1688
DOOM 4
  • kill3r21
    Pontosan, meg is triplázta szépen az fps-em :D 290-en :D
  • RatBaG #1123
    igazad van! szóval teamvieweren szeretnénk látni a bizonyítékokat!
  • msnforever2
    nem értem miért olyan hihetetlen dolog ez, amúgy a kép meg mit bizonyít? lehet megszerkesztettem...
    de hát legyen, ti akartátok:

Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.18. 00:11:14
  • MerlinW
    Képet!
  • broman191
    ...és ráadásul te vagy a Télapó és a Jézuska egy személyben.
  • msnforever2
    amúgy végigvittem nightmare-en még tegnap, csak gondoltam megjegyzem... :D
    meg az ultra-nightmare öcsit is megcsináltam, csak az első missiont kellett túlélni
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.17. 23:01:47
  • yesname #1118
    Megjött a Hotfix a Radeon kártyá(k)hoz. Ez inkább a 290/390 családot érinti. 35-40%-os teljesítmény növekedés.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.17. 19:35:07
  • MerlinW
    A pályákat egyedül is fel lehet fedezni:) Egyébként a pályaismeret addig volt fontos ezekben a játékokban, amíg le voltak pakolva a fegyverek és nem ezzel a hányinger két fegyveres loadout-al indultál:) Itt meg csak rohansz tök mindegy merre és keresed a mozgó piros objektumokat. Mert ugye, ha megállsz, meghalsz. Főleg így, hogy majdnem mindenki rakétavetővel durrogtat:)
  • Adam Jonas
    Nem tudom, volt-e már:

https://www.buzzfeed.com/gabrielsanchez/doom-in-90s-vs-today?utm_term=.wkBEKQGm3#.pn1d5AEVL
  • Adam Jonas
    Nem vagyok nV fanboy vagy ilyesmi, de ezért (sem) veszek mostanság AMD VGA-kat személy szerint. Ha jól tudom, a Doom4 OpenGL-t használ, amit sajnos volt már szerencsém megtapasztalni a saját bőrömön, hogy mennyire ratyi AMD kártyákon. Ez sajnos az AMD kártyák velejárója. :(
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.17. 08:19:31
  • kill3r21
    Most néztem a DigitalF teszt videóját, hogy mennyivel rosszabul fut amd-n a játék, akkor nem nálam van gond :(
  • bardocz
    Azért általánosságban egy lvl50-es játékosnak valószínű nagyobb tapasztalata van a pályákkal, én azt se tudom merre menjek, így jó lenne ha picit egyenlőbben osztaná szét az embereket.
  • MerlinW
    Itt nincs szint, skill van. Saját példa, deathmatch, lvl1-en első játékomban második lettem csupa lvl20-40-el teli társaságban.

Az más kérdés, hogy többet vissza sem nézek, annyira rossz a multi a játékban. Max a co-op snapmap, ha készülnek izmosabb pályák.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 23:50:40
  • bardocz
    Multiban megoldhatták volna, hogy legalább az emberek szi8ntje szerint rakja össze a csapatot, egyikben van max lvl20, másikban meg 30-40-50 is, tök esélytelen.
  • Dency
  • szomferi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sziasztok!

nem tudom, hogy érdekel-e valakit (valószínűleg nem, de hátha), de van egy eladó kódom XBONE-ra, 15k

ide már nem nézek vissza, privátban keressetek, ha mégis lenne érdeklődő

Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.05.16. 19:02:01
  • broman191
    Moziban egynek jó volt anno... :)
  • Dency
    Mert mi volt a baj a filmmel? Szerintem semmivel sem volt rosszabb mint egy mai akció film.
  • msnforever2
    Hát nekem a Duke Nukem Forever sokszor adott erőt h még csináljam tovább a dolgokat :D
    Aztán csak megjelent végre.
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.16. 16:06:45
  • MerlinW
    Azért az szomorú, ha egy játékot életcélként kezelünk, de ez szubjektív..:)
  • msnforever2
    nekem is meghalt a haverom, igaz ő öngyilkos lett, de szerintem bánhatja (?) hogy nem várta meg a doom4-et.
  • Krisztiam #1103
    nekem még haverom mutatta a doom 3-at, sajnos azóta már meghalt, kár hogy nem láthatja ezt a doom-ot..
  • Ironman2
    Erről szól a Doom.Én az első két részt is végigtoltam,és hatalmas élmény volt számomra,a harmadik rész kicsit másabb volt,na meg a film az valami szörnyűség lett!
  • Krisztiam #1101
    hát gyerekek kurva jó lett ez a Doom szerintem, teljesen más mint a 3, de nekem az is tetszett
    szerintem ez jobban hasonlít az első két részhez, nagyon jól megcsinálták, igazi Doom feeling :D
  • Adam Jonas
  • bardocz
    Classic map-on, másnak is megáll a játék, ha a q-val akar fegyvert váltani? A menübe ki tudok lépni, de a játékot nem tudom folytatni.
  • MerlinW
    Főmenü -> Snapmap. Gyakorlatilag skirmish, custom, közösség által készített pályák, mindenféle játékmódban.
    A Multiplayer menü csak a szokásos hivatalos PvP módok tömkelege. Mondjuk az objective mód ott is jópofa, kár hogy ez a kétfegyveres multi alapból el van cseszve. A snapmap co-op viszont jó.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 01:14:57
  • msnforever2
    ez engem is érdekelne mivel még mindig nem működik nekem a multi, hiába vettem meg 60 euróért a játékot
  • Béluska74
    A coop mód mit takar valójában? Mert amit én láttam (egy videót néztem róla) abban olyan pálya volt mint az Alien Coloniel Marines-ben,hogy jöttek a szörnyek ,daráltunk,kaptunk pénzt amin fegyver,páncélt,stb. lehetett venni. Ez is olyan?
  • kill3r21
    akkor nálam is ez lehet, 60 fps minden frankó, aztán egyszer gondol eggyet és 30 vagy lejebb
  • Adam Jonas
    Kíváncsiság: van-e valaki, aki esetleg AMD A10-sorozatú procival játssza a játékot? Természetesen dedikált VGA-t használva hozzá, nem az APU-ba épített GPU-t használva.
  • Frank99
    van, hogy az ember meló után pont erre vágyik: agyatlan lövöldözésre. VÉGRE hogy nem a sötétben kell rettegni, mint a 3-ban....
  • Krisztiam #1092
    a bfg valami kegyetlen :DD
  • msnforever2
    valaki panaszkodott h glory kill közben a többi szörny csak vár és nem csinál semmit, nost az játszon nightmare-en, gondolkodás nélkül rádbassza az imp a tűzgömböt míg kivégzed a társát
  • msnforever2
    miért nincs külön acsi arra h complete the game on nightmare és külön egy olyan h ultra-nightmare? szerintem ez a két fokozat megérdemelt volan külön acsit, miért veszik egy kalap alá azokat akik legkönnyebben viszik végig.
    csak olyan van h complate UAC on ultra-nightmare. miért?
  • msnforever2
    na srácok ha végigtoltátok valamelyik alap fokozaton akkor nyomassátok nightmare-en mert valami kibaszott jó, teljesen átértékelődik a játék, itt már tényleg meg kell gondolnod minden lépésedet, tisztára olyan mint a superhot :D

tipp: minden fegyvernek legyen külön gombja és legyen könnyen elérhető, mert a fegyverkeresgetésre nincs idő! 5 gombos egér ajánlott, így nekem minden gyorsan elérhető, most nem írom le a bill. kiosztásomat, úgyis mindenki mást preferál
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.05.15. 13:55:05
  • MerlinW
    Szintén, 970, adaptive, fullscreen és 60 alá nem esik.
  • Krisztiam #1087
    a pokoli pályák tényleg jobbak, durva nagyon
  • yesname #1086
    ADM driver probléma. 290/390 kártyákkal jelentkezik főleg. Már dolgozik rajta az AMD. Ennek ellenére én megvárom a Vulcan támogatást. Ez így nagyon retek.
  • Maxtreme
    Ez valami radeon driver gebasz lesz (vagy a fejlesztők b*sztak tesztelni AMD-n) mert 970-el adaptívon használom már a kezdetek óta, (ultra FHD) és még sosem esett 60 alá a frame , de még 59-re sem.Nem esik szét a kép, és nem kapcsol ki az adaptive sync. Kb 11 órám van bent multival együtt.