Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Akkor már nekem is csak egy kérdésem lenne.
Hogy lehet új játékot kezdeni ??

Írtátok hogy save data adatokat töröljem le..
De hol vannak ?
Alapból néztem user/savedata .. installált könyvtár.
Fogalmam sincs . Ti megtaláltátok?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

elitehun
A serialt úgy lehet kihagyni hogy meg crack-eled
radeer
Nem túl jó hírek, hogy másik EA fiok meg ilyenek...
Most komolyan átjön két haverom és akarja tolni, tök jó lenne a játékban profilt váltani. Már eleve a bejelentkezés után nem is jön be a fiok létrehozása csak elöször.

Másik, ESC F1 F1...köszi a segítséget. Ez okozott gondot nekem , 3 bill, hogy visszajussak a fõmenübe. Én eddig 5x úgy kapcsoltam ki a játékot, hogy Feladatkezelõ indítása - program.exe leállítása. Szomorú vagyok , hogy egy jó játékokban ilyen idegesítõ hibák maradnak.

zoliii
Sziasztok! Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a játék a telepítés után ne kérje mindig a serial számot? Mert egyszer már elindult a játék, de másodszor megint kéri. Pedig ugyan azt adom meg, amivel egyszer már ment. És miért nincs uninstall a játékban? Amúgy király a játék, csak hogy lehet az intrókat kilõni, mert egy idõ után már nem akarom látni? 😄

DarkSector
amugy nem probáltam, de EA fiokkal lehet hogy tud több külön profilt kezelni, de énnekem nem volt eddig szükségem ilyenre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nembaj jobb 2 mint 1sem 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Megelõztek 😛
elitehun
1. Sztem nem lehet új profilt
2. A menüben (esc) az F1-el és az F2-vel tudsz balra és jobbra navigálni
DarkSector
jah persze másik profilos nincs
max ha cserélgeted a mentéseket.

Menü meg a játékban ESC-et nyomst, és F1 illetve F2-vel tudsz elõcsalni.
Hülyeségnek tartottam énis de sajna ez van.

A kilépés: ESC majd F1 és F1.

radeer
Két kérdés, lehet csak én nem jöttem rá.

1.Nekem mindig egy mentett profilt tölti be.
- Hogy lehet, hogy egy másik arc új játékot kezdjen??

2. Egyszerûen ha megy a játék, nem tudom hol kell kilépni belõle. Semmilyen opciót nem láttam arra, hogy futó játékból visstza fõmenübe és kilépés ?

Kössz aki segít...

DarkSector
Szerintem csináld meg magad ugy jobb élmény. Ha már megvan minden, akkor nincs semmi értelme.

DarkSector
Egyetértek az Elit jogsi kurvasokáig lefoglalja az embereket.
De szerintem annyira jo a gémsz, hogy 80%-a az embereknek megpróbálja majd.
😛

DarkSector
GRAT!!

nem is akarom végigvinni csak megnézni milyen autók vannak benne meg motorok hogy mennek meg minden!!

arty
vedd úgy, hogy végigtoltad 😄

Forza.

gfreak
annak van igazán sok értelme, mert akkor már nem is lesz semmi amiért játszanod kéne xD

Racism is a weapon of mass destruction!

valaki tudna nekem linkelni vagy küldeni egy mentést!! jó lenne ha 100%-os lenne!

gfreak
az oké hogy csak pár start/végcél van, de a lényeg: úgy mész oda ahogy akarsz!!! nincs kötött útvonal, nincs wrong way, nincs pályaszélére felkenõdés xD

igen, ez a pipálós dolog furán mûködik, én is futottam bele olyanba amit már megnyertem, és nem volt kipipálva...megcsináltam és kipipálta, de a jogosítványomba nem került már bele (mert megvolt alapból)

elitehun
Az ,,A'' osztályú jogsi után mi a következõ?
engem egyedül az zavar, hogy mindig 3 helyre kell menni... élég unalmas :\

és ráadásul azt vettem észre, hogy néhány verseny amit már kipipált, újra eltûnik és pipa nélküli lesz ...
CalebJoe
Én már az elite-re hajtok asszem 116 gyõzelem kell hozzá, húzós lesz.
Én is csodálkozom, hogy így leköt egy autós játék pedig nagyon nem az én stílusom de ez zsír lett<#worship>
Maxtreme
Nálam eddig:

Ment volna több is, (ott volt elõttem 2 tábla még) csak belém rohant 1 autó basszus 😊

DarkSector
LOL na ez egy durva játék, ami ráadásul leköt, és még autós ... Ez nagy szó.
Na szóval lehet nem nagy szám, de mutatványba nekem ennyit sikerült, 1 kombóval.

bemész a telepre
Endiman
help! hogyan tudok kocsit váltani? <#circling>

gabi89
😄 😄
Hát nálam már kitört ,de nem akarok vitát indítani magamban tortam inkább.
ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
Csak annyit mondok TDU,WOW,Starcraft,Diablo,CS,COD,Red Alert,Age of Sorozat és még sorolhatnám az ellenérveket...,hogy miért a PC a király ,de nem sorolom és azt is visszavonom,hogy PC a király
Mert a konzol és a PC is király játékra...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

macleody
Hát majdnem letöröltem. De szereztem egy mocit és... állat 😊
na mars ki ezzel a dumával,mielõtt kitör a világháború....<#mf1><#hehe>
ViniSoundz
asszem már megy is a banhammer. ha vki ezt meglátja....

amúgy jah, valszeg nem ismerik sokan ezt a gémet. nekem megvan ps2-re is mindegyik rész és hatalmas az összes. amikor ezt megláttam pc-re nem vártam tõle sokat, mert igen gagyi az összes pc-s gém. de errõl nem is akarok vitát indítani, ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.

szal ennek ellenére pozitívan csalódtam a burnoutban. nagyon kivételes eset ez, hogy ilyen jól elkészül egy gém pc-re konzol után. tényleg csak ajánlani tudom, ebben talán egy kicsit érezhetõ a konzolos íz.
www.clubmiami.hu/web/webshop.php //Hajni és Alin//-ra szavvazzatok plsssssssssss

köszi
és bocsi

azért van bent opera nem csak mozart! az odabasz! ha ideges vagy átváltasz vivaldi 4 évszakára vagy az örömódára és máris lecsillapodsz!
lol!
<#eljen><#eplus2>
Zene a best 😄
Eleve a fõcím must have.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

devilzero
Graf: 9/10
Zene: 7/10 (lol mozart)
Élmény: 9/10

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

reaper4
graf 6/10
zene 6/10
élmény 8/10

és az élmény kárpótol mindenért 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

szerintem

grafika 10 / 10
zene 9 / 10
az a tény hogy letöltöttem egy rossz warez verziót a lassú netemmel -848545 / 10

50% 100%

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mikor kapom meg a másik két motort?
%?????
azért a kocsiknak a nevei eléggé durvák!
rossolini! LOL!
nameless1229
Egy hivatalos "car-listet" képekkel, ha kérhetnék?! 😊

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

a motoros részét a gamenak végig vittem,az utso motor elég durvan tud menni,csak szar hangja van..viszont nitrot nem t5udok tenni a motorokba ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

azt hittem hogy ez van olyan legendás név és régóta áhított pc-n,hogy mindenki rácuppan kegyetlenül😊

igen,vannak talán hiányosságai a korábbi részekhez képest,de aki azokkal nem játszott,mert nem volt konzolközelben,annak bõven megfelel szerintem,meg ahogy mások is írták casual-game,fél órácskára elbohóckodik az ember,aztán csinál valami tartalmasabbat talán,de épp ezért-meg a multi miatt-fent lesz sokáig a gépen😊

at16:versenypontig eljutva meg törhetsz át kapukat,táblákat,meg lehet találni a jóságot abban,hogy nem ugrasz rögtön a térképen a versenyekre😊
111 http://href.hu/x/83nb
azért nem érdeklik az embereket ez annyira mert nem ismerik a nevét.

hidd el ha NFS 5 (vagy hol tart már) lenne a neve...

ViniSoundz
jah jólenne. én jönnék, tegnap is jáccottam onlány jó sokat. de úgy néz ki nem nagyon érdekli az mebereket ez a gém. vagy azé nem megy a topik mer mindenki jáccik? 😊
😄 ez vmi hihetetlen jó játék!!!

beszarássss 😄 nekem nagyon tetszik
grafika 10/10
zene 10/10
élmény 10/10

1etlen 1 dolog szurja a szemem csak : hogy mindenhova kocsival kell elmenni. 😄 pl: NFS részeiben csak rákattintottál a térképre és máris a verseny szinhelyére tudtál ugrani, itt nincs ilyen 😄 mind1 😄

5*

The Protector
Fogalmazzunk úgy h nem elég érthetõen írtam le.Félre lehet értelmezni.SRY.

A visszaszámláló pedig valóban az adott útszakasz uralmának a megdöntését jelenti.VISZONT.Minden útnak 2 féle uralma van.1a gyorsasági(dönts meg értelmeszerûen haladj át tajta hamar)2.a károkozás.rácsapsz az s betûre és minél több autót el kell találnod.Minden autónak van egy pénz értéke és a legtöbbet a busz ér.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

devilzero
Ma lesz valami online PÁRTI? Mikor és milyen felhasználónév alatt?:😄

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

gfreak
Idõ uralom, meg kell döntened az idõcsúcsot azon az úton

fery02
Nem értelmezted te félre, õ írta el. 😊

Azt mondjátok, hogy miért van az, hogy cirkálgatok csak a városban, és felül elkezd számolni valamit, olyankor mit kellene csinálnom. Mert egyszer csak elér a végéig a számláló, majd kiírja, hogy "X" megtartotta az uralmát. Milyen uralomról beszél ez nekem?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sry, félreértelmeztem 😄

Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;