A Windows 7-re várnak a vállalatok
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javult sokat, de azért még mindig vannak kisebb problémák.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyértelmû, hogy nem minden gépre a Vista a legjobb választás. Aztán ha a speciális szoftverek nem nagyon támogatják, akkor is marad az XP.
Egyébként a következõ Windows-nak sem lesz kisebb gépigénye, szóval ígyis-úgyis költeni kell majd, persze itt az a kérdés, hogy mennyit és mikor..
Nekem jobb a Vista, mint az XP ^^v
Egyébként a következõ Windows-nak sem lesz kisebb gépigénye, szóval ígyis-úgyis költeni kell majd, persze itt az a kérdés, hogy mennyit és mikor..
Nekem jobb a Vista, mint az XP ^^v
https://twitter.com/foodlfg
Igaz, én még SP1 elõtt próbálgattam a Vistát, de valahogy nagyon nem sikerült kibékülnöm a dologgal... Nincs egy szar gépem, de veszett lassú volt XP-hez képest. Aki felrakta az SP1-et, attól érdeklõdnék, hogy egy 26kb-os file másolása még mindig kb 10-15 másodperc? 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nekem eredetileg jogtiszta XP Home-om van. Aztán amikor a Vista SP1 kijött - próbából felraktam. Ilyen-olyan kisebb nyûgök ellenére, nincs szívem leszedni, mert annyira elégedett vagyok vele. Pedig sima P4, 1 Giga RAM-mal.( Aki esetleg nagyon fikázza, próbából tegye fel az új Fedora 9-et KDE4-gyel. Az aztán maga a katasztrófa a Pistához képest. Ezek szerint a másik oldal is ad ki szart. )
Persze a Vista ingyé van fenn és annak ellenére hogy egyre javulgat, mégis ha meg kéne venni, azért inkább visszaraknám az XP-t. És gondolom a Cégek is nagyon sokan így vannak (lesznek) vele.
Persze a Vista ingyé van fenn és annak ellenére hogy egyre javulgat, mégis ha meg kéne venni, azért inkább visszaraknám az XP-t. És gondolom a Cégek is nagyon sokan így vannak (lesznek) vele.
Na, aztán a General Motorsnak én is megnézem milyen nagy neveket fognak emlegetni MS-ék, ami meggyõzné, hogy dobjanak ki feleslegesen pár évre dollármillárdokat... 😄DDDDD Azért ott sem mindenki hülye szemlátomást.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
← ElőzőOldal 3 / 3