144
-
#104 Nem fogok neked reviewet írni, tele van vele a net. -
bigbigle #103 te játszasz/szottál vele?ha igen akkor megtennéd hogy írsz infókat? -
#102 PS2-nél is van így, egyedül a PSP-s verzából maradt ki. -
bigbigle #101 help! -
bigbigle #100 senki? -
bigbigle #99 és azt olvastam hogy csapatban úgy hogy én+ a gép a társam valakik ellen olyan csak x360 és ps3-nál van igaz ez? -
bigbigle #98 az a baj hogy nem rendelhetek és az 576 az közelebb van. de ezt fére téve aki játszott már vele az írjon hogy mijen a játékmenet vane titkos/megszerezhető ember van-e bajnokság (pl:wrestlemania) stb... akár privibe is. és a válaszokat előre is köszönöm. -
#97 Inkább itt vedd meg. -
bigbigle #96 megéri a WWE Smackdown! vs. Raw 2009 az 576-ba 8000FT-ér?aki már játszott vele az írjon hogy mjilyen lécszíves.a válaszokat előre is köszönöm. -
bigbigle #95 hy mennyi be kerül kb?576-ba kapható és milyen maga a game (irányitás jácchatóság stb...)??? -
#94 és hogy kell a ring alól kivenni tárgyakat? -
#93 hát ha olyan a meccs akkor székkel támadj neki vagy baseball ütő akármi ami mozdítható vagy a bírót üssed le! -
#92 Hogy kell magam diszkvalifikálni? mert elkezdtem egy Road To Wrestlemaniat CM Punkkal és azt a fleadatot kaptam egy Elijah Burke elleni meccsen, hogy zárjanak ki... -
Xflax #91 Hi allz.
Nemrég lett meg a játék. Valaki nem tud egy jó Slider beállítást ami realisztikus? -
bigbigle #90 ez mennyi ps2-re?és hol kapható (boltban nem neten)? -
Zsolti1124 #89 Te melyik verziójú emuval nyomod?
Ladder meccsen mutatja a létrát?
Milyen a géped? -
#88 Hello, letöltöttem ps2-re a játékot, amit később pcsx2-vel emuláltam, tehát meg a gépemen, csak ott ugyebár más a gamepad... elmondanátok, hogy mit mivel kell csinálni? előre is köszi -
Árnyvadász #87 Mai nappal kapható a CDG-ban. Kifejezetten jó áron. Meg is veszem. Majd 4 hónapot csúszott a kinti megjelenés óta, de lényeg, hogy itthon is kapható. -
#86 #84 -
Rajnoka #85 Hali mki. Probálgatom a smackdown vs raw 2006-ot de nem tudok néhány dolgot megcsinálni. Finisher reversal, a reverse casket door, possum pin, és a reverse possum pin. Hiába nyomogatom a megadott gombokba, mégsem történik semmi. Valami rosszul lett beállítva, vagy valamit rosszul csinálok? Segítsetek. -
#84 amúgy nem halt ki de ide írjad akérdéseidet és meg próbálunk válaszolni ezapankrációs topic de végül isapankrációról bezsélünK!! -
#83 Smackdown vs Raw 2009
kellene PS2re:S:S -
Zsolti1124 #82 Légyszi nézzétek sűrűbben a fórumot és válaszoljatok pls!!!
-
Zsolti1124 #81 Kihalt ez a fórum???
-
Zsolti1124 #80 Valaki adna egy olyan PS2 emut ami be van állítva és jól ment rajta a Smackdown vs Raw 2009?? -
Zsolti1124 #79 ki játszik a Smackdown vs Raw 2009-el PCSX 2-őn??? -
Zsolti1124 #78 Azt nem tom. De valaki az én commentemre is válaszoljon pls!! -
0246886420 #77 De én azt kérdeztem hogy van-e PC verziójú smackdown, mert én úgy hallottam, hogy adtak ki, és, ha van, akkor valaki belinkelné azt a helyet ahonnan le lehet tölteni? -
Zsolti1124 #76 A legjobb pankrátoros játék sztem (és az egyetlen) a WWF Raw
Ja az én kérdésemre is válaszoljatok:D -
0246886420 #75 a Pc-re való verzió
-
0246886420 #74 Hello!
Nem tudnád belinkelni a Smackdown-t Pc-re? Mert én nem tudom melyik a Pc -
Zsolti1124 #73 Az emulátor ezen a gépen menne?:
AMD Athlon 64 2X Dual Core processor 5000+ 2.61 GHz 2,00GB RAM
Vagy mennyi FPS-el menne?
Videokártya: ATI Radeon HD 4800
Az MSN címem [email protected] vegyen fel aki tud segíteni!
(Smackdown vs Raw játék valamelyike menne rajta normálisan?) -
0246886420 #72 Jó, de csak azt mondjátok meg, hogy milyen szoftver kell ahhoz, hogy fellehessen telepíteni. Kösz!
-
#71 Ez a konzolosok fóruma!!!-.-" -
0246886420 #70 Hellosztok!
Sikerült letöltenem a Pc verziót, de nem tudom, hogy, hogyan lehet feltelepíteni. Mert egy saját szoftver kell a telepítéséhez, de nem tudom mi az. Hogyha valaki tud segíteni, hogy milyen programmal lehet megnyitni az jó lenne. -
bigbigle #69 de azt mondták nekem mindenhol hogy idén már nem fog megjelenni -
#68 sokkal jobb mint az előző részek,jobb a sztori,a "harcrendszer" kicsit változott, de jó, vannak megnyerhető emberek/pályák/mozgások, lehet kivégzést készíteni, 55ös hsz-t nézd meg, ott a link a pankrátorokhoz
...te tudod, hogy megvedd-e én még sose vettem ps2re eredeti játékot, mivel ps2höz nincs netem -
bigbigle #67 valaki?! -
bigbigle #66 ja ps2-n valaki jácca? -
bigbigle #65 érdemes megvenni?