22
  • noname23
    L.o:L "hűen tükrözi"
    Hát te biztos nem azzal a játékkal játszottál
    mert nem írnál íjen fasságot
    max úgy hogy beírtad a god kódot(örökélet) azt átfutottál a pályán mert az ilyen agyhalottaknak való mint amijen a hitman film is
  • trogerzsiger
    Azért nézzétek meg a sivatagi cápákat, a téglát a kosaras naplóját, egyikben sem hasonló személyiségű karaktereket játszik, de jól csinálja. Ugyhogy hajrá!
  • Wittgen
    Remélem trend lesz, hogy Uwe Boll végleg elfelejtődik és normális forgatókönyvírók, rendezők és A listás színészek vesznek részt a játékadaptációkban.

Mark W. pedig mindig jól hozza a rá osztott szerepeket. Nem hiszem, hogy Oscar-jelölést kapott volna, ha nem lenne benne egy szemernyi tehetség sem.
  • Hoz_Hun
    Mark Wahlberg szerintem is jó választás volt. kiváncsi vagyok a filmre.
    Hitman nem tetszett. Pont a főszereplő miatt. Számomra nagyon nem volt hitmanes.
  • Rotcsa
    A Hitman nekem is tetszett! :) Ha nem is lett mozisiker, mert csak egy b kategóriás film lett, legalább a játékot hűen tükrözi, ami szerintem egy játékosnak fontos.
  • LizardX
    Hát az tény, hogy én csak Az olasz melóban, meg a Shooter-ben láttam, nekem ennyi tökéletesen elegendő is volt belőle (bár egy haver szerint a Boogie Nights egész tűrhető). Én akkor is úgy gondolom, hogy aki Max Payne szerepére egy olyan izmos szépfiút választ, aki az érzelmi mélységeket úgy mutatja be, hogy előre néz, és közben szólnak a vonósok, na az a rendező kb. semmit nem fogott fel a MP történetéből. Ez nem akciófilm kellene, hogy legyen, hanem görög tragédia!
  • tommyg
    én meg az elsőt hatalmas film lesz (remélem)
  • sirpalee
    Reméljük nem szúrják el :) . Imádtam a játékot, főleg a második részt.
  • Killgore
    Marky Mark jó színész, tökéletesen illik rá a szerep. Jó film lesz, alig várom!
  • MiZo81
    Nem azt írtam, hogy Mel Gibsonnak kéne játszania Payne-t.

Azt írtam, hogy a Visszavágó, mint film, hasonlít a Max Payne-re (bőrkabátos fickó megy, és lezúz mindenkit). :))
  • nipponia
    És szerinted meg tudnák fizetni azt a beképzelt majmot? Nagyon jó színész, a legjobbak közé tehető. De elszaladt vele a ló már nagyon. Meg most bojkott van ellene a stúdiók irányából. Nem tetszett nekik hogy zsidózott.
  • emp
    Hitman tényleg jó lett gratula Mr. Elefánt :) Én várom Max gyilkológépet, Mark W.-től függetlenül. Ja és marhára mindenki elfelejti, hogy szinte fontosabb az, hogy mennyire hitelesen játsza majd a szerepet, mint hogy hány %-os eggyezés van az arcvonásaik között...
  • MiZo81
    Én azt nem értem, minek egyáltalán Max Payne film.

Ott a Visszavágó, amiben Mel Gibson majdnem úgy néz ki, mint Payne, és még
    a történet is hasonló.
  • nipponia
    Szeretem mikor látatlanba fikázzák a filmeket, mert láttak belőle 2-3 képet. A Hitman főszereplőjére is azt mondták sokan nem illik rá. Szerintem meg nagyon jól eljátszotta.
  • xen
    Hát kövezzetek meg, de nekem rögtön Tim Robbins ugrott be, főleg a 2. részben lévő Max-re hasonlít. Szerintem...
    Meg a Nekem 8 c. filmben elég jól hozta az elborult agyú figurát.
  • LittleBirdY
    Én is szeretem Mark Wahlberget, a korai zenei kikancsitásaitól el kell tekinteni. Színészileg meg a Departedben, a Shooterben, a Four Brothersben meg sorolhatnám milyen filmekben alkotott kimagaslót. És még ha nem is hasonlít rá teljesen, mondjatok egy olyan színészt aki hasonlít Max-re, és olyan kaliberű mint Marky.
  • Kemuri

Összeszámoltam, 10 filmet láttam tőle, egy momentumára nem emlékszem, szerintem az akciószínészek közt is középszerű alak. Ice-T-nél mondjuk biztos jobb színész de, hogy én miatta beüljek egy filmre azt elképzelni nem tudnám. Ha ez fikázás volt akkor bocsánatot kérek.
  • Herczi
    Nekem egyik kedvenc színészem, ebben is jót fog alakítani.
  • Loverman
    látszik nem nagyon ismeritek Mark Wahlberg munkásságát.. nem baj, a fikázás megy
  • Kemuri
    Szerintem sem illik rá a szerep, de majd a haját belövik hasonlóra meg adnak rá egy bőrdzsekit és egy inget és akkor ő lesz Max Payne! Kb. ennyire érdekli a nézők 95%-t a hasonlóság.
  • LizardX
    Marky Mark, pfff... ennyi erővel Uwe Boll is rendezhetné, egy ilyen kaliberű színésszel csak elbarmolni fogják a játéktörténelem egyik leghangulatosabb címét.