21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ráadásul ez a vágás ás/vagy idióta replay ....!!!
Halvány fogalmam sincs kb mi lehet a nyomvonal :DDDD Össze-vissza elölről-oladalról-belülről jobbról-balról...szörnyűűűű! :D -
Mit tudom én, azt sem tudom mi lesz most a következő, ha van, jót szundizo kazt annyi :)))
De ezek a videók nagyon nem tetszenek, egy nulla az egész ez alapján, tavaly azért jobbakat toltak legalább, most se egy megcsúszás semmi :DDD -
Eltevesztettek a versenyhetveget vagy most mi a koncepciojuk?:) Persze ez uj palya lesz, logkus reklamozni. -
-
Hát nem nem nagyon akarnak meggyőzni arról, hogy vegyem meg! :D -
a refresh rate 170 Herz-en volt, levettem 60-ra, remélem nem lesz gond, így működik -
a refresh rate 170 Herz-en volt, levettem 60-ra, remélem nem lesz gond, így működik -
Sziasztok!
Out of range-t ír a 2013-as játék, régen nem ezen a gépen játszottam de tökéletesen működött, most viszont ahogy alt+enterezek első indításnál , out of range-t kapok.. Valami ötlet, hogy tudnám megoldani?:/ -
pitjou #15864 Megoldottam. Sajnos a legújabb 340.52 driver nem szereti a F1 2013-at. A 337.88 volt a megoldás. Hátha valaki így járna ;)
-
pitjou #15863 Sziasztok. Bajban vagyok. Hátha tudtok segíteni. win7 64bit. A napokban elkezdtek kidobálni a böngészők, és volt egy kis rendszertakarítás, regisztri pucc, stb. Közben Nvidia driver csere is volt, (340.52), meg egy kis Malware-takarítás. Próbáltam volna játszani a Codemaster F1 2013-al, és miután betölti a profilomat, és indulnék a következő versenyen, elkezd tölteni, és utána kidob a windowsba. Leuninstaláltam, feltettem újra, de állandóan ez a képlet. :/ Nem tudom számít e, de steamen megvettem az Asseto Corsát, és a telepítésnél újrarakta a Netframework-öt, meg a directx-et is. Nem tudom mi zavarhatott be, de már a benchmarkot sem indítja el az F1. Valami video baja lehet?
-
Teljesen új autók, elvileg ehhez teljesen új vezetési modell kellene ( kisebb aero, turbó, nyomaték, hybrid rendszer ). Új gumi szimuláció, új hangok, új pályák. Új szabályok. Nyilván AI javítás és sok minden apróság amiez hozzá kell nyúlni és fejleszteni.
Pont annyira lesz más mint a 2011-2012, 2012-2013 -
Egy skin pack-nál azért többről szokott szó lenni, úgy ahogyan az idei évad feldolgozásnál is, és amíg premiere időszakban 4000 Ft magasságában hivatalos STEAM kulcsot lehet vásárolni, nem érheti szó a ház elejét. -
Amíg megveszik, miért ne, teljesen jól csinálják :DDD -
paj01 #15859 nah...a Codemasters F1 játék következő skinje. Teljes áron adni ezt?:D Pofátlanság. -
mondjuk állat egy motor ez az 1.6 -os, most néztem onboard edzést Sőpa ból, ahol eddig én 3-asban fordultam, most ötösben kezdik :)))
A sikán megy most 3-asból 75 Km/- ra lassítva :))) -
Szint úgy, inkább a gta5-re költöm a pénzt, mint egy frissítésre. -
Miért ne lenne tükör ?:-) Tavaly még a saját autó hatulja is látszott :-) -
Hogy milyen lesz a játék, a korábbi videók alapján tényleg nehéz megítélni, azt hogy nem lesz szimulátor pedig a legtöbben tudjuk. Talán szerencsétlen, hogy éppen esős és borús körülményeket bemutató videókat videókat tettek közre, mert ilyenkor sokkal kevesebb grafikai effekt érvényesül mint szép, derült, napsütéses időben. Ettől függetlenül szerintem ennek a játéknak a vétele részemről elmarad, hisz a hírek alapján kb. fél évre az F1 2014 megjelenésére jön majd az Actual Gen (Next Gen) F1 2015, ami Friss lesz, aktuális, új engine-re épül, míg ekkorra a 2014 régi és ideje múlt lesz. Ezen felül, mint ahogy már korábban, meglátásom szerint, ez az F1 2014 nem tervezett, hanem egy kényszermegoldásként készült játék, amiből így ebben a formában, teljes árú játékként nem kérek. -
Timbu #15854 Azért a rajtnál az nem lenne rossz, ha a medical car ott állna a rajtrács végén. Meg a tükörben látnám a zöld zászlós embert. (Ja, hogy nincs tükör
)
-
ez így a két videó alapján elég szarnak tűnik . -
Graf és körítés csicsa, a nextgenre átállást követően várható. Mondjuk nem hiányzik, mert párszor megnézi az ember aztán elnyomogatja. Versenyszimuláció legyen jó, amikor az autóban ülönk.
Ezek a videók nem sokat érnek. Sok mindent nem látsz belőle, másodpercenként más kamera van, a fizika erről néze 0a ( az autó meg sem mozdul, sínautó ).
Gameplay kell, demó kell és a játék kell. Idei autókkal, idei szabáyokkal szeretnék játszani és remélni hogy vezetési modell a nyomtékos V6Thez igazodik :) -
Mas lesz az auto, a festes es a hangja;) Plusz lesznek uj palyak. Es ha megkapja az uj GRID:A-be beletett hasznalhatobb alap FFB-t, akkor nem kell vele szarakodni.
De termeszetesen, az meg mindig eselytelen, hogy onboard cockpit es FOV allitast csinaljanak, igy az meg mindig szopas. De legalabb, itt csak 1 autot kell piszkalni;P De ha csinalnak egyszuperkozeli cockpitet mint a GRID:A-ban, akkor talan meg az is jo lehet.
Persze lehetne meg belepakolni gridgirl-oket, tuzijatekot, felvezetokort, podiumot es dijatadot, pezsgozest, interjut stb. De a jatek ertelmes felhasznalasanak a 95%-at ezek nem erintik, nagyreszt sak arra lenne jo, hogy megtobb enter-t (button 628 vagy mi a sz*rt:P) kellejen nyomni:D -
én is pont arra lennék kíváncsi, milyen lenne ugyanez a videó a 2013-ba elkészítve :D -
Kíváncsi vagyok ez mivel lesz több, mint a 2k13 -
és még egy:)
-
Úgy látom ismét beindult a marketing gépezet :) -
-
Jó ez a dinamikus időjárás meg minden, de valahogy nem érzem kiegyensúlyozottnak az erőviszonyokat esőben a száraz pályás versenyekkel szemben. Konkrétan Kanadában kifogtam egy teljesen esős futamot. Az időmérő még száraz körülmények között zajlott, de gondolván a futamra, inkább már az időmérőt is esős beállításokkal teljesítettem. Teljesen hiábavaló volt! Többszöri nekifutás után sem bírtam még a professional AI-val sem. Több kanyarban meglehetősen óvatosan kellett kigyorsítani a kipörgő kerekek miatt, ahol elég sok időt vesztettem, de ez az AI-ra valahogy nem volt igaz, és ezeken a helyeken mindig időt vesztettem velük szemben. Az 50%-s verseny utolsó harmada átment elengedő versenybe, mígnem a csapattársamtól is kört kaptam. Azért gondolom, hogy valami bibi lehet a balansszal mert azért száraz pályás körülmények között nem így szoktak alakulni a versenyek. Kár, pedig jó is lehetne! Persze az is lehet, hogy csak egész egyszerűen én vagyok a béna, vagy az, hogy ez a szituáció pályáról pályára másként alakul! Ha mégsem én vagyok teljesen béna, nem gondolom, hogy az idei évadfeldolgozásban ez változna, talán a "next gen"-ben. -
Ha a fizika javara vettek le a grafot akkor johet :-) :-) :-) -
Remélem ez csak valami xbox verzió, mert így elég rondácskának hat. :D -
Ez nem a végleges hang. -
Mint valami űrhajó:D
-
Az miért van, hogy egyszerre megyünk ki a többiekkel a boxba és a verseny végére nekem totál elkopnak a gumik, csúszkálok, mint a picsa, a gép meg futja nagyban a leggyorsabb köröket? -
Ezért jön a very easy setting. Ami nem baj, csak a segítségek kikapcsolásával legyen elég nehéz a játék. A skálázhatóság a lényeg. -
Timbu #15838 Inkább csak kellene. Azonban a top "azért rossz ez a játék" okok között a "mert nem tudok padlógázzal kigyorsítani és megforog az autó" mellett fel szokott tűnni a "mert nem tudok olyan időt menni már az első körömben billentyűzettel, mint Vettel". A CM meg hallgatni fog a sok sírásra, mert az ilyenekből van a bevétele. -
a köridőt a játékoshoz kell igazítani,ha az igazihoz akkor megette a fene :) -
Vagy a frissitesek a valodi versenyek utan jonnek nehany nappal, festesekkel es reklamokkal, plusz scriptelve (valaszthatoan) nehany valodi verseny szituaciot (erodorrend, balesetek, meghibasodasok, idojaras stb). -
Timbu #15835 Én inkább arra számítok, hogy a csapatok/pilóták teljesítményét, valamint a valós köridőket igazítják majd a játékhoz. Bár mintha a CM-nél pár éve már felvetették volna, hogy a játék csak az év első felét tartalmazná, a második meg DLC-lenne. (Ami nem lenne szép dolog, ha ezt a fél évadot teljes áron adnák.) -
Pedig konnyen elofordulhat, hogy ugy tervezik:) -
En minden paratlant vettem meg (2011, 2013) :)