1904
-
#1206 windows-ban csinálj egy új felhasználót és utána jelentkezz be azzal, majd indítsd el a játékot (így még a régi mentéseid is megmaradnak :) ) -
#1205 Nem értem mit hagytak ki? -
#1204 benne van -
#1203 Amikor kiírja,hogy nyomj meg egy gonbot ott várj egy kicsit. -
RYO21 #1202 hol? -
#1201 Amúgy,hogy lehet új játékot kezdeni?Mert felszeretném venni az elejét amikor magyarul felkonferálja a várost:) -
#1200 Benne van! -
RYO21 #1199 ezt az egyet sajnálom h. kihagyták a TUB-ból -
#1198 Ja én is ezt csinálom mert van amikor elég későn indexel és akkor bumm -
Cat 02 #1197 He, jó tudni :D Én mindig nyomok egy M-t aztán autópályán/vasúton eljutok mindenhova. -
#1196 Ja az M behozza a map-ot de én ezt már a játék eleje óta tudtam. Aszzem kiírta vagy csak kipróbáltam mert minden játékban az M a térkép :D :O -
#1195 Num6 újrakezdi a versenyt? Thx:D -
#1194 A forgó térkép először nekem is zavaró volt, de végülis ha megszokod, akkor végülis rájössz, hogy ebbe a játékban előnyösebb is ez a statikus térkép, mert így könnyebb a kocsid helyzetét az égtájakhoz viszonyítani, ami itt fontosabb a tájékozódásban, mint más játékokban. Egyéb játékokban ha van rá mód, mindenképp forgó térképpel játszok én is. -
#1193 Az index az nekem sem... :) De ha már nincs GPS meg forgó térkép, legalább ez is vmi. Én amúgy a versenyeknél jobban szeretem, ha csak jövök-megyek, töröm a reklámtáblákat, ugratásokat csinálok, kinyírok 1-2 kocsit, néha showtime-ozok, stb. -
#1192 nem mentéseket, versenyeket. -
#1191 pl , hogy a Num 6-ossal restartolni lehet a mentéseket, meg ahogy olvasgatom, úgy szűrtem ki, bár még nem teszteltem, hgoy az M gomb behozza a térképet játék közbe. Több most nem jut eszembe.
Extra funkció volt pl számomra maga a versenyújrakezdés lehetősége, meg eddig az automatikus index se tűnt még fel verseny közbe. :D -
#1190 Extra funkció? Rejtett gomb? miről beszélsz avas be -
#1189 Hohó, napról napra többet tudok meg a játékról. Néha rejtett gombokat tudok meg, néha extra funkciókat, most meg hangzásról is tudtam meg infót. :) Köszi! -
#1188 Hát más játékban általában kijelzi egyszerre h van egy billentyűzeted meg egy gamepadod, lehet váltani a kettő közt. Itt meg elsőre gamepad nuku. -
#1187 Ja tényleg, nagyon hülyén :D Pont ugyanúgy mint minden játékban lol. -
#1186 Hangja is van az indexnek ha nincs.. Ha balra kell menni bal oldalt kattog, ha jobbra akkor jobb oldalt. -
#1185 Eddig 68 autó van meg, ebben benne van minden eddigi autóm upgradelt változata is.
Eddig sztem a legjobbak a Watson Revenge Racer meg egy Hot rod szerű aftó, ami ha korán nitrózól felél a hátsó két kerekére. -
#1184 Nincs mit. Elég hülyén van megcsinálva ez. -
#1183 Ez az! Ez bejött, köszi! -
#1182 Kattints egérrel pl. a kanyarodás balra-ra. Kérni fogja h milyen billentyűt akarsz hozzárendelni, de billentyűt nyomj hanem gamepad gombot, és fel fogja ismerni sztem. Nekem legalább is így volt. -
RYO21 #1181 nyomd meg az M betűt játék közben -
#1180 Index? Az tud összetörni a legkönnyebben az autón.
Igen, az utcanevek villogása. Nekem sokszor azok sem tűnnek fel sajnos, mert nagy száguldás közepette sokszor képtelen vagyok még szinte pislogni is, nemhogy feltekintsek a képernyő tetejére. Leginkább ha nem tudom merre kell menni az Esc, F1 módszert szoktam alkalmazni, csak az meg kizökkent a versenyhangulatból. -
Szabi1991 #1179 amúgy mi értelme a kék festésnek a stukin ? :DD
soha nem értettem :DDDDD -
#1178 Ja ezt én is észrevettem meg ha nincs index a kocsin az se baj mert fent villog az utca neve amerre fordulni kell -
#1177 lehet -
#1176 Hát nálam csak ez van :( Pedig minden gémnél műxik a gamepad, csak ennél nem :@
-
#1175 elég jól elmegy fullon a játék most néztem meg -
#1174 lehet neten jáccani warez verzióval?
-
#1173 Igen, GPS az jó lenne, vagy ha nem az, akkor legalább egy forgó térkép, ahol mindig felfelé van észak. :-) -
#1172 indexel a verda hogy merre menjél, hamar oda lehet találni bárhova, szerintem így izgalmasabb a game:D engem verseny közben nem idegesít, sokkal inkább idegesít, hogy mászkálni kell a versenyekhez. -
MrLATEX #1171 Hi all, sztem nem annyir rossz a játék viszont lenne egy kis problémám és szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni...ha már volt róla szó bocsi:S kerestem nemtaláltam...:S tehát belépek a játékba játszom és egy jó 15-20 perc után az xp szokásos hibaüzenetével kidob a játék:S ilyenkor mi a teendő?:S Am az ujratöltve verzió van meg!:D -
#1170 télleg a gps nélkül asszem mindenki el fog tévedni.
amugy meg mit kell keresned? -
#1169 Már ideje én is nyomulok vele, de van egy nagyon nagy hibája a játéknak amit még mindig nem sikerült megszoknom: ez pedig h nincs útvonalkijelölés(GPS). Minden más autós game-be volt amivel eddig játszottam de itt sehol sincs ilyen. Mostanság emiatt szoktam elkúrni a versenyeket mivel azér a térkép alapján fejbe összerakni a lehető legideálisabb útvonalat nem tartozik a könnyű dolgok közé és utálok is ezzel p*csölni. Ha viszont ezt nem teszem akkor a gépi ellenfelek tutira előttem érnek be és ez eléggé idegesítő már sokadjára.(mivel ők többnyire a legjobb útvonalon mennek.) Szal ez számomra eléggé lehúzza a játékot de azért még így tud szórakoztató lenni. Ha valaki nem ért ezzel egyet akkor nyugodtan tépjen szét v. mittomén de én kitartok emellett... -
#1168 Ez volt nálam is, először nem jelzett ki semmit. Rá kellett kattintani vmelyik opcióra, kérdezte h milyen gombot rendelek hozzá, és akkor egy gemapad gombot nyomtam. Akkor jelezte csak ki a billentyűzet mellett, addig nem. -
#1167 ne ezaz a wirtless gémpaddal hogy a rákban lehet pc-n küldeni?
mi kell hozzá???