Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
én kérek elnézést
Racism is a weapon of mass destruction!
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
nekem a rajságról mindig ez a kép jut eszembe 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Múltkor én is ezt mondtam,hogy volt amikor nem volt GPS és mégis az emberek tök ismeretlen városba is elvoltak odataláltak ahova kell elsõre. (jó nem mondom,hogy soha nem tévedt el senki stb...)
Vannak a vársoban vannak útcanevek és nem utolsó sorban térkép is van amit manapság felváltott a GPS ami néha szintén szar helyre vezet 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
eredetibe már megrendeltem (mivel mindent a netrõl veszek), viszont mindent kipróbálok elõbb hogy megéri-e megvennem...
szóval egy szimpla nem is megtette volna a prédikáció nélkül, fõleg hogy pont rossz embert oltassz, de sebaj, az sg-t ilyennek szeretjük xD
akkor a Race 07-t,GTR2-t, GTL-t,R-Factort ki ne próbáld, túl szar az neked 😉
A party módban nem osztott képernyõn lehet játszani, hanem egymás után. Akinek megvan eredetiben az tudhatná ha elolvasta volna azt a kis füzetecskét amit adtak a játék mellé!<#hehe>#hehe> Akinek meg nem eredetibe van meg annak meg irgum-burgum.<#ejnye1>#ejnye1>Én már ez idõ alatt kezdem megszokni hogy nincsen GPS, és hogy a térkép is másképp van mint a többi játéknál. Már kezdem kiismerni a várost, igaz még van nálam is hogy csúnyán eltévedek. Nekem csak egy bajom van vele, az pedig az mikor rangsorolt versenyeken veszek részt, néha exe hibával ki lép a játék és olyankor vissza esek a ranglétrán!<#szomoru1>#szomoru1>
http://goo.gl/gd6Zi5
juteszembe: party módban nem lehet külön képernyõre osztani (és nem egyre)?
a térképre meg a frogalomra a vló életben is figyelni kell, sztem ez nem negatív, a GPS nekem is hiányzik egy kicsit, párszor én is elhúztam egyenesen ahelyett hogy lekanyarodtam volna pl.
különben tényleg nem árt mindent megtudni a játékról elõbb, aztán jöhet a sav (az hogy a controlsban ott van valamire a gomb, csak lusta vagy megkeresni, ne a fejlesztõk hibája legyen már)
Számomra pl. a lehúzott nfsuc sem volt egyáltalán rossz és a burnout sztem alig néhány dologba jobb mint az undercover...
nem tudja véletlenül valaki, hogy hova menti a jogsiba csinált képeket a game?
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
- TDUban és itt is újra lehet indítani a versenyt. Itt numpad6 ha jól tudom, TDUban meg P és restart (ha béna vagy arról nem a készítõk tehetnek)
http://goo.gl/gd6Zi5
- Nincs útvonal kijelölés( GPS)-> ebbõl adódóan elég könnyû eltévedni és így elszúrni egy versenyt
ezt sajnos nem lehet megszokni mivel eddig minden autós játékban volt amivel eddig játszottam
- Nem lehet újból kezdeni a versenyt(legutóbb a TDU-ban volt ilyen, ott is elég idegesítõ volt és most itt is, gratula)
- ja és egy szintén elég geci dolog h minden versenyhez oda kell menni(mondjuk ez csak akkor szar ha nyugaton vagyok, a városon kívül, mivel ott kevés a verseny)
Szal vki mindenezekkel nem ért egyet velem, akkor kövezzen meg de én kitartok ezek mellett...
Nekem miért van az, hogy belépek a játékba és a paradise city-s képen csak tölt és tölt, forog a kék nyíl de nem is dolgozik a gép szerintem, hallanám rajta.. :S
csak ugrasztó abból is kb 13 még
Az lenne a kérdésem hogy most Elit vagyok és 77% mit kell csinálni a 100%-hoz? meg 5 kocsi hiányzik