Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak próbáld meg, vezérlõpult, és keressél felhasználókra vonatkozó dolgokat, úgyis eltalálsz oda
off: amúgy érdekesek a mai 'fiatalok', pontosabban 18 alattiak, képesek megkérdezni valamit egy fórumon, ahelyett, hogy maguk próbálnák meg, csupán józan paraszti ésszel, vagy google-özni egyett, melyek úgy 5 percet vennének igénybe, de neeem, inkáb várnak akár 2 napot egy válaszra a fórumon <#idiota>#idiota>
ezt úgy mondom, hogy már 1000 meg egy ilyennel találkoztam, szal máté ne felháborodj, hanem okulj
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nekem nagyon bejön a Game. amikor kinyirást kell csinálni az a legjobb
Még 78 verseny van elitig.
Csak most elakadtam amit rendõrautó után kapok verdát annak a tuningolt autóértmenõ versenyt nem birom meg nyerni valami tippetek van?
Az elõre- és hátradõlést motoroknál használhatod ki.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
am van vlaami bill amivel lehet trükközni?
meg az az elõre meg hátradõlés mira való mert semmi hasznát nem láttam eddig nem sok reakcció van rá.
am tök lazaán megy szinte full grafon 50-60 fps a nem rossz 😄
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Annyira evidens módon csinálták meg ezt a készítõk, hogy ezt senki se veszi észre
A sztori a következõ: a készítõk rájöttek, hogy azokon a pc-ken amiken több felhasználó osztozik ott a windows-ban több felhasználói fiók is van létrehozva, hogy mindenkinek meg legyen a ki 'vacka'. Na most, ezáltal a játék amikor bejön alapból (online bejelentkezés nélkül) a windows aktuálisan bejelentkezett felhasználójának a nevét használja, és a saját dokumetum mappájába (vagy hova a rákba) menti a cuccait, állásait, és ha az a user kijelentkezik, majd jön a kisöccse, és rámozdul a bratyó új játékára akkor õ már friss, szûz profillal indul a saját windows felhasználói neve miatt, ecetera, ecetera
ezért van az hogy egyeseknek Rendszergazda a nevük, tessék a vezérlõpultban átnevezni (mûködik, teszteltem)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Vagy kilehet ezt kerülni?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Vannak táblák stb lehet tájékozódni.
Játékban megint más mert itt 200-250el mész tényleg nehéz figyelni a verseny,zúzás szembe forgalom mellett,hogy merre kellene menni ,de egy idõ után meglehet szokni.
Az indexet pedig sose hallom meg mert szól a zene meg a kocsi hangja szóval nem könnyû 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De merre van valaki látta már.
Néztem Users/documents
Users/saved game
A játék könyvtárában sem látom. Én vagyok vak?
Teszet kéne csinálnom róla, és egyszerûen nem tudom újraindítani és így nem tudom rendesen az elejétõl csinálni.
Help. pls
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Sõt 3 fiokom van rgisztrálva, tudok nevet változtatni de MINDENKI az aktuális játékot kapja vissza.
Hogy lehet új játékot kezdeni?
Nem hiszem el hogy ezt így lehet csak megoldani... LOL.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
"Nekem sem jött be annyira ha tombolni akarok akkor lõdözök egyes és nem zúzom szét a várost a kocsival 20-asban 250-el hajtûkanyarban . Autós játéknak kifejezetten rossz."
"Pfff....ehhh szentem már 2009 van, max négy éve elment volna, na de most? Ráadásul a fizika is egy hatalmas 0...az autók hangja a valóságostól fényévekre áll, a zenék elég jók szó se róla, de 10 pont? Jézusom...
Nekem személy szerint nem is igazán jött be, négy-öt verseny után uninstall...Flatout tetszetõsebb "
Next PC upgrade: 2022
Sok infó és térképek a Burnout Paradise-ról.
Itt lehet nézelõdni!
Jó játékot!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2.: tudtommal nincs
3.: ha motorral mész, megnézed a menüt, és a motoros teljesítményeket látod, ha kocsival akkor a verdásakat
Racism is a weapon of mass destruction!
Én a 2 verzióval csináltam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(ha valaki tudja hol kell begépelni, hogy a név ne rendszergazda legyen az szóljon...THX)
Nekem mintha csak e kettõ közt kapcsolgatna.
Vagy valami visszajátszás valamilyen nézetbõl?
A motor és autó részeknél közösen számolja a %-okat?