144
  • bigbigle
    +hány pálya hány ember?az embereket megkell szerezni?
  • bigbigle
    +tapasztalatokat hogy mennyire könnyű,jó,grafika ,irányítás,stb...

+ha csapatban megyek akkor az hogy van tehát csak úgy lehet hogy tesómmal vagy géppel is és ha géppel akkor ha embert váltok akkor ő lesz vele vagy én?

bocsi a kérdésekért de nem sokára lehet hogy megveszem.(bármit ami eszetekbe jut)
  • bigbigle
    és mennyi?kb
  • Prince of Máté
    jaja, nekem meg is van, szerintem jó rész.
  • bigbigle
    mikor?
  • John Cena
    ez is ki jött PS2 re ki toltál már?:S:S
  • Animal RKO
    *mod
  • Animal RKO
    Nekem már megvan.Nagyon király főleg a road to wrestlemania moad
  • Prince of Máté
    kinnt van xkokszra :)
  • gabe paul logan
    Nem tudom valaki követi-e az eseményeket, de kezd tisztább lenni a kép a játékról, a roster nagyon jónak tűnik.
    A visszaszámlálást amúgy nyomon lehet követni az ign.com-on ahol minden nap bemutatásra kerül egy újabb pankrátor.
    ROSTER
  • John Cena
    aham hát emulátorral még nem próbálkoztam!!
  • gabe paul logan
    nem is fog sosem, viszont van egy emulátor ami a smackdown Here comes the pain-t simán viszi...svr, svr 2006/7et nem próbáltam, a 08nál nem indul el a meccs egyszerűen nem reagál a startra.
  • John Cena
    Úgy tudom PC re ez még nem jött ki!:S vagy iogen?:S:S
  • stingfan
    Hello valaki PC-re nemtud szerezni 2007-et vagy 2008-at, mert nekem a total edition van meg, de az nagyon szar :S
  • gabe paul logan
    Itt van még egy kis extra a 08hoz, én kreáltam ezt a kis patchet, új zenék, pankrátorok, bevonulások, mozgásrepertoárok, kivégzések, tag teamek, mindent updateltem
    The 08 patch
    amíg kijön a 09 el lehet vele szórakázni
  • John Cena
    jó kis oldalez!!
  • 0246886420
    Jó lenne azért, ha tudnál segíteni valamit keresni. És akkor meg egy olyasmi videót csak akkor nem mutatják az egészet pl. Szóval jó lenne a segítséged, bármi ami ilyesmi az már jó lenne.

Kösz!
  • gabe paul logan
    szerintem ezt konkrétan sehol nem mutatják, mivel az kb 1 órás videó lenne...
  • 0246886420
    szóval ilyenre gondoltam, hogy hol van olyan videó és, hogy betudsz-e linkelni ilyeneket?
  • 0246886420
    Hát mint ezen az oldalon.
    Csak úgy értem, hogy egy kezdetleges ember legyen mint pl egy szokványos ember aztán csinálják meg mint egy kigyúrt pankrátor gigantikus izmokkal én ezt szeretném megnézni, hogy ezt, hogy csinálják. És ilyen videó hol van?
  • gabe paul logan
    Nemtom konkrétan mit akarsz látni...de
    ITT láthatsz kreált pankrátorokat, meg minden egyebet.
  • 0246886420
    Aha!

Csak nem tudsz olyant ahol csinálnak is valamit? Mert felmegyek és csak összevissza nyomogatják, de semmit nem változtatnak meg!
  • gabe paul logan
    menj fel a youtubera és mittomén írd be a keresőbe h smackdwon vs raw 2008 wrestler/caw creation

remélem - mivel a tagteam cuccokra fókuszál a köv rész - benne lesz a 09ben a 4 horseman, régi dx, evolution:P jó lenne, persze valami extra cuccok között
  • 0246886420
    Hello!

Én nekem még nincs meg a Smackdown most töltöm le és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud olyan videót küldeni mindegy milyen weboldalon van, hogy csak az a rész legyen benne, amikor az embert csinálják csak. PL: s fejét vagy az izmát vagy ilyesmit?

Kösz!
  • John Cena
    én elég pro nyomom ezt agamét + 12 12 elel ne mhiszem hogy lessz mert nem létezik olyan meccs típus! 30emebres van Royal Rumblenak hívják szeritenm ismered
  • John Cena
    nincsen PC-re
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Nem tudjátok, hogy már van-e a Smackdownban PC változat is?
  • Rajnoka
    Helló. Én még a 2007 verzióval próbálkozom, de nem igazán jön össze. Ehez kellene segítség.
  • ismeretlen88
    A 08-as rész a gép ellen uncsi.Simán le lehet verni őket még legend fokozatban is.Onlinbe-on az igazi.Még amikor nem játszottam online-on,azt hidtem,hogy nagyon jó játékos vagyok,mert legend módban nagyon könnyen megtudtam nyerni a meccseket.Aztán nagyot néztem,amikor felmentem online-ra.Szinte darabokra szedtek,nagyon béna voltam.Aztán később már olyan jól tudtam én is,hogy a világ ranglistán 5-ödik voltam,csak lecsúsztam a 12-dik helyre,mert kijött a gta4 és azzal játszottam,de nekem ez a játék sokkal jobban bejön,így megint ezt nyomom.Nagyon várom a 09-es részt.Hallottam olyan dolgot,hogy lesz benne 12-12 ellen,de ez sztem hülyeség.Mindegy,ebben a részben első akarok lenni.
  • John Cena
    na igen:P:D
  • leho94
    Nem.. Épp kihal XD
  • John Cena
    no áll a topic:D
  • John Cena
    okéééé
  • leho94
    "Nyitva újra. Ha valaki megint bezárja, kinyitom megint, bár most sem tudjuk ki volt az."
  • John Cena
    Ki zárta be? kiváncsiságból megkérdezném
  • John Cena
    Én nem sokat nyomom mostnába de a 2005-2006 végig jácottam csontig 07-08 annyit nem jáccok de fasza game:)
  • John Cena
    OKOK köszi!!
  • Prince of Máté
    Én nagyon sokat nyomom, a legned szint sem kihívás :D
  • Attila8805
    Jáccott valaki az előző résszel?
    Én sajnos csak a Demóval de nekem nagyon tetszett.
    A nyáron muszáj leszek beszerezni egy ps3-mat.
  • leho94
    Na végre!