1904
-
#1166 Az irányításnál felül lehet kiválasztani hogy gamepad-al vagy bill-el játszol -
#1165 Hol? Melyik opció? -
amdrula #1164 Beállítottad a játékon belül?
BTW rumblepad2 és wireless xbox360 gamepad is hibátlanul működik a játékkal. -
#1163 Van gamepad-om (Logitech Dual Action gamepad). De nem reagál a játék rá :( Mitől van? -
#1162 keressétek Bubue-t a server készítők közt és gyertek! -
#1161 nekemse nemtuom miért -
#1160 Nekem sosem fagy, kivenni viszont nemhiszem hogy ki lehet. -
#1159 Igen, bejön az hogy csatlakozás a Paradise szerverhez és akkor kiugrik a játékból, és van a jobb alsó sarokban 1 gomb hogy vissza a játékba. És ezt minden egyes alkalommal eljátsza... Marhára idegesít, mert néha ki is fagy ilyenkor... -
#1158 Nekem nem csinál ilyet. De úgy csinálja hogy megnyitja a honlapot és csak utánna indítja e a játékot vagy hogy? -
#1157 Hellosztok!
Az lenne a kérdésem h valahogy ki lehet-e azt kapcsolni, hogy mielőtt bejön a menü megnyissa a játék a Criterion honlapját?? Mert engem MARHÁRA idegesít! -
#1156 császtok
Csak nekem tünnek el az eddig befejett küldik jogsi fejlesztése után??...mert nem tudom hogy melyiket csináltam meg és melyik maradt még..vagy ez nem lényeg..mert ha ujra csinálom uygan ugy beadja -
HUN BECSEHELY #1155 Csak mert letöltött egy frissittést,azt hittem megjöttek a Zsaruk:D -
#1154 Csak neked. -
HUN BECSEHELY #1153 Srácok.A Javittásban jöttek ujj Verdák is,vagy csak nekem ujj még?:) -
#1152 hívod=hívják -
#1151 Tűzfalon nyisd ki a portjait. Nem tudom hanyast kell, nem kell eredeti játék hozzá. -
#1150 Ott a közepes a legnagyobb és kész. Tökmindegy hogy hívod. Textúráknál pl. közepes a legkisebb. -
#1149 -
#1148 Na széééép! Debil gyerekek elvannak!
A jogdíjat behajtom ám!
IMG]http://kephost.com/images/188_emot114_www.igizmore.uni.cc.gif[/IMG] -
#1147 Nekem megy ***** verzióval is :) :D
SSAO nekem is stabil 35-45fps-ből csinált 8-at :D
Env. mapping szintén csak közepes lehet max :(
Valakinek engedi aki mondjuk Vista + Dx10-et használ ? -
#1146 Nekem sem. -
#1145 A kép csak nekem nem jön be? -
#1144 Gyógyulj meg mimnél hamarabb. -
#1143 :P
háát asszem. -.- -
#1142 Csak hogy tudjátok ki az ellenség:
Screen Space Ambient Occlusion (SSAO)
röviden egy a pixel shaderrrel (PS) kapcsolatos technika.
-
cash888 #1141 csak eredetivel lehet online jáccani? -
#1140 Hát nemtom milyen géped van, de sztem ne is akard bekapcsolni. Nekem 35-40 fps-ből csinált 8-10-et, és nem sok különbséget láttam őszintén szólva. -
#1139 nemtuom .
mert nem támogatja a vga-d??? -
#1138 Hiába lesem a fórumot, de ilyet nem találok: Miért nem tudom bekapcsolni az SSAO- t????? -
#1137 Eredeti?? -
#1136 eredeti? -
#1135 :PPPPPPPPP -
cash888 #1134 hogy kell online módra váltani? azt írja nekem, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. Kell ehhez még valami program? -
#1133 Ja de egy kis ügyeskedéssel simán meglehet csinálni azt is csak lökhárítónézetbe valahogy bele kell ügyeskedni egy motorháztetőt -
#1132 nincs jah lol.
monnyuk sokszor halottam erről a motorháztetős videóról ... lol az videó. -
#1131 Szerintem ez bőven elég. -
#1130 burnoutban sehol nincs motorháztetős nézet -
#1129 megnéztem és télleg csak közepesre lehet. tán max a dx10-be engedi.
nemtuom
de nálam ez a lehető legtöbb amit rá lehet tenni:
-
#1128 én néztem x-es demot majd megnézem a kameraállásokat bár nekem jobb ha hátulroll mutatja, ezért nem is változtatom
pc tuom 2 nézet van tutira
-
#1127 Nekem se engedi magasabbra az env.mappingot, de sztem így is elég szép nekem legalábbis megfelel