1904
-
#1406 Ez nagyon zsír kis autóóó! mikor adja be?? -
#1405 Zsíír! Én nekem még van vissza 25 verseny, meg pár cumó... -
ATi0021 #1404 Végre elértem a 100%-ot. Minden tiszteletem és elismerésem a készítőké, mert tényleg nagyszerű játékot készítettek el. Most már biztos hogy megveszem eredetibe. Íme az új jogsim:
Amúgy szerintem a Forma1-es a legjobb kocsi(goldban a legszebb):
-
#1403 uppsz nem lett jó :D
Kérem törölni az előzőt
-
#1402 A Hunter Spur a legjobb! -
#1401 Felejtsétek már el az imagehack-et. -
#1400 Nem rossz járgány..
-
#1399 Esetleg kérhetnék egy MSN cimet?:) -
The Fugitive #1398 úgy értettem, hogy úgy vittem végig, hogy elite jogsi is megvan. -
#1397 Nyomd meg a num6-ot játék közben! -
alfi95 #1396 hi4 hol lehet online játszani?? -
#1395 A hummer az online autók között van. -
csoli31 #1394 Elszú[email protected] -
csoli31 #1393 Szevasztok!
Ha nem haragudtok meg, kellesz majd nekem 7 játékos akiknek erős gépe van hogy a fraps-al tudjanak majd videót felvenni a játékból. Ugyanis akarok csinálni egy videót, és kellenek úgymond kaszkadőrök nekem. Elvárásaim:6 játékos kell akinek már van rendőr autója, és 1 játékos akinek megvan a hamer (remélem jól tudom hogy van benne, mert egy rangsorolt versenyen mintha azt láttam volna). Akit érdekel az küldjön egy fél perces vidit (a játékból felvettet, úgy ahogy van szerkesztetlenül) a játék belli niknevével, hogy tudjam hogy tényleg megfelelő-e a gépe hozzá. Ide:[email protected]
Komolyan gondolom!!Előre is köszönöm, a segítségeteket. A többit majd a kiválasztottakkal megtárgyalom. -
#1392 ha elősször láttad a stáblistát, akkor még hátra van az Elite jogsi, 100 verseny... ;) -
#1391 Végre megvan az utolsó két darab autó is :É -
The Fugitive #1390 Ha még megy a verseny, akkor numerikus bill.-en 6-os gomb, aztán megint, utána 2-es.
Ha már nem megy, akkor két lehetőség -> visszamész újra oda, ahonnan kezdődik a verseny, vagy 6-os gomb, és megkeresed azt, hogy legutolsó verseny újraindítása.
Ma "végigvittem" a játékot. Stáblista lefutott, de még van hátra pár zúzás, reklámtábla, ugratás. Most motorral megyek, az is nagyon szuper.
Vannak bosszúságok a játékban, de mégis valami miatt arra késztet, hogy játssz vele... :)
Ha nincs webkamera, meg lehet valahogy buherni, hogy mégis betegyen egy képet a jogsira? -
janika15 #1389 hali! hogy lehet a játékban egy versenyt újra indítani??? -
#1388 köszi megvan
-
#1387 c:\documents and settings\neved\Local Settings\Application Data\Criterion Games\ -
#1386 nekem se pedig mindent úgy csináltam ahogy kell -
#1385 bocs megtaláltam.. -
#1384 Üdv
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hol tárolja a gép a mentéseket? mert nem találom és huznák 1 uj xp-t és nem akarnám elöröl kezdeni az egészet.. -
#1383 Nem mutatja a képet de lehet hogy csak nekem -
#1382 -
#1381 Az utca neve is villog felül -
#1380 :( -
#1379 Bena vagy ennyi :D -
#1378 hiba.. :c
de azért köszi :D -
#1377 Nem lehet sajnos. Versenyeknél a kocsi indexel a kanyarodásoknál, ez kissé figyelemelterelő, legalább is nekem; de több mint a semmi. -
#1376 Nem lehet beállítani azt, hogy a térkép forogjon velem? :D
mert így nagyon sazr... mindig eltévedek :D -
#1375 az lehet láttad, hogy megy, de lehet más driverekkel...
esetleg speckó beállítással. Olvass utána... -
#1374 Lehet h nem minden X3100-as laptopon megy. A laptopokat ha jól tudom nem nagyon szeretik a játékok úgy általában. -
#1373 Esetleg hogy warez verzió? -
Pate #1372 Amikor betölti a játékot, vagy kilép(hibaüzenet) vagy befagy mi lehet a baj ? (RELOADED-os, 1001 patch aztán crack)
Gépem(toshiba satellite : 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Integrált X3100 358MB, (youtubeon láttam hogy megy x3100-on) -
#1371 A többi motort hány %-nál adja? -
#1370 75/75 van mind megvan -
#1369 jaja meg az a néhány motor. -
#1368 Akkor nincs meg az összes!70 van neked is.+ 5 kell még! -
#1367 Forma 1-es