Sláger rádió - Bumeráng

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon a bulin én is ott voltam! Tényleg nagyon jó volt. Valakinek infója róla? Idén lesz?
Nem ironizáltam, de ott volt az õ egyik kedvence is. Jó a néni nem tombolni ment ki az biztos...

Tisztelet a kivételnek!😊😉
Rubenvagyok
Nem vannak az újakból is jók nem azt mondom! Ákosnak a számai sorolhatnám rengeteg igényes alkotás van most is!

Hát sorolgathatnánk a régi slágereket mert hát már csak azok maradtak!!!
Rubenvagyok
Örülök! én inkább a Bikinit részesítem elõnyben, de ha edda koncert van akkor megyek arra is!

nekem az Edda a kedvencem 😊
kakkala
hát az tényleg jó,ha nagyid uncsijával is taliztál.tök poén<#vigyor2>endru37,neked meg gratula a kisfiadhoz😊 Hát ha ennyire jó buli,akkor ott a helyem!<#vigyor2>

Rubenvagyok
Endru37 Te most ironizálsz? Mert igaz hogy nagy tömegeket mozgat meg a sláger zenei repertoárja.

Majd lehet megint kajabálni a slágereket szokásunkhoz híven úgy h Mari néni nem ordítja le a fejünket h 'HALKABBAN MÁR GYERMEKEM'😊
Én is ott voltam, nagyon bejött a dolog, nem is hittem volna, hogy ennyi korosztály megjelenik egy ilyen rendezvényen. A tömegben még a nagymamám egyik unokatesójával is találkoztam. Az egészben az volt a legjobb, h a megrendezett programok bármelyik korosztályt le tudták kötni. Jövõre már a 2 éves kisfiammal megyek.

Rubenvagyok
sláger megaparty az mindig van a mûjégen! Valami állati! Rengeteg sztárvendég van.

Tavaly nagyon jó volt augusztus végén a mûjégen Eddával, Bikinivel, Republiccal és a többiekkel! Szerintem idén is biztos lesz és menjetek, marha jó!!!
Én ingyen voltam úgy h sztem igen!😊
kakkala
Én még sajnos nem voltam egyen se,de ha lesz és pesten is lesz,akkor mindenféleképpen tervezem.Jól emlékszem,hogy ezek ingyenesek szoktak lenni?

Az a legjobb buli, imádom minden évben kimegyek és estig tombolok.
Rubenvagyok
Az biztos hogy nyáron lesz sláger megaparty!!! Annak kell lenni anélkül nem teljes a nyár!

Huh, azt sajnos nem tudom. De remélem lesz!
AZ nem lenne rossz! A múltkori is jó móka volt!😊
kakkala
nem tudjátok,most nyáron is lesz sláger rádió roadshow?

Nem baj ha ismétlik, imádom õket. 😊
Igen, annak a mennyiségét csökkenthetnék. De amúgy oké a bumeráng ezt leszámítva hogy néha bejátsszák hogy mi volt korábban.
<#vigyor4>
kakkala
hát ismétléseket szoktak mûsor közben is beadni,pl hogy mi történt már korábban a mûsorban még azon a reggel.na az nem olyan jó,pl ha azt a részt már hallottam elõtte is.

Igen, tudom. Legutóbb is amikor Bocsi nem volt egy hétig rossz volt. Azt nem szeretem amikor benyomják egy régi adás ismétlését, néha szokott lenni.
Az az igazi, ha mindhárman ott vannak! <#vigyor2>
kakkala
És ki a kedvenced belõle?Szerintem hárman együtt a jók,ha valaki hiányzik,már nem az igazi <#vigyor2>

hellobello
Nekem a kedvenc mûsorom a Slágeren a Bumerang.

kakkala
A régi munkahelyemen lehetett,és nagyon hiányzik,de itt gonosz a fõnök,semmit se enged,és igazad van,olyan messze még az este😞de utána 7vége😊)))lesz idõ rádiót hallgatni,miközben fõzök,mosogatok,takarítok😊

Mi szerencsére hallgathatjuk a munkahelyen! E nélkül nem is tudom hogy bírnám ki, nagyon lassan telik a munkaidõ... De szerencsére péntek van és elõbb végzünk!
kakkala
hát sajnos én nem tudom annak mikor van vége,mert a fõnök itt nem engedi,hogy zenét hallgassunk.úgyhogy marad az útra és otthonra.

hellobello
Nekem is az egyik kedvenc rádióm a Sláger Rádió, egész jó mûsorai vannak.

Már megint csizi van, de hamarosan vissza lehet végre kapcsolni a Slágerre.
2-kor van vége a showjának?
Én nagyon szeretem ezt a rádiót, mindig a bumerángra kelek, de a csizinszkyt azt nem tudom elviselni.
utána viszont a levezetõ megint jó szokott lenni!
kakkala
Csiszinszky Éva a hivatalos neve😊Én még nem láttam élõben,de rádión keresztül nincs vele semmi bajom😊

Legend Killer
csizi a bumeráng után nyomja a maga dalacskáit és sokaknak ne mteccik, v legalábbis itt pár arcnak, mer kungfupanda mániában volt, meg acdc pólóban mászkált1héten át a koncert elõtt 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Coldplayer
nahhh....erre én is kiváncsi lennék😉

Na csá p*cs*k... Én leléptem

tiko77
valaki mondja már el, hogy ki az a csizi, és mi köze van a bumeránghoz, és miért nem szeretitek? ...😊
ok, bevallom, régen hallgattam rádiót..

ó, utálom a hétfőt

mokkamester
Azt éppen azért csinálják, hogy elfogadottabbá váljon Cs... Bocsiékkal próbálják felfuttatni.

Azért próbálkoznia mindekinek lehet,ez is az volt😊)
tiko77
hát egyébként ja, a sláger szerintem velük tudná a legjobban promózni magát, nem?

ó, utálom a hétfőt

Ajajj, nagyon félek 😄 Azért Lali királyék mérhetnének valamilyen megelõzõ csapást ezekre az elemekre! 😊))

tiko77
szerintem ez nem bátorság, hanem az önkritika teljes hiánya...😊 mostantól az egyedülálló macskás nénik képébe beleivódhat az edda-karaoke is 😄

ó, utálom a hétfőt

Huhh, hát eléggé megdöbbentõ videó 😊 De azért értékelhetjük a hölgy bátorságát 😊
Legend Killer
ha neki így jó, hát így jó.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

12346
há nem tom. kicsit nagyon erölteti a "jópofaságot", csak nem megy. meg nehogy már ~40 évesen az a legnagyobb flash, hogy egy hétig jár "észidiszis" pólóban, és 3x nézi meg egymás után a kung fu pandát...😊 száni. vagy csak infantilis.

de azé a többi még mindig ok^^

Ez a youtube-os nõ... Én azért Patakyt preferálom😊
Legend Killer
<#idiota><#hehe>

Legend Killer
sztem aranyos csajszi a Csizi/Csizy, mittoménmá 😄. én nem szoktam hallgatni õt, mer szar számok mennek 😄. néha van jó, ami nekem teccik, de miko Bumeráng végén dumcsiznak vele1picit, az sztem jó. de hát ahány ember, annyi ízlés 😊.

viszont még soha nem írtam nekik smst 😄. mi is a számuk? ti már írtatok? én, majd, ha írok, akkor Legend Killer néven fogom küldeni nekik.

Legend Killer
gondolom lelehet, nemtom, de Bumerángot mp3n rádión hallgatok.

látom beindult a topik 😄.

Ezen meg mi a ****?
Mindjárt vége a Csizinszkynek
12346, az a nõ tényleg vészes 😄, akkor pár pillanatig el szoktam kapcsolni 😊..