1904
-
#1126 háát a nézet igen
a másik meg nc most monnyam azt, hogy a grafika csak pc-t érinti rossz értelemben.
egy konzolnál nem kell állítgatni. -
#1125 tehát másnál is igy van? -
#1124 Egy szóval válaszolok erre.
Ez pc! -
#1123 2 kérdésem lenne:
1)Az Env.mappingot a grafikai beállításoknál miért csak közepesre engedi?(9600gt és xp)
2)Én ugy emlékszem nem csak kétfajta nézet volt Xboxon, ott asszem volt motorháztetős nézet is. itt miért nincs? -
#1122 Látom jól elvoltatok, és én pont ilyenkor vagyok beteg! :(((
Ha majd jobban leszek, jelentkezem. Addig is jó zúzást! XD -
cash888 #1121 és azt hogy tudom beállítani, hogy online legyek? -
#1120 Köszi az esti horror fesztivált lybrahun
-
#1119 Ha nem tud kapcsolódni, nem jegyzi meg a jelszót. Csak akkor jegyzi meg ha online vagy. -
cash888 #1118 Szóval regisztráltam magam már kétszer, mindkétszer bekapcsoltam az Ismerjen meg funkciót, de ha újra belépek, beírom a nevet meg a jelszót, azt írja, hogy hibás felhasználónév-jelszó kombináció, ezt mindkét esetben így csinálja. Szóval újra be kell pötyögni mindent, hogy elinduljon. Bár az is igaz, hogy bepötyögök minden adatot és kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, de tovább enged a játékba offline módba, mondjuk ez nem is gond, mert én nem akarok online játszani vele! Szóval, mit csináljak? -
#1117 Az ismerjen meg opciót igen-re. -
cash888 #1116 a PC-változatban mit kell beűállítani, hogy ne kelljen újra beírni a nevet, jelszót, e-mail-címet, születési dátumot, hanem a meglévő név+jelszó regisztrációval be tudjak lépni? -
#1115 Csak azért kérdezem mert pl. a gridhez még mindig nem jött ki PCre a DLC. -
#1114 Gondolom igen -
#1113 Ez jön PCre is? -
#1112 Amúgy login után nektek is azt írja a weblapos részen hogy üdvözöl a Burnout Paradise City nyílt beta?:D -
#1111 Majdnem minden este játszom, hunfatal néven megtaláltok. Kollégámmal állatkodunk, de ő nem mindig van fent. Ő QuattroTomi néven nyomul :D -
#1110 Kemény 3 hsz-t kellett volna visszaolvasnod... -
#1109 Akkor az lesz a baj. Vagy vedd meg vagy tölts le egy másik verziót -
#1108 Nem. -
#1107 Eredeti? -
#1106 Haver nem tudja feltelepíteni, mert a serial beírása után vagy lefagy vagy nem csinál semmit. Nem tudjátok ez miért lehet? -
#1105 Így lehet kihagyni :D -
#1104 Nemá :D -
Cat 02 #1103 Mikor regelni kell backspace ^^ -
#1102 Mást kérdeztem de nem baj, ez is mind1. :D -
#1101 Ja még én se regeltem -
#1100 Nem kell (nem muszáj) regeleni a game-en belül anélkül is lehet játszani. -
#1099 mind1 -
#1098 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
#1097 Nincs összefüggés. Pl a GTA 4-ben már majdnem szimulátor szintű a kocsik viselkedése, és abba sincs sebességmérő :)
Am írjátok, hogy nem kell regisztrálni. Akkor mégis ti hogy a francba játszotok? Mert én leszedtem a reloaded-es verziót és nálam megkerülhetetlen volt játék előtt a regisztrálás. Onnantól pedig fel is csatlakozik a szerverre minden játékindításnál, majd simán enged játszani. -
#1096 Vicces lenne a burnout szimulátorként :D -
#1095 háát nem egy szimulátor S -
#1094 Hello Uram!
Mikor ütközünk egyet Paradise City-ben???
Tegnap nagyon jót állatkottunk Holecsko-val, Johnny-val és Lybra-val. Elvileg egyszer megtalált Johnny, de nem tudott behozni. Majd msn-en lefixáljuk. -
csoli31 #1093 Szevasz!
Remélem nem értetted félre! Nem magából az egész játékból dob ki, hanem a Freeburn online részéből kitesz vissza a Paradise city online részébe. Amúgy jó gépem van hozzá, nem azzal van a gond, és nem is az internettel ami még egyenlőre 10 Megás. -
janihunk #1092 hogyan szoktál belépni?? menyi az fps-ed? -
csoli31 #1091 Szevasztok!
Nekem volna egy olyan gondom ha belépek a Freeburn Online-ba rendszeresen ki szokott dobálni! Ez nálatok is előfordul, és lehet-e tenni ellene valamit? -
#1090 Ezt hülyén fogalmaztam meg. Ne regisztrálj :D -
#1089 Ne akarj regisztrálni -
k roy96 #1088 Nekem is ilyesmiféle gondom van.
Nekem azt csinálja, hogy amikor regisztrálnék beírok mindent, azt írja a Paradise szervere nem elérhető, próbáld meg késöbb!, és utána tölt elkezd szaggatni a hang, meg lefagy a játék. Mi lehet a gond? Gép éppen megvan, a netem meg 512es ha gond... -
#1087 1. Sztem sehogy
2. Igen télleg nincs sebességmérő de nekem nem is hiányzik a lényeg hogy qurva gyorsan megye :D