1904
logo.png
  • 12alpi12
    sok a kártevő, esetleg virus meg hátérprogram
    töltsd le az advanced sistem care-t
  • abel0317
    helló! nekem a játék csak úgy lefagy magától. néha 5 perc után néha fél óra után de van olyan is hogy már a menüben is bekockázódik a kép és lefagy. próbáltam már másik crack-el is de azután is ilyen volt. mi lehet a probléma?
  • 12alpi12
    ott m1 , a hawker solo meg a gt concept megteszi,(mutatvány + erő), most meg meek és kinyirok pár oroszt, megtaláltok alpi12 néven, na cs és kösz a helpet
  • 12alpi12
    hihihi , éppen most mondom hogy "Ea Storeben próbáltam de kidob vlmit hogy nem vagy bejelentkezve vagy még nem elérhető vagy nincs meg az életkor ezért nem tok hozzájutni"
  • lolSL
    burnout store
  • 12alpi12
    és a kocsikat hogy érem el?
  • tototto
    úgytudom az csak konzolra van
  • 12alpi12
    Beléptem, de nem kapom hol tom megvenni.Jahh és még egy dolog:régebb láttam vlmi Beach Island helyről videót ami + 15 autót ad + csomo ugrató, azt is megvenni kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ott regisztráltál, akkor jónak kellene lennie.
    Le tudod ellenőrizni: lépj be a linkel oldalon az adataiddal.
  • 12alpi12
    itt is kell regelni? én csak a játékon belül regeltem
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos, hogy regisztráltál?
  • 12alpi12
    Ea Storeben próbáltam de kidob vlmit hogy nem vagy bejelentkezve vagy még nem elérhető vagy nincs meg az életkor ezért nem tok hozzájutni
  • csoli31
    Csak online, ahová a játék visz téged (EA Store).
  • 12alpi12
    Hol lehet megvenni?Üzletekben árulják, vagy csak online lehet hozzájutni?
  • csoli31
    Ki kell hogy ábrándítsalak. Azok a plusz autók a játékban külön megvásárolható extrák. Az a javítás csak arra van hogy megvehesd azokat. Akik meg azokkal játszanak online, azok egyértelműen megvették azokat az kocsikat.
  • 12alpi12
    A Burnout Paradise The Ultimate Box c. játékban az új patch 15 új járgányt tartalmaz.Letöltöttem, de nem indult el, gondoltam hogy még nem teljes a patch vagy valamit el kell érjek hogy használhassam a special boost- legendary- és toy car darabjait.Azután hagytam is .De így hogy nekikezdtem az online játéknak mivel 100%-ra megvannak az események és kocsik is szükségem van egy mindenre jó autóra .Az Extreme Hot rod ilyen,de nem tudom használni .Másokat láttam online freeburnben, hogy toy és special boost car-okkal vannak, és nem értem én miért nem tudom használni.Amikor ki szeretnék választani egy ilyen kocsit a Burnout Store részre dob.Itt írja hogy az esetleges okok : nem vagy bejelentkezve ( be vagyok),nincs meg a megfelelő életkor (megvan), vagy nincs a tartalom letöltve (le van töltve).
    Pls segítsetek hogy mit tegyek ahhoz , hogy használni tudjam ezeket a különleges autókat.
  • tutituti
    ma vettem meg!
  • Leo 1991
    valaki tolja még neten??
  • vitya79
    thx
  • FSpofon2
    appdata /local /criteriongames
  • vitya79
    Köszi. Még egy kérdés, hova menti a játékot? Formázni szeretném a gépem, és a mentést ki akarom másolni.
  • csoli31
    Az utakon kocsikázva meg kell találni azokat (nem egy helyben állnak), és össze kell törni.
  • vitya79
    Hello

Hogyan tudom leszedni a belépett kocsikat?
  • sniperelite
    nem lehet új játékot kezdeni?
  • csoli31
    Mindegyik után add egy-egy karbonszálas (festésű) autót.
  • kommersz
    Valami jar,de mar nem vagom mi.Regen porgettem ki 100%-ra:D
    Nem akarok hulyeseget mondani de lehet hogy csak kovetelmenye a 100%-nak.
  • w77d
    senki nem jár már ide?
  • w77d
    valami jutalom jár azért, ha az összes kaput áttöröm vay az összes reklámtáblát lerombolom?
  • Richardix
    nem...
  • PunkZoli
    cső, minimapen lehet valahogy instant vállalni a melót? mert nekem semmi gombra nem reagál, csak nézeldőni tudok.
  • MerlinW
    Nem igazán..
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Billentyűzettel játszók hátrányban vannak azok ellen, akik kontrollerrel játszanak?
  • Hegi90
    megtaláltam :D
  • Hegi90
    Biztos faszláma kérdés, de a játékban nem találok rá opciót:
    neten hol lehet játszani?: D
  • MerlinW
    Steam-en ma ~3,75€ (~1100Ft) a játék Ultimate verziója.
  • kommersz
    tanulj inkabb.
  • triplet
    Nem tudom valaki jár-e még ide, de felteszem a kérdést: eredeti a játék, még is néhány perc játék után a kép megfagy, kilépni a menűbe nem lehet, a játék nem reagál viszont a zene az megy rendesen. a ctrl+alt+delete-re se reagál, csak az újraindítás segít.
    Windows XP van a gépen. Megjegyzem hogy a warez verzió is ezt csinálta, de reménykedtem benne hogy csak a crack miatt. Hát nem úgy tűnik.

Valami ötlet?
  • csoli31
    Akkor elmagyarázom neked szájbarágósan.Játszás közben Esc nyomsz, és lőn világosság (ott lesz a menü, és a bal felső sarokban az F1-F2)!Ha meg a tájékoztató füzetben nem találod, akkor van egy sejtésem mért nem.
  • andris003
    xD Én ott nem találom :P
  • csoli31
    F1-F2 gombokkal tudsz a menük között váltani (de a bal felső sarokban írja is mikor belépsz a menübe, és a tájékoztató füzetben is benne van).