Sláger rádió - Bumeráng

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bigus
ja a csizinszky. 3kor vége, szal délután vissza lehet tekerni slágerre 😊

Bigus
hát a rossz reklám is reklám 😄

12346
tetszõs ez a mûsor, csak az "észidiszi" meg kung fu panda imádattól tudtam sírva visítani, de mintha ezek újabban alábbhagytak volna talán. meg kár, hogy átcsúszik a bumerángba a csizis mûsor, mer attól a nõtõl gyakorlatilag a hideg fut a hátamon. naggyon naggyon utá... nem szeretem😄
de egyébként korrekt😄

Hát ha ez a hang a tûrhetõ, akkor nekem az operában a helyem EHEHE
Nem olyan rossz a hölgy hangja.... Tûrhetõ

csudess
De várjál mi is a poén?? nah jó Nekem tetszik, de hála h a slágerbe nem karaokeee-znak!😊

Azért azt nem mondanám, hogy annyira jó a videó, mármint a hölgy hangjával kapcsolatban vannak erõs fenntartásaim, az ötlet egyébként jó, de az a szerencsétlen macska is hogy néz ki😊
Nagyon jó a videó!😄

Édes próbálkozás 😄... Most találtam youtubeon...
Sziasztok!

Egyetértek az elõttem szólókkal, a Bumeráng címû mûsor a legjobb a Slágeren, így reggel munkába menet a reggeli pesti dugóban azt hallgatjuk..
STomika
ma már mit nem lehet... sláger is fejlõdik 😊

én még mindig sokszor nyugdíjasrádióként gondolok rá... lehet a szerencsétlen névválasztás miatt, pedig szokott menni rajta pár big muzik 😊

Bigus
ja le lehet tölteni az adásokat?

Próbáld mobilon, szerintem azzal metrón is jobb a vétel (bár csak tipp, mert én leginkább autórádiót használok😊)
Legend Killer
én Bumeráng után mp3 hallgatok 😄, Bumerángot is arról hallgatom, metróban meg is szívom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
én is, szünetben nem is tom hallgatni és mi lesz nyáron? 😞

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bigus
jah lemegy ötször az ABBA album? 😄

Igen, hajnalban nagyon jó a sláger, én is akkor szoktam hallgatni, amikor a bumeráng megy. Az irodában is mindig ez szól reggel, így feldobja a hangulatot.

Sajnos viszont a bumeráng után már nem olyan jó a mûsor, sokat ismételnek zenét is, ilyenkor mindig elkapcsolunk máshová.

A sláger rádió hajnalban azoknak jó, akik vezetnek vagy fuvaroznak (mint általában én is), segít hogy ne aludj el, meg jó kedvre is derít általában😊
Bigus
Te jóég.. hajnalban? 😊 én 10kor is még durmolok az ágyban....

csudess
Reggelente 05:45 - 10:00 ig 😉

Bigus
Mikor szokott menni a bumeráng?

csudess
Imádom a sláger rádiót nem is kell ennél több csak h szóljon

Legend Killer
Lali királyt most hétvégén hallgattam elõször 😄D. eddig csak Bumerángot. jóvolt a Lali király is. Da Lali King, yeahh! 😄

Komolyan? Én azthittem kb 3 éve max. De repül az idõ pfff
Nem kell nagyon arról beszélni hogy menyien hallgatják lehet ezen vitatkozni. De egy biztos 10 éve van a slágeren e magáért beszél!

Legend Killer
10éves a Bumreáng, jeeee! grat nekik<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

mentosz
Nekem nagyim is ezt az adót hallgatja😊 Balatonon folyton ezt lehetett hallani még kint a kertben is😄 Mindenki élvezi az õ széles repertoárjukat.

kicsikacsa23
Szerintem ezt hallgatja mindenki, max azok nem, akik túl konzervatívak hozzá. DE a legjobb, akkor is😛 A Slágernek nagy érzéke van hozzá, hogy jó mûsort válogasson össze, nem hiába szerezték meg maguknak Boros-Bochkort sem. És a legjobb, h a mûsorok, a zenék mind-mind a lehetõ legszélesebb korosztálynak szólnak. És ez jó😊

is it okay if i think its lame to dance?

Hogy lehet hogy nem ezt hallgatja az egész ország😛😛😛
Szerintem az egyik legjobb mûsor kávé helyett én ezzel ébredek.
Komolyan? Na majd ha lesz idõm meghallgatom én is egyszer már 😊
mentosz
Lali király sem rossz😊

Bogyo5
Uram isten ilyen öreg lennék! Mintha csak ma lett volna mikor elindult. De én inkább Lali királyra esküszöm!

mentosz
Természetesen még van,5.-én voltak 10évesek😊 Kedvenc rádióm és a Bochkorékat is nagyon bírom😊Hogyhogy nem hallgatod? Nem tetszik a zene?

Még mindig van Bumeráng? Régen én is halgattam de utóbbi idõben nem nagyon...
Legend Killer
nekedis BK!

ketten uraljuk a topikot 😄.

Boldog Karácsonyt!!!
Legend Killer
ok 😄. jahm, léccik.

Láttam, hogy 😊 én is úgy írtam, tele 😊 -vel... nem gondoltam komolyan.
A kép látszik?
Legend Killer
😄D. csak hülyéskedek. amint láthattad is, oda írtam, nem csapnék ám oda, max kérnék1autogrammot, v ilyesmit.

Szerinted miért lett felhivatva ezekkel a kérdésekkel? <#love11>
Ha majd azt meséli, hogy valaki a popójára csapott az utcán, akkor tudom kinek kell a kezére csapni <#nevetes1>
Legend Killer
ajhhh :'(.

kár. köszi. nem kell akkor 😄. majd a popójára csapok, ha látom uccán 😄D *csak viccel*

http://www.bumerang.hu/index2.php?almenu=1&ev=2008&ho=10&nap=15
a 7:17-et töltsd le, és hallgasd meg.
Egy dolog Vele kapcsolatban viszont azóta már biztossá vált! Elkelt 😉 Ennyi.
Még valamit szeretnél tudni?
Legend Killer
amit lehet 😄.

Mit szeretnél tudni Elízrõl?
Legend Killer
tudjam én? nemtom 😄.

Kecsu
Csizinszky Éva

Azért "i" a vége a Csizi-nek és nem ipszilon, mert a nevének elsõ fele Csizi. Ott i-re végzõdik. Vagy rosszul gondolom?

Nekem van a legnagyobb magán BUMERÁNG Archívumom.

Legend Killer
kiaza Majercsik Eliz, vagy ki? :S

Legend Killer
Akkor Csizi... én aszittem ipszilon 😄... na mind1, lényeg kösz, gúgli jó haver, néztem a sláger oldalát, meg a bumijét, de mondom: nem néztem meg jól.

Amúgy te szoktál írogatni nekik?

Legend Killer
Ezer kösz... akkor valszeg nem néztem szét jól, hümm.

Kecsu
különben aa barátod

Nekem van a legnagyobb magán BUMERÁNG Archívumom.