Megjelent a Windows XP SP3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a gépeden nem tapasztaltál ilyesmit, akkor még nincs miért aggódnod.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Van valahol a neten olyan lista, hogy mely programok nem futnak SP3 alatt?
Válaszolat elõre is köszi!
Nehogy már a fogorvos is tegyen valamit a fogtömésbe, hogy nyomonkövethesse mit eszünk, iszunk stb. Minek nézik az emberek a BigBrothert-t? Az egész világ egy nagy BigBrother, undorító. 😞
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Én ezt használom, "temérdek" számítási tevékenységeimhez 😊
valamit te ronthattál el.
Szerintem a letörlés sem megy ilyen könnyen. <#hehe>#hehe>
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
De MS szakerto csendesen megjegyezte, hogy a eddig kb. 100 frissites volt letoltheto az SP2 ota, az SP3 pedig kb. 900 hibat javit, szoval ERDEMES<#felkialtas>#felkialtas> feltenni annak is aki rendszeresen frissit a netrol.
Bovebb info itt:
Tévhitek és tények a Windows XP SP3-ról
/*WTF?!*/
Az ennyim 127.42.56.75 ezen lehet probalkozni.
(Lehet ugyan az a jelszavam, mint annak aki probalkozik, mert igen gyakori jelszot hasznalok itt)
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Installnál nem kér majd kódot,de 30 nap elteltével rendszerindítás után
nem enged be a windózba,aktiválnod kell.
akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??"
Csak aktiválnod kell, mint a Vista-t és nem tom, h van-e vmi mûködõképes fix, ha van, akkor le a kalapom a crackerek elõtt, gyorsak voltak😄
"Nem szoktam beleintegrálni a frissítéseket. Angol Win SP2, nincs semmi crack. Semmit nem kell crackelnem."
hát crackelni az sp2-t biztos nem kell, de mivel sp3at aktiválni kell, így biztos szükséged lesz vmi fix-re😄
akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Blackmail the Universe
Attól, hogy Te nyersz, még retardált vagy.
'Soha Ne vitatkozz idiótákkal mert lesüllyedsz az Õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!"
.::Made by SaTad::.
háát ezé jó, ha idõnkánt integrálod a frissítéseket a telepítõbe, vagy letöltesz egy integráltat😄
meg háát nekem nem ér anyit, h szenvedjek a crackeléssel, mivel aktiválni kell, majd ha kijön egy normál fix😄
Vagy éppen tönkreteszik, ezzel is Vista-ra csábítva a usereket. <#ravasz1>#ravasz1>
-----
Egyébkén a Microsoftnak nem érdeke továbbfejleszteni az XP-t. Befoltozzák ami van, azt mindenki vegyen Vistat... (Microsoft szerint) gameover
https://twitter.com/foodlfg
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Sok sikert 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Nekem már itt figyel a tálcán az értesítõ😊
\"...lámák kíméljenek.\"
Performing, initializing, backing up, restore point, verifying...
Aztán nagy nehezen installing...
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Am... meg sztem lehagyták a végéröl a BÉTA-t!
Vagyis külföldi fórumokon oan BuGos telepitöröl beszélnek h. télleg nem ajánlom MÉG letölteni...
Egy-két hét... azt az Updater lehozza automata!
Angol windows xp sp3-t használok s már a kezdetkor észrevehetõ hogy nem ugyanazon mennyiségû frissítések vannak a két nyelvre. Angolra sokkal több frissítés van.
Ha teheted használj angolt...
Illetve aki egyetemista használja az MSDNAA rendszert, jogtiszta oprendszere lehet😊