Smackdown! vs. RAW 2009!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem tudjátok, hogy ki fog-e jönni, vagy már ki jött-e Pc-re a játék? Vagy valamelyik iylen része? Vagy meglehet-e csinálni, hogy Pc-n is lehessen vele játszani?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
PSN ID:misi2mezei
elírtam.
játékban is és életben is.
arra lennék kiváncsi,hogy amikor oda megyek a ring nek a sarkába és leszedi azt a bigyot onnan az mire jo?:D
PSN ID:misi2mezei
az van nekem és még mindig olyan 12k
Úgy hallottam, hogy lelehet tölteni pc verzióra is. És valaki ebben tudna segíteni? Ha eltudnátok küldeni az [email protected] címre a linket, azt megköszönném.
gm módnál pls help. 08nál.
ám én javaslom neked a warezt. tudom, itt esgén tiltott téma ez, csak mondom, hogy semmit nem vesztesz azzal, ha ps2re letöltöd a játékot. én is ezt tettem és megy jól, csak most Randy zenéjét nem játsza be belépéskor.
lehet megsérült a dévbédé. majd kiírom max újra.
#115: nekem ps2m van és warez játék, bocs. egyébként szívesen benne lennék.
Elkezdtem tolni a SvR 2009-et és van olyan aki tolja Live on? Csinálhatnánk egy tag team csaptot vagy szimplán tolhatnánk.
és olvastam hogy volt E3-on hogy bejelentették de máshol azt írják hogy nem lesz, valahol azt hogy q3 valahol meg azt hogy dec.31.(ezért lehet hogy nem biztos és csak szerintem ritka?)
mert eddig minden konzol részre megjelent asszem a játék, tehát nem kell aggódni. de õszintén szólva sztem csak1felturbózott 08t kaptunk, amibõl kimaradt a menedzser mód, ami tök király volt. a karrier is a 08ban ász volt.
John Cena 6 619t,Speart,Batista Bombot kapott de még mindig kirug....:)