Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nincs olyan rész,hogy névváltás😞
stevenson1988
még az se megy?? ááá
csak próbáld meg, vezérlõpult, és keressél felhasználókra vonatkozó dolgokat, úgyis eltalálsz oda
off: amúgy érdekesek a mai 'fiatalok', pontosabban 18 alattiak, képesek megkérdezni valamit egy fórumon, ahelyett, hogy maguk próbálnák meg, csupán józan paraszti ésszel, vagy google-özni egyett, melyek úgy 5 percet vennének igénybe, de neeem, inkáb várnak akár 2 napot egy válaszra a fórumon <#idiota>
ezt úgy mondom, hogy már 1000 meg egy ilyennel találkoztam, szal máté ne felháborodj, hanem okulj

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Hali miért irja ezt ki mikor multizni akarok: Kirugva néze meg hogy helyesen let e beálítva a fiók ez mér van??

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sziasztok
Nekem nagyon bejön a Game. amikor kinyirást kell csinálni az a legjobb
Még 78 verseny van elitig.
Csak most elakadtam amit rendõrautó után kapok verdát annak a tuningolt autóértmenõ versenyt nem birom meg nyerni valami tippetek van?

Freddycom
Full graf, de SSAO nélkül.

Az elõre- és hátradõlést motoroknál használhatod ki.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

macleody
Motorhoz. Lehet kerekezni meg bedõlni a plexi mögé.
Clava
érdeks egy gém...
am van vlaami bill amivel lehet trükközni?
meg az az elõre meg hátradõlés mira való mert semmi hasznát nem láttam eddig nem sok reakcció van rá.
am tök lazaán megy szinte full grafon 50-60 fps a nem rossz 😄

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

elitehun
Egyébként igen 16 évesen így nézek ki
elitehun
Szövegértelmezésbõl egyes. Mondom a haverom de mint említettem már ne offoljunk többet
Máté94
Azt,hogy?
miert van az hogy egy esemény után kipipálatlan marad a térképen az ojjektum????? mert nagyon fölb@sz

Lacee86
Ez te vagy?<#nevetes1>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

stevenson1988
profilokról röviden:
Annyira evidens módon csinálták meg ezt a készítõk, hogy ezt senki se veszi észre
A sztori a következõ: a készítõk rájöttek, hogy azokon a pc-ken amiken több felhasználó osztozik ott a windows-ban több felhasználói fiók is van létrehozva, hogy mindenkinek meg legyen a ki 'vacka'. Na most, ezáltal a játék amikor bejön alapból (online bejelentkezés nélkül) a windows aktuálisan bejelentkezett felhasználójának a nevét használja, és a saját dokumetum mappájába (vagy hova a rákba) menti a cuccait, állásait, és ha az a user kijelentkezik, majd jön a kisöccse, és rámozdul a bratyó új játékára akkor õ már friss, szûz profillal indul a saját windows felhasználói neve miatt, ecetera, ecetera
ezért van az hogy egyeseknek Rendszergazda a nevük, tessék a vezérlõpultban átnevezni (mûködik, teszteltem)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

elitehun
Ja Crack-el
16gaborm
Feltettem a játékot de nem tudom hol kell regisztrálni hozzá!!
Vagy kilehet ezt kerülni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

elitehun
Ne adjál egyest mert hívom a havert
(de ne offoljunk tovább)
EgyesLEÜLHETSZddd

elitehun
Kimaradt: ''jaaaa hogy ARRA gondolsz''
elitehun
jaaaa hogy gondolsz? Nekem olyan a mobilomban van<#mf2><#eplus2>
GX25
A törés nagyon tetszik <#vigyor3>

és ezek után még mindig ment a verda 😄

Te aztán nagyonottvagyDDDmegveszed a GPS-t és azt használhatod bármilyen autóba(gondoltadvolna?DDD)gyalogolhatsz is vele akár..roncsteleprõl választasz egy kocsit és kiveszed a zsebedbõl a kütyütENNYIazt ott a navigáció...WOW<#eplus2>valami okosat írhatnál még a játékkal kapcsolatbaDDD

reaper4
verseny kezdetekor map 😊 legrövidebb út kinézése és hajrá 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabi89
Régen is megvoltak az emberek GPS nélkül és eltudtak jutni eltévedés nélkül A pontból B-be.
Vannak táblák stb lehet tájékozódni.
Játékban megint más mert itt 200-250el mész tényleg nehéz figyelni a verseny,zúzás szembe forgalom mellett,hogy merre kellene menni ,de egy idõ után meglehet szokni.
Az indexet pedig sose hallom meg mert szól a zene meg a kocsi hangja szóval nem könnyû 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lacee86
Mert Emok újabban az autóbalesetet szeretik? Érfelvágás már meg se felel?!<#idiota>

vki megmondaná h miért fagy le a gém kb 20 perc játék után?
radeer
Olvasom meg Ti is mondtátok, hogy a Save file-t törölni kell.
De merre van valaki látta már.
Néztem Users/documents
Users/saved game
A játék könyvtárában sem látom. Én vagyok vak?
Teszet kéne csinálnom róla, és egyszerûen nem tudom újraindítani és így nem tudom rendesen az elejétõl csinálni.
Help. pls

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Na, az ESC F1 F1 mûködik már ki tudok lépni.
Sõt 3 fiokom van rgisztrálva, tudok nevet változtatni de MINDENKI az aktuális játékot kapja vissza.

Hogy lehet új játékot kezdeni?
Nem hiszem el hogy ezt így lehet csak megoldani... LOL.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

elitehun
Most meg kiforgatod a szavaimat. Képzeld el én nem akarok vért látni autós játékban NEM vok én EMO. Egyébként kötve hiszem hogy a roncsteleprõl érkezõ autókban GPS van 😄
Máté94
Már csak 90 küldetés van hátra!😄
Máté94
Végre megkaptam a Burnout jogsit!😄
devilzero
Ma lesz vmi FreeBurn??

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

grebber
"Vicc ez a játék 2009ben... 2002 környékén még szerettem volna, és akkor még tényleg kiemelkedõ grafikával lett volna megáldva... de most... Fizikáról már ne is beszéljünk :S gondolom a fejlesztõk se tették."

"Nekem sem jött be annyira ha tombolni akarok akkor lõdözök egyes és nem zúzom szét a várost a kocsival 20-asban 250-el hajtûkanyarban . Autós játéknak kifejezetten rossz."

"Pfff....ehhh szentem már 2009 van, max négy éve elment volna, na de most? Ráadásul a fizika is egy hatalmas 0...az autók hangja a valóságostól fényévekre áll, a zenék elég jók szó se róla, de 10 pont? Jézusom...
Nekem személy szerint nem is igazán jött be, négy-öt verseny után uninstall...Flatout tetszetõsebb "

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok Autó õrültek!
Sok infó és térképek a Burnout Paradise-ról.
Itt lehet nézelõdni!
Jó játékot!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Lacee86
Hát "érdekes" lelkivilága van annak, aki autós játékban is vért akar látni. Mint ha nem lenne elég a valóságban az utakon...

elitehun
Nem semmi grat.<#eljen>
elitehun
Látom te ezt a hsz-em vér komolyan vetted pedig én csak dumáltam. És általában más autós játékokban nincsenek ilyen borulások meg ilyenek. Egyébként még nincs jogsim. És nem tom szted miért fura ha valaki egy autós térképen nézi meg hogy merre kell menni mert esetleg nem mindenki szarja a pénzt (de aki igen az szerencsés 😄)
grebber
Hogy csináltál ennyi pontot?? Mit kell csinálni?

Next PC upgrade: 2022

Szerintem csinálj egy online fiókot mert eredetileg az én nevem Rákos volt a játékban csináltam egy online profilt Akkush néven és átnevezte a jogsin is meg mindenhol.
Akkor nekünk a valóságról különbözö a véleményünkDDDDén beülök a kocsiba és megyek valamerre bekapcsolom a GPS-t..fõleg ha olyan helyen járok ahol elötte még nemnagyon(lehet neked az a valóságos ha eltévedsz v.én nemtudom elõveszel egy zsebtérképetLOL)...azért nem tetszik hogy kihagyták a gps-t mert némely verseny közbe rá kell néznem a térképre azt benézni az útvonalat mert ha nemtenném könnyen lehet hogy hoszabb útvonalon mennékDDamúgymeg hogy ha ülne benne ember akkor vértis bele kellett volna rakniDDDDmost erre mit mondjak?minden autós játékba ül ember a kocsibanDDDDmégse lesz csupa vér minden ha ütközöl..sõt vért se nagyon láttam autósjátékokban ütközések után...lehet eddig rossz játékokkal játszottam..mondjá már pár autósjátékot ahol vérzik az ember ha ütközöl a kocsivalLÉCCIdddd

elitehun
Én megadtam nevet de másnap átírta rendszergazdává :S
Am nem emlékszem hogy hol XD
DarkSector
az nem replay?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fasza, hogy a trailerekben egymillió kameraállásból mutatja...
gfreak
1.: nincs másik kameranézet
2.: tudtommal nincs
3.: ha motorral mész, megnézed a menüt, és a motoros teljesítményeket látod, ha kocsival akkor a verdásakat

Racism is a weapon of mass destruction!

DarkSector
A hydra autokkal lehet fasza pontokat csinálni.
Én a 2 verzióval csináltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Büdöspicsa!!!
(ha valaki tudja hol kell begépelni, hogy a név ne rendszergazda legyen az szóljon...THX)

Van valami olyan kameranézet, ami nem nézd a hátam vagy 1st person?
Nekem mintha csak e kettõ közt kapcsolgatna.
Vagy valami visszajátszás valamilyen nézetbõl?

A motor és autó részeknél közösen számolja a %-okat?
elitehun
GPS minek? Így valósághûbb. És arra is van magyarázat hogy mért nem ül a kocsiban senki. Mert így nem kellett vért belerakni és ha nincs benne vér akkor kisebb korhatárral is eladhatják
DDDDjah...el lehet vele szórakozni..csak elég tré hogy nem ül a kocsiba senkiDDDmeg egy GPSnem ártott volna bele..underfosnál mindenképpen jobb<#eplus2>

elitehun
Ízlések és pofonok. De nekem nagyon bejött 100x-szor jobb mint egy NFS
Nem rossz a game, de annyira nem is jó. Nekem nagyon árkád. GTA4 autós része ezerszer jobb, sokkal jobban lehet "tombolni" csak ott meg a gépigény problémás. Ez csak az én szubjektív véleményem.