\"Amatőr\" rallye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Get a life!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
...kimaradt betûkér bocsi, TESCO-s billentyûzet-.-
Nekem igazából mind1 milyen kocsi lenne elsõ,ne kelljen vele szervízbejárni,meg legyen megbízható,mondjuk hátsókerekes lenne a legjobb😊
és erre jön rá a nevezési díj, a biztosítás, a depóbérleti hely, a benzin, az oda-vissza utazás, a kocsi oda-vissza utaztatása (kivéve, ha forgalmid is van rá), stb........szóval egyáltalán nem olcsó mulatság.
pontosan nem tudom, de majd megkérdezem bátyámat, mennyiben állt meg az autója, pontosan mik vannak benne, és mennyi egy verseny.

Iagzából én ne vennék,16 vagyok,csak érdekel nagyon az egész,akár majd elsõ kocsinak is jó lenne olyan,amit meg lehet normálisan csinálni,és amint van 2. kocsi(höhö,optimizmus rulz) lehetne kezdeni ha van pénz rá(optimizmus 2 😄)
Extrém helyzeben talán nem, de akkor is RWD for the win!
tudom, nem egyre gondoluk;-)
ha nem félsz a hátsókerék hajtástól,egy 320as bmw nagyon jó,bír annyit mint a lada,csak sokkal erõsebb. vagy pl Golf 2es is jó,mert olcsó...
gumik darabja 10ezer, ha jót akarsz, minimum. kombidiffi 10 ezer,lehegeszteni meg inkább idõ kérdése. 4 felnit kapsz 20ért már,aluból,bírja a strapát valamennyire. bukócsõ anyagárba 40 ezer legalább... de ekkor még seholse vagy,kell a kocsiba erõs motor,futómû stb...
most itt ugyan mindenki a ladát favorizálja,de sajnos ha egy kicsivel többet akar elérni az ember mint utolsó hely,a Lada a legdrágább autókká válik... 😞
A kis sárgával?soha!😄
Ugy rohad, hogy lassan frédi béni autó lesz,szép lyuk van a a szõnyeg alatt...egyszer egy ág akadt be a seggébe, a csomagtartoba ha benézel, látod a földet😊.Ez csak dunaparti bohóckodásra van, illetve egy kis rutiszerzésre, vezetgetni, ökörködni, bütykölni.Mert ugyebár autóbuzi vagyok😊.Volt már karbiszétszedés, hátsó munkahengerek cseréje, karbitömités csere, ilyenek.Ja meg hátra felment két "terepgumi"😄. Egy ezeréves taurus, mély mintákkal, és öregapám sierrájára való téligumi.Csak lada felnire kellett húzni.És rengeeg kaland volt már vele😄...Aztán vagy beindul vagy nem...töltés az nincs egy ideje( szénkefék cserélve lettek a generátorban, "új", vagyis mindeképp az elözönél jobb állapotu ékszíjt tettünk bele.szóval sztem vezetékhiba.)
pöfög, durrog, de megy.a váltója pazar, a kuplung elkezdet csúszni mostanság.Benzin kell bele azán irány a part!Meg ugye a hétvégi bütykölések...jó muri.És 15ezer forintért bõven megérte...nekem...
legalábbis az enyém annyi volt