Sláger rádió - Bumeráng
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is sláger a kedvencem és ott is természetesen a Bumeráng... és ez, hogy segítenek az árvízkárosultakon csak még pozitívabbá formálja a véleményem róluk...
nektek?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
LINK
Jófej a sláger akkor hogy behívták!
mit csinált a gitáros haverod?
Ebbõl jut eszembe. Ti szoktatok kareokizni? Szeretném megérteni mi zajlik abban aki egy ilyet bevállal :D
Meghallgatnám Borosékat is hasonlóképp kornyikálni és asszem félreállnék kocsival hogy hasamatfogva röhögjek :D:D
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(na jó mondjuk olyan ne, mint az alsó videón :))
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Rádióban nem hallottam, csak egykét reklámban mint háttérzene.
vicces videok: gepszunet.hu
Ezeket a szöveges, dallamos lassú számokat sokkal jobban szeretem hallgatni. Meghallod valahol a dallamák és az jut eszedbe hogy húúúúúúú ezt a Slágeren már hallottam párszor:D Tapasztalat ;)
Vannak olyan zenék amikhez nem szabad hozzányúlni, és ez már csak a zenei szerkesztõ jóízlésén múlik, hogy beteszi-e vagy sem. Ez különbözteti meg a jó rádiókat a rosszaktól.
Igen...talán a sláger az a adó egyedül,ami nem játszik ilyeneket...
Nem tudom hogy engedhette meg a TCS ezt magának.
De a Sláger nem eröltette, mondjuk tán pont azért mert ez így nem sláger ;)
A többi rádió nyomta az egyik jó számuk diszkósított gyalázatát, Sláger nem, õk megmaradtak az eredetinél. Slágeren ritkán hallok remix-et abból is inkább a nagyon finomakat.
http://www.youtube.com/watch?v=wKKAMDw1rBY
Ma reggel kocsiban bekapcsolva a rádiót megint csak semmi más normálisat nem találtam csak a jó öreg változatlanul hülye párost :D
Igazából nem is tudom autóm rádiójában miért van több állomás... Végül úgy is Slágert hallgatok :)