1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"
STAY TECHNO
-
MeTaL #454 megfájdult a torkom ... -
#453 nekem egy huszasba fájt a szombatvasárnap :S :| :D de ez van... jó mondjuk 5 ropit kaptam ajándékba a pultostól :DDD -
#452 naja... de ez az ára annak, hogy életközeli élményben volt részünk>
mosviszont :D
2010.09.25. -Stayfly & Cabaret & Antropos.hu w/STIMMING LIVE!@ChaChaCha terrace NYÁRZÁRÓ
tudom... nem jössz XD
-
#451 a-aa. akkor minden bizonnyal veletek mozogtam volna.
ezen a hétvégén itthon nyugiztam.
a pénztárcám kis pihenőt kívánt :/
de okt.13 TÉES - nov.27 (szülinapi hétvégém) HÁCÉ
szóval lesz min bepótolnom a veretőt.
közben meg egy két "a topik által is preferált" zenélős est úgyis becsúszik :D -
MeTaL #450 te is lent voltál lazaruson? -
#449 parti utáni depresszio... utálom :/ -
#448 áááá
és ott a zene!!!!!
-
#447 HÁT:DDD
Kíbaszott jó volt:D
Kár hogy most kb ilyen halál közeli állapotban vagyok:\ -
#446 elk*rtam :D
namost -
#445 jövőhéten jelenik, kellemes darab
-
#444 naja, de euforikus állapotban szinte észre se veszed :D főleg, ha végig elől vagy :D -
MeTaL #443 ja amúgy elől annyiból szar hogy halkabb a zene, meg a basszust se lehet annyira érezni mint középen, és középen voltam, ott a legjobb a hangzás -
MeTaL #442 na még egy szám lefekvés előtt:
-
MeTaL #441 én 5kor léptem le.. nem bírtam már állni a lábamon, meg szarul mennek buszok is haza, de így pont jó volt nekem, majd biztosan találkozunk még egyébként. -
#440 6kor. én csak azt vettem észre, h eltüntél a tömegből :| am elől voltam. asszem :D -
MeTaL #439 jaja. amikor ráhangolódtam akkor átrepültem egy másik világba.. de tényleg.
amúgy már 4 körül nem nagyon láttalak, mikor léptetek le a hajóról ? -
#438 am kurva jó volt :) minden klappolt. -
#437 na én most értem haza :d -
MeTaL #436 de most lazuljál kicsit vasárnap este van :D -
MeTaL #435 az átkonvertálja 320ba bár nemtom hogy az mennyit segít rajta.. sztem semmit de fogd fel ugy hogy fasza 320ad lesz. -
#434 igen gonoltam erre a megoldásra ,de az a baj, hogy nekem fasza 320 kbps minőségben kéne :| A Videóban meg közel sem olyan -
MeTaL #433 ez most nagyon kellemes :D -
MeTaL #432
YEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHAWWWWWWW! -
MeTaL #431 -
MeTaL #430 http://www.dvdvideosoft.com/ -
MeTaL #429 van ilyen izé bigyó youtube downloader progi... keress rá googlen aztán azzal le tudod szedni jutubról a cuccosokat -
#428 ehhez valaki tud letöltő linket? :| -
MeTaL #427
Ezen is ott voltam -
#426 -
MeTaL #425 re. fasza volt tegnap a lazarus... kőkeményen "utaztam" :D -
#424 Remélem ez sem vót még ^^
-
#423 jólesz gecie:D -
#422 -
#421 élvezni fogod :DDD -
#420 dedikált flyer lazarustól...és soron kivüli bejutás... :DDDDDDD nem tré, h akkor kérek aláírást a bulin amikor akarok. -
#419 meg 1:03-nál is :D bazeg.. oszt véletlen találtam jutyúbon D: -
#418 lol! :D ezen 1:38-nál én igazítom a táskámat! XD
-
-
MeTaL #416 lehet.. annyira nem akarok kikészülni szóval sztem én józan maradok. élvezni akarok a bulit -
#415 sztem oda simán leühetsz, ha korán érkezel :D sztem vmi alkoholos sztori :D