Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet új játékot kezdeni ??
Írtátok hogy save data adatokat töröljem le..
De hol vannak ?
Alapból néztem user/savedata .. installált könyvtár.
Fogalmam sincs . Ti megtaláltátok?
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Most komolyan átjön két haverom és akarja tolni, tök jó lenne a játékban profilt váltani. Már eleve a bejelentkezés után nem is jön be a fiok létrehozása csak elöször.
Másik, ESC F1 F1...köszi a segítséget. Ez okozott gondot nekem , 3 bill, hogy visszajussak a fõmenübe. Én eddig 5x úgy kapcsoltam ki a játékot, hogy Feladatkezelõ indítása - program.exe leállítása. Szomorú vagyok , hogy egy jó játékokban ilyen idegesítõ hibák maradnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. A menüben (esc) az F1-el és az F2-vel tudsz balra és jobbra navigálni
max ha cserélgeted a mentéseket.
Menü meg a játékban ESC-et nyomst, és F1 illetve F2-vel tudsz elõcsalni.
Hülyeségnek tartottam énis de sajna ez van.
A kilépés: ESC majd F1 és F1.
1.Nekem mindig egy mentett profilt tölti be.
- Hogy lehet, hogy egy másik arc új játékot kezdjen??
2. Egyszerûen ha megy a játék, nem tudom hol kell kilépni belõle. Semmilyen opciót nem láttam arra, hogy futó játékból visstza fõmenübe és kilépés ?
Kössz aki segít...
De szerintem annyira jo a gémsz, hogy 80%-a az embereknek megpróbálja majd.
😛
Racism is a weapon of mass destruction!
igen, ez a pipálós dolog furán mûködik, én is futottam bele olyanba amit már megnyertem, és nem volt kipipálva...megcsináltam és kipipálta, de a jogosítványomba nem került már bele (mert megvolt alapból)
Racism is a weapon of mass destruction!
és ráadásul azt vettem észre, hogy néhány verseny amit már kipipált, újra eltûnik és pipa nélküli lesz ...
Én is csodálkozom, hogy így leköt egy autós játék pedig nagyon nem az én stílusom de ez zsír lett<#worship>#worship>
Ment volna több is, (ott volt elõttem 2 tábla még) csak belém rohant 1 autó basszus 😊
Na szóval lehet nem nagy szám, de mutatványba nekem ennyit sikerült, 1 kombóval.
Hát nálam már kitört ,de nem akarok vitát indítani magamban tortam inkább.
ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
Csak annyit mondok TDU,WOW,Starcraft,Diablo,CS,COD,Red Alert,Age of Sorozat és még sorolhatnám az ellenérveket...,hogy miért a PC a király ,de nem sorolom és azt is visszavonom,hogy PC a király
Mert a konzol és a PC is király játékra...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
amúgy jah, valszeg nem ismerik sokan ezt a gémet. nekem megvan ps2-re is mindegyik rész és hatalmas az összes. amikor ezt megláttam pc-re nem vártam tõle sokat, mert igen gagyi az összes pc-s gém. de errõl nem is akarok vitát indítani, ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
szal ennek ellenére pozitívan csalódtam a burnoutban. nagyon kivételes eset ez, hogy ilyen jól elkészül egy gém pc-re konzol után. tényleg csak ajánlani tudom, ebben talán egy kicsit érezhetõ a konzolos íz.
köszi
és bocsi
lol!
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Eleve a fõcím must have.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zene: 7/10 (lol mozart)
Élmény: 9/10
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
zene 6/10
élmény 8/10
és az élmény kárpótol mindenért 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
grafika 10 / 10
zene 9 / 10
az a tény hogy letöltöttem egy rossz warez verziót a lassú netemmel -848545 / 10
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
%?????
rossolini! LOL!
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
igen,vannak talán hiányosságai a korábbi részekhez képest,de aki azokkal nem játszott,mert nem volt konzolközelben,annak bõven megfelel szerintem,meg ahogy mások is írták casual-game,fél órácskára elbohóckodik az ember,aztán csinál valami tartalmasabbat talán,de épp ezért-meg a multi miatt-fent lesz sokáig a gépen😊
at16:versenypontig eljutva meg törhetsz át kapukat,táblákat,meg lehet találni a jóságot abban,hogy nem ugrasz rögtön a térképen a versenyekre😊
hidd el ha NFS 5 (vagy hol tart már) lenne a neve...
beszarássss 😄 nekem nagyon tetszik
grafika 10/10
zene 10/10
élmény 10/10
1etlen 1 dolog szurja a szemem csak : hogy mindenhova kocsival kell elmenni. 😄 pl: NFS részeiben csak rákattintottál a térképre és máris a verseny szinhelyére tudtál ugrani, itt nincs ilyen 😄 mind1 😄
5*
A visszaszámláló pedig valóban az adott útszakasz uralmának a megdöntését jelenti.VISZONT.Minden útnak 2 féle uralma van.1a gyorsasági(dönts meg értelmeszerûen haladj át tajta hamar)2.a károkozás.rácsapsz az s betûre és minél több autót el kell találnod.Minden autónak van egy pénz értéke és a legtöbbet a busz ér.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Azt mondjátok, hogy miért van az, hogy cirkálgatok csak a városban, és felül elkezd számolni valamit, olyankor mit kellene csinálnom. Mert egyszer csak elér a végéig a számláló, majd kiírja, hogy "X" megtartotta az uralmát. Milyen uralomról beszél ez nekem?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ