Zöld Pardon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nos majd a jövõ eldönti, hogy lesz -e értelme ennek vagy sem és jó -e vagy sem azért én is megosztanám pár gondolatomat.

"Amugy én is zp be azért meek mert olcsó,"

Hát akkor jól pumpolhatnak szüleid, mert ahol egy korsó sör 500 vagy még több pénz az minden csak nem olcsó. Prága belvárosában egy étteremben a folyótól kb. 100 méterre (úgy képzeld el, mintha a Váci utcában lennél) ott tavaly egy sör forintra kalkulálva 350-380 körül volt...

A másik az, hogy kicsit tényleg sok fiatal jár oda aki iszik teljes erõbõl, aztán csak telerondítja a környéket, ordibál kötözködik és játsza a nagyfiút... Aki nem bírja talán nem kéne annyit (mellesleg honnan van rá lé 14-16 évesen??) Én ennyi idõs koromban feketén melóztam le sem írom mennyiért, mert úgy sem hinnétek el. 16 évesen 3.25-kor keltem megnézném, hogy a mai 16 éves korosztály meddig lenne ezt hajladó mûvelni. Nem volt egy leányálom, de akkoriban ez járta vagy semmi. Változnak az idõk az elismerem, de azért...

"Nem kell 14 éves kurvának öltözött full részeg kislányokkat nézni.
Nem kell 14 éves assziszemmarhakeményvagyok berugott hülye gyerekeket kerülgetni."

Ezzel sajnos egyet kell értenem.

A mai 14 éves csajok is simán kinézhetnek néha 18-20-nak is, mondjuk duma alapján viszonylag jól ki lehet szûrni õket, mert a legtöbb aki odajár hogyismondjam messze van az agysebésztõl, de még gyengébb kategórától is. Ha valami okból esetleg tévednék (mert lehet érett és megfontolt is fitalon valaki) akkor viszont RÁM nézve annek már jogi következménye is lehet egy jó sikerült este után (ha kiderül és szüleinek nem tetszik) ugyebár, meg azért pedofil sem vagyok...

Azért õszintén szólva egy 15 éves azért gondolkodjon már el kicsit. Megismétlem 15! (Fú, ez olyan Áderes - Orbános volt..) Elvileg még alkoholt sem ihatna és nem is dohányozhatna erre nekiáll még itt pattogni. Ember, te még GYEREK vagy! Objektivitásod és tapasztalatod az életrõl nem sok van (persze úgy érzed, hogy van viszont 10 év múlva majd rájössz, hogy tévedtél).

Az idõsebb korosztály miatt, TALÁN elkezdenek GYAKRABBAN normálisabb zenét adni nem ezt a szart ami az utóbbi 4-5 évben keletkezett (jobb szó nincs rá, mert alkotásnak nevezni sértés lenne), mert kevés kivételtõl eltekintve max. sugárban okádni lehet rá és még pia sem kell hozzá, táncolni és jól érezni magad viszont kevésbé. Errõl már írtam lentebb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sas6
Látszik h te is 18 alatt vagy :) Énsem örülök neki mennyunk tüntetni :DD LEnnénk 2 páran ZP elõtt :D

toysoldier
szerintem meg abszolút nem <#levele>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

_Atti_
tökjo, abszolut szimpatikus lépés (Y)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rockynhooo
hát elég nagy kiégésed lesz az tuti :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sas6
Háát nemtudom.... olyan fél9,9 kor megyunk be mindig, aztan most 1 ora alatt ot mit csinálunk? Aztan 10 utan micsináljunk? Én még bennt akarnék maradni azért.

gordon 24
De figyi most ha olvastad a dolgot, akkor neked tök szerencséd van pont!!

1 kérhetsz ilyen kártyát, bejössz 22 óra elött kimész elmész haza ennyi..
A koncert pont 22 kor fejezõdik be..
Csajod is lesz minden..
Ráadásul 2év és jöhetsz végig..

Downhill!!

Sas6
Persze nem egy komoly kapcsolatra gondolok itt a csajoknál :)

Sas6
Felnõttek ugyan ezt mondjak:) Viszon ha 10-ig lehetnék az utchán csak akor nem értem most miért ne lehetnék tovább mint éjfél:)

Amugy én is zp be azért meek mert olcsó, jó zene és találni még magunknak jo csajokat :)

gordon 24
Nagyon helyes!! Anyukád legalább eszénél van!

Downhill!!

gordon 24
Ok egyszer kétszer elõfordult igaz, de hidd el tudom mirõl beszélek..

Sajnos vagy 5 éve járok oda és elég sok 18 év alatti ismerõsöm lett..
Na ezek tényleg minden este full részegen csinálják a fesztívált.. Igaz nem is ismerem meg õket ha lehet:D

Downhill!!

Sas6
Az 18 év felettieknek biztos tetszik az öttlet ebben biztos vagyok. HÁt az meg hogy este 10 után nem lehetne az utcán 18 év alatti igaz de nem veszem észre h figyelnének rá. Számtalanszor mentem haza éjfélkor és sokszor látott rendõr is semmit nem szólt. Ha nem hullarészeget, az utcát széthányva mész haza akkor nincs probléma. Engem is csak éjfélig enged anya pont emiatt mert nem vagyok 18.

Rockynhooo
mondjuk mi is hánytunk hulla részegen sztem 15 évesen :D de valoban jobb lesz ez hogy nem lesznek 14 éves fasz berugott betépett hülyék.. mert van köztük normális emberi, de sok nem tud viselkedni.

Sas6
Amugy 16 éves vagyok, az nekem sem tetszik mikor ilyen 13-4 éves kisgyerekek mászkálnak ott este 11 körül pl. Én annyit iszok csak hogy jokedvem legyen, nemviszem tulzásba. Szerintem akkor is bõvel jólenne ha 18 helyett 16 ra tennék ezt a korhatárt. És akkor még viszonylag sokan is lennének ott.

gordon 24
Figyi a zp nem maga ellen van, hidd el ezzel a lépéssel rengeteg idõsebb embert fog vonzani..

Ez az egyik..
A másik pedig az, hogyha egy razzia alkalmából a rendörök ott találnak ennyi tinit az zp többet nem nyit ki az tutti..

Mivel este 10 óra után szülõi felügyelet nélkül az utcán nem lehetnél, nem hogy egy szorakozó helyen.

A Szülök is marha felelötlenek hogy elengedik ezeket a gyerekeket egyátalán..

Downhill!!

gordon 24
Az hogy nem egy tini disco lesz belõle mint eddig volt.
Nem kell 14 éves kurvának öltözött full részeg kislányokkat nézni.
Nem kell 14 éves assziszemmarhakeményvagyok berugott hülye gyerekeket kerülgetni.

Talán az lesz az értelme hogy x év után egy kulturált normális szorakozóhely lesz belõle..

Azokból a gyerekekbõl akiket kitiltanak talán normálsi ember lesz, mondjuk ezt kétlem..

Tudom hogy te is 18 alatt vagy, de neked és ennek a sok gyereknek a jövõjével kellene foglalkoznia! Nem minden este hulla részegen hányni a zp-ben!

Hát kb ennyi értelme..

Downhill!!

Sas6
:) Idõsebb, azt láttam.

Amugy a zp-t ha megnézzük 70-80%-a 18 év alatti. szal önmaga ellen van a zp is? Eddig egy szorakozohely sem csinált ilyet, szánalmas... Eddig miért mehetett ugy ahogy ment? Nem volt semmi probléma. Igyis megvolt a bevételük szerintem, akor mg msot mibajuk van.Nemtökmindegy hogy 18 év felettiek viszik oda a pénzt vagy 18 év alattiak? <#levele>

Rockynhooo
gondolom idõsebb , és idegesítette a sok 14 éves emo lány :)

Sas6
miért, szted mi értelme van ?

gordon 24
Én örülök neki! Hajrá!!

Downhill!!

Sas6
Hát bazdmeg nemigaz, a 80%-a a helynek 18 év alatti. Lol, a zp saját maga ellen van? lol

Kaplan
Eddig is untam és undorodtam már ettõl a helytõl, mert kurva unalmasak voltak ott a partyk, de ennél nevetségesebb húzásuk nem is lehetett volna. :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
juhh akkor max 10ig lehetnek ott ? Xd

Sas6
Alvin ma jó lesz kicsit elõbb megyünk oda, mert annyian lesznek... Eddig 3 alvinon voltam ZPben, de egyszer sem értem be az elsõ számra :D
Sas6
ÁÁÁÁÁÁ ma alviin :D:D Dejolesz :D totál felvook pörögve :D

Kedves Molnibalage!

Bár már említették mások, de a ZP-ben tematikus esték vannak. Ilyenkor egy-egy zenei irányzat a mérvadó. Te pont az RnB, hip-hop estre keveredtél oda, amit ezek szerint nem igazán szeretsz. Ezért véleményem szerint nem kellene lehúzni a helyet, mivel van aki azt a zenét szereti. Én is inkább a rockosabb vonalat szeretem, ezért ha épp nem a koncertre vagy kíváncsi, olyan este kell lemenni, amikor olyan zenei est van, amit szeretsz. Hidd el a rock napokon olyan zenéket hallhatsz, amit pont hiányoltál! :) Ezekben az estékben pedig pont az a jó, hogy ha az emberek elfogadják, hogy nemcsak olyan zenét hallhat, amit szeret, akkor mindenki megtalálja a maga stílusát az adott napokon!

Másrészt visszatekintve egy elõbbi hozzászólásodra, véleményem szerint nem egy-egy szórakozóhely tehet arról, hogy ki mászik haza részegen és hol. Sajnos az emberek bárhol elveszíthetik az önkontrolljukat és ez mindenhol ugyanúgy néz ki.
Viszont ha kerületi lakó vagy, akkor már hallanod kellett volna a ZP "akciótervérõl". Ebben fõleg környezetvédelmi és bûnmegelõzési intézkedésekkel kíván fellépni a kerület "tisztasága" érdekében. Ahogy olvastam (és láttam is!!!) takarítják a környéket, még a környezõ parkot is óránként, valamint reggelente. Szerintem az, hogy saját költségükre nemcsak a saját "háztájékukat" tartják renben dícséretes dolog. A másik, hogy térfigyelõrendszert építettek ki a biztonságiaknak, amit a rendõrség is használhat. Megbíztak egy biztonsági céget is arról, hogy járõrözzenek a parkben. De mint tudjuk a mai fiatalság igen leleményes, így ha valaki nagyon akar rosszalkodni bárki elõl el tud bújni :)

Lehet, hogy ZP-bõl gyalog mennek haza az emberek és néha sajnos hangoskodnak is, de gondolj bele. Msáhol mi a helyzet. Lehet nem hangoskodnak annyit, de önkívületlen állapotban beülnek a nagy autóikba és hány ember életét kioltották már, így nem is beszélve a sajátjukról. Szerintem ez sokkal nagyobb probléma, mint néhány nagy tini kiabálása.

Szerintem ezzel Te is pontosan ugyanígy vagy!Mármint egyetértesz a fenti gondolatokkal.

Üdv,
-a-
Sas6
A Belga jó is volt:) DE utanna már eléggé gáz volt, szerintem...

icepick16
multhét szerdán ha jol tom belga volt, szerintem az nem lehetett olyan rossz. amugy a zp még mindig barátibb mint a rio

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Sas6
Szerdan szoktak rossz zenéék menni. Pénteken viszont egész jok vannak. LEgalábbis a hátul.

gordon 24
Hát igen..

Tudod a Zp ugy müködik hogy a napok elég fontosak. Kedd, Csütörtök Rock nap akkor este is az megy hajnalig. A többi napon vegyes zenét nyomnak sok feka zenével.. Ilyenkor én is eljövök.

De ha megnézed álltalában ez is a trend, meghallgatják a koncertet és sokan elmennek.

Hát ja.

Downhill!!

PíszLávJuniti
Öreg vagy.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Rockynhooo
Mc Hammer nagyon adja az érzést amúgy még ma is :)

Molnibalage
Most ugyanaz volt mindkettõn sajna. Cimbi mondta is, hogy ez nem szokott ennyire kritkán aluli lenni. Az tervezte, hogy hajanalig marad és majd rádumál engem, de õ még nálam is hamrabb feladta...

Azért fogok még benézni oda, de azért ez mélyütés volt a a javából...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

I.C.ram
Mikor legutoljára jártam ott, kb 2 éve, akkor még volt 3 vagy 2 tanctér. Egyiken hip-hop, pop, stb ment, másikon rock, harmadikon elektronikus zenék.
Molnibalage
Hát skacok, ma lenéztem. Kezdetben kellemesen csalódtam. Volt egy KFT koncert. Annak ellenére, hogy szinte nem is ismerem õket jó volt a hangulat. De amit utána jött... Hát enyhén szólva fura volt, de leginkább kritikán aluli.

A koncert után volt egy jó EDDA szám meg még két egész jó szám. Aztán kb. 45 percig undorító feka zene szólt. Hát azt hittem oda hányok. Elég sokan elhagytuk a helyet. Hiába volt sok jó csak ilyen "zenére" képtelenség szórakozni. Elárulná valaki mi a jó abban, hogy hallgatod ahogy egy ember 45 percig röfög mikrofonba?? Vannak jó fekete elõadók akikre lehet táncolni. Hiába jött aztán Joan Jet -tõl az I love Rock & Roll és egy másik nagy klasszikus (Chumbawamba - Tubthumping) ezután már elment a kedvem az egésztõl.

Pl. George Michael @ Mary J. Blige - As, vagy R. Kelly, Mc. Hammer, Dr. Alban, Mary Mary, stb. Persze ezek nem mai darabok. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok "öreg".

Miért nem lehet kiegyensúlyozattab zenét adni? ANNYI jó elõadó volt "régen" akit a maiak is tudnának talán értékelni.

Roxett, Green Day, Guns @ Roses és a nagy magyar "klasszikusok". Erre nyomatják ezt a nem'tom mit. Kár...

Molnibalage
A BME-s dologt azért írtam, hogy érthetõ legyen a sztori.

"Elõbb tájékozódj, mérlegelj reálisan"
Röhögjek. Mivel 7 éve járok oda elég jó rálátásom van, hogy honnan indult és mi lett a ZP-bõl. Az elején nem volt vele semmi, igazán normálisan kinézõ és viselkedõ emberk jártak oda. Aztán ahogy teltek az évek ez úgy változott. Elkezdõdtek a balhék és ahogy nõtt a hely úgy lett egyre több gond. A bulik után a környkék úgy néz ki, hogy rossz ránézni. Az is fasza mikor egy-két részeg majd az autók alá mászik...

"úgy hiszem nálad a különbözõség és sokféleség elfogadása kimaradt. "
Nálad ezt azt jelenti, hogy a ZP-t elhagyó matt részeg kis pöcsök üvöltését kéne eltûrnöm az ablak alatt (ha ott laknék)?

"Én sem vagyok oda az emo-s irányzatért túlzottam, viszont nem is zavar, mosolygok egyet,"
Ahogy én is.

" Lehet kultúrált módon is véleménytformálni"

Miért én hogyan tettem? Az zavar, hogy azokkal a szavakkal illettem egyeseket amire rászolgáltak. Eszem az érzékeny lelkedet.

gordon 24
Figyeljetek srácok!

Két dolog van..

1.. A Zp- környékén ami folyik az botrány! Fölleg az erste mellett a téren bent a lakó övezteben..
Akik ott laknak megértem hogy fel vannak háborodva ezen..

Viszont ami fontos! Errõl nem a ZP és a rio tehet, egyszerüne nincs köz rend.. Oda kellene küldeni esténkét rendõrõket 3 hét alatt reend lenne.

a másik:
A lakok höbörögnek a zene miatt. Na most ez viszont egy oltári nagy baromság. Ha oda mész a lakó részhez abszolut nem hallani a zenét.

Ezek az emberek akik ott tüntettek nem a zene ellen vannak, hanem az ellen ami a tereken folyik.

NA ez az egyik része:D

Szerintem itt egy megoldsá lenne ami ezt a hülye helyzetet megoldaná, hogy fel kellene számolni azt ami kint folyik, szeszes ital árusitást a környéken stb. Ebben fullra egyet értek az önkormányzattal hiszen ezt szeretnék.
Ha ez nem lenne higyétek el az egész környéken senkit nem zavarna se a ZP sem a RIO..

Persze vannak olyan emberek akiket a puszta léte idegesit, és zavarja ha más jol érzi magát, de ezzel nem lehet mit tenni:D

Ma este Rage Againts The Machin Tribute gyertek!!!

Downhill!!

PíszLávJuniti
Igaz nem zöldpardonnal kapcsolatos, a dolog, de ha már elõjött, akkor engem pont az zavar, hogy sok bulin a koncerteknek, élõzenének vége éjfélkor, egykor, vagy maximum kettõkor. Ha már elmegyek bulizni, reggelig ne csak diszkóféleséget hallgathassak.. Ez igaz sajnos a legtöbb nagyszabású koncertre, és fesztiválra is :(

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

<#taps><#worship><#eljen>

PS3 ID: kolb@szman

Kedves Molnibalage!

Szerintem nem vagy egyedül azzal, hogy a BME-n vagy bármelyik egyetemen szerezel diplomát. Azt hiszem ma már nem a papír ad képet valakirõl, erre gyakran látni negatív példát. Bár nálad tényleg bejátszik, hogy a közelben tanulsz, de nem hisze, hogy ebben az akadályozna, hogy a két híd között félúton hallod a zenét.
A többi szórakozóhelytõl függetlenül én csak annyit mondanék, egyetértésben a #89-es hozzászólással, hogy a ZP koncerteknek 22 órakor vége van, utána nincs élõzene, csak a tánctereken hallhatunk zenét, ami pedig nem lépi túl a megengedett zajszintet, tehát csendháborításról nem beszélhetünk. Arról pedig, hogy antiszociális hajlamokkal rendelkezel nem a zöld pardonos fiatalok tehetnek, mindenki más szocializációs folyamaton esik át, úgy hiszem nálad a különbözõség és sokféleség elfogadása kimaradt. Én sem vagyok oda az emo-s irányzatért túlzottam, viszont nem is zavar, mosolygok egyet,de lehet másoknak a te stílusod nem lesz nyerõ õk mégsem fognak "a taknyos" megnevezés után téged cifrább jelzõkkel illetni. A szar zene fogalma pedig...lehet másoknak az nem teszik,amit te hallgatsz, amúgy pedig végigfuthatod a programokat és lehet rájössz, hogy a jelenlegi zenei paletta legjobbjai játszanak esténként, ráadásul mindenféle irányzatban. Elõbb tájékozódj, mérlegelj reálisan és ne a hétköznapi életed bosszúságait töltsd itt ki, mert azt sehol sem szeretik. Lehet kultúrált módon is véleménytformálni, de ezt biztos tanítják is a BME-n.

Üdvözlettel:
alegria
Mr_no_NaMe
Hûtsd már le magad...csendháborítás 11 után van, és a koncertnek pedig 11 elõtt van vége, amit egy halkabb diszkóféleség követ. Amúgy meg nemtökmind1 neked, hogy mivel cseszem szét a füleimet? :)
Sas6
hát nemtom. igazabol vkinek tetszik a zene vkinek nem. :D Nekem semmi bajom nincs vele, én nekem tetszik a hely nagyon.

Molnibalage
Magy mondhatnám azt is, hogy a mai kis pöcsök nincsenek tekintere senki mással, az hiszik az egész világ csak az õ hóbortjainak kiélésére van. Hála istennek a gördeszkás suttyók elkotródtak szembõl.

Molnibalage
"Tiszta gáz szerintem"

Megkérdezném, hogy hány éves vagy? Én a BME-n most végzek és néha elég sokáig bent voltam. Kb. félúton akét híd közöttrõl is több, mint zavaró a "zene". Már ha zenének lehetne hívni azt a szart amit ott adnak.

"Zavarja az embereket, hogy végre van egy tök jó hely, ahol bulizhatunk vagy mi?"

Nem, nem az zavarja õket. Az zavarja, ahogy teszitek. Tudod aki melózik és 10-12 óra meló után hazaér az aludni és pihenni szeretne és nem bömbölõ szar zenét hallgatni. A zene nem attól jó, hogy üvölt. Lehetne 10dB-lel lejjebb tekerni és akkor is bõven hangos lenne. Az a gáz,hogy te ezt nem látod be és te nézed hülyének a sok embert. Túl sok kis taknyos jár oda.

Még halláskárosodottak arányára leszek kíváncsi...

Sziasztok!
Pont múlt héten voltam idén elõször ZP-ben. Ráadásul megtudtuk, hogy EB-közvetítés van, így viszont tuti, hogy a pasim reggeltõl estig ott fog ülni :D
Hallottatok arról valamit, hogy a lakók múlt héten titltakoztak a ZP, meg a többi ottani szórakozóhely ellen, hogy hangosak? Tiszta gáz szerintem. Pont arról hallottam, hogy takarítanak minden nap a zp-sek és csak este 10ig van náluk koncert. Zavarja az embereket, hogy végre van egy tök jó hely, ahol bulizhatunk vagy mi?
Remélem nem lesz semmi para, mert nem hiába járok oda évek óta!
Üdv!
Sas6
hát igen, ZP ben télleg közvetlen sok ember :D Szoval kezdetnek szerintem a legjobb:) Késöbb már lehet máshova fogok járni, de most még 16 évesen tökéletesen megfelel :D

:)
Ez azért van szerintem, mert ide nem olyan emberek járnak, akik megjátszák magukat. Szórakozni járnak és ezért sokkal közvetlenebb is mindenki :) Bár lehet ennek oka a jó sör is :)
Olyan érzésem van néha, mintha egy nagy család lennénk ZP-sek :D
Ja és Paradise Lost június 25-én! ;) Én már alig várom... :)
Sas6
Én is csak oda jérok mostanság :D Sztem kurt jo hely. mi is 4-en elmentunk nagyon jot szorakoztunk :D és még csajok is odajottek hozzánk, szal az ismerkedés se olan hude nehéz :D

Én már évek óta csak a ZP-be járok bulizni és szerintem az az ember,aki nem akar nem is kerül feszült helyzetbe.
Minden adott a jó bulihoz, eszméletlen jó koncertek, olcsó belépõ és folyó sör minden mennyiségben. Ráadásul nem a négy fal között szorongok...