161
az élet értelme a pisztácia
  • st3ve
    A piros mogyórós szintén zenész.Már azt sem tudom milyen az íze.Bassza meg !!!!!!!A parlamenti mocskok akadtak volna keresztbe ott ahgol mikor megszulettek.Gyúrcsótányékról nem is beszélve.
  • st3ve
    3 éve mindennap vettem egy csomaggal.(Akkor 159 Ft volt)De azóta olyan kurva drága hogy csak a pénzes gecik tudják megvenni.
  • marosiviki
    Én csak pár éve fedeztem fel magamnak a pisztáciát, és nagyon megszerettem, de én is őrült drágának tartom.. :(

Igen, a mogyi márka, amúgy sem olcsó, de szerintem még a tescósat is horribilis összegekért árulják.
    Nincs valakinek valami tippje, hol lehet a szokásosnál olcsóbban hozzájutni jó minőségű pisztáciához? Pörkölthöz, ami azonnal fogyasztható :D
  • Kandurex
    érdekes, hogy mennyire drága lett, most nézegettem a mogyist, ilyen 370-80 Ft körül volt az ára 80gr -nak...mi a tököm,...fogy a termelés vagy mi? :S
  • Willenbrock
    Most kezdtem el zabálni az iráni eredetű tesco-s pisztáciát.Olcsóbb a mogyisnál de kiváncsi lennék rá mivel permetezgetik és mekkora az aflatoxin szintje.
  • Szabi1991
    előbb láttam reklámot hogy már van is pisztáciás :O
  • GregSB
  • Attila8805
    ÁÁÁ ez mekkora egy kamu csalás.
    Az uccsó pillanatban 44%-ra ugrik a mogyorós csokis!
  • hamotar
    Nem tudjátok h mikor lesz a végeredmény?
  • kicsikacsa23
    bocs, keksz:D nem kaksz:P
  • kicsikacsa23
    A kaksz ízt nem egy nehéz elképzelni, ne legyetek már bénák! Mindenki evett már háztartsái kekszet, vagy győri édes-t, na az a keksz. ilyen egyszerű:)
  • hamotar
    Hát mondjuk a 3 íz közül várható volt h a csokis lesz a legnépszerűbb...
  • eatmerr
    értem,szal azért különleges mert nincs:)
  • havasar
    Látod,pont ez a lényeg:D,épp ezért is ilyen különleges a kekszíz
  • eatmerr
    milyen az a keksz iz?mert a csokis keksznek csoki ize van,a kokuszosnak kokusz,de keksz izt nem tom beazonositani:D
  • makpadi
    hát mondjuk aki szereti a keksz ízét te? Én pl neki drukkolok mert szerintem az a legjobb,csak hát úgy látom lemaradtunk.
    Ezúton kérek minden keksz rajongót, hogy támogassa meg egy pár szavazattal!
  • icepick16
    Valahogy éreztem, hogy a keksz ízűnek nem lesz esélye. Ki az az állat aki kekszes pudingot akar? pfff
  • hamotar
    Basszus pisztáciát behozta a csokis ízű..
    Szerintem le is fogja nyomni.. :S
  • eatmerr
    Ez is egy megoldás de peetemol szerintem inkább a játékra kiváncsi.
    itt játszhatsz ha szeretnél-> link
  • johspeed
    Vegyél egy rakat pisztálciás pudingot+1hütőtáskát és képzeld azt hogy nyertél:)
  • peteemol
    Mit kell tenni azért hogy nyerjek egy rakat pisztáááciás pudingot hütőtáskával?
  • eatmerr
    én a mogyoroscsoki izű pudddingra szavazok!!! Le a pisztáciávaaaa
  • katakpult
    Én tudtam :P És egy hét alatt meg is van az 5. Mindennap eszem egyet, hogy jól teljen a napom, :D
  • kasokaa
    A kekszet nem is érdemes megemlíteni ebben a topikban:D hiszen itt tényleg pisztácia uralom van.Egyébként azt tudjátok hogy utazási utalványokat is lehet nyerni?5 védőfóliát kell beküldeni és kész;)
  • bugbal
    Nyertem Dahonos hűtő tűsáskát, s tele lesz pisztáciás pudesszal
  • katakpult
    Gonosz vagy :D Pisztácia uralmat a világ felett. Kell nekünk. És nagyon egészséges is. Ha keksz kell törögesd bele a pudingba.
  • mentopes
    hát, én nem tudom elképzelni a pisztáciát pudingban... ezért nyomok is gyorsan párat a keksz ízűre... :DDD
  • katakpult
    Keksz pff Pisztáciáááááááá :D Még még ennyi nem elég. Emberek aktivizáljátok magatokat. Ágy Káttó Haróm Szávázz
  • Attila8805
    Szavazzatok skacok kiegyenlített a keksz!!!!!!!!!
  • katakpult
    Belemásznék, én. Csak szerencsém nem lesz, szerintem. De ki tudja, lehet bejön. Azért megnézem mit tudok alkotni :D
  • mopsar
    Minek balcsira?
    Akkor már nyomulj rá az 1 millás nyaralásra ha ennyire benne vagy :)
  • katakpult
    Írni kell nekik. Van információs vonaluk, emailjük. Hátha felfigyelnek :)
    Én erőteljesen szavazok hátha nyerek azolimpiás :P oldalon, két kupont már kaptam, de kellene a hűtőtáska is, itt a nyár mennék balcsira :D
  • mopsar
    Azzaé túl sokat kell pepecselni :D
    Nekem készen kellene :P
  • katakpult
    Nem tudom, ha csinálsz pisztácia krémet és sima joghurtba kevered, akkor nem lesz belőle? :D Ki kéne találni egy eljárást ami segít.
  • mopsar
    Nekem fagyiban a kedvencem! :)
    Kár, hogy joghurtba nincsen :(
  • katakpult
    Pisztáciááát akaroook :D Imádom, mindenféle feldolgozásban, legyen fagyi puding avagy sütíí:D
  • icepick16
    Játszani szoktatok az oldalon? szerintem a pisztáciával érdemes lenni, mert a másik kettőnél mindig belóg az eszköz (ütő és az evező) nekem 422a legjbb eredményem! nektek?
  • makpadi
    Hát nem mondom meg akkor sem :D
    HÁHÁHÁHÁ
  • AtomHeart
    Igen, koszi!
  • makpadi
    jó hát majd megmondom a helyes választ nem?Nem rontom a saját esélyeimet:)