DOOM 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azigen...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Összességében nem rossz iparos munka. Grafikát le kellett vennem medre, mert nem bírta az R9-es video kari 20 fps fölé tolni az UHD felbontást, úgy meg eléggé kuka volt 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A héten vetem meg a játékot. Másodszor tolom ki a kampány módot, most azért, hogy megszerezzek minden összegyűjthető vackot. A negyedik misszió után megnéztem a figurákat és azt vettem észre, hogy igaz, hogy bekerült a két új figura a gyűjteménybe, de korábbi kettőt (amit már megszereztem) újra zárolt a játék.
Lehet, hogy ez valami bug? Találkozott már valaki ilyennel?
Egyébként egy olyan probléma is jelentkezett, hogy a játék közben nem látható az élet és pajzscsík, illetve a lőszer javadalmazás. Ezzel nem foglalkoztam, gondoltam majd visszajön. Ennek a kiváltó oka -amit persze nem tudok- idézhette elő figurák újrazárolódását is?
YouTube: 23Drazse
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
http://pcforum.hu/mediatar/4230/szulinapi-bulit-talaltak-az-uj-doom-jatekban
Sajnos sokkal nem lettünk okosabbak
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.30. 22:03:17
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek a játéknak 1 lényege van számomra, Adrenalin...azt pedig "termeli" rendesen. 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.30. 19:06:19
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha behozom a Cyberdemon c. számot, a megfelelő (mondjuk foobar2000) vizualizációval, akkor ez jön ki? (spektrogram asszem).
Megyek kipróbálni...
Lehet az az oka, hogy ez hivatalosan a Doom 64 folytatása. Pont ezért nem is Doom 4 a címe hivatalosan.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
https://www.youtube.com/watch?v=aySdXXUdrFc
Dupla ugrással? Az hogy működik? Vagy másképp?
Előre is köszönöm.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a homloka nem csapott valamint a szemöldöknél nem annyira kitüremkedő a csont mint a férfiaknál. ha tudnál csinálni róla több szögből közelebbről is képeket akkor meg tudnánk állapítani biztosabbra az elhúnyt nemét.
http://anthropology.si.edu/writteninbone/comic/activity/pdf/Skeleton_male_or_female.pdf
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.27. 14:11:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiegészítőről volt bármi hír? meg mondjuk a végén ismét a pokolban ragadtunk, de ez egy érdekes lehetőség lenne a story folytatására.
Per Aspera Ad Inferi.