1904
-
#1446 Próbáld meg a hang hardveres gyorsítást alapra tenni. -
#1445 Hát a problémát nem oldotta meg az újra telepítés:( -
#1444 Valaki a játékhoz nem tudná feltenni, a magyar fájlokat? mert angolul már megvan és arra már magyarítást nem tok letölteni -
#1443 Köszönöm! -
#1442 Vista esetén - C:\Users\Freddy\AppData\Local\Criterion Games
XP esetén - C:\Documents and settings\neved\Local Settings\Application Data\Criterion Games\ -
#1441 Valaki segítsen!!!!!!!!!!!! -
#1440 Újra kellene raknom a játékot mert amikor be szeretném állítani,hogy legyen zene akkor kilép hiba üzenettel?Hogy tudom megtartani a mentéseimet? -
#1439 Üldözéses küldi az megint más ott betonból vannak a verdák :S
Próbáltam borítani őket ,de esélytelen szinte mindig én szívom meg.Ott a nitro és padlógáz technika hatásos.
Ez a versenytípus engem is írrítál mert néha teljesen összetörnek.
A sima versenynél simán lehet nyerni nem mondanám ,hogy sosem ütközök csak ritkán és az is ritkán van,hogy azért buknám el a versenyt mert valamelyik gépi ellenfél jól megszívat.
-
#1438 Bár az állításaimból úgy tűnik nem tetszik a game, ez valójában nem igaz.
Ha nagyon rossz lenne, már rég letöröltem volna. Csak mindig bennem van az az érzés h most úgysem adódik semmi probléma és simán megcsinálok egymás után egy csomó versenyt de aztán ez többnyire mindig visszafelé sül el.( mert elég egy kis hiba is h felboruljak, sajnos, pedig jó kocsival repesztek, csak nyilván nem túl jók a reflexeim :S)
Ha te meg télleg nem szoktál ütközni szinte egyszer sem és be is tudod bizonyítani ezt egy videóban akkor én kérek elnézést, mert mondani sok mindent lehet.
Az ellenfelek kilökésével nem nagyon szoktam foglalkozni mivel hiába borul fel, 15-20 mp múlva már megint ott van a nyomomban.( ez különösen igaz az üldözéses küldire amikor úgy kell eljutnod a kijelölt helyre, h ne zúzzanak össze halálra, ott a kilökés só szerint sz*rt sem ér, ez pont ma tapasztaltam meg)
Mindegy most már akármilyen bajom lesz vele, inkább lenyelem és nem írom be ide a problémáimat...
-
#1437 Érdekes én is néha ütközök és szarúl jövök ki belőle. Viszont legtöbbször pont az a bajom,hogy a verseny felénél már alig van ellenfél mert felkentem őket a korlátra,falra,másik autóba bele :D
Az írányt belehet nézni párszor ez tény ilyenkor verseny felénél restart és kész másodjára csak nem nézi be az ember. -
#1436 akkor kérdés: ha nem tetszik mi a francnak játszol vele és nyáladzol itt a topikban?
"lehetetlenségnek tartom h ne ütközzünk az egész verseny folyamán 2-3szor másik kocsival" érdekes én nem szoktam, de ha megesik néha 1-2 is akkor is simán tudom nyerni a futamokat... -
#1435 Sorry h megint írok de ez a játék nálam egyértelműen nem akar a jók sorai közé kerülni. (még akkor sem ha a lehető legpozitívabban állok hozzá)
Lehet h én vok a hülye de én azokat amiket lentebb írtam( a hibákat) szinte nap mint nap tapasztalom a játékban és nem tok trükköket sem kitalálni hogyan lehet könnyíteni valamelyiken. Az viszont biztos h ennél nehezebb arcade autós game-mel még nem játszottam pc-n. Gyakorlatilag lehetetlenségnek tartom h ne ütközzünk az egész verseny folyamán 2-3szor másik kocsival és ezzel pedig sok időt lehet veszteni.(rendszerint ilyenkor már hiába mek mint a sz*r tuti nem leszek első már, a sietségben még a időérzékem is összezavarodik, teljesen rossz irányba fordulok meg ilyenek :S)És akkor ha ez már jópárszor előjön akkor mondja meg vki ki az aki nem lesz ideges ilyenkor egy picit sem?
Az a baj vele h simán lehetne egy nbaon jó autós game de sztem túl nehézre csinálták( az én szememben)
Na mind1, sztem többször már nem fogok beírni ide, talán karácsonyig még így döcögve is ki tom nyomni, letörölni nem szeretném most még... -
#1434 nincs -
#1433 Hali van a játékban LAN? -
JamesRyan #1432 Szia,
Ha nézed fennt az utcaneveket,az irányt "index"szerűen mutatja(verseny alatt) a villogó utcanév-tábla.
mondjuk nehéz figyekni arra is az igaz.
üdv -
#1431 Nemhiába van a játékban térkép verseny közben megnyomod az M betüt és megnézed merre gyorsabb ennyi nincs ebben semmi nehézség.Sőt van amikor a szarnak hitt írány a nyerő végül :D -
#1430 Szar vagy!Olyan egyszerű a játék,hogy nincs is mit rád mondani. -
#1429 zenéről: érdekes, nekem pont ezzel volt bajom...klasszikusra valahogy nem megy a törés-zúzás, a többi zenét meg nem szeretem benne xD
nehézségről: egyetértünk abban, hogy tapasztalt gamereknek való, és nem a colin mcrae meg toca fanoknak, hanem az arcade style szerelmeseinek xD
az útvonal hiányról: nekem ez úgy volt a legegyszerűbb, hogy kinézek futam elején egy jó útvonalat a két pont között, ami kb egyenes, és az ellenfeleket nyugodtan leszarva ahhoz tartom magam xD az első pár verseny után meg úgyis megtalálod a vezetési stílusodnak megfelelő útvonalat, és csak ahhoz kell tartanod magad..ezért annyira nem is jönnek be nekem ezek a hagyományos versenyek
csalásról: nekem úgy tűnik hogy az nfsekben sokkal többet csal a gép, és sokkal pofátlanabbul teszi ezt meg xD -
#1428 U.i. Ezt a game-t egyáltalán nem javasolnám kezdő pc-seknek.
Csak tapasztalt autós játékosoknak.(érdekes, én is ide tartozok és mégis nehéznek érzem más autós game-khez képest)
Na jó azért ha a legpozitívabban állok hozzá akkor van néhány jó dolog is benne: a grafika és zene, de semmi több. -
#1427 A következő mondatok talán csak a dühömnek köszönhetők, de ettől függetlenül kitartok mellettük: A múltkor már leírtam h mennyire szar ez a nincs kijelölve az út. És erre meg mindjárt jött a válasz h ebben a játékban pont az a lényeg h tájékozódjak. Engem magasról sem érdekel ez a geciség, de ez azért már túlzás h mostanság alig sikerül egy versenyt megcsinálni mer:-
eltévedek, hiába próbálok koncentrálni merre kéne menni, az egész úthálózat egy nagy labirintus.
- Az ellenfelek csalnak és agresszívak
- és legutoljára ott van még az a gánya forgalom is ami egyáltalán nem kicsi, talán még a nfs-énél is nagyobb olykor(aki mégis úgy gondolja h nem nagy, az próbálja csak ki a valóságba sikerül-e neki 300-al egy forgalmas útszakaszon hiba nélkül végigmenni.
Persze tutira lesznek megint olyanok akik majd jó lebasznak ezért a beírásomért de nem érdekel. Én sohasem fogok a játékról máshogy gondolni, sajnos. -
csoli31 #1426 Szevasztok!
A vasúti sinnél van. ;)
-
#1425 És ez még hol van?
-
#1424 Tutiii:D
Most autós vonalon megyek.. már régebbóta meg van a játék, de tegnap uncsiztam, kicsit nekimentem és rájöttem hoyg nagyonfasza:D -
ATi0021 #1423 Igen versenyekkel lehet szerezni ahogy már előttem elitehun is írta. A két megnyerhető motorból az elsőt 50%-nál kapod, a másodikat amikor eléred a 100%-ot. Igazából motoros részen csak a versenyek számítanak a százalékba, így összes verseny teljesítésével már 100%ot kapsz.
Ohh és itt van mind a 4 motorról egy-egy kép:
Első:
Második:
Harmadik:
Negyedik:
-
#1422 Asszem azt automatikusan adja ahogy haladsz előre a versenyekben -
#1421 Motorokat is versenyzéssel lehet szerválni?
Valaki dobna be képet az unlockolható kééétkerekűűekről?? -
#1420 Jó volt az előző térkép is mert télleg ott van az ugratópark, de legalább megtudtuk hogy még van :D -
#1419 Egy gond van ezzel a game-el 100% teljesítéséig csak az abszolut fanok jutnak el kb.
A sok jó dolog mellett (törésmodell,grafika és optimalizáció,aránylag sok autó) elrontották azzal hogy baromira unalmas egy idő után és bárki bármit mond ez tény.
Egy ekkora baszott nagy város azt kb 4-5 uticélja van a versenyeknek és ez 20-30 óráig olyan unalmas hogy arra szavak nincsenek.
Én nem vagyok fan de csakazért is végigtolom majd.
Bár az hogy nem pipálja ki a megcsinált dolgokat eléggé zavaró. -
ATi0021 #1418 Szívesen. Remélem így már sikerül. -
ATi0021 #1417 Nem csak állítólag, mert írtam.
Amúgy tényleg fontos, hogy közbe egy kevés nitrót használjunk vagy hátra fele menjünk vagy drifteljünk. Mert így nem veszítsük el a pontjainkat és a szorzót. Néha csak direkt ezeket csinálom, hogy minél nagyobb pontot szorozzon a végén. Érdemes a verseny elején felmérni a terepet vagy megnézni merre kell majd menni, hogy ugratóparkhoz érjünk. Tekintve ott lehet szerezni szorzót.
Amúgy ha amit akkor linkeltem ugratópark nem jó van egy másik is.
(itt találtok egy ugratót mivel reklámtáblát lehet lezúzni, régebben volt is kérdés)
Térkép:
Bejárat:
Ugratók:
-
#1416 Köszönöm! -
ATi0021 #1415 Elmagyarázhatnám, hogy kell azt a táblát lezúzni, de azt hiszem egyszerűbb, ha videóban mutatom meg. Ide tettem a videót. -
#1414 A nitróval láncold a trükköket és akkor addig amíg nem jár le az a kis karika felül (vagy nem ütközöl) addig egy kombónak veszi és van egy jó ugrató park szerűség az 1050-es hsz-ben le is írja és állítólag neked is írt levelet -
#1413 Hát basszus nekem soha nem lesz meg a 100%. Kurva kaszkadőrfutam nem megy.Másfél percem van hogy pontokat szerezzek azt 1 percig bolyongok sehol egy ugrató :(
Valaki elmondani eléggé óvodás módon szájbarágósan mit mikor hogy kell nyomni hogy jó sok pontot adjon egy ugratásért vagy akármiért??
Elég sok olyan verseny van amin már vagy 10 szer mentem és nem pipálja ki de akárhányszor megyek mindig + 1 győzelemnek veszi szal én jól járok vele. -
#1412 Ezt,hogy kell megcsinálni?
-
#1411 Kézifékkel szépen berakod a verdát két parkoló autó közé! :D -
#1410 Srácok, hogy kell benne megcsinálni az izom parkolást??? -
RYO21 #1409 sztem a pcpd special szebb, főleg kékben (érdekes a forma1-es motorhang + a redőrduma) -
#1408 akkor még nyomhatom a pedált -
#1407 összes küldi megvan