180
Ide irhatjátok a ZP-s élményeiteket, vagy akármit ezzel kapcsolatban.
-
#140 Amugy félre lett értve minden. 14-18 éves kortol lehet csinalni ilyen kártyát amivel 10-ig belehet menni, és addig ameddig akarsz. Szal jeeeee :)) -
#139 Én belém 1x sem kötöttek belém, nem is nagyon láttam cigányt max 1-2-t. Én emg általáűban csak rock ra megyek szoval oda meg nem jönnek cigók :DMEg biztos h van 12 éves kis picsa de azért van a koromhoz illő is sok. -
#138 kocsma a beszt az tuti :) -
#137 én nem tom eldönteni hogy ez yo e vagy nem.. lassan 19 vok és én még simán csajozhatok a 15 éves korosztályban , szal ilyen tekintetben szar de viszont engem is iritál a sok kis részeg farok :S -
#136 Nem tudom, 2007 nyarán én is nagy ZP-be járó fiatal voltam de valahogy elvesztette a hely a hitelességét nálam. A sok kis ribanc (ahol a kor mostanság már 12-nél kezdődik), a sok cigány, a szar koncertek, és a pattogó faszfejek totálisan elvették a kedvemet a helytől. Egyszerűen nincs értelme minek lemenni ha iszogatni akarok elmegyünk haverokkal egy jót kocsmázni, de, hogy nekem ezt az idiótaságot kelljen végigcsinálnom. Kizárt dolog.. -
#135 Alvin konci is jó volt :) Jáj istenem ott mennyi jo kiscsja volt :) De lesz majd agusztusban is bár arra nem megyunk ugynézki :( Nemtudom hogy a jöveben mien zenéket tolnak majd, de az igaz hogy most is vannak nagyon fos zenék, de az a jövöben is lesz biztos. -
#134 Hát igen sajna ugytunik vége :( MErt tényleg mi is ugycsináltunk, kinnt megvettuk a piát amit kinnt megittunk, mert bennt tényleg drága.... AZtan mebentunk és nem az h taj részeg mindenki, hanem annyi h max kcisit becsiccsent épp annyira hogy jolérezze megát, én egy embert sem láttam eddig hányni érdekes. Cuki emo csajok meg hát ^^ igen azok voltak is nem 1x :) -
#133 Ha 18 körül vagy akkor talán vállalható a 14-15 éves KISLÁNY (igen, az!), de nehogy azt hidd, hogy a fennmaradó 18-19-es korosztály nagyon más lesz... -
#132 Aki aztmondja, hogy ez helyes döntés az vagy összetéveszti a diszkót/koncerthelyet egy étteremmel, vagy impotens. Én kifejezetten szerettem a sok tajrészeg 14-15 éves picsát akik közül még válogatni is lehetett. Ez a hely azért volt szép és jó, mert olcsó volt, és sok volt a fiatal csaj.
Kb fél budapest fiatalsága ide tömörült be 1 alvin koncert erejéig...amúgy énszerintem csak befenyítették őket mert balhézott 1-2 szülő, meg zp után eléggé szétszórtan mászkálnak a részegek az út közepén meg potyognak le a hídról...
Na mind1 túl szép volt ez a hely ahhoz hogy igaz legyen. Vége a sok hajnalig tartó mulatozásnak és a cuki emos csajok cirógatásának... -
#131 16 vagyok :)
menjünk :D az biztos hogy sokan lennénk :D -
#130 Nos majd a jövő eldönti, hogy lesz -e értelme ennek vagy sem és jó -e vagy sem azért én is megosztanám pár gondolatomat.
"Amugy én is zp be azért meek mert olcsó,"
Hát akkor jól pumpolhatnak szüleid, mert ahol egy korsó sör 500 vagy még több pénz az minden csak nem olcsó. Prága belvárosában egy étteremben a folyótól kb. 100 méterre (úgy képzeld el, mintha a Váci utcában lennél) ott tavaly egy sör forintra kalkulálva 350-380 körül volt...
A másik az, hogy kicsit tényleg sok fiatal jár oda aki iszik teljes erőből, aztán csak telerondítja a környéket, ordibál kötözködik és játsza a nagyfiút... Aki nem bírja talán nem kéne annyit (mellesleg honnan van rá lé 14-16 évesen??) Én ennyi idős koromban feketén melóztam le sem írom mennyiért, mert úgy sem hinnétek el. 16 évesen 3.25-kor keltem megnézném, hogy a mai 16 éves korosztály meddig lenne ezt hajladó művelni. Nem volt egy leányálom, de akkoriban ez járta vagy semmi. Változnak az idők az elismerem, de azért...
"Nem kell 14 éves kurvának öltözött full részeg kislányokkat nézni.
Nem kell 14 éves assziszemmarhakeményvagyok berugott hülye gyerekeket kerülgetni."
Ezzel sajnos egyet kell értenem.
A mai 14 éves csajok is simán kinézhetnek néha 18-20-nak is, mondjuk duma alapján viszonylag jól ki lehet szűrni őket, mert a legtöbb aki odajár hogyismondjam messze van az agysebésztől, de még gyengébb kategórától is. Ha valami okból esetleg tévednék (mert lehet érett és megfontolt is fitalon valaki) akkor viszont RÁM nézve annek már jogi következménye is lehet egy jó sikerült este után (ha kiderül és szüleinek nem tetszik) ugyebár, meg azért pedofil sem vagyok...
Azért őszintén szólva egy 15 éves azért gondolkodjon már el kicsit. Megismétlem 15! (Fú, ez olyan Áderes - Orbános volt..) Elvileg még alkoholt sem ihatna és nem is dohányozhatna erre nekiáll még itt pattogni. Ember, te még GYEREK vagy! Objektivitásod és tapasztalatod az életről nem sok van (persze úgy érzed, hogy van viszont 10 év múlva majd rájössz, hogy tévedtél).
Az idősebb korosztály miatt, TALÁN elkezdenek GYAKRABBAN normálisabb zenét adni nem ezt a szart ami az utóbbi 4-5 évben keletkezett (jobb szó nincs rá, mert alkotásnak nevezni sértés lenne), mert kevés kivételtől eltekintve max. sugárban okádni lehet rá és még pia sem kell hozzá, táncolni és jól érezni magad viszont kevésbé. Erről már írtam lentebb. -
#129 Látszik h te is 18 alatt vagy :) Énsem örülök neki mennyunk tüntetni :DD LEnnénk 2 páran ZP előtt :D -
#128 szerintem meg abszolút nem -
#127 tökjo, abszolut szimpatikus lépés (Y) -
#126 hát elég nagy kiégésed lesz az tuti :S -
#125 Háát nemtudom.... olyan fél9,9 kor megyunk be mindig, aztan most 1 ora alatt ot mit csinálunk? Aztan 10 utan micsináljunk? Én még bennt akarnék maradni azért. -
#124 De figyi most ha olvastad a dolgot, akkor neked tök szerencséd van pont!!
1 kérhetsz ilyen kártyát, bejössz 22 óra elött kimész elmész haza ennyi..
A koncert pont 22 kor fejeződik be..
Csajod is lesz minden..
Ráadásul 2év és jöhetsz végig.. -
#123 Persze nem egy komoly kapcsolatra gondolok itt a csajoknál :) -
#122 Felnőttek ugyan ezt mondjak:) Viszon ha 10-ig lehetnék az utchán csak akor nem értem most miért ne lehetnék tovább mint éjfél:)
Amugy én is zp be azért meek mert olcsó, jó zene és találni még magunknak jo csajokat :) -
#121 Nagyon helyes!! Anyukád legalább eszénél van! -
#120 Ok egyszer kétszer előfordult igaz, de hidd el tudom miről beszélek..
Sajnos vagy 5 éve járok oda és elég sok 18 év alatti ismerősöm lett..
Na ezek tényleg minden este full részegen csinálják a fesztívált.. Igaz nem is ismerem meg őket ha lehet:D -
#119 Az 18 év felettieknek biztos tetszik az öttlet ebben biztos vagyok. HÁt az meg hogy este 10 után nem lehetne az utcán 18 év alatti igaz de nem veszem észre h figyelnének rá. Számtalanszor mentem haza éjfélkor és sokszor látott rendőr is semmit nem szólt. Ha nem hullarészeget, az utcát széthányva mész haza akkor nincs probléma. Engem is csak éjfélig enged anya pont emiatt mert nem vagyok 18. -
#118 mondjuk mi is hánytunk hulla részegen sztem 15 évesen :D de valoban jobb lesz ez hogy nem lesznek 14 éves fasz berugott betépett hülyék.. mert van köztük normális emberi, de sok nem tud viselkedni. -
#117 Amugy 16 éves vagyok, az nekem sem tetszik mikor ilyen 13-4 éves kisgyerekek mászkálnak ott este 11 körül pl. Én annyit iszok csak hogy jokedvem legyen, nemviszem tulzásba. Szerintem akkor is bővel jólenne ha 18 helyett 16 ra tennék ezt a korhatárt. És akkor még viszonylag sokan is lennének ott. -
#116 Figyi a zp nem maga ellen van, hidd el ezzel a lépéssel rengeteg idősebb embert fog vonzani..
Ez az egyik..
A másik pedig az, hogyha egy razzia alkalmából a rendörök ott találnak ennyi tinit az zp többet nem nyit ki az tutti..
Mivel este 10 óra után szülői felügyelet nélkül az utcán nem lehetnél, nem hogy egy szorakozó helyen.
A Szülök is marha felelötlenek hogy elengedik ezeket a gyerekeket egyátalán.. -
#115 Az hogy nem egy tini disco lesz belőle mint eddig volt.
Nem kell 14 éves kurvának öltözött full részeg kislányokkat nézni.
Nem kell 14 éves assziszemmarhakeményvagyok berugott hülye gyerekeket kerülgetni.
Talán az lesz az értelme hogy x év után egy kulturált normális szorakozóhely lesz belőle..
Azokból a gyerekekből akiket kitiltanak talán normálsi ember lesz, mondjuk ezt kétlem..
Tudom hogy te is 18 alatt vagy, de neked és ennek a sok gyereknek a jövőjével kellene foglalkoznia! Nem minden este hulla részegen hányni a zp-ben!
Hát kb ennyi értelme.. -
#114 :) Idősebb, azt láttam.
Amugy a zp-t ha megnézzük 70-80%-a 18 év alatti. szal önmaga ellen van a zp is? Eddig egy szorakozohely sem csinált ilyet, szánalmas... Eddig miért mehetett ugy ahogy ment? Nem volt semmi probléma. Igyis megvolt a bevételük szerintem, akor mg msot mibajuk van.Nemtökmindegy hogy 18 év felettiek viszik oda a pénzt vagy 18 év alattiak? -
#113 gondolom idősebb , és idegesítette a sok 14 éves emo lány :) -
#112 miért, szted mi értelme van ? -
#111 Én örülök neki! Hajrá!! -
#110 Hát bazdmeg nemigaz, a 80%-a a helynek 18 év alatti. Lol, a zp saját maga ellen van? lol -
#109 Eddig is untam és undorodtam már ettől a helytől, mert kurva unalmasak voltak ott a partyk, de ennél nevetségesebb húzásuk nem is lehetett volna. :D -
#108 juhh akkor max 10ig lehetnek ott ? Xd -
#107 lol?
http://www.zp.hu/zoldkartya/ -
Eldián #106 Alvin ma jó lesz kicsit előbb megyünk oda, mert annyian lesznek... Eddig 3 alvinon voltam ZPben, de egyszer sem értem be az első számra :D -
#105 ÁÁÁÁÁÁ ma alviin :D:D Dejolesz :D totál felvook pörögve :D -
alegria #104 Kedves Molnibalage!
Bár már említették mások, de a ZP-ben tematikus esték vannak. Ilyenkor egy-egy zenei irányzat a mérvadó. Te pont az RnB, hip-hop estre keveredtél oda, amit ezek szerint nem igazán szeretsz. Ezért véleményem szerint nem kellene lehúzni a helyet, mivel van aki azt a zenét szereti. Én is inkább a rockosabb vonalat szeretem, ezért ha épp nem a koncertre vagy kíváncsi, olyan este kell lemenni, amikor olyan zenei est van, amit szeretsz. Hidd el a rock napokon olyan zenéket hallhatsz, amit pont hiányoltál! :) Ezekben az estékben pedig pont az a jó, hogy ha az emberek elfogadják, hogy nemcsak olyan zenét hallhat, amit szeret, akkor mindenki megtalálja a maga stílusát az adott napokon!
Másrészt visszatekintve egy előbbi hozzászólásodra, véleményem szerint nem egy-egy szórakozóhely tehet arról, hogy ki mászik haza részegen és hol. Sajnos az emberek bárhol elveszíthetik az önkontrolljukat és ez mindenhol ugyanúgy néz ki.
Viszont ha kerületi lakó vagy, akkor már hallanod kellett volna a ZP "akciótervéről". Ebben főleg környezetvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel kíván fellépni a kerület "tisztasága" érdekében. Ahogy olvastam (és láttam is!!!) takarítják a környéket, még a környező parkot is óránként, valamint reggelente. Szerintem az, hogy saját költségükre nemcsak a saját "háztájékukat" tartják renben dícséretes dolog. A másik, hogy térfigyelőrendszert építettek ki a biztonságiaknak, amit a rendőrség is használhat. Megbíztak egy biztonsági céget is arról, hogy járőrözzenek a parkben. De mint tudjuk a mai fiatalság igen leleményes, így ha valaki nagyon akar rosszalkodni bárki elől el tud bújni :)
Lehet, hogy ZP-ből gyalog mennek haza az emberek és néha sajnos hangoskodnak is, de gondolj bele. Msáhol mi a helyzet. Lehet nem hangoskodnak annyit, de önkívületlen állapotban beülnek a nagy autóikba és hány ember életét kioltották már, így nem is beszélve a sajátjukról. Szerintem ez sokkal nagyobb probléma, mint néhány nagy tini kiabálása.
Szerintem ezzel Te is pontosan ugyanígy vagy!Mármint egyetértesz a fenti gondolatokkal.
Üdv,
-a-
-
#103 A Belga jó is volt:) DE utanna már eléggé gáz volt, szerintem... -
#102 multhét szerdán ha jol tom belga volt, szerintem az nem lehetett olyan rossz. amugy a zp még mindig barátibb mint a rio -
#101 Szerdan szoktak rossz zenéék menni. Pénteken viszont egész jok vannak. LEgalábbis a hátul.