399
Avagy az utolérhetetlen páros :)
-
jojo10 #319 szerintem ez egy abszolút jó ötlet lenne! csak az a kérdé, hogy ők is megnéznék-e a topikot... -
#318 nekem most nincs munkám, azé vok késő kelő. -
#317 amikor megnyitottam a topikot, mondtam a többieknek, hogy be kéne írni a Bumerángba, hogy van ilyen topik a tiszteletükre, de elvetették a többiek, már nemtom mért. mert talán nem tetszene nekik :D.
szóval, ha szólnánk nekik, hogy van ez a topik, akkor itt megtdunák nézni, hogy hányan szeretnének plusz1adást és talán... de sztem semmmi esély nincs rá :D. -
jojo10 #316 nah látod ezeket én se tudom, de kíváncsi lennék rá...úgy tudom, hogy a Voga amúgy nem a kezdetektől van de ez nem 100% -
Tankaranka453 #315 igen,én is fiatalabbnak képzeltem:D De még kicsit hasonlít is Borossra.De amúgy fiatalos a stílusa.Ő is a kezdetek óta van a bumerángban?nem emlékszem?és amúgy mióta van bumeráng?:) -
ribot #314 ...én minden nap kihagynám, ha ilyenkor kelhetnék! :) -
jojo10 #313 Őt is szeretem, szerintem tisztára beleillik ebbe a csapatba... én is láttam már róla képet, fura mert én valahogy fiatalabbnak képzeltem, de hát nem is ez a lényeg:) -
Tankaranka453 #312 ja,nem tudtam hogy úgy is hivatalos,de akkor jó:)nekem úgy is jó:)És Vogáról amúgy mit gondolsz?Én kb múlt héten néztem róla meg egy képet,mert eddig még nem láttam.Hát tök másnak képzeltem:D -
jojo10 #311 hehe:) amúgy szerintem biztos, hogy valahogyan neten keresztül is megoldható lenne...így nemtom levelező lista vagy valami alapján... -
Tankaranka453 #310 így neten keresztül mondjuk elég nehézkes:D gyűljünk össze valamilyen közterületen és támadjuk meg a járókelőket,mint a greenpeace-esek:D -
jojo10 #309 hehe:) ez az aláírásgyűjtés nem is hülyeség:) -
Tankaranka453 #308 mint a gyógyszerből:D egyet reggel,egyet este:D De az esti bumerángot én is támogatnám!Akkor hazafelé is élvezetesebb lenne az út:)Gyűjtsünk aláírásokat!:D:D -
jojo10 #307 igen? ezt nem is tudtam! csak az a baj, hogy a legjobb részeket lehet csak visszahallgatni...én meg úgy szeretném, hogy ha mondjuk lekéstem egy óráról, akkor azt teljes egészében meg tudjam utána hallgatni...Szerintem ne ismétlése legyen...az lenne a jó ha mondom 2lenne egy reggel és egy este... -
#306 inkább az ismétlése legyen.
elvilleg Bumeráng oldalán meglehet hallgatni a nap legjobb pillanatait, vagy ilyesmit. -
#305 én most keltem, már megint lemaradtam róla. -
jojo10 #304 igen, ez a bajom nekem is, de ha megnézed azért 10-re már általában mindenki beér a munkahelyére...jó lenne, ha valahova feltöltenék a netre, és ott akkor újra meg lehetne hallgatni nem? Meg szerintem az is hatalmas ötlet lenne, hogy ha délutan így mondjuk 4-6 ig 7-ig lenne még egy Bumeráng nem? -
Tankaranka453 #303 csak sajnálom,hogy 6kor kezdődik és csak 10ig tart.kezdődhetne később és tarthatna sokkal-sokkal tovább:D -
jojo10 #302 ezzel én is így vagyok, a nevetés engem is felpörget:) meg legalább nem unom magam halálra a dugó közepén! -
Tankaranka453 #301 Mikor elkezdtem dolgozni utáltam korán felkelni és nagy nyűg volt az egész készülés,utazás.Most már hallgatom a bumerángot,és sokkal jobban felpörget,könnyebben meg a készülődés is.Meg pörög vele az idő.És már nem alszok el a villamoson,mint eddig,mert a nevetés életben tart. -
jojo10 #300 Hát igen ez sajnos így van...amúgy nekem csak 1bajom van a bumeránggal, mégpedig az, hogy csak 1szer van naponta...és bent a munkahelyemen már sajnos nem hallgathatom...így egy csomó vicces dologról lemaradok... -
Tankaranka453 #299 sorry,képteleneket akartam írni kénytelenek helyett -
Tankaranka453 #298 Azért sok ilyen volt már szerencsére a slágertől.De tényleg van jó pár gazdag ember,pl politikusok,akik viszont kénytelenek megmozdulni,hogy segítsenek.Ez elég elszomorító,főleg mert ők megtehetnék.. -
jojo10 #297 Sziasztok!
nekem is sláger a kedvencem és ott is természetesen a Bumeráng... és ez, hogy segítenek az árvízkárosultakon csak még pozitívabbá formálja a véleményem róluk... -
#296 még1 visszapillantást se sikerült elkapnom a Slágerben a 10éves Bumerángból. ehh.
nektek? -
kombajn59 #295 Nekem is tetszik, ha egy nagy cég, vagy közszereplő adakozik a pénzéből. Sokan azt mondják, hogy ez nem nagy szám, mert megtehetik, mégsem teszi meg mindenki, úgyhogy el kell ismerni minden jótékonykodót véleményem szerint. -
maTomi #294 én is szeretem őket,nagyon állatok tudnak lenni,azt viszont támogatom hogy a sláger az árvízkárosultaknak segít,rászoruló gyerekeknek meg még sok egyéb másban is. -
kombajn59 #293 Gyerekek, Boros + Bochkor rulez, tényleg ők a legnagyobbak így együtt a rádióban mindenképp!!! -
Salalalaj #292 nagyon nagy poénokat tolnak ezek az őrültek most is -
#291 én Metallicától MÉG csak a One-t hallottam :P, de az rohadt jó. nem annyira ismerem őket, mer heavy metallal most kezdtem el foglalkozni. -
baluk10 #290 Köszi a pontos infókat.Hát szerintem ez nagyon jó,hogy egy rádióállomás ilyenre is gondol.Más rádióról nem is tudok ilyet.Tvben még ismerem az Aranyágat. -
Accera #289 Rászoruló gyerekeket nyaraltatnak, árvíz után segítettek az újjáépítésben, rajzpályázatokat szoktak kiírni, karácsonykor meg 25 rászoruló családhoz visznek ajándékokat.
LINK -
baluk10 #288 rászoruló gyerekeket hallottam,de pontosan nem tudom én sem.Mindjárt utána olvasok. -
bofon10 #287 kiknek/kiknek gyűjt pénzt pontosan az alapítvány? -
baluk10 #286 hú,ez tök jó,a sláger mindig segít.én biztos szavazni fogok rá!A múltkor gyerekkórházaknak gyűjtött a jégkorong liga plüss állatokat és arra hívták fel nagyon a figyelmet.A sláger angyal alapítvány is egy nagyon jó,nemes gondolat. -
ba32107 #285 Jaja, nagyon rendesek voltak, hogy behívták.......egy az adás óta több mint 1500 szavazata érkezett, nemsokára ő lesz az első a szavazatok alapján :) -
bofon10 #284 nagyon ügyes, viszont támogatásra van szüksége, mint az olvasható is!
Jófej a sláger akkor hogy behívták! -
Dorka01 #283 Jól nyomja ez a srác!:) Meg szép a slágertől is hogy így felkarolták! -
ldavid #282 asszem ezt, bár nekem is csak mondták -
bofon10 #281 sajnos lemaradtam róla, volt benne valami érdekes?
mit csinált a gitáros haverod? -
baluk10 #280 Halihó!Jó reggelt!ki hallgatta ma a bumerángot?