Zöld Pardon

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
entergombos
wordsworth
Van mellette egy hely, az szinvonalasabb 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Desiderata
kulabácsi
fos hely, régen még el lehetett ott lenni, mostanában ellepték ezt is a 13-14évesek matt részegen, nem éri meg a 100forintot sem :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

magus
kistoronynál meg underground mûfajok

te mikor jártál ott utoljára?

Christiansen
Régen nagyon jó volt..

Mostmár a nép fõként koncert után csõdül, szokásos slágermix meg viva tv diszkó, keddenként divatrockdiszkó..szóval mainstram, kistoronynál meg underground mûfajok.

Rockynhooo
milyen zenét? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Ha nincsen jó kncert nem érdemes odamenni,de ha meg van,az véget ér 10 elõtt,benyomnak entergombos zenét,azt hagyszóljon...szerintem kurvaszar hely😊
toysoldier
mostmár 200

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

De a pia qva drága =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LaszloLedzenyi
Még mindig 100 FT a belépõ?<#ticking>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

toysoldier
de

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nyami
tegnap voltam kb hetedszerre idén, nem olyan jó hely, de jó társasággal és sok piával viszont jó a party 😊 fél öttõl meg after party volt a házunkban -.-

magus
sok a pici. multkor volt vmi kocnert ami erdekelt, de tele volt picikkel. lefejelik a konyokom allandoan.

Nem ma van Alvin ? =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rockynhooo
egyszer majd felmek , pár helyen voltam már pesten, de itt még soha sem... amúgy koncert után mi van ? beraknak vmi zenét és csõ? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sok az igénytelen arc, nem nagy durranás a hely <#levele><#zavart2>

Sas6
nekem bejön 😄D Am alvin jo sokan szeretik.

Sas6
ás akor nem csak lesz hanem "jo buli van jo buli van" 😄😄

Carlos HUN
EZ egy csöves hely....

csak akkor érdemes lemenni ha olyan koncert van amit szeret ember

berczely
Ahha értem köszönöm a felvilágosítást!(nem pesti vok)

toysoldier
én 16án megyek Copyra haverokkal, kb 40-en jönnek 😄
jó buli lesz <#pias><#pias>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sas6
ma mai alvinon lesznek biztos érdeke formák😄 De elvileg aki nincs 17 azt most kiteszik 11 körül zp-bõl msot mondja haverom 😮

BlackShadow
hát tegnap (azaz ma) hajnal 3kor nemigen voltak már 😄 csak sok zigóta akik egybõl kötekednek :\ majd legközelebb 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sas6
😄 egy kurva szabadtéri szorakozo hely pesten, kocnertek vannak ott nappal pedigbelehet ülni és kajalni stb 😄

toysoldier

berczely
Kérdésem lenne!
Mi ez a Zöld pardon?<#vigyor3>

Sas6
beirtam a keresõbe de nem találtam iylet.. gondoltam nyitok egyet mert szerintem lesz érdeklõdése a forumnak 😊

Balidani
10 perc és megyek.
Nincs még topicja?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Sas6
Na ide lehet irogatn😊 Én lassan indulok Alvinra, utanna majd benézek halii😄

← ElőzőOldal 4 / 4