Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor hova tudok képet feltölteni így?
Máté, én azt ajánlom, hogy elkezded ott a versenyt és lemész a hídhoz alulra, ott kapásból tudsz vagy 6 szorzót szerezni, én mindíg oda mentem.
Máté94
Hát más oldalra kellene feltölteni!
Raknék én nagyobb képet, de nem fér bele a méretbe :S
Hogy lehet ekkora képeket feltölteni?
Máté94
Ezt,hogy kell megcsinálni?Merre menjek?Melyik kocsival?:S
belapeter
nagyobb képet PLS

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ezt a táblát, hogy tudom leszedni?

belapeter
aha megvan
köszi mindenkinek.
Hát ez marhajó így soka 😊)))
de némelyikrõl mé rúgnak ki?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Upps, kimaradt egy kiütõs 😄
Sziasztok!

1 verseny van hátra, hogy az elit is kész legyen, de nincs több verseny, mit kell csinálni?
Csak szolok hátha még nem tudod hogy kétféle képen szirénázik.<#kacsint> Ha már egyszer megnyomtad, utána tartsd nyomva megint és átvált a másikra. Amúgy megvan hogy miért adja meg az utolsó 2 kocsit. Az úturalmakat kell teljesíteni (idõ, és karambolban), és akkor megkapjátok õket. Egyiket az idõ úturalomért, másikat a karambol úturalomért.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

M@TriX
legújabb szerzeményem... éjszaka látványos a sziréna. Versenyeken meg megvan a fakabát "falra ken" feeling 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Numpad-on "6"-os gomb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[HUN]FaTaL
automatán ment.

#1331: bemész paradise citybe, esc-f1-f1, freeburn online

http://goo.gl/gd6Zi5

fekete0012
játék mentése hol találhato

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

belapeter
Valahol itt van az?

belapeter
Freeburn online-t én nem találok.
Merre keressem?

belapeter
de nekem magyar van!

Keresd meg a Freeburn online-t, és azon belül a keresés. Ahol a legtöbben vannak célszerû oda menni (mivel te törni zuzni akarsz arra lépjél ahol kocsival vannak). És szolok hogy az attól a személytõl függ hogy kell-e kihívásokat csinálni akié a lájer, mert õ rajta múlik hogy csak simán ökörködni akar vagy teljesíteni a kihívásokat. De dönthetsz úgy is hogy te magad csinálsz egyet, de az meg azért nem jó mert nem biztos hogy csatlakoznak hozzád (én már jártam így).

belapeter
most próbálgattam valamit de az csak 2 játékos volt és valami utgratókat kellett csinálni meg drivtelni orsózni stb.
de ne illynet hanem vagy ahogy mondtad 8-an és egymást lehet t9rni zúzni XD

belapeter
aha

Ezt hogy érted? Hogy egyszerre legyetek a városban akár 8-an?

belapeter
hallod
Neten te tod hogy kell jáccani?

belapeter
köszi az infót

Jó reggelt mindenkinek!
A kaszkadõr futamnak az a lényege hogy minél több pontot összehozz ugratásokkal, orsókkal,driftel,nitrozással. Ezeket kombinálhatod is. Például vannak olyan super ugratók ahol tudsz orsót is csinálni,így akár 4-szeres szorzót is kaphatsz érte.

Visszatérve az autók menyiségéhez! Nekem jelenleg 72 autóm van, de ha megtalálom az utolsó 3 kerítést amit még le kell zúznom akkor lesz 73. elértem az elit rangot, aminek következtében elérhetõk az arany kocsik. De itt jön amit sokan félre értettétek! Nem ad ezzel plusz kocsikat a játékba, hanem minden kocsinál választható lesz az arany festés. Ami azt jelenti hogy még én se tudom hogy azért a 2 hiányzó autóért mit kell tenni hogy elérhetõ legyen. Lehet hogy 100%-ra kell vinni az elit jogsit mert írja rajta hogy hány %-nál járok, és jelenleg 89%-ott ír. De hogy mivel lehet még növelni az értéket azt csak sejtem, nem tudom igazán<#confused>

belapeter
Ti a kaszkadõrfutamokat hogy csinájjátok meg?
Show moddal vagy mi az?
vagy ugratók,vagy nitro,drift meg ezek?

Máté94
Hát csak az a baj,hogy amire találok lejár az idõ összetöröm a kocsit😞
elitehun
Pedig a kaszkadõr versenyek a legjobbak😄 Én speciel imádom. És nem muszáj ugratókat használni mert ha csak úgy bóklászol a városban akkor is találsz elég sok ugratót
Máté94
Nekem.Nem!
70 van.Még van 7 kaszkadõr amit utálok mert nem tudom,hol vannak az ugratók😞
belapeter
Kinek van már meg az összes kocsi?

a rendõrök mikor jönnek?

Én is van úgy hogy csak a hec kedvéért teljes tempóval belemegyek egy buszba, csak hogy láthassam ahogy ripityára török.<#hehe>Én is gondolkozok rajta, mert nekem szokot izzadni a kezem ha játszok.<#worship>

gfreak
pedig az is nagyon jó <#eljen> mondjuk az ff-et kikapcsolom mindig, nem tudok hozzászokni 😉 ezért maradok a simáknál vagy kikapcsolom...egy chillstream a következõ áldozat, kiváncsi vagyok 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
igen, bármeddig felvált <#nyes> én most 73% környékén járhatok, mert általában csak össze-vissza nyesek a városban és viccelõdöm <#vigyor2>

jöhetnének a rendõrök <#hehe>

én most vagyok 50%on 18 óra élvezet után. Rengeteget funolok csak úgy az utakon. van 40 autóm(20 alap + a tuningváltozatok) a versenyeket max 2x kell ujrakezdenem elég, jól megy. a forgalom szerintem naggyából állandó csak az autók egyre jobbak 😊 amúgy azt figyeltem, ha tolod neki felpörög és vált aztán megint és megint. szerintem voltam már századikban is 😊

Logitec rumblepad2-öm van, de nekem még így is nehéz így már a 82% környékén!<#vigyor5>

gfreak
mivel játszol? kontrollerrel az irányítás az egyik legjobb ami ilyen arcade cuccban volt...kellemes csalódás, én egy Logitech DualAction 2-vel nyomom, és pazar xD
<#eljen><#worship><#nevetes2>

Én meg egyre jóbban mérgelödök miatta, mert már úgy lökdösnek sima verseny alatt is hogy alig bírom tartani a kocsit, és már a forgalom sem ólyan gyér.<#falbav>Rengetegszer újra kell kezdenem a versenyeket!<#beka2>

köszi akkor jól sejtettem próbáltam is de nem volt a legszebb, nem is írt ki semmit azért gondoltam megkérdezem. ezek szerint csak gyakorolnom kell 😊

gfreak
megpróbálom koccanás nélkül is xD jól rá lehet akadni erre a játékra...azt vettem észre hogy már a vége felé járva egyre többet zúzok vele xD

Ha már egyszer lekocoltál ott egy kocsit, másik helyet kell keresned ahol újból probálkozhatsz!!😉Nekem sikerült egyszer 100%-os izomparkolás.<#buck>De biztos csak véletlenül<#vigyor2>

gfreak
hmm...valami hasonlóval próbálkoztam, csak nem sikerült xD...akkor gondolom nem fogadja el a gép ha koccanok közeben egy kicsit...közepeset...na jó, eléggé nagyot 😉

Szevasztok!
Az izom parkolás az az mikor két parkoló kocsi közé kell kézifékel befordulniErröl beszélek😉Remélem tudtam segíteni😉

[HUN]FaTaL
Ott a pont 😄 Az izomparkolás az nem tudom hogy mi 😄

Üdv Srácok!
Tolom a gémet nagyon állat egy bajom van nem tom hogy kell izomparkolni vagy mi 😊 ha valaki leírná megköszönném 😊
Olvasgattam itt a HáeSZeket ez a GPS dolog sokaknak függõséget okoz biztos még életükben nem voltak a lakótelepen kívül. Aki egy ekkora városba nem tud 1-2 óra játék után tájékozódni az járjon villamossal és tolja a Need Fos Speedet! 😊
Köszönöm a lehetõséget 😛

burjanmate
Megdöntöttél vmi rekordot.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Ezt hol kukázták?

TDU nick: HUN_Matt_92

Mikiller
Hi!
Az mit jelent, amikor kiírja alul, hogy benne vagyok a legfrisebb szabálytalankodók közt?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

macleody
Aztakurva <#falbav><#idiota>
[HUN]FaTaL
pfúj :/

<#banplz>