327
az amatőr rallye sport hazánkban
  • ladarevolution
    jah természetesen, egy 2101-es de csak utcán használom, Én nem versenyzek vele :)
  • bardocz
    Mondjuk a legbrutálabb amit hallottam eddig,az 3600 lovas metanolos dragster :-) Istenkirály hangja volt.

Ladarevolution:neked is ladád van?
  • Csabesz6
    Jó, csak tudod egy papír nélküli, rendszám nélküli, hétvégi dunapartra lesunnyogós,bolondozós, első tanulgatós autónál fontos a feltűnésmentesség.Főleg hogy sárga:D.
  • Csabesz6
    Nah és gondolj bele , az 1 henger, 50ccm.Ez meg sor4, 1200ccm:D.
  • ladarevolution
    nem hangos ez... legalábbis majd kiderül, hétvégén elkészül ha minden igaz :)
  • bardocz
    Haverom simsonjának milyen hangja volt úristen,amikor leesett róla a kipufogó,kegyetlen volt:D
  • Csabesz6
    Sportdobot nem akarok rá tenni, mert akkor még feltűnőbb, az meg nekem rohadtul nem hiányzik:DD.Épp elég volt, amikor le-le szakadt a leömlő után.Azért ilyenkor a kis ezerkettesnek is akkora trottyogós bömbölése van, ...hiábba no a robbanómotor, az robbanómotor:).
    Most a kuplung utánaállítás lesz soron, mert csúszik mint az istenbarma.Fater azt mondja, hogy utána lehet állítani, ha nincs nagyon elkopva a tárcsa.Majd hétvégén meglátjuk.Jah mer ugye meg közben tolom a jogsit, ezért csak hétvégén tudok kimenni továbbra is...
  • bardocz
    Köszi!Valami ilyesmire gondoltam.
  • ladarevolution
    Azért nem csk "árfúrni" kell. Csinálni kell egy másikat...

kép_1
    kép_2
    kép_3
    kép_4
    kép_5
  • bardocz
    Sportdobról jut eszembe,az dob valamit a teljesítményen,ha a dobot úgy átfúrják,hogy át lehet rajta látni?Ha érted mit mondok.Mert úgy könyebben jön ki a gáz.Vagy akkor már a legmenőbb,ha oldalra ki van vezetve egy cső az ajtó alá/mellé,mint hotrodoknál,és nincsen dob
  • csm
    lényeg hogy menjen :) nyisd ki a légszűrőházat,adj neki benyát,legyen rajta csak egy sportdob és máris jobban fog menni :P
  • Csabesz6
    én ezzel tisztában vagyok, de neki nem eza sorsa egyszerüen, na!:D
  • csm
    áhh,nehogyazthidd :D komolyabb fejlesztés úgyis ottkezdődik,h minden szétszedsz,és megcsinálsz,ergo bármilyen szar is,mindenképp nagy meló :D
  • Csabesz6
    :D szegénykémet fölösleges lenne komolyabban fejleszteni...
  • csm
    az jódolog :) fejleszgesd,mert mifelénk már ilyenek jönnek... :D
  • Csabesz6
    Tök jó volt hétvégén újra autózni, 2 hét kimaradás után.Faszák az új gyertyák:D.
  • csm
    osztom a véleményed a külsőségekkel kapcsolatban,meg is látszik az autómon :D én baromira féltenék egy tiptopp külsejű kocsit,azt a pénzt inkább a többi részre költeném :) amúgy ez egy komoly gép,irónia nélkül tettem be,csak hogy ilyen is van :) EVO-kat ver Pécsen,mostanába első helyezett :) Technikai adatokról csak annyit hogy erős,300 lovas Bmw-vel én se félnék tőle,de még akkor is gyengébb kocsiban ülnék :D
  • SuperCharger
    Ezt az iróniát mire kell érteni? :)
    Hogy ez nem valami komoly járgány, mármint a profi rallihoz képest, és amatõrben még ez is komolynak számít?
    Vagy hogy ez nem látszik komolynak, de valójában elég figyelemreméltó ellenfél? (mondjuk én ránézésre nem ijednék meg, ha egy 300 lóerõs 4x4 BMW-t vezetnék :) )

Egyébként szép, igényesen megcsinált autónak látszik. Nem is gondolnám, hogy ezzel valaki poros, göröngyös, murvás terepeknek nekivág, ahol ezerféleképpen sérülhet az a szép fényezés. Egy esetleges borulásról nem is beszélve. Én biztos nem fordítanék ennyi idõt (vagy bármennyi idõt) a külsõségekre.
  • csm
    íme egy amatőr rallye-autó,a legkomolyabbak közül :)
  • csm
    igen,trélerezni kell,de akinek műszakis versenyautója van,az se viszi lábon versenyre. WRC-k se jönnek szembe,pedig elméletileg használható utcán. verseny előtt nem tesztelünk,itt az utcába lehet gurulgatni,de a léyneg a verseny előtti edzésen dől el,hogy működik-e a kocsi :)
  • SuperCharger
    Igen, sejtettem. Csak azért kérdezem, mert így viszont mindenhova utánfutón kell vinni, nem? Most nem a versenyekre gondolok, az világos, de pl. nem kell elvinni tesztelni idõnként, vagy versenyek elõtt, valami kihalt országútra, vagy erdei/mezei utakra?
  • csm
    nincs,baromira komplikált lenne...
  • Csabesz6
    Ha jól emlékszem, akkor nincs forgalomba helyezve, de majd ő megmondja a tutit.
  • SuperCharger
    csm, A BMW-d közúti forgalomba van helyezve?
  • Csabesz6
    :D a videó végén a kölöktől idéztem
  • csm
    migigás? a videó? az nagy :D
  • Csabesz6
    Szépen kotorsz Márió!

LOL:D:D
    Mennymágecibe!....ez hány gigás?OMG:D
  • Csabesz6
    skandinavian flick:D.
  • bardocz
    Belengeted?:)
  • csm
    hirtelen berántod kanyarra,közbe rátaposol a fékre,és lám.... :D vagypedig balkanyar előtt kicsmozdulat jobbra,aztán balra :)Lancia
  • Csabesz6
    Akkor meg jóféle a delta hátsó futóműve, dolgoztatja a fenekét, és mellette te meg ügyes vagy:D
    Na eltaláltam végre?:D:D
  • csm
    sose húztam a kézit ;)
  • Csabesz6
    Hát mire való a kézi:D.
  • csm
    a Delta elöl kapart,ott kapar még mostis,kb 100 lóerő :) a hátsó hajtás nagyfíling,de nekem a Bmw összkerekes,igaz, 67-33% ba hátul hajt,szóval megy a segge eléggé :) de a deltát is be lehetett vágni keresztbe,hogy jobban menjen a kanyar... ;)
  • Csabesz6
    Meg gondolom a Delta az elöl kapart, nem?Vagy Integrale volt?...nekem nem annak tűnik.Azért a hátsó hajtást fílingben nehéz megverni, szóval jogos a BMW:).Főleg hogy a tiéd összkerékhajtású:D!
  • csm
    mert imádom a Bmw-ket,és a 6 henger hangját semmi sem pótolhatja ;)
  • Csabesz6
  • bardocz

Hogyhogy lecserélted a BMW-re?Az jobban vezethető?
  • csm
    előző autóm pedig...

• bardocz
    Eh,de jó lenne ha lenne egy ilyen gépem :)