1904
logo.png
  • gfreak
    jé azt nem is néztem, mert a másodikon pirosnak is hazudható narancssárga xD

a KITTnél arra gondoltam hogy ez az új, és az lehet hogy kékledes...

gondolom TM para volt, nem akar ennyit fizetni az EA ;)
  • elitehun
    De kékben dögösebb :D
  • Szabi1991
    és nem mexikó zászló volt a tetején :DDD

de KITT-nek se kék ledje van, sőt az ektó1 se kék :DD
  • gfreak
    én is arra tippeltem, de General Lee piros volt, nem?
  • Szabi1991
    General Lee ? :)
  • DarkSector
    elvileg 360-at x360-on sima gázzal lehet...tökömtudja miért van ekkora eltérés.
  • gfreak
    a felülről az ötödik képen az a vas miből van?

a ghostbustersből az ecto-1 nagyon súlyos lett ;)
  • ffxi
    Gyorsabban áll meg a kocsi 0km-re kézifékkel mint rendes fékkel. LOL! És kézifékkel még 360-at is lehet csinálni.
  • Szabi1991

• RYO21
    a jó k**va a***kat
  • macleody
    Akkor nyalják ki. Pedig meg akartam venni. De ezek után valószínűleg nem fogom.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet.
  • burjanmate
    Hi! Törttel lehet multizni?
  • [HUN]FaTaL
    :(
  • gfreak
    francba
  • gabi89
    Infó: Gamestar
    A felhőtlen száguldozás szerelmesei számára kellemes hírrel szolgálhatunk, hiszen elkészült a legendás, filmbéli autókat felvonultató DLC, és a tervek szerint február 19-én, azaz holnapután közkézre is bocsáttatik. Az egyetlen bibi, azaz a szokásos üröm az örömben nem más, mint a konzolok kizárólagossága, vagyis az a szomorú tény, hogy az említett pakk a csillagok jelen állása szerint csak Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra érkezik.
  • oregon1987
    http://www.videogamesblogger.com/2008/11/11/upcoming-burnout-paradise-legendary-cars-pack-includes-delorean-hover-car.htm
    itt a link is!
  • oregon1987
    Youtube-on pedig láttam videót és valamelyik DLC-ben benne volt!
  • elitehun
    Tudtommal nincs benne
  • oregon1987
    Delorient mikor kapja az ember, mert jól tudom benne van! :-D
  • [HUN]FaTaL
    Azért mert nem a másolásvédelem adja el a játékot. Ha lemegy az ára én is megveszem. Azt hiszme az oblivion volt amin semmiféle másolásvédelem nem volt mégis rengeteg darabot adtak el belőle. Starforceos ganéjt pl. egyet se vettem, mert ilyen geci védelemmel nem veszek játékot.
  • elitehun
    Ajándék lónak ne nézd a fogát :D
  • fery02
    Amúgy egy 2009-es játék másolt verziójával miért lehet az, hogy egyszerűen regisztrálok játékba egy EA fiókot, amire gond nélkül fel is csatlakozhatok, majd frankón multizni is enged? :D
    Az eredeti verzióban sincs valami CD-kulcs?
  • Freddycom
    Vagy alapból arany layer volt rajta (vmi upgraded kocsi, azok szoktak extra festést kapni) vagy egyszerűen sárga festés plusz gyöngyház effekt, mondjuk.
    Bár sanszosabb az első.
  • szaba75
    Sziasztok hogyanlehet aranyszínüre a kocsikat színezni láttam egy gyereknek neten a kocsi színe aranyvolt
  • bruna #1221
    nem tudná valaki megmondani ,hogyan lehet megváltoztatni az internetes Felhasználónevünket? Oda szeretném írni a nevem elé ,hogy HUN :) ,hogy ezt írja ki multy-n ?? Előre is kösz! :)
  • bruna #1220
    kik vannak innen multy-n ? (motorral)
  • bruna #1219
    nyomj entert !
  • bency
    Hy,Miert van az hogy ramegyek az ikonjara,es bejon a jatek hogy tolti,de a MENU-t mar nem hozza be,toltene a vegtelenig
  • PunkZoli
    menüben F1 eket nyomsz és ott lesz mindenfajta beállítás,kilépés
  • [HUN]FaTaL
    Általában F1-F2-vel lépek ki de ALT+F4gyel is szoktam, multiból főleg és eddig mentett, de lehet hogy mindig jókor léptem ki:D
  • elitehun
    Ja csak az alt+f4 a mentés nélküli kilépés tehát ha nem közvetlenül nyert verseny után lépsz ki akkor szopacs
  • serkov
    Köszike! Akkor nem vagyok olyan hülye így 43 évesen! :-)))
  • [HUN]FaTaL
    alt+f4
  • mephi666
    esc-et nyomsz, aztán f1-f2-vel tudsz lapozgatni a menüben és ott megtalálod... elég szar lett a menüje... ha versenyt akarsz újraindítani, arra meg a num6-ot kell nyomni és ott num8-2-6-tal tudsz ugrálni a menüpontok között... elég szarul oldották meg a menü részét... portolás után erre is ügyelhettek volna azért :S
  • serkov
    Hali! Pc-n nyomom a játékot, s minden oks vele szeretem... De amire eddig nem sikerült rájönnöm, hogy lehet kilépni? Én most az intézőből leállitom, de biztos van más megoldás, csak nem találom! :-)) leírná valaki hol egy quit gomb vagy valami? :-)
  • SötétBarom
    Engem pl kurvára idegesít, hogy a marked man versenyeken nincs ilyen :/
  • ffxi
    free road-ba télleg jól jön a rendőr. Ha unatkozunk, csak fakabátnak kell neki menni és mehet az üldözéses téma mint Most Wanted-ben. Csak itt jobb, mert a "kinyírt" kamerák naon szépek :)
  • Máté94
    Van aminek harmadik.
  • SzocsA
    hát ez aztán a törés!
    és majd jön a pach amiben lesznek majd rendőrők!
    amúgy minden kocsinak van kásodik típusa?