\"Amatőr\" rallye
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez a parkolós szlalom ugye szlalom,de megfér a topikba 😊 amatõr rallikat rendeznek murván és aszfalton is, Kurd-Lengyel szakasz közt,stb. jómagam murvás versenyeken indulok.
BMW 325 iX Rallye Car :)
Csak ilyen parkolós szlalom szinten törtenik ez az amatõr rallye, vagy rendeznek esetleg az igazihoz hasonló, aszfaltos, poros utas ralikat is?
Ott voltam nézõként, de nem ismerem a srácot meg a kocsiját.
A diffi valszeg széria, a váltó meg vagy R-es vagy tolókerekes a hangból ítélve.
Az a jó az ilyen versenyekbe, h 1000-1500huf-ért benevezhet bár ki, és sokan csak az élvezet miatt neveznek, a nézõknek autóznak nem számítanak a másodpercek... (Ladáknál fõleg nem mert pl egy széria Mini egy guminyikkantás nélkül végiggurul és megy egy idõt amit egy hátsókerekessel esélytelen akármilyen tuning van benne😊
A diffi valszeg széria, a váltó meg vagy R-es vagy tolókerekes a hangból ítélve.
Az a jó az ilyen versenyekbe, h 1000-1500huf-ért benevezhet bár ki, és sokan csak az élvezet miatt neveznek, a nézõknek autóznak nem számítanak a másodpercek... (Ladáknál fõleg nem mert pl egy széria Mini egy guminyikkantás nélkül végiggurul és megy egy idõt amit egy hátsókerekessel esélytelen akármilyen tuning van benne😊
Ladákat élvezem,mert nem látok belõlük túl sokat,sak ez az évi egy alkalom van nekem😊
Amúgy tényleg viccesek az evosok,ahogy viszafordítóba úgy fordulnak,mintha sinen mennének,semmi kézifék,vagy csúsztatás,inkább kezdené olcsóbb kocsival,és lenne pénze gumira
Amúgy tényleg viccesek az evosok,ahogy viszafordítóba úgy fordulnak,mintha sinen mennének,semmi kézifék,vagy csúsztatás,inkább kezdené olcsóbb kocsival,és lenne pénze gumira
Diffi gyári, nem?Szépen elforog az ívbelsõ.Nagyon szépen tolja neki.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
És akkor normálisan<#vigyor2>#vigyor2>
http://uk.youtube.com/watch?v=FMRILB6RvV0
http://uk.youtube.com/watch?v=FMRILB6RvV0
Legalábbis annak tûnik 😊 A versenyautónak a "szíve" és "lelke" a lényeg. 😊
Itt van pl egy amatõr rally bárki nevezhetett:
(Gyõri egyetem parkoló, 2008)
Itt van pl egy amatõr rally bárki nevezhetett:
(Gyõri egyetem parkoló, 2008)
nem, ez:

naigen,sok pénzes megveszi az evo-t és nemtud vele mit kezdeni. egy idõ után viszont már a ladák is unalmasak...
lehet. nekünk is van kocsi,amit ha jönne valaki,akár bérbe is vehetné 😄 de könnyedén találsz ilyet,duen.hu stb.
Én is kibróbálnám magamat egy amatõr versenyen😊 Szerintetek lehet MO.on verseny autót bérelni akár 1 versenyre? Nem kell a WRC-kre gondolni.. <#idiota>#idiota> Még egy lepukkant astra is jó lenne csak legyen benne csõ. <#nevetes1>#nevetes1>
Hát remélem ki tudok jutni majd egyre,budapest rally prológot szoktam látni,anyiból(tavalyi aszem) siralmas volt,hogy 1 autó volt ami nagyon látványosan ment,pug 205 valami b csopot replika lehetett,de az nem indult a versenyen aszem,csak pályát gumizott,az igazán látványosak mega ladák,subaru alig volt,tele van mitshubishikkel😊
tetszik a neved😄!
BA3 21013 rulz😄
BA3 21013 rulz😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bátyám rendszeresen versenyzik egy Lada 2106-al, teljesen amatõr szinten. Pécs környéki versenyeken szokott indulni. Most így konkrétan semmi nem jut eszembe amit ideírhatnék, kérdezzetek ha akartok 😄
ez így van,és már ott tartunk hogy több a nézõ amatõrbe,mint magasabb osztályokban.
Ismerõs mesélt róla,hogy menyivel élvezetesebb a sok lelkes és báto versenyzõt nézni,mint a profikat,akik nem kockáztatnak anyit mint amatõrök,meg nem olyan bátrak😊
Remélem egyszer kijutok egy ilyen versenyre.
Remélem egyszer kijutok egy ilyen versenyre.
😊
Az aláírásodban szereplõ gépjármûvel rendelkezel?
Az aláírásodban szereplõ gépjármûvel rendelkezel?
valahol el kell kezdeni 😄
ha benevezel egy versenyre,és elindulsz,megteszel pár métert,az már amatõr rallye 😄 de azért lehet ezt komolyabban is mûvelni... 😊
ha benevezel egy versenyre,és elindulsz,megteszel pár métert,az már amatõr rallye 😄 de azért lehet ezt komolyabban is mûvelni... 😊
Támogatom a témát😊!
Bár nem ralizok,de ha tehetem nézem.Nagyon szeretem.Ja és van egy ezerkettesem, a dunaparti ökörködésd nevezhetjük amatõr ralinak?:-D
Bár nem ralizok,de ha tehetem nézem.Nagyon szeretem.Ja és van egy ezerkettesem, a dunaparti ökörködésd nevezhetjük amatõr ralinak?:-D
← ElőzőOldal 7 / 7