Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Max Payne

A hétvégén érkezett két kép a Max Payne forgatásáról. Az elsőn egy tipikus, hullákkal teli helyszín látható, a másodikon pedig Chris O'Donnell mint Jason Colvin áll a hóban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy filmet készítenek egy újabb klasszikus akciójátékból, ám szerencsére az utóbbi időben tapasztalható trendnek köszönhetően a Max Payne mozifilmet is profik készítik. A hosszú hétvégén érkezett két kedvcsináló kép, mely örömmel tölthet el minden rajongót.

Klikk ide! Klikk ide!

A film főszerepét Mark Wahlberg kapta, de mellette a képen látható egykori Robin és Beau Bridges is fontos szerepet kapnak a filmben. A sztori az első részt veszi alapul. Ebben Max családját kiírtják, mire a zsaru véres bosszúhadjáratba kezd. A bemutató dátuma még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noname23 #22
    L.o:L "hűen tükrözi"
    Hát te biztos nem azzal a játékkal játszottál
    mert nem írnál íjen fasságot
    max úgy hogy beírtad a god kódot(örökélet) azt átfutottál a pályán mert az ilyen agyhalottaknak való mint amijen a hitman film is
  • trogerzsiger #21
    Azért nézzétek meg a sivatagi cápákat, a téglát a kosaras naplóját, egyikben sem hasonló személyiségű karaktereket játszik, de jól csinálja. Ugyhogy hajrá!
  • Wittgen #20
    Remélem trend lesz, hogy Uwe Boll végleg elfelejtődik és normális forgatókönyvírók, rendezők és A listás színészek vesznek részt a játékadaptációkban.

    Mark W. pedig mindig jól hozza a rá osztott szerepeket. Nem hiszem, hogy Oscar-jelölést kapott volna, ha nem lenne benne egy szemernyi tehetség sem.
  • Hoz_Hun #19
    Mark Wahlberg szerintem is jó választás volt. kiváncsi vagyok a filmre.
    Hitman nem tetszett. Pont a főszereplő miatt. Számomra nagyon nem volt hitmanes.
  • Rotcsa #18
    A Hitman nekem is tetszett! :) Ha nem is lett mozisiker, mert csak egy b kategóriás film lett, legalább a játékot hűen tükrözi, ami szerintem egy játékosnak fontos.
  • LizardX #17
    Hát az tény, hogy én csak Az olasz melóban, meg a Shooter-ben láttam, nekem ennyi tökéletesen elegendő is volt belőle (bár egy haver szerint a Boogie Nights egész tűrhető). Én akkor is úgy gondolom, hogy aki Max Payne szerepére egy olyan izmos szépfiút választ, aki az érzelmi mélységeket úgy mutatja be, hogy előre néz, és közben szólnak a vonósok, na az a rendező kb. semmit nem fogott fel a MP történetéből. Ez nem akciófilm kellene, hogy legyen, hanem görög tragédia!
  • tommyg #16
    én meg az elsőt hatalmas film lesz (remélem)
  • sirpalee #15
    Reméljük nem szúrják el :) . Imádtam a játékot, főleg a második részt.
  • Killgore #14
    Marky Mark jó színész, tökéletesen illik rá a szerep. Jó film lesz, alig várom!
  • MiZo81 #13
    Nem azt írtam, hogy Mel Gibsonnak kéne játszania Payne-t.

    Azt írtam, hogy a Visszavágó, mint film, hasonlít a Max Payne-re (bőrkabátos fickó megy, és lezúz mindenkit). :))