63
  • Punker
    most kezdett el települni.
  • tomcsa4
    Annyi az előnye, hogy ha újrateszed a Wint, nem kell megvárni 150 frissítést, ami elvesz 2 órát, hanem egybe van. Ráadásként még nem jön updaterrel, mivel találtak benne bakit, azóta nem tudom mi a helyzet vele.
  • Vorpal
    Uhh ezek a megjegyzések de régen voltak már - ezek a 2000es évek - nőj fel.
  • kicsibicska
    127.0.0.0

Sok sikert :)
  • tibe0309
    És akkor most aktiválni kell mint a vista-t, mert szerintem nem sok embernek van jogtiszta szoftvere, h aktiválja:S
  • Csi9aa
    Mondd csak meg az IP címedet... Szívesen tesztelem a biztosági programjaid mennyit érnek SP nélkül... ;)
  • Kovász
    "Egy-két hét... azt az Updater lehozza automata!"

Nekem már itt figyel a tálcán az értesítő:)
  • rage
    Nem volt a telepítéssel gond, csak elég sokáig elszöszmötöl.
    Performing, initializing, backing up, restore point, verifying...
    Aztán nagy nehezen installing...
    :-)
  • BB7
    HöHH! Én fel s merek menni a Májkroszoft weboldalára! :D
    Am... meg sztem lehagyták a végéröl a BÉTA-t!
    Vagyis külföldi fórumokon oan BuGos telepitöröl beszélnek h. télleg nem ajánlom MÉG letölteni...
    Egy-két hét... azt az Updater lehozza automata!
  • MhyCroft
    Hali!

Angol windows xp sp3-t használok s már a kezdetkor észrevehető hogy nem ugyanazon mennyiségű frissítések vannak a két nyelvre. Angolra sokkal több frissítés van.
    Ha teheted használj angolt...

Illetve aki egyetemista használja az MSDNAA rendszert, jogtiszta oprendszere lehet:)
  • szombi
    Miért van az, hogy a magyar ,,teljes ISO csomag'' több mint 100MB-al kisebb mint az angol???
  • Gerygrey
    A tartalmat illetően nincs nagy meglepetés: szó nincs a DirectX 10, vagy akár az Internet Explorer 8 érkezéséről

Mintha egyáltalán ezek is érnének valamit...
  • Rage47
    állítólag 10%-al gyorsult a windows, bár ezt nem vettem észre, meg azt sem értem, miért gyorsult volna egy update-csomagtól:/
  • Breki33
    Minden nyelvhez külön telepítő csomag van.

a magyar
    windowsxp-kb936929-sp3-x86-hun.exe
  • Axon
    Ebből most lesz külön nyelvi lokalizáció is, vagy ez bármilyen nyelvű winxp-hez használható?
  • Gladiator
    Fuh, hát akkor megérte rá várni...
  • willcox
    Nekem az sp2-vel semmi bajom nem volt, akkor meg minek szedném le ezt? A biztonságról egyébként is alternatív programok gondoskodnak :)
  • Zro
    Ez ezek szerint arra jó, ha új gépet telepítesz, nem kell leszedni egyenként a netről az összes frissítést. De gondolom azért ennél valamivel többet is tudhat...
  • kicsibicska
    "Windows XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customers’ experience with the operating system."

Veheted szó szerint a mondatot :)
  • mkoteles
    A kifejezett MS szöveg ellenére, hogy ne szedjem le a komplett 300 megás installt, leszedtem, az települ is. Ennyit a jó kis Update-ről.
  • mkoteles
    20 perce 2 különböző gépen csak ennyit látok a WindowsUpdate futtatásakor:

Windows XP Service Pack 3 (KB936929) letöltése (frissítés: 1/1)...

Aztán semmi, itt beragadt. Jó ez az MS :(
  • ension
    "mindössze az eddig megjelent javításokat kapjuk meg egy nagy csomagban" hát akkor ez baromira nem bíztató, mondhatni értelmetlen... mi értelme leszednem egy csomagban azokat a frissítéseket amiket már feltettem idáig egyenként? vagy netán nem kéne ennyire szó szerint venni ezt a mondatot?
  • 0o
    szuper.