1904
logo.png
  • RYO21
    Ingyen Burnout Paradise PC-re: LINK
  • mester1987
    a DLC-t csak eredetiben lehet megszerezni? Semmi trükk nincs nem tudja valaki ???
  • burjanmate
    Reggelt! Tegnap megvettem a játékot 7xx-ért, egy példánnyal lehet lanozni variálás nélkül? Ha nem, akkor hogy lehet megoldani?
  • Dj Tommy
    Én is így csináltam jó vételt.

RYO21:
    Amúgy sajna már nem működik, asszem dec 29. működött.
  • RYO21
    Működik még ez a trükk?

Amúgy lehet LAN-ban játszani a játékot?
  • Horec
    hm...
    Márt nem ingyenes xD
    Pedig jó sok haverral megcsináltuk.
  • Máté94
    Jól van na.
    De pl: a bankkártyás résznél mit válasszak?
    Oda is mehet valami hülyeség?
  • Horec
    Ha van acc.-od lépj be vele, és checkout.
    Utána beírsz vmi vrit címet nevet tel.számot és EA Download managerből leszedede a gamet.

De ez la van írva arra a linkre is amit küldtem.
  • Máté94

Akkor jó. Az oldalon a "Check out"-ra kell menni?
    + Ha van EA felhasználóm akkor lépjek be?
  • Horec
    Megy.
    Csak brit proxyról kell csinálni, mert csak az UK-ban ingyenes.
  • Máté94
    :D
    És ez megy is? :D
  • Horec
    Ingyenes a játék ...
  • HUN BECSEHELY
    Ha van valakinek eladó Game,akkor irjon nekem.
  • tototto
    tudod, nem kell semmilyen dlc hozzá, én nyáron játszottam vele, akkor sokan multiztak vele
  • ViniSoundz
    ha megvasaroloma gamet, akkor tudom online jatszani, vagy utana meg nyoszorogni fog, hogy vegyem meg a dlc-t is hozza? Vagy nem jatszak ezt mar online? Sztem baromi jo volt a multija mikor megjelent. Mert ugye akkor meg ment a tort is.
  • pisztácia
    áhh köszi szépen!
  • tototto
    XP: Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save

a local settings rejtett könyvtár!
  • pisztácia
    hmm, nem találtam sehol... valaki segítene, hol vannak a mentések?
  • tototto
    nincs benne steam cloud tehát ugyanúgy működik mint a dobozos verzió, azt nem tudom hova menti de alapesetben (XPnél) minden játék a c:\documentsettingsbe ment
  • pisztácia
    Egy olyat szeretnék kérfódezni, hogy ugye nekem steames verzióba van meg, és hogy a mentést az interneten tárolja, vagy nekem kéne kiírni valahonnan? Csak mert a héten új gépem lesz, és nem akarom előről kezdeni. Köszi
  • pisztácia
    Okok, köszi szépen!
    Jó game
  • tototto
    jah meg ha figyeled az indexet ha lekell kanyarodni valamerre arra fog indexelni
  • tototto
    nem tudok róla, szerintem nincs, de egy idő után kívülről fogod tudni a térképet, legalábbis én már úgy mentem, hogy megnéztem hova kéne eljutni és tudtam melyik útvonal a leggyorsabb
  • lolSL
    a kereszteződéseknél villog az utcanév tábla amerre kanyarodhatsz, de simán lehet jobb utat találni a gép által ajánlottnál, szabad a város.
  • pisztácia
    Meg még azt is megkérdezném, hogy nincs vmi GPS a játékban? Mindig eltévedek mikor akarok menni a roncstelepre...:S Meg a versenyen se tudom merre kell menni:S
  • tototto
    ha frissited az internet explorert akkor bejön egy oldal ahol hírek vannak meg egyebek már nem emlékszem régen játszottam vele :)
    most azért nem látod mert valszeg a 6os explorer van fent azzal meg nem tudja megnyitni
  • pisztácia
    Amúgy az miért van, hogy mikor elindul a játék, akkor mindig fehér lesz a kép, kiírja hogy Letöltés..., de nem csinál semmit... jobb oldalt lent van egy olyan fül, hogy vissza a játékba, és akkor lép be a menübe. De ez minden indításnál így van. Ez mitől van?
  • pisztácia
    ááhhh megvan végre. Tovább kellett nyomni az F1-et:)
    Köszi mindenkinek!!
  • pisztácia
    Nekem ott csak a jogsi van meg a free ride, ha nyomok F2őt, akkor meg a store..:S
  • tototto
    ha nyomsz játék közben egy ESC-et ott asszem F1 és F2vel tudsz a menü oldalakon haladni, ott lesz a kilépés és az irányítás is valahol
  • pisztácia
    hmm:S ebben nincs leírva, hogy lehet megváltoztatni a kiosztást:S A menüben sincs olyan, hogy beállítások:S És kilépni is csak alt+F4-el lehet:S
    Nem értem...:S
  • pisztácia
    Igen, az ultimate box-ot vettem meg. Nagyon köszi a segítséget!!
  • wollnerd #1830
    Ment a privátba.
  • pisztácia
    Ma megvettem steam-en a játékot, és több gondom is van. Pl a bill kiosztást, hogy lehet megváltoztatni? A játékból,hogy lehet kilépni? Eddig csak alt+F4-el tudtam:S köszi
  • 12alpi12
    hogy érted hogy jól elvagyok?
  • kommersz
    jol elvagy:D
  • 12alpi12
    mijen a videó amit csináltam?

• abel0317
    fent az az advaced system care de nem talált semmi vírusféleséget
  • 12alpi12
    én csináltam, milyen lett?
  • 12alpi12
    egyébként az én játékommal is baj van
    ammikor ma l akartam inditani kidobott egy ablakot amit eddig nem
    "nem lehetett írni a licencadatokat, további teendőkért kérjük lépjen kapcsolatba a terméktámogatásal " és két gomb "analízis futtatása""ok" felíratokkkal