A Windows 2000 is biztonságosabb a Vistánál
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nagyot csalódtam. Hol maradnak ilyenkor a (hivatalos) Vista-fikázók??? nehogy már csak Skareb legyen egyedül. 😊 Amúgy én sosem próbáltam ki a Win2000-ret, de még a ME is kimaradt az életembõl, sz'al ehhez nem tudok érdemben hozzászólni. Max. annyit (ami nem a témába vág), hogy amióta Vista van a gépemen, sosem fagyott, sosem kékhalálozott. DE! Most telepítettem fel a Barátnõm laptopjára (nagyon szépen fut, és nagyon sokáig bírja aksin - legalábbis tovább, mint XP-n, kb. fél-háromnegyed órával), és volt egy kékhalál, miután feltettem egy Intel chipset drivert. Borzasztó, nem? Azóta persze a Windows Update talált nekem egy másikat, remélem, azzal kevesebb gondja lesz a rendszernek. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
bulvár
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Na ez még rosszabb, 2 hülyeség 1 ben (divatmajomkodás, és szimpla hülyeség).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ebben a felmérésben azt számolták,hogy 1000 gépre hány kártevõ jutott be, szóval ez lehet 1000nél is több. Ennek fényében ez a mondat értelmetlen: "Ezer számítógépre vetítve a Vista csaknem 64 százalékban engedi át a különbözõ kártevõket"
A Microsoft meg erre úgy válaszolt, hogy a gépek hány %-a fertõzött. Ez persze kisebb szám. Nagyszerû, csak kb semmit sem tudunk meg ezekbõl így.
A Microsoft meg erre úgy válaszolt, hogy a gépek hány %-a fertõzött. Ez persze kisebb szám. Nagyszerû, csak kb semmit sem tudunk meg ezekbõl így.
Hozzáteszem a PCtools nagyon jó termékeket gyárt, fõleg a Spyware Doctor, de ez még nem jelent semmit
Törölt felhasználó
szeressed kis buzi, te is vírusos vagy (osx vírus)
gyerekek, mit majomkodtok már a windózzal ha olyan szar?
My love is OSX... <#mf1>#mf1>
My love is OSX... <#mf1>#mf1>
Skareb
Igen, én is erre keresném a fenti statisztikára a választ😊 2003-nem desktop rendszer, ahogy 2000 is inkább munkaállomások merevlemezén volt megtalálható, mintsem otthoni gépekén.
/*WTF?!*/
"Ezer személyi számítógépre vetítve a számokat, 639 volt fertõzött"
A tobbi 361-en bekapcsolt virusirto pl nod32 futott.
"Legalábbis erre a megállapításra jutott egy biztonsági cég"
Csak nem a norton (vagy hasonlo)vagy ahhoz "kozel" allo ceg?
A tobbi 361-en bekapcsolt virusirto pl nod32 futott.
"Legalábbis erre a megállapításra jutott egy biztonsági cég"
Csak nem a norton (vagy hasonlo)vagy ahhoz "kozel" allo ceg?
Én is erre gondoltam és lehetnek olyan vírusok/más kártékony programok amik kifejezetten Vista-ra vannak kitalálva és annak a hibáit/réseit használja ki, míg a régebben íródott vírusok amik pl win2000-re voltak "optimalizálva" azokból már nincs annyi aktív példány... szal ez béna teszt sztem, de azért a microsoftnak sem tudnék hinni...
Mé há nem?
Ezt egy rendes szakember nem hisz el.
Ti se tegyétek ezt.
Ti se tegyétek ezt.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
← ElőzőOldal 2 / 2