21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
WIP -
RYO21 #16191 A Júniusi megjelenés jól hangzik. Viszont nagyon recések az autók a screenshotokon. 0xAA? -
Hivatalos bejelentés, júniusban fog megjelenni. -
-
na akkor erről ennyit, :D -
Közben rájöttem a megoldásra. Parc fermé off
-
Sziasztok, esetleg játszik valaki az F1 2013-al Playstation-on? Segíthetne, mert van egy Complette Edition-om amiben egyszerűen ha classic versenyt futok, sehol nincs setup lehetőség. Time Trial-nal és a 2013-as futamoknál minden ok. Eddig azt hittem alapból nincs classicban beállítás lehetőség, de épp megnéztem youtube-on egy versenyt ami PS3-as és ott bizony futam előtt van lehetőség setupolni. Nálam még a load setup sem jelenik meg. Tudja valaki, hogy ennek mi lehet az oka?
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2015.03.20. 10:13:22 -
Nagy befekteto ceg, ovek a DreamWorks is (akarhany szazalekban;P). De mivel India, valszeg vannak Brit szalak is, sokszor az olcsobb adozas miatt eri meg "eladni magat" a cegeknek;) -
Timbu #16184 A Steamen jóárasítva van a 2014.
Nem is tudtam, hogy a Codemasters többségi tulajdonosa indiai. -
Miért? Olyan szegényes a fantáziátok! Lehetne pl. Carmageddonos a játékmenet, az ellenfél kilökéséért, felökleléséért pont járna, továbbá minden letört elemért további + pontok. A karrier során lehetne kifejleszteni autóra szerelhető targoncavillát, a Ben-hur fogatversenyében látható, kerékre szerelhető alkalmatosságot stb. Az ellenfél szerelőinek elgázolásáért pont járna, viszont a saját szerelők likvidálásáért már mínusz pont. Lehetne továbbá a vízzel övezett pályákon rendezett versenyhétvégéken motorcsónakversenyt is rendezni aminek az eredménye a rajtrács alakulásában töltene be szerepet. Lehetnének hurkok a pályában random megnyíló alternatív útvonalak és labirintusok. A térnek egy újabb dimenzióját is lehetne használni a látványos előzések érdekében, amolyan Knight Rider-es Turbo Boost-os módon. Járműveken túl, egyéb jópofa dolgokkal is lehetne versenyezni, mint pl. dinoszaurusz amit a runner játékokhoz hasonló módon etetni kellene, majd miután elérné a megfelelő jóllakottsági szintet, lehetne alkalmazni a KERS-t, ERS-t, DRS-t stb. Lehetne akár már a bokszban szabotálni az ellenfél versenyét, pl. a Neighbours From Hell-ben látottakhoz hasonlatosan. Ezen felül természetesen legyen szimulátor, de minden nehézségi fokozat és bármilyen segítség használata mellett tizedre a valóságnak megfelelő köridőket lehessen megfutni. Ugyanakkor gondolni kell a controllerrel nem nem rendelkező játékosokra is, ennek megfelelően billentyűzettel is ugyanolyan eredményességgel lehessen vezetni mint pl. kormánnyal, természetesen a teljes szimulátoros jelleg megtartása mellett. -
Vagy akkor mar fizethetnenek is erte, hogy hasznalom;D -
Timbu #16181 Úgy érti, hogy miért nincs ingyen... -
Mégis mit kellene csinálniuk F1 címszó alatt? -
Készül az újabb rókabőr.
-
Alapértelmezetten a STEAM-ben F12, amúgy meg gondolom PrintScreen -
krisztian1329 #16177 Hogy kell képet menteni játék közben?
-
Clubsport pedált hogy lehet ehhez beállítani, akárhogy próbálom mindig inverzbe rakja .... -
Biztos fog, a regihez eleg regi gep is eleg volt.... -
Nem lesz most sem TV style hud, szar!
:)
Remélem nem fog nagyot ugrani a gépigény... -
A pálya részletességgel nem lesz gond, az brutális :)
Ahogy hallom a Steven Hood lelépett, remélem valami mást csinál CM mint eddig ... -
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.02.16. 06:28:40 -
szóval kapunk egy kieelő darut... de mint csak disz. :D majd 20 év múlva láthatjuk müködés közbe :D -
Első kiszivárgott képek a 2015-ből:
-
én meg telepíteném a 2015-öt, de nincs meg az exe :\ :D -
Timbu #16168 Nem cserélt egyik MI sem váltót? :P -
Hapho #16167 Érdekes játék ez az F1 2013. Az időmérő után kiírta a program hogy: végez a 18-dik helyen, vagy előrébb - sikertelen. A 16-dik voltam. A futamon pedig a 15-dik helyről indultam. Számolásból egyes. Azt hiszem maradok az 1996-ban készült Grand Prix 2-nél.
Utoljára szerkesztette: Hapho, 2015.02.08. 15:50:15 -
Csinalj egy offline profilt, youtube-ra beirod, es van video rola, amugy egyszeru . -
krisz0702 #16165 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nemrégiben hozzájutottam az F1 2010-hez (eredetiben!) Ha jól tudom a Windows live már nem üzemel de akkor már nem is lehet benne sehogy sem menteni? 
-
A poén az, hogy Tunngle-n keresztül, ami így plusz egy csavar a hálózati architceturában, hibátlanul, 10-ből 10-szer működik. Kár, hogy ezzel a megoldással magasabbak a PING értékek, amivel persze meg lehet tanulni együtt élni dena... és, hogy nincs CO-OP Career. -
Úgy látom kezd némi élet visszatérni a topicba. Lost Connection problémára van valakinek esetleg ötlete. Tesómmal szoktuk néha tolni a 2013-t ha időnk engedi (egy hónapban egyszer) de utóbbi időben ettől a problémától lehetetlenné vált az egész. Az összes létező portot forwardoltam amire szükség lehet de nem akar összejönni. Már én is és a tesóm is kiiktattuk a routert is de így sem jött össze, sőt, ha ugyanazon public hostra próbálunk csatlakozni, valamelyikünket ledob.
Ötlet? -
Melyikkel?:) elszúrták a Grid2vel majd hamar jött az Autosport, de akkor már mindegy volt. Rossz döntések sora, de h pontosan miért küldenek el nem tudjuk meg. 500 ember nem kevés, elmegy 50 marad 450. Lehet amúgy is elküldték volna őket, mert átszervezés volt. -
IXEMGabeo #16161 Ennyire nem voltak elegedettek a GRID-del? -
Biztos lesz. Sima átszervezés lehetett, nem kell aggódni! -
De nem lesz akkor új DIRT ?
Teszem hozzá azt tényleg elintézték maguknak, azért a CMR-től ejutni a Showdown- ig ( vagy mi az ...) az már elég nagy butaság volt ... -
500 emberből 50et küldtek el, akik a Grid / Dirt-en dolgoztak. F1es csapathoz nem nyúltak. -
Jut eszembe, a CM elég komoly kirúgásokat jelentett be, hogy ez most jó vagy rossz azt nem tudom :))) -
Fernandooo #16156 Miután játékokat nem egy szűk, ebből fakadóan profitképtelen kisebbség számára készítenek, igen fontos pl. a körítés. Kezdjük egy értelmes, jól átlátható menürendszerrel. Ami a kornak megfelelően egyben látványos is.
Szolgáltatások terén nem árt, ha van benne használható co-op, ami a karrier során is használható. Barátlista sem árt. Ha már menü, akkor odafigyelve a lehető legszélesebb igényekre a majdnem szimulátortól a teljes árkádig bezárólag lehessen választani a lehetőségek közül. Értelmes törésmodell – csattanáskor konfetti eső nem annyira vehető komolyan -, jól alkalmazott szabályrendszer, ami nem engem büntet, ha a gyépé AI belém rohan, vagy satufékez előttem, vagy fél centire lesodródok a pályáról, eleve időt veszítek és még rám is dob egy vastag büntit... Röhejes.
Az sem árt, ha a multi játszható, és széles paraméterek beállításával testre szabható. (Egy körös versenytől a full távig, szabályok alkalmazása, free setup, setup lock, sorolhatnám.) Nem baj, ha ugyancsak a multiban menthető egy időmérő végeredménye, ami a legközelebbi alkalomkor, verseny indításakor betölthető. Dedikált szerver sem az ördögtől való találmány úgy minimum egy évtizede, ha nem több.
A mesterséges intelligencia szintén legyen jól paraméterezhető, és ne legyenek olyan gyermekbetegségei, hogy pl. irreálisan nagy a kanyarsebessége, egyenesben viszont idiótán lassú és fordítva. Ismerjen fel bizonyos helyzeteket és annak megfelelően reagáljon. Időjárás: vajon mennyire lehet lehetetlen küldetés egy adatbázison alapuló rendszer felépítése, ami a játékos választása szerint vagy az éppen aktuális meteorológiai viszonyokat kéri le és hozza létre, vagy a megrendezett versenyek körülményeit modellezi le? Sokan már csak praktikussági okokból is szeretnék visszanézni, hogy mit alkottak a pályán. Vagy a versenyzőtársak. Ezért fontos egy modern visszajátszás menü, ami a teljes futamot képes elmenteni és lejátszani, tetszőleges pilóta nézőpontból, több külső kameraállásból. A visszanézésekből elég sokat lehet tanulni és persze a vitás eseteket is könnyebb elbírálni.
Az sem baj, ha a grafika nem egy barlangrajz, pl. mint ami az F1 2014 estében határozottan állítható a többi, mostanában játszott hasonló produkciókhoz viszonyítva. A kiállásokon is lenne mit javítani, mert amikor mindenkit elenged a szoftver, az azért eléggé röhejes tud lenni.
Az AI esőben mutatott irreális teljesítményét szintén nem árt hangolgatni, mert amíg száraz idős köröket futkorász szakadó esőben, addig nem beszélhetünk valami nagyon szuperül összerakott játékról. Nem biztos, hogy multiban a connection lost feature olyan népszerű, illene tehát kivenni végre.
A SC is elbírna némi hangolást, mikor, hogyan, meddig megy ki a pályára, hogyan reagál erre az Ai… Megoldhatnák, hogy a leaderboardon az első öt helyen ne olyan köridők szerepeljenek, amik fél perces, hihető eredményeket mutatnak egy-egy pálya esetében.
Karriert is kissé mozgalmasabbá tehetnék, pl. azzal, hogy valamiféle karakterfejlődést visznek a dologba, komolyabb célokat kellene elérni, lehessen érdemben alkudozni a fizetésről, meg egy rakat ilyen apróság, amiken lehet röhögni, csak éppen akik nem profitképtelen hc szimesek – vagyis a játékos társadalom 99%-a -, azok épp az ilyesmikre is kíváncsiak lehetnek.
Hirtelen ennyi, első nekifutásnak elég is lenne ahhoz, hogy ne legyen ez a széria továbbra is a szánalmas jelzővel illethető.
(Biztos egy halom dolgot kifelejtettem, de nem is az én dolgom komplett játékokat kitalálgatni…Az állandóan visszatérő, a CM fórumán is felbukkanó kívánságokat – felvezető kör, paddock bejárhatóság, pódium – meg sem említem bővebben, mert ismerem az ez irányú, szimes legyintgetéseket, mindazonáltal igény mutatkozik ezekre is.)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.04. 21:53:00 -
Majd egyszer azert remelem konkretan megtudom, milyen a jo f1 jatek, azon kivul, hogy ez szanalmas ...! :)) -
Kénytelenek lesznek, ha nem akarják lehúzni a rolót és most tényleg nagyot kell dobniuk, a visszatéréshez. Egy erős marketing kampány sem ártana. Meg nem ilyen béna és unalmas pályabejárók. -
davids014 #16153 Szerintem márciusban semmi nem lesz az f1 2015 megjelenésből.