1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"
STAY TECHNO
-
#374 pedig direkt hagytam több, mint egy centis helyet köztük... de megoldható. nem mintha Te nem tudnál mindegyikről ^^ -
#373 hallode nem kötekedésből de eskü nemlátom amit kiirtál baz:\
összefolyik minden:S nem tod nagyobba vhogy? -
MeTaL #372 oké jó az úgy -
#371 hát hallod... a sztárvendéget kiírom, de, ha mindenki kiírnék az kurvasok lenne :) pl. a 25-én rendezett bulin gecisok dj lesz meg a plump dj's-en is. mindig kirakok 3 aktuális bulit aztán buli napján nyomok egy részletes infót. -
#370 oksa rajta vagyok :) -
MeTaL #369 nem akarok okoskodni de írjuk ki előre is a várható partykat, hogy szem előtt legyenek.
teljes dátummal, és fellépő listával
2010-09-18 Damian Lazarus @ A38
2010-10-23 Hot X, Karanyi, Naga&Beta stb stb.
vhogy így kéne... így nem kéne keresgélni állandóan hogy mi hol lesz -
MeTaL #368 mennyi ide a beugró ? amúgy naga & beta is jó -
MeTaL #367 ezt nem tudtam, meg nem is voltam még studioba.. :) -
#366 ez odabasz :) ha még Egbert is mellé csapódna, akkor letenném a hajam. -
#365 -
#364 hát nem vmi "ándergránd" hely, de ott olyan hang van, hogy beszarsz :D ja és studionak még ibizán is van híre... az a kemény :) -
MeTaL #363 Hot X és még sokan mások
kik lesznek még? -
MeTaL #362 studioba? extrawelt? remek.. -
MeTaL #361 bazmeg mér nem ismerek én ilyen dj-ket? de jobb később mint soha, erre tuti hogy megyek..... :D -
#360 BEFOSÁS! :D
OKtóber 29!!!!
NVC Presents Secret Cinema@Merlin!!!!!!!!!!!! omgomgomgomg :D
kemény október bazmeg! :D az hagyján, h most Lazarus meg Stimming, de októberben: Extrawelt,Bónusz,Hot X és még sokan mások erre még Secret Cinema :D paradicsom...
-
#359 -
#358 cím... :D am jó kis zene
-
#357 ez jó kis ruganyos :))) -
#356 má van gomb :D -
MeTaL #355 ez is jó -
#354 én meg fogok őőőőőrülni sztem :D -
MeTaL #353 bazeg én már most tombolok erre a damian lazarusra.. -
#352 oksa, de konkréten pc-s meló most itt se nagyon van... :\ pedig már kurva jó lenne egy segítség. -
MeTaL #351 Most találtam: Marc Raum - Sensitive Congo (Minimal Lounge Remix) -
MeTaL #350 Na majd beszélhetnénk, mert épp állást keresek.. és nem nagyon találok sajnos. -
#349 informatika/árunyilvántartás/dekoráció stb... szal egy cégnél vagyok hivatásos kocka :D -
MeTaL #348 mit melózol?
amúgy szinte tuti hogy lemezbemutató lesz, nagyon annak olvastam a partynews-on.. szal fasza lesz. -
#347 nah... a linkelős gombot sikeresen elbasztam :DDD otthon megcsinálom, mert melóba csak explorer van... :D -
MeTaL #346 olyan fasza hangulata van... hogy atyaég :D -
MeTaL #345 Ízelítő a szombati (18-ai) bulira:
-
MeTaL #344 nézd, elvileg ilyen lesz a buli, és ez kibaszottttttt jó!!!
-
#343 hát amit pl jutubon találsz számokat azokat nem szabad hasonlítani a bulin lejátszott trackekkel, mert buli egyértelműen taposós hangulatot akar csinálni. most nem tudom meghallgatni a linket, de sanszos, h a club verzsön az clubbos :) nem tudom így hallatlanba... buli felvételeket kell nézni, de most asszem fabric 54 album bemutató lesz :) szal fúúúú :D -
MeTaL #342 ez a Club Version számok ezek olyan verziók amit a bulin szoktak játszani? -
MeTaL #341 épp ezt hallgatom most:
Damian_Lazarus-Smoke_The_Monster_Out_Club_Versions-(Get_Physical_Music)-WEB-2010-BOSS -
MeTaL #340 ja, hallod. nem tudod kiírni oda fentre, nemtom minek hívják. oda a cím mellé, hogy szombaton a38-on buli lesz ? az aktuális bulikat kiirhatnánk oda, vagy legalább azokat amikre valamelyikünk elmegy. hátha csatlakozna hozzánk más is. -
MeTaL #339 esetleg jön még valaki a38-ra szombaton? -
#338 jah :D legalább koccintani legyen mivel... :D -
MeTaL #337 amúgy már én is letettem a piáról.. de sör azér kéne kb. 1 darab. aztán annyi sztem elég is lesz nekem is -
#336 -
#335 RÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDD