt és alahogy nincs kedvem Malaysiához:D állandóan elrontok valamit azon a pályán

Már átigazoltam. Ha kapok szerzõdést, akkor azért azt elfogadom, ha nem baj :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Red Bullal könnyû basszus:D csináld akkor HRT-vel örülsz ha bekerülsz a Q3-ba

Ez az, sztem is túl könnyû. Virginnel meg tudtam nyerni a vb-t... Ma megyek majd még a többi pályán, majd beszámolok róla.

dr Kotász
Én tegnap álltam neki kicsit alaposabban a játéknak. Csak a Hungaroringen mentem, utoljára a GP4-gyel játszottam olyan 2003 környékén (ki voltam éhezve alaposan tehát hivatalos F1-es játékra), olyan pálya kellett, amit elég pontosan ismerek. Virginnel mentem time trial-ben olyan 2 órányit, kikapcsolt segítségekkel, eleinte még versenyívvel, hogy lássam, jól emlékszem-e a fékezési pontokra. Elég hamar visszajöttek az emlékek, 1:27-et mentem elsõre, ez lement 1:21,2-ig, megnéztem a leaderboardon a legjobb Virgines idõ ezen a pályán 1:21,1, na akkor nézzünk egy versenyt. Ott is Virginnel mentem végig.

Elsõre medium AI, idõmérõn pole, 6 másodpercet vertem Hamiltonra.

Jó, legyen akkor pro szint.
Itt is elsõ rajtkocka, több mint 1 sec elõnnyel.

Akkor nézzük a Legend AI-t, továbbra is Virginnel tehát.
Pole position itt is, Vettelre 5 tizedet vertem...

LEGEND SZINTEN? VIRGINNEL? Miért lehet Virginnel megnyerni az idõmérõt?
Szóval sajnos nem elég nehéz a játék, értem én, hogy nem szim, tetszik, hangulatos, biztos multiban is jó lesz, de hát ne lehessen már a mezõny leggyengébb autójával megnyerni az idõmérõt legnehezebb szinten! Remélem az AI-t kicsit turbózza majd a Codies...

Megkérdezem a többieket - mivel még csak 1 pályát próbáltam - a többi pályán is ez van? Vagy mondjuk Suzukában már nem verhetõ a Legend AI?
Be van kapcsolva. Minden be van.