1904
logo.png
  • DarkSector
    háát a nézet igen
    a másik meg nc most monnyam azt, hogy a grafika csak pc-t érinti rossz értelemben.
    egy konzolnál nem kell állítgatni.
  • samsung123
    tehát másnál is igy van?
  • DarkSector
    Egy szóval válaszolok erre.
    Ez pc!
  • samsung123
    2 kérdésem lenne:
    1)Az Env.mappingot a grafikai beállításoknál miért csak közepesre engedi?(9600gt és xp)
    2)Én ugy emlékszem nem csak kétfajta nézet volt Xboxon, ott asszem volt motorháztetős nézet is. itt miért nincs?
  • Fitti83
    Látom jól elvoltatok, és én pont ilyenkor vagyok beteg! :(((
    Ha majd jobban leszek, jelentkezem. Addig is jó zúzást! XD
  • cash888
    és azt hogy tudom beállítani, hogy online legyek?
  • holecsko10
    Köszi az esti horror fesztivált lybrahun

• [HUN]FaTaL
    Ha nem tud kapcsolódni, nem jegyzi meg a jelszót. Csak akkor jegyzi meg ha online vagy.
  • cash888
    Szóval regisztráltam magam már kétszer, mindkétszer bekapcsoltam az Ismerjen meg funkciót, de ha újra belépek, beírom a nevet meg a jelszót, azt írja, hogy hibás felhasználónév-jelszó kombináció, ezt mindkét esetben így csinálja. Szóval újra be kell pötyögni mindent, hogy elinduljon. Bár az is igaz, hogy bepötyögök minden adatot és kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, de tovább enged a játékba offline módba, mondjuk ez nem is gond, mert én nem akarok online játszani vele! Szóval, mit csináljak?
  • [HUN]FaTaL
    Az ismerjen meg opciót igen-re.
  • cash888
    a PC-változatban mit kell beűállítani, hogy ne kelljen újra beírni a nevet, jelszót, e-mail-címet, születési dátumot, hanem a meglévő név+jelszó regisztrációval be tudjak lépni?
  • [HUN]FaTaL
    Csak azért kérdezem mert pl. a gridhez még mindig nem jött ki PCre a DLC.
  • elitehun
    Gondolom igen
  • [HUN]FaTaL
    Ez jön PCre is?
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy login után nektek is azt írja a weblapos részen hogy üdvözöl a Burnout Paradise City nyílt beta?:D
  • [HUN]FaTaL
    Majdnem minden este játszom, hunfatal néven megtaláltok. Kollégámmal állatkodunk, de ő nem mindig van fent. Ő QuattroTomi néven nyomul :D
  • [HUN]FaTaL
    Kemény 3 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...
  • elitehun
    Akkor az lesz a baj. Vagy vedd meg vagy tölts le egy másik verziót
  • macleody
    Nem.
  • elitehun
    Eredeti?
  • macleody
    Haver nem tudja feltelepíteni, mert a serial beírása után vagy lefagy vagy nem csinál semmit. Nem tudjátok ez miért lehet?
  • elitehun
    Így lehet kihagyni :D
  • fery02
    Nemá :D
  • Cat 02 #1103
    Mikor regelni kell backspace ^^
  • fery02
    Mást kérdeztem de nem baj, ez is mind1. :D
  • elitehun
    Ja még én se regeltem
  • grebber
    Nem kell (nem muszáj) regeleni a game-en belül anélkül is lehet játszani.
  • fery02
    mind1
  • DarkSector
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • fery02
    Nincs összefüggés. Pl a GTA 4-ben már majdnem szimulátor szintű a kocsik viselkedése, és abba sincs sebességmérő :)

Am írjátok, hogy nem kell regisztrálni. Akkor mégis ti hogy a francba játszotok? Mert én leszedtem a reloaded-es verziót és nálam megkerülhetetlen volt játék előtt a regisztrálás. Onnantól pedig fel is csatlakozik a szerverre minden játékindításnál, majd simán enged játszani.
  • elitehun
    Vicces lenne a burnout szimulátorként :D
  • DarkSector
    háát nem egy szimulátor S
  • Fitti83
    Hello Uram!
    Mikor ütközünk egyet Paradise City-ben???
    Tegnap nagyon jót állatkottunk Holecsko-val, Johnny-val és Lybra-val. Elvileg egyszer megtalált Johnny, de nem tudott behozni. Majd msn-en lefixáljuk.
  • csoli31
    Szevasz!
    Remélem nem értetted félre! Nem magából az egész játékból dob ki, hanem a Freeburn online részéből kitesz vissza a Paradise city online részébe. Amúgy jó gépem van hozzá, nem azzal van a gond, és nem is az internettel ami még egyenlőre 10 Megás.
  • janihunk
    hogyan szoktál belépni?? menyi az fps-ed?
  • csoli31
    Szevasztok!
    Nekem volna egy olyan gondom ha belépek a Freeburn Online-ba rendszeresen ki szokott dobálni! Ez nálatok is előfordul, és lehet-e tenni ellene valamit?
  • elitehun
    Ezt hülyén fogalmaztam meg. Ne regisztrálj :D
  • elitehun
    Ne akarj regisztrálni
  • k roy96
    Nekem is ilyesmiféle gondom van.
    Nekem azt csinálja, hogy amikor regisztrálnék beírok mindent, azt írja a Paradise szervere nem elérhető, próbáld meg késöbb!, és utána tölt elkezd szaggatni a hang, meg lefagy a játék. Mi lehet a gond? Gép éppen megvan, a netem meg 512es ha gond...
  • elitehun
    1. Sztem sehogy
    2. Igen télleg nincs sebességmérő de nekem nem is hiányzik a lényeg hogy qurva gyorsan megye :D