DOOM 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.26. 17:26:39
Csak az van😊 Meg egy baromi jó, egyszerű pályaszerkesztő.
[merlinw.org]
Van pár ilyen Easter egg benne. A térdéből még ki is áll a nyíl 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Warpath egészen új szint visz bele és ha sikerül démonná válni akkor az is. Nem beszélve a különböző hack modulokról és a fejlődési rendszer adta különböző plusz dolgokról. Pár hónap elteltével egészen baráti áron be lehet szerezni és aki szereti az ilyen műfajű játékokat, annak ez egy remek vétel lesz. Optimalizáltságra sem lehet panasza, mivel idén nekem ez a játék futott a legmagasabb grafikai beállításokkal szinte kivétel nélkül fix 60 fps-el, ami AAA játéknál elég ritka manapság/idén egy GTX 970-től.
(OFF: Mondjuk az Owerwatch kivétel, de a Blizzard sosem arról volt híres, hogy komoly gépigényű játékokat adna ki.)
Igaz nem is néz ki annyira jól, mint egy Rise of the Tomb Raider, Far Cry: Primal, The Division stb., de alapjában véve nincs szégyenkezni valója és hozza a 2016-ban elvárható szintet. Jó lett az új DOOM ez nem kétséges, bátran ajánlanám annak aki esetleg kételkedne benne.
(25 órát adott eddig, amiben végeztem a kampánnyal, kipróbáltam legalább 10 db SnapMap pályát és multiztam is 4-5 órát és végigjátszottam 2 db classic térképet. Idővel még rakok bele, tehát nem mondható rövidnek.)
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.05.26. 11:04:17
Még az első pályán sem voltam elájulva tőle, aztán a másodikon - nem tudom, miért - teljesen magával ragadott, és ez azóta is tart. Most már ott tartok, hogy nálam az év FPS-e, nehéz lesz letaszítani.
Szóval az én esetemben a tényleges játékélmény nélkül ment volna a kukába, és egy nagyon nagy élménytől fosztottam volna meg magam.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.26. 10:31:05
A majdnem 60 fps nekem is megvan, de a fix az csutkalowon sem. A tempó miatt sajnos észrevehető.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most újrakezdem az egészet 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Azt viszont látni lehet, hogy pl. ez a Doom sokkal inkább az oldschool-vonal, és élesen elüt a harmadik résztől.
Szóval én azt mondanám, hogy a puding próbája ugyan az evés, de ha a szaga nem tetszik, akkor általában tényleg nincs értelme megkóstolni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.24. 16:11:39
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Why so serious?
a horror hangulatra gyúrtak, választhattál, hogy fény, vagy tűzerő, de koromsötétben. sose használtam a modot, túl ízicsízi lett volna egyből.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.24. 13:09:32
Per Aspera Ad Inferi.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Elkezdtem tolni, és az igazat megvallva először nem voltam hanyattesve tőle. Ez tartott egészen a második pálya közepéig, akkor valami kattant, és most már rohadtul élvezem. Széles vigyorral a képemen játszok vele.
Megint megcsinálták a fiúk, az ID a mester továbbra is, itt vitának nincs helye 😊
Kurrvajó lett!!!!
Mindezt úgy, hogy én a hármat is szerettem, annak is megvan a maga helye.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.24. 09:06:27
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.23. 18:11:56
[merlinw.org]