1688
DOOM 4
  • Shep
    Hát a jólét az rajta is meglátszik :D
  • MerlinW
    Romero Doom-al játszik és mesél:)
  • Shep
    U3-as.
  • hellboy4591
    A Singularity Tech4-es lenne? Mert itt fogom a kezemben a borítóját és Unreal logó van rajta... :D ;)
  • mester1987
    :(
  • grebber
    Mivel az Id Tech 5 egy hulladék és pc-re még véletlenül se akarják rendesen megcsinálni ilyen Wolfi fosnál sokkal szebbre nem igen kell számítani.
  • MerlinW
    Carmack mindig a kódot birizgálta. A pálya és látványdizájnért Romero volt a felelős. Meg is látszott az id játékokon, miután lelépett:)
  • GregSB
    Hiányzik nekem valami ebből a cikkből. A író nem említi meg, hogy leesett volna az álla a látványtól.

Pedig az ID játékok erről is szóltak, Doom, Quake, mindegyik grafikai / vizuális mérföldkőnek számított a korában. Ugy látszik most hogy Carmack már nincs ott ez háttérbe szorult.
  • mester1987
    Tech 4-gyal mennyi játékot csináltak?

Doom 3
    Quake 4
    Prey
    Singularity
    Wolfenstein
    Brink

Tech 5-nek 3 játék, 3 évig?
  • chopin42
    lásd tech3 pl?
  • grebber
    Mindegyik megél egy játékot aztán rájönnek hogy rakás szar és leváltják....
  • mester1987
    Már id Tech 6 - avagy 666, az se semmi.
  • MerlinW
    PC Gamer cikk

Képek

• grebber
    Az első részletek az új Doomról
  • Rayden02
    A zárt ajtó mögötti élmények
    Doom 4 is just called Doom, runs on id Tech 6
  • mester1987
    Érthető, akik figyelemmel kísérik is a fejlesztőket, azok lássák először.
  • grebber
    DOOM 4 - csak a QuakeCon résztvevőinek szól a bemutató, mi várunk
  • hiper KOCKA
    Ja értem... pedig grafikailag ott volt a szeren a 3-dik rész is, a spiderdemont is beletették csak női felsőtestet kapott pók alsótesttel.

Szerintem 1x végigtolhatnád a Doom 3-at is, lehet megváltozna a véleményed. Van sok mod is hozzá amivel személyre lehet szabni.
  • MerlinW
    Spider a Doom 1 főbossa volt. Doom 2-ben volt az Icon, Doom 3-ban a Cyber. (Cyber a Doom 1 ep2 végén volt még, illetve Doom 2-ben több helyen)

Doom 3-at csak videókról ismerem, nem játszottam vele sokat, számomra a széria szégyene.
  • hiper KOCKA
    Az egy kisebb boss volt az előző Doom-ban, nem? Az alfa laborok 4-dik pályájának a végén kerültünk szembe vele és csak akkor tudtuk elérni a kommunikációs tornyot ha őt hidegre tettük.

Erőben nem volt olyan kemény ellenfél, viszont ki*szott undorító volt, a bossok közül tőle féltem a legjobban. Mondjuk ehhez az is hozzájárul hogy alapból fosok a pókoktól, már a Serious Sam-ben is nagy problémát okoztak az antaresi génkezelt pókok, csak ott egy rakat volt belőlük.
  • MerlinW
    Egy epikus spider demon is jó lenne.
  • Synchronous
    Nem jó lenne szerintem ha megint egy cyberdemont kéne legyakni a végén. Az Icon of Sin komolyabb ellenfél volt... aki játszott a korábbi Doom-okkal tudja.

Igaz hogy csak egy hatalmas fej volt, de ha kapna hozzá egy testet, durván megkeseríthetné minden doomplayer életét. Még úgy is nehéz volt legyakni, de ha felturbóznák egy kicsit minden további nélkül a legüberebb boss lehetne.
  • MerlinW
    Mindegyik részben elpatkolt, szóval nagy a család:) A gépigény miatt én nem aggódok idTech 5 lesz alatta.
  • extra sensory
    A Kiberdémon keményen megpatkolt az előző rész végén, de ki tudja hány főből áll még a "család".

Amúgy a textúrázottságát elnézve az új teaserben elég badassul fog festeni őfőördögsége. Ha ez így nézne ki in-game a monitorokon is, azzal tuti hogy minden kocka nyálcsorgatva kattanna rá megjelenéskor.

Már csak a "szerény" gépigény miatt problémázhatunk. Ki tudja milyen vasat fog követelni ez.

• mester1987
    Jaja, az lesz az.
  • Gabe18
    Pont ma beszéltük munkahelyen egy haverommal, két dolog jönne jól még erről az E3-ról. GTA 5 pc-re, meg valami info a Doom 4-ről...

Amúgy az új Wolfenstein után én nagyon bizakodom. Ahhoz is jól nyúltak hozzá és egy kellően modern, de mégis helyenként "retro" érzést keltő játék lett.
  • MerlinW
    Cyberdemon már az első rész óta törzsszereplője a sorozatnak.
  • DarkSector
    Vagy mifasz:

• DarkSector
    A szörnyet nézve egy remake.
  • Doom 4
    Elég sokat vártunk rá, de itt jön! Amúgy szándékosan csak simán "DOOM" a felirat és nem DOOM 4?
  • Rayden02
  • silenthunter13
    na bassza meg!
  • preziosi
    végre!

More information including gameplay will be at QuakeCon 2014 which runs from this July 17th to the 20th.
  • Rayden02
    Ezeken a platformokon fut majd a Doom béta
  • mester1987
    Remélhetőleg bővített többjátékos módot kap, ha bétateszt is lesz.
  • preziosi
    persze, de a sorozat mindig is tartalmazott multi komponenst, plusz carmack már pár éve sem csinált titkot abból, hogy magas minőségű multit akarnak a játékba. ezzel nincs is semmi probléma, csak ne menjen a single rovására, mert a doomok legfőbb vonzereje azért mindig is abban rejlett.
  • grebber
    Pedig sanszos mert single-t nem igen szoktak bétázni...
  • preziosi
    huhh, nem kevés ideje várok egy normális doom bejelentésre, úgy néz ki, hogy az idei e3/quakecon alkalmával végre be is következhet. azt mondjuk nagyon remélem, hogy ez a beta dolog nem azt takarja, hogy valami multiplayerre fókuszált dolog sült ki a projekt 201l-es újraindításából.
  • Sir Cryalot
    DNF !!!
  • DarkSector
    :D