Megjelent a Windows XP SP3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az, hogy a magyar ,,teljes ISO csomag'' több mint 100MB-al kisebb mint az angol???
Gerygrey
A tartalmat illetõen nincs nagy meglepetés: szó nincs a DirectX 10, vagy akár az Internet Explorer 8 érkezésérõl

Mintha egyáltalán ezek is érnének valamit...
Rage47
állítólag 10%-al gyorsult a windows, bár ezt nem vettem észre, meg azt sem értem, miért gyorsult volna egy update-csomagtól:/
Breki33
Minden nyelvhez külön telepítõ csomag van.

a magyar
windowsxp-kb936929-sp3-x86-hun.exe
Axon
Ebbõl most lesz külön nyelvi lokalizáció is, vagy ez bármilyen nyelvû winxp-hez használható?

Gladiator
Fuh, hát akkor megérte rá várni...

Nekem az sp2-vel semmi bajom nem volt, akkor meg minek szedném le ezt? A biztonságról egyébként is alternatív programok gondoskodnak 😊
Ez ezek szerint arra jó, ha új gépet telepítesz, nem kell leszedni egyenként a netrõl az összes frissítést. De gondolom azért ennél valamivel többet is tudhat...
"Windows XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customers’ experience with the operating system."

Veheted szó szerint a mondatot 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

A kifejezett MS szöveg ellenére, hogy ne szedjem le a komplett 300 megás installt, leszedtem, az települ is. Ennyit a jó kis Update-rõl.
20 perce 2 különbözõ gépen csak ennyit látok a WindowsUpdate futtatásakor:

Windows XP Service Pack 3 (KB936929) letöltése (frissítés: 1/1)...

Aztán semmi, itt beragadt. Jó ez az MS 😞
"mindössze az eddig megjelent javításokat kapjuk meg egy nagy csomagban" hát akkor ez baromira nem bíztató, mondhatni értelmetlen... mi értelme leszednem egy csomagban azokat a frissítéseket amiket már feltettem idáig egyenként?<#idiota> vagy netán nem kéne ennyire szó szerint venni ezt a mondatot?
szuper.

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

← ElőzőOldal 2 / 2