21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
áhh én elélveztem ez k*rva jóóó :ppp -
sokkal okosabb lesz az AI szvsz :o -
Trailer:
India:
-
egyszerűen királyság lesz ez a játék!! -
KÉP 1: Lessz SAFETY CAR
KÉP 2: Lessz SAFETY CAR -
-
Nem is tudtam, hogy nem mindig találnak bűnösnek :D Egyszer csak jövök vissza a pályára mer mellette állatkodtam, megpördültek miattam, és kiírta ,hogy a bírok nem találtak hibásnak :D
-Fain a Safety :D -
Malajziát is behúztam. Esős verseny, végén annyira felszáradt hogy alig tudtam bevenni a kanyart :DD -
Sziasztok!
Valami nagy gond van ezzel a játékkal.
Feltelepítettem, felraktam rögtön a patchet, és minden játék indításkor mikor jönnek fel azok a hülye üzenetek, vagy tanácsok nemtom mik, már a másodiknál megakad, lefagy, újra kell indítani miatta a gépet.
Már megpróbáltam mindent frissítettem, stb.
ui: a játékot nem loptam. -
Félre érted.. :D -
-
IXEMGabeo #9015 jaj nem látszik a fején, hogy úgy tesz mintha nem tudná:) mimika sok mindent elárul egy emberről én azt olvasom le róla, hogy hülyéskedik ezerrel:D:D ez a tipikus wtf fej, de ő nagyon jól tudja ennek ellenére, hogy lesz benne SC -
What the fuck ? Lehet ő sem tudta hogy belekerül-e vagy sem ?
-
Én poleból indulok majd, de esik ...:/
#9010:
Amint írtam, 10. helyen kívülről gumitaktikával tudsz nyerni(keménnyel rajtolsz), top 10ben pedig korai vagy nagyon késői boxxal.(szerk.:)
De én könnyűn megyek, illetve haladón. :)
Amúgy a Meki kajak ennyire eszi a gumit? Nagyon félek Spa-tól mert ott Torro lazán 29 kört bírt keménnyel, Meki mennyit fog? 19et? :SS
Ja és végre lesz Safety Car :DD :P -
IXEMGabeo #9012 ja igen, 3. versenyem is megnyertem a Red Bullal Malajziában szintén 4. helyről indultam, esős verseny lerajtoltam mindenkit és jó 26 seces előnnyel beértem még mielőtt Interre kellett volna váltanom:)
75 pont, mögöttem jön Vettel 33 ponttal, aztán Rosberg 30 és Schumi 28 pontos:D Alonso, Hamilton, Button, sehol sincsenek még Massának is több pontja van náluk:D -
IXEMGabeo #9011 elárulom neked a Professional AI veszélyesebb, mint a Legend egyes helyeken:D alig van különbség a 2 szinte között -
Crome #9010 Az baj, hogy ott sem megy. Pedig "csak" profi nehézségen van az AI. -
IXEMGabeo #9009 egyik F1challenge modban a Safety Cart is lehetett irányítani:D mekkora jó volt -
barcames #9008 ezek a srácok valamit tudnak! -
IXEMGabeo #9007 az a fej 

-
Épp az elmúlt pillanatokban erősítette meg a játék Facebook-oldala hivatalosan is: "We know it's been the hottest topic amongst the community for some time now, but we're very happy to finally be able to officially confim that THERE WILL be a safety car in F1 2011!"
Azaz "Tudjuk, hogy jó ideje már, hogy ez a legfontosabb téma a közösségben, de boldogak vagyunk, hogy végre hivatalosan is bejelenthetjük: LESZ safety car az F1 2011-ben!"
-
:D jó ez a kép -
ohhyea :DD -
-
Melbourne-t is behúztam a Mekivel. Nagyon jó ez a gép. 14 ponttal vezetek Alonso előtt, 20al Button előtt, 80 pontunk van összesen és a Ferrarin kívül szinte már senki nemtud meg előzni minket. Vagyis nemhiszem...:D -
Időmérőn ne is próbálj, nemfog menni, nem leszel gyorsabb. Versenyen kell majd nyerned. -
Tegnap gyakoroltam fékezési segédlet nélkül Montrealban, és a McLarennel én is megkóstoltam a bajnokok falát :D -
a célegyenes előtti hosszú jobbos előttire gondoltam, balra kis ívben. Padlón át lehet jönni, hosszú jobbos után meg jön a balos váltó. Csak azt élveztem a pályán. :) -
Crome #8998 A rázókövekkel nincs igazán gondom. A legtöbb problémát a középső/hátsó kanyargós szakasz jelenti. Ott egyszerűen nem tudok elég gyors lenni és féktávokon megelőznek. A hosszú egyenesek végén lévő fékpontokon pedig inkább én előzöm őket. -
IXEMGabeo #8997 remélem nem arra a balos-jobb kombinációra gondolsz, ahol az AI gyakran megperdült:D az a legszarabb része...szerintem meg a pálya középső szektora a legjobb bezárólag a La Caixa kanyarig:S:S -
Szintén ... itt túl erős lett az AI, mint barcelonában. Célegyenes előtti kanyar szerintem a legjobb része a pályának, a többiről inkább nem is ejtek szót, nem igazán nyerték el a tetszésem. -
Koreában a hosszú egyenes végi rázókőre kell figyelni. Olyan rázókövek vannak, hogy amiket Barcelonában vagy Malajziában megnyomnál erősen, azt itt nem lehet mert ha a rázókövön gyorsítasz akkor csúszol. Az egyenesek előtti rázóköveknél kell figyelned, és a legjobb oldali 2 setupot használd. Itt még én is végigmentem a szabadedzéseken mert nagyon csúszkáltam a Torro Rossoval, de megtanultam szinte a pályát és behoztam 1. helyre 15ről :)
Ha 10en kívül rajtolsz akkor kemény keveréken menj, de állíts a stratégián alapból mert verseny közben nehézkes. Ha kintvagy boxban kb 2000 méter előny kell, inkább 1500 a mögötted lévőtől hogy kigyere elé . Asszem több tanácsom nincs, csak annyi hogy ha boxba mész akkor vigyázz mert könnyen elcsúszol a boxbejárat mellett, oda nem árt a Flashback.
Sok sikert :)
#8993:
Én Montreálban vágtam oda a Torroval a bajnokok falának :DDD
#8994:
Át lehet, de csak ha jól jössz ki a kanyarból. Ha már kicsit is csúszol, akkor falat kapsz :D -
pedig asszem full gázzal át lehet menni -
Főleg a célegyenes előtti kanyar, hányszor neki küldtem a falnak a McLarent ..
-
Crome #8992 Azt hiszem kijelenthetem, hogy a legkevésbé kedvelt pályám a koreai. Nem hogy az itteni versenyeken alig tudok valakit megelőzni (inkább engem előznek), de még időmérőn is csak a 20. hely körül vagyok általában... -
A McLaren is fura volt utána, nem számítottam hogy ennyire más lesz a kezelése. -
IXEMGabeo #8990 Toro Rosso nagyon jó amúgy...multiban számtalamszor könnyebb volt kezelni, mint a Merci GP-t:O -
Én is Ferrari fan vagyok, de kipróbálom a McLaren oldalt is, mondjuk eddig ezen kívül csak a Torro Rossoval mentem :D -
Én Alonso rajongó vagyok így csak a Ferrari, de itt a Red Bull meg a Mclaren közül én is a Mclarenhez mentem. Csak aztán feltettem egy mod-ot és hát ennyit a mentésről. :) -
Szerintem is, elméletileg a valóságban a 2011es gép lassú a kanyarokban, gondolom a 2010es is, fenn van a Realistic mód de még így is rommá vertem őket :D