\"Amatőr\" rallye

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
hát ez a parkolós szlalom ugye szlalom,de megfér a topikba 😊 amatõr rallikat rendeznek murván és aszfalton is, Kurd-Lengyel szakasz közt,stb. jómagam murvás versenyeken indulok.

BMW 325 iX Rallye Car :)

SuperCharger
Csak ilyen parkolós szlalom szinten törtenik ez az amatõr rallye, vagy rendeznek esetleg az igazihoz hasonló, aszfaltos, poros utas ralikat is?

soma22
naggyon durván bánik a járgánnyal, elismerésem!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ladarevolution
Ott voltam nézõként, de nem ismerem a srácot meg a kocsiját.
A diffi valszeg széria, a váltó meg vagy R-es vagy tolókerekes a hangból ítélve.

Az a jó az ilyen versenyekbe, h 1000-1500huf-ért benevezhet bár ki, és sokan csak az élvezet miatt neveznek, a nézõknek autóznak nem számítanak a másodpercek... (Ladáknál fõleg nem mert pl egy széria Mini egy guminyikkantás nélkül végiggurul és megy egy idõt amit egy hátsókerekessel esélytelen akármilyen tuning van benne😊

bardocz
Nagyon jól nyomja a srác!Gyönyörüen csúsztatja a kocsit.
bardocz
Ladákat élvezem,mert nem látok belõlük túl sokat,sak ez az évi egy alkalom van nekem😊
Amúgy tényleg viccesek az evosok,ahogy viszafordítóba úgy fordulnak,mintha sinen mennének,semmi kézifék,vagy csúsztatás,inkább kezdené olcsóbb kocsival,és lenne pénze gumira
Csabesz6
Diffi gyári, nem?Szépen elforog az ívbelsõ.Nagyon szépen tolja neki.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

csm
ügyeskezû srác 😊

ladarevolution
És akkor normálisan<#vigyor2>
http://uk.youtube.com/watch?v=FMRILB6RvV0

ladarevolution
nem tom mért nem látszik, de itt van akkor a link:

http://uk.youtube.com/watch?v=FMRILB6RvV0

ladarevolution
Legalábbis annak tûnik 😊 A versenyautónak a "szíve" és "lelke" a lényeg. 😊

Itt van pl egy amatõr rally bárki nevezhetett:
(Gyõri egyetem parkoló, 2008)

csm
naaa,ez már elég komoly gép 😊

nem, ez:

csm
naigen,sok pénzes megveszi az evo-t és nemtud vele mit kezdeni. egy idõ után viszont már a ladák is unalmasak...

csm
lehet. nekünk is van kocsi,amit ha jönne valaki,akár bérbe is vehetné 😄 de könnyedén találsz ilyet,duen.hu stb.

pajti
Én is kibróbálnám magamat egy amatõr versenyen😊 Szerintetek lehet MO.on verseny autót bérelni akár 1 versenyre? Nem kell a WRC-kre gondolni.. <#idiota> Még egy lepukkant astra is jó lenne csak legyen benne csõ. <#nevetes1>

bardocz
Hát remélem ki tudok jutni majd egyre,budapest rally prológot szoktam látni,anyiból(tavalyi aszem) siralmas volt,hogy 1 autó volt ami nagyon látványosan ment,pug 205 valami b csopot replika lehetett,de az nem indult a versenyen aszem,csak pályát gumizott,az igazán látványosak mega ladák,subaru alig volt,tele van mitshubishikkel😊
Csabesz6
tetszik a neved😄!

BA3 21013 rulz😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

csm
arrafelé elég komoly szinten folyik a dolog 😊 nem az a bordó fekete?

Bátyám rendszeresen versenyzik egy Lada 2106-al, teljesen amatõr szinten. Pécs környéki versenyeken szokott indulni. Most így konkrétan semmi nem jut eszembe amit ideírhatnék, kérdezzetek ha akartok 😄

csm
ez így van,és már ott tartunk hogy több a nézõ amatõrbe,mint magasabb osztályokban.

bardocz
Ismerõs mesélt róla,hogy menyivel élvezetesebb a sok lelkes és báto versenyzõt nézni,mint a profikat,akik nem kockáztatnak anyit mint amatõrök,meg nem olyan bátrak😊
Remélem egyszer kijutok egy ilyen versenyre.
csm
rendelkezem,birtoklom,használom 😊

Csabesz6
😊
Az aláírásodban szereplõ gépjármûvel rendelkezel?

csm
valahol el kell kezdeni 😄
ha benevezel egy versenyre,és elindulsz,megteszel pár métert,az már amatõr rallye 😄 de azért lehet ezt komolyabban is mûvelni... 😊

Csabesz6
Támogatom a témát😊!
Bár nem ralizok,de ha tehetem nézem.Nagyon szeretem.Ja és van egy ezerkettesem, a dunaparti ökörködésd nevezhetjük amatõr ralinak?:-D

csm
kíváncsi vagyok mekkora sikere lesz ennek a topiknak. aki kijár ilyen versenyekre,esetleg mûveli is,azok megbeszélhetik itt az ezzel kapcsolatos tapasztalataikat. Nem,nem fér bele a Rally-topikba,ott teljesen másról szól a dolog,VB,OB , itt meg nem.

← ElőzőOldal 7 / 7