Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ez szép eredmény <#eljen>
Én csak 400000 pontot tudtam összehozni de azt is csak egyszer <#wow3>
Barny
thx xd//akk holnap jon a game😛

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

arty
vinné

Forza.

Barny
Hello...szerintetek a gepemen Vista X64 alatt menne maxon?...
Es van AA a jatekban?mert amint latom nemsurun hasznaljatok xd...ha viszi maxon akk holnap megis veszem😛...a valaszt elore is THX!

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

grebber
Aztakurva valaki tegyen már fel videót hogy a mocskosba csináltok ennyi pontot.
Én ugratot sem találok ilyen futamok alatt 😞

Next PC upgrade: 2022

Freddycom
Van, de nagyon a végén nyered csak meg.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Kicsit stunt run-oztam. Ennyi pontom lett:

van a játékban f1-es kocsi? (Wallmart)

grebber

Next PC upgrade: 2022

gfreak
hehe..én meg kikapcsoltam mindent, néha a klasszikust visszanyomom...mindenesetre volt már jobb szelekciójuk is...szóval nálam EA Trax off, winamp on xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Nekifutok még egyszer 😊
Hálóba szeretnék játszani, nem tudjátok h lehet-e?
Érdekelne még hogy végig lehet-e nézni a versenyek replay-ét?

elitehun
Ez a jó benne hogy te döntöd el hogy mit akarsz hallgatni. Én pl rögtön kikapcsoltam az Avril lavigne-t vagy hogy kell írni
gfreak
EA Trax a menüben

Racism is a weapon of mass destruction!

arty
bullshit, baromság, csusztatás, hülyeség 😊

gt5 nem jelent meg
resi5 esélyes h lesz pécére
a harmadikat inkább hagyjuk ...

Forza.

hallo vki nem tudja megmondani hogy hol kell kikapcsolni a zenét😊???csak a motor és autó hangok legyenek mert én a menübe nem naon tan...

formatuq
koszi!!

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Attelee
Péntek este készüljetek a multizásra!
Darcsector! Multi közben lehet Mutatvány versenyt indítani,szeretnélek majd kihívni,és az itt jelenlévöket!<#finom>
Igaz h nekem csak 470 000 körül volt a max pontom!
A lényeg az lenne h játékon belül vegyetek fel barátnak,és majd ha megnyitom a szobát,vagy valaki más,akkor át kell állitani h ne nyílt legyen hanem csak barátok léphetnek be,igy csak mi leszünk "szobába"!!!
nickem : Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Játék közbe ESC aztán 2xF2

pffffff az nem alcohol mûve...DDDDez az évek<#eplus2>...jobbanörültél volna valami adatnak a kérdésedet illetõleg ugylátomDDDDna majd valami koránkelõ aki olvasgatja mik folytak itt lehet megválaszolja....AZT MOSTMÁR ILYENKOR AMUGYSEMHISZEM HOGY REKORDOKAT DÖNTÖGETNÉLddd

formatuq
meg tudja valaki nekem mondani hogy a zenet hol lehet lekapcsolni, es a billentyu kiosztast allitani?

koszi!

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

DarkSector
igyál kevesebbet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És még mitparancsolsz édes gazdám?DDDD

DarkSector
ÉN DS-DMC-RE-DS mániás vagyok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah lol persze, meg gow2-õzünk, meg starwars-ozunk, meg meták 4-ezünk meg gt5-özünk, meg boune-özünk.
Amit akarsz.

Csak nézz utána nekem, hogy a mutatvány kategóriában mennyi a max record, mert kiváncsi lennék, és überelni szeretném ha lehet.<#vigyor2>

Akkor residentezünk ha kijön?DDDD(együtt) <#puszi><#wilting><#wilting>?

DarkSector
én senkire nem haragszom.

Eztnemkellettvolna...DDDDDmost rám fog haragudni..pedig már a közös residentezést kezdtük volna megbeszélni<#eplus2>ami még ki se jöttDDDD

DarkSector
jah nagy bögyös maca!!!

CalebJoe
te kajak csaj vagy?<#vigyor3>
UgyanmárDDDDmár nem mosod le magadról eztet<#eplus2>..amugy csak megsúgom lesz resident5pc-nDDDDDnyárvégefele kijön azt majd tolhatjuk coop modban ha rajtaleszeldddddd..gt5bõl nem csak a prolog van kinn?

DarkSector
amugy a gt5 kijött .... amugy a resi 5 nem lesz pc-re... amugy ennél férfiassabb nem is lehetnék... 😛

Jah hát azt nekem is sajnos nélkülöznöm kell majd...de az még meg sem jelentDDDD....de a resident5kárpótolni fog mindenért<#eplus2>legalábbis engem<#eplus2>amúgy te kajak nõvagy?eztmár 1x kérdeztem csak elmaradt a válaszDDDDDhmmmm?

DarkSector
gt5. de nem megy nekem pc-n

Mondhatsz te is nemfogok megsértõdni<#eplus2>

DarkSector
Monnyuk annyit észrevettem, hogy konzolon mintha könnyebb lenne körbedriftelni alap gázzal.

DarkSector
Nemgond. Van ami annyira idegesítõ, hogy azonnal uninsatallálom.
Ettõl meg csak annyira leszek ideges, hogy még próbálkozzak.
És szerintem ennyi nehézség kell. MÉG ÍGYIS PÁR NAP ALATT LEJÁTSZHATÓ ÉS SOK KISKAPU VAN, AMIVEL MEG LEHET KÖNNYÍTENÍ A GYÕZELMET.

DarkSector
Te véleményed.
Mi tiszteletben tartjuk.
Te mondj egy ettõl izgalmassabb játékot.
Mi hallgatunk.

az a baj😄, hogy a többi börnáut sokkal izgalmasabb, ez meg annyira sivár, hogy na...
nem tudtak mit kezdeni ezzel a nagy szabadsággal... valahogy nekem a 3 adik rencsre rohanással már unalmassá vált, szerencsére zúztam egy izgalmas kocsit, azzal az A elejéig elvittem, de most törlöm, az fix
Shep
Az a baj ezzel a játékkal is, hogy egy szint után már inkább idegesítõ mint élvezetes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Erre meg csak annyit, hogy faszok!

DarkSector
2 fontos dolog van tartsd az orát, ami átfordul mindig pirosba, és mindig másfelé menj, hogy a szorzókat nyomassa fel, mert nem mindegy, hogy 30.000x2 után pontra mész vagyis 35.000x2 lesz, vagy inkább változatos ugrásokat csinálsz lehetõleg piros táblákat áttörve 30.000x3 lesz!!!

a különbség a 2 között 20.000 pont!

hát...szobákat csinálnak emberek többnyire,lehet zártkörû és nem voltál szimpi vagy nagy a sávod és leterhelted ls kidobott ezért..
Már csináltam vagy 4 különbözõ profilt de mind ezt irja az nem lehet hogy az fps miat rúg ki mert az 30-40 közöt szokot ugrálni akor mi lehet a baj???

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Lacee86
Hát, még nézhetsz így ki majd, ki tudja. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

fery02
Én azon mosolygok néha játék közben, mikor ha valakit falhoz nyomok, kiírja hogy "Kinyírva". Ezek a megfogalmazások viccesek. 😊 Legjobb meg az, mikor hosszasan a falhoz nyomva nyírok ki valakit, akkor meg kiírja, hogy "Darálva kinyírás" 😄D. Egyik versenyem ezért lett elrontva, hogy a röhögés elvette a figyelmemet. 😊

Amúgy elképzeltem, hogy milyen ultragagyi játék lenne már törésmodell nélkül. 😊 Csak pattognának össze vissza a kocsik faltól falig, mintha flippert játszanánk. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne hálóba nyomni?
Meg az is érdekelne h van-e replay funkció, a versenyeket jópofa lenne visszanézni, baromi jók a bukások.

Burdi
és most TÉK

sry<#confused>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
ien volt nekem is

én párszor csináltam még 1et és az jó lett érdekes módon..
egyb full grafon igen jóóó😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Nem tom miért nyávognak egyesek hogy nincs belsõ nézet! Minek? Ez egy arcade játék és nem kormánnyal fogja az ember tolni hanem bill. vagy joy-al!

csak kár hogy nem voltam bejelentkezve a EA accountomra