1688
DOOM 4
-
Pilutika #1364 ha találok jót akkor miért nem venném :D
-
msnforever2 #1363 ja h te ráadásul használtan veszed :) -
Pilutika #1362 majd szétnézek van e használtan :) -
msnforever2 #1361 960 jobb és újabb is és árban kb ugyanannyi, talán még olcsóbban is találsz -
Pilutika #1360 köszi! VGA-ba akkor jó ez a kari a gtx 760 2gb oc..vagy van ennél jobb ilyen árban is ? -
A te VGA-at bőven kihajccsa az i5 szóval i7-el nem igen menne jobban ott nem a proci fogna téged az biztos.
Nem 760-al de cpu teszt jól látható miről beszélek. -
Pilutika #1358 amit ő linkelt az i7es procival van. vagy nem tudom melyik vidire gondolt. -
A Grebber által linkelt videók szerint az talán lehetséges high-on is. -
Pilutika #1356 olyan 33-50 fps között azért szeretnék maradni -
Álmodni éppen lehet, attól függ mennyire vagy érzékeny az alacsonyabb fps-re. Mert, hogy harc közben jelentősen fog liftezni az kb. garantált.
Mediumon opengl-el egész jól kéne, hogy fusson 760-al. Néhány textúra és árnyék lesz gáz, egyébként így is szép a játék. -
Így fog futni -
Pilutika #1353 akkor ilyen High +medium beállításról nem is álmodjak ? -
msnforever2 #1352 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/doom/13138
mediumon sztem menni fog, de ha nem akkor low-on -
Pilutika #1351 i5 2500K 3,3 GHz / gtx 760 2gb oc / 8gb ram . szerintetek mire elég a Doomhoz ? -
kissssss #1350 yippee ki yay cowboy!!! -

eredeti post -
Vsync on: Igen, ha 60 alá esik, átkapcsol 30-ra, mert az az egész számú osztója. Szerintem. Így nem rángat a kép, mint pl SS3-ban, de legalább ronda :D
Adaptive: Nem figyeltem meg, hogy mást csinál-e, de 60FPS-re korlátoz.
nVidia kártyán amúgy
Ja, és a Vulcan-t nagyon nem szereti a GTX960, vagy a Doom ezen a kártyán, mert még "folyamatos 60fps"-nél is időnként idegesen rángat a kép
És legalább lassabb is, mint OpenGL-nél :D Amikor a vonaton utazunk be a kutató intézetbe, akkor OpenGL-nél 50-55FPS van, Vulcannál 40 is éppenhogy. Némelyik textúra meg tele van apró vízszintes esetleg még függőleges csíkokkal.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.07.16. 12:21:31 -
Aki már unja, az skippelheti nyugodtan. :D
Szóval borderlessnél semmi vsync nincs. Fullscreen + adaptív vsync = nincs vsync. Driverből kapcsolt vsync = szintén tearing.
Radeon Pro-ból kapcsolt vsync = a játék crashel és nem indul el.
Fullscreen + vsync on: Amint 60 alá esik 30-ra korlátoz.
Végül a tróger ablakos módban toltam le, ott megvolt a tripla pufferlet vsync, mint aminek borderlessben is kéne lennie. -
Az mondjuk gáz, NV-n semmi tearing nincs :/ -
270x-en is sokat dobott a vulkán.
A tearing attól még mondjuk igaz, de azon az OGL sem segít. -
Nincs, de a te VGA-d esetében tök mindegy, semmi különbséget nem fogsz látni azon kívül hogy csúnyán tearing-el a kép. Jobb OGL-el, mindkét gyártó kártyáin. -
Az még mindig az E3 idején kiadott build igaz? Vulkan támogatása nincs, ugye? -
itt jobb oldalt van egy kék download demo gomb -
Pilutika #1341 sziasztok! van kipróbálható doom demo? :) -
-
Szimplán az nvidia nem támogatott annyira.NV nek nem kell ilyen hogy gyors legyen :) -
Kipróbáltam a Vulkant.
Hát azt a rángatós mindenit, folyamatosan 60FPS-t írt, de úgy rángatott a kép, mintha epilepsziás lenne... Álltam is vissza OpenGL-re, nem lassabb, de legalább egyenletes
Lehet, hogy a Vulkan nem szereti a 4GB-os GTX960-at? :D -
Vulkan teszt -
msnforever2 #1336 vegyél erős gépet és akkor fog menni a vsync triple buffered módban fix 60fps-el -
Viszont az Argent Facility-s kék csöveknél a csutkalow 40 fps-ből lett medium 70-80 fps és fölötte. 
Kár, hogy azt a nyomorult vsyncet még mindig nem tudták megoldani.
-
Szipi-szupi fjúcsör api, patchek és legalább 3 új AMD driver után még mindig tearingel borderless módban a játék.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.07.12. 07:43:10 -
Remélem a demóhoz is dobnak idővel Vulkan támogatást, kíváncsi lennék rá... :) -
Mozes #1332 Sziasztok!
Radeon 7950-em van... Felraktam a legújabb patchet és drivert. Vulcan API órásit dobott a játék gyorsaságán. Eddig High-ben futott 45-50fps körül most Ultrában fut ugyanígy, highban meg végig 60fps, rezzenés nélkül. Le vagyok döbbenve, nem gondoltam ekkora ugrás lesz, lehet.
AMD tulajok próbáljátok ki!!!! -
Ennek a Hell Knight-nak megjött a jobbik esze, és megpattant :D -
Hehe... Nem tudom, hogy így tervezték-e, de ha nem sikerül megoldani valamit a pályán, egyszerűen csak újra neki kell állni. Ha már az első 5 percben megszerzi az ember a challange-et/titkos helyet/akármit, egyszerűen ki kell lépni, és lehet folytatni a történetet ott, ahol abbahagytuk.
A folytatáskor az esetlegesen korábban nem létező, de az újrajátszás alatt megszerzett fejlesztések is megmaradnak
Akkor is, ha ehhez az ominózus pályát be sem fejezzük -
Bárcsak a BFG adná az acsikat egyből pakolnám is fel,de azok hiányában kilőve -
hgabi84 #1328 Sziasztok! Tetszik a Doom 4, de ... Vannak még Doom 3 rajongók? Két dolog miatt érdekel - egyrészt szeretnék ajánlani nekik hozzá egy közel Doom 4 szintű grafikai feljavítást - továbbá a BFG Edition-ban keresek online multi-s partnereket.
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2016.06.27. 20:35:54 -
robogo81 #1327 Sajnos ezt én sem tudom,nekem is nvidiám van,csak arra írtam,de nem fejeztem be jól,hogy ha tudja használni az nvidiás videó kodeket,lehet hogy azt is tudná használni amit a radeon rak fel magának a driverrel együtt.
Egy kép hogy az nvidiával hogy néz ki: kép talán jó csak radeonnal.
Ja h,csak felvenni jó ,streamelni nem.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2016.06.24. 16:39:21 -
Jason-nek AMD kártyája van, nincs Shadowplay-e. Vagy burner-el nem is kell? Ezt nem tudom, nem használom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.24. 16:28:01 -
robogo81 #1325 Az Msi afterburner nem jó?
Az nvidiának tudja használni a shadowplayos codekét, felvételkor(a gpuval vesz fel,nem a cpu-t terheli),nem kell elindítani a shadowpayt.
A setting/video capture/video format fülben van benne (ha felismeri).
Vagy ha birja a gép mehet a cpu is:link ,próba szerecsen.