Pisztácia-Mánia
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A piros mogyórós szintén zenész.Már azt sem tudom milyen az íze.Bassza meg !!!!!!!A parlamenti mocskok akadtak volna keresztbe ott ahgol mikor megszulettek.Gyúrcsótányékról nem is beszélve.
3 éve mindennap vettem egy csomaggal.(Akkor 159 Ft volt)De azóta olyan kurva drága hogy csak a pénzes gecik tudják megvenni.
Én csak pár éve fedeztem fel magamnak a pisztáciát, és nagyon megszerettem, de én is õrült drágának tartom.. 😞
Igen, a mogyi márka, amúgy sem olcsó, de szerintem még a tescósat is horribilis összegekért árulják.
Nincs valakinek valami tippje, hol lehet a szokásosnál olcsóbban hozzájutni jó minõségû pisztáciához? Pörkölthöz, ami azonnal fogyasztható 😄
Igen, a mogyi márka, amúgy sem olcsó, de szerintem még a tescósat is horribilis összegekért árulják.
Nincs valakinek valami tippje, hol lehet a szokásosnál olcsóbban hozzájutni jó minõségû pisztáciához? Pörkölthöz, ami azonnal fogyasztható 😄
érdekes, hogy mennyire drága lett, most nézegettem a mogyist, ilyen 370-80 Ft körül volt az ára 80gr -nak...mi a tököm,...fogy a termelés vagy mi? :S
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most kezdtem el zabálni az iráni eredetû tesco-s pisztáciát.Olcsóbb a mogyisnál de kiváncsi lennék rá mivel permetezgetik és mekkora az aflatoxin szintje.
elõbb láttam reklámot hogy már van is pisztáciás 😮
ÁÁÁ ez mekkora egy kamu csalás.
Az uccsó pillanatban 44%-ra ugrik a mogyorós csokis!
Az uccsó pillanatban 44%-ra ugrik a mogyorós csokis!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A kaksz ízt nem egy nehéz elképzelni, ne legyetek már bénák! Mindenki evett már háztartsái kekszet, vagy gyõri édes-t, na az a keksz. ilyen egyszerû😊
is it okay if i think its lame to dance?
értem,szal azért különleges mert nincs😊
Látod,pont ez a lényeg😄,épp ezért is ilyen különleges a kekszíz
milyen az a keksz iz?mert a csokis keksznek csoki ize van,a kokuszosnak kokusz,de keksz izt nem tom beazonositani😄
hát mondjuk aki szereti a keksz ízét te? Én pl neki drukkolok mert szerintem az a legjobb,csak hát úgy látom lemaradtunk.
Ezúton kérek minden keksz rajongót, hogy támogassa meg egy pár szavazattal!
Ezúton kérek minden keksz rajongót, hogy támogassa meg egy pár szavazattal!
Valahogy éreztem, hogy a keksz ízûnek nem lesz esélye. Ki az az állat aki kekszes pudingot akar? pfff
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Ez is egy megoldás de peetemol szerintem inkább a játékra kiváncsi.
itt játszhatsz ha szeretnél-> link
itt játszhatsz ha szeretnél-> link
Vegyél egy rakat pisztálciás pudingot+1hütõtáskát és képzeld azt hogy nyertél😊
én a mogyoroscsoki izû pudddingra szavazok!!! Le a pisztáciávaaaa
A kekszet nem is érdemes megemlíteni ebben a topikban😄 hiszen itt tényleg pisztácia uralom van.Egyébként azt tudjátok hogy utazási utalványokat is lehet nyerni?5 védõfóliát kell beküldeni és kész😉
Gonosz vagy 😄 Pisztácia uralmat a világ felett. Kell nekünk. És nagyon egészséges is. Ha keksz kell törögesd bele a pudingba.
hát, én nem tudom elképzelni a pisztáciát pudingban... ezért nyomok is gyorsan párat a keksz ízûre... 😄DD
Keksz pff Pisztáciáááááááá 😄 Még még ennyi nem elég. Emberek aktivizáljátok magatokat. Ágy Káttó Haróm Szávázz
Szavazzatok skacok kiegyenlített a keksz!!!!!!!!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Belemásznék, én. Csak szerencsém nem lesz, szerintem. De ki tudja, lehet bejön. Azért megnézem mit tudok alkotni 😄
Minek balcsira?
Akkor már nyomulj rá az 1 millás nyaralásra ha ennyire benne vagy 😊
Akkor már nyomulj rá az 1 millás nyaralásra ha ennyire benne vagy 😊
Írni kell nekik. Van információs vonaluk, emailjük. Hátha felfigyelnek 😊
Én erõteljesen szavazok hátha nyerek azolimpiás 😛 oldalon, két kupont már kaptam, de kellene a hûtõtáska is, itt a nyár mennék balcsira 😄
Én erõteljesen szavazok hátha nyerek azolimpiás 😛 oldalon, két kupont már kaptam, de kellene a hûtõtáska is, itt a nyár mennék balcsira 😄
Azzaé túl sokat kell pepecselni 😄
Nekem készen kellene 😛
Nekem készen kellene 😛
Nem tudom, ha csinálsz pisztácia krémet és sima joghurtba kevered, akkor nem lesz belõle? 😄 Ki kéne találni egy eljárást ami segít.
Nekem fagyiban a kedvencem! 😊
Kár, hogy joghurtba nincsen 😞
Kár, hogy joghurtba nincsen 😞
Játszani szoktatok az oldalon? szerintem a pisztáciával érdemes lenni, mert a másik kettõnél mindig belóg az eszköz (ütõ és az evezõ) nekem 422a legjbb eredményem! nektek?
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Hát nem mondom meg akkor sem 😄
HÁHÁHÁHÁ
HÁHÁHÁHÁ
Igen, koszi! <#papakacsint>#papakacsint>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
jó hát majd megmondom a helyes választ nem?Nem rontom a saját esélyeimet😊
2118, igen igazad van de nem az a helyes... 😛
a utolsó számot elírtad mert 2118 a helyes válasz 😊
d, 2188 XD
lemaradt, bocsi 😊
lemaradt, bocsi 😊
Persze, hogy a pisztácia fog nyerni! 😊 A végén a meglepetés pedig az lesz, hogy a mogyoróscsikit még a kex is lenyomja! HÁHÁ!
Olimpia kvíz mai kérdése:
Hány olimpiai érmet nyert eddig az Amerikai Egyesült Államok?
a, 1978
b, 2017
c, 2066
Olimpia kvíz mai kérdése:
Hány olimpiai érmet nyert eddig az Amerikai Egyesült Államok?
a, 1978
b, 2017
c, 2066
Hát szerintem a pisztácia megnyerni,nagyon sokan szeretik és szerintem tényleg az a legfinomabb a termékek közül,aztán mondjuk lehet hogy meglepi lesz a vége a dolognak.
Egyébként finomat ezek a danette-es cuccok
Egyébként finomat ezek a danette-es cuccok
ÉS hová tûnt a keksz,hová tûnt a keksz...
Ha beleerõsít a végére akkor még talán lehet esélye,de ahhoz nagyon rá kell kapcsolnia és a hajrában egy szuper-dupla-kombóval hazavágni a másik kettõt,én szurkolok neked KEKSZ!
Ha beleerõsít a végére akkor még talán lehet esélye,de ahhoz nagyon rá kell kapcsolnia és a hajrában egy szuper-dupla-kombóval hazavágni a másik kettõt,én szurkolok neked KEKSZ!
Verseny jelenlegi állása:
I. Pisztácia 44%
II. Mogyoróscsoki 41%
III. Keksz 15%
Szerintem a Keksz kiszállt a versenybõl, de az élen szoros a csata! Hajrá Pisztácia!
I. Pisztácia 44%
II. Mogyoróscsoki 41%
III. Keksz 15%
Szerintem a Keksz kiszállt a versenybõl, de az élen szoros a csata! Hajrá Pisztácia!
Szerintem ennek a topicnak köszönhetõ nagyrészben h a Danette pisztácia ízû pudingot fog bevezetni!! Legalább is úgy néz ki, mert nagyon vezetünk! 😊
Oldal 1 / 4Következő →