Minimal/Techno/Tech-House/House/Deep
← ElőzőOldal 35 / 35
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki esetleg a deepesebb vonulatot kedveli a minimalból, annak ajánlanám figyelmébe ezt az orosz illetõségû rádiót. Az orosz minimal közösség apraja-nagyja megtalálható, vannak live ill. rádiós mixek, a deeptõl kezdve a menetelõsebb zenékig, az igényesség határain belül😊
divat lett már mindenre ráaggatni ezt hogy " minimal " :CCC
ajkay ->minimalbmx <#gunyos1>#gunyos1>
ajkay ->minimalbmx <#gunyos1>#gunyos1>
u dont have to listen anybody else but me
hát sztem Justice biztos hogy nem minimal de pl Dubfire már osztja az észt😄😄 legjobb .
és persze egy magda
és ha plastikman akkor richie hawtin
és persze egy magda
és ha plastikman akkor richie hawtin
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
na errõl beszéltem, errõl a minimalról 😊)
jön valaki cokxponba ma ? most
fú akkor a címhez ragaszkodva: ide jöhet,minimal techno,minimal house,electro-minimal stb stb😊 +fav😊
ma: www.cokxponambientcafe.hu
a minimal azért elég tág fogalom nem gondolod? minimal tech, minimal goa, deep minimal, és még sorolhatnám...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sunchase - Whom <#eljen>#eljen>
bár lehet nem minimal de attól jó^^
Ez a stílus nem hasonlít egy kicsit a dubstepre?
bár lehet nem minimal de attól jó^^
Ez a stílus nem hasonlít egy kicsit a dubstepre?
Ez minimal:Murcof!
Qwerty4
ja mondjuk az igaz.
Claude Vonstroke - Who's Afraid Of Detroit
esetleg erre gondolsz?
Amúgy lehet félreértjük egymást, mert a topik cím nem határolja körbe, hogy mégis miylen minimalról van szó.
esetleg erre gondolsz?
Amúgy lehet félreértjük egymást, mert a topik cím nem határolja körbe, hogy mégis miylen minimalról van szó.
Ha nem minimal akkor szted mi?
Ez úgy minimal tech ahogy, elõvan írva. Nem értem minek osztasz észt.
Ez úgy minimal tech ahogy, elõvan írva. Nem értem minek osztasz észt.
na hagyjál ilyen gusztustalan videókkal... már csak azért is mert ez nem minimal.
amugy www.nvc.hu és onnan szedd le a Tempo! Spring time mixet (tizedik képre katt.)
na ennek semmi köze amit én szoktam hallgatni 😊
<#gonosz1>#gonosz1>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Na ide gyülekezhetnek a minimal rajongók 😊)
← ElőzőOldal 35 / 35