Megjelent a Windows XP SP3

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello innen lehet tetölteni http://killzone.cc/details.php?id=19240 !!!!
valaki nem tud vmit a windows xp sp3 diamond-ról?
Honnan lehet letölteni a véglegest?

Aham, és honnan tudom letölteni a végleges retail iso-t?
Csibusz
Értem és itt van akinek AMD procija van?😊
Mardel
A legtöbben arra panaszkodnak, hogy a napokban megjelent szervizcsomag telepítését követõ elsõ újraindulás során megszakad a Windows betöltési folyamata és a gép vagy lefagy, vagy hibaüzenettel újraindul. Akad, akinek ezután csökkentett módban sem indul el a számítógépe, de van olyan is, akit mindenekelõtt a BIOS frissítésére ösztökél az operációs rendszer.

Ha a gépeden nem tapasztaltál ilyesmit, akkor még nincs miért aggódnod.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Csibusz
Hello nekem az lenne a kérdésem, hogy sok helyen olvastam hogy az AMD procival rosszalkodik a a rendszer... nekem egy AMD 64 Athlon X2 dual core 3800+ van.... Légyszi köszi elõre is a sigítséget.
nálam semmi változás nem volt tapasztalható de szó szerint, még restart se kellett csodálkoztam is bõszen... (természetesen aktiválást se kért)
Aki felrakta már, annak van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az SP2-vel használt programjai nem futnak SP3 alatt?

Van valahol a neten olyan lista, hogy mely programok nem futnak SP3 alatt?

Válaszolat elõre is köszi!

... hogy a WGA-t még véletlenül sem hagyhatták ki az SP3-bõl. :S
Nehogy már a fogorvos is tegyen valamit a fogtömésbe, hogy nyomonkövethesse mit eszünk, iszunk stb. Minek nézik az emberek a BigBrothert-t? Az egész világ egy nagy BigBrother, undorító. 😞

Na én is feltúrtam az SP3-at hogy lássam mi történik és hip hopp felment egy szál gond nélkül.

Küldtek utána még egy frissítést, ami ezeket a hibákat javította.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

ajánlom neked a mikrosoft oldalárol a Kalkulátor Plusszt 😄 (CalcPlus), kb ugyanaz csak lehet benne midnenféle mértékegységeket is váltani, meg van benne Ultra fucsurisztikus dizájn meg a natur 😄
Én ezt használom, "temérdek" számítási tevékenységeimhez 😊

Dark Angel 666
érdekes , nekem a SP2 utáni frissitések fenn vannak , és ez is közte van , még is megy a számologép .
valamit te ronthattál el.

Na, akkor érdemes felrakni vagy, sem, kell aktiválni vagy sem?

Mardel
Úgylátszik igazam volt.

Szerintem a letörlés sem megy ilyen könnyen. <#hehe>

pontosan mit vág haza?

Caligo
Hihetetlen. Feltettem és nem jött hogy elhigyjem. Képesek voltak benne hagyni a KB925902 updatet ami hazavágja pl a számológépet, meg pár program installját. Nevetséges. Törlöm is le.

Es itt a hivatalos info az SP3-rol: Windows XP Service Pack 3 Overview - Magyar
Magnificat
^^

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Igen idot sporolsz, hogy nem kell a netrol lerangatnod a frissiteseket minden Win telepites alkalmaval.
De MS szakerto csendesen megjegyezte, hogy a eddig kb. 100 frissites volt letoltheto az SP2 ota, az SP3 pedig kb. 900 hibat javit, szoval ERDEMES<#felkialtas> feltenni annak is aki rendszeresen frissit a netrol.
Bovebb info itt:
Tévhitek és tények a Windows XP SP3-ról
Turul te mostansag nem tartottal egy Hello world eloadast?
Windows Update-n már elérhetõ, ha onnan tölti le az ember, akkor nem kell aktiválnod.
Ha ennyire fasza csávó vagy akkor helyesen is leírhatnád a loopback címet...

asysoft
MS az XP-vel vezette be az aktiválást. Az, hogy te ezzel nem találkoztál annak köszönhetõ, hogy mennyiségi kulcsos verziót használsz (ez terjedt el warez okán), mivel abból ez hiányzott😊 Tehát ha felrakod az SP3-at, egy fent említett típusú XP-re, nem kell majd aktiválnod.

/*WTF?!*/

Az amit megadtal halozat cimnek tunik.
Az ennyim 127.42.56.75 ezen lehet probalkozni.
(Lehet ugyan az a jelszavam, mint annak aki probalkozik, mert igen gyakori jelszot hasznalok itt)

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

A dogok nem ugy mukodnek mint ahogy te azt gondolod😄
értem, köszi srácok a tájékoztatást

Úgy olvastam,akkor lesz gond,ha nem eredeti az xp-d.
Installnál nem kér majd kódot,de 30 nap elteltével rendszerindítás után
nem enged be a windózba,aktiválnod kell.
"üdv. nekem most egy sima XP SP2 es alap windows van fenn, programokkal ami nekem kell
akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??"

Csak aktiválnod kell, mint a Vista-t és nem tom, h van-e vmi mûködõképes fix, ha van, akkor le a kalapom a crackerek elõtt, gyorsak voltak😄

"Nem szoktam beleintegrálni a frissítéseket. Angol Win SP2, nincs semmi crack. Semmit nem kell crackelnem."

hát crackelni az sp2-t biztos nem kell, de mivel sp3at aktiválni kell, így biztos szükséged lesz vmi fix-re😄

üdv. nekem most egy sima XP SP2 es alap windows van fenn, programokkal ami nekem kell
akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??

Nem szoktam beleintegrálni a frissítéseket. Angol Win SP2, nincs semmi crack. Semmit nem kell crackelnem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

má nem azért, de látjátok, hogy kinek az üzenetére válaszolt barátunk?😮 😊 Hello Mr. God!

Blackmail the Universe

Honnan gondoltad, hogy arra vágyom, hogy te engem tesztelgessél? El vagy kicsit tévedve. Egyébként meg bõven elég, ha én biztonságosnak tartom a gépemet, nincs szükségem arra, hogy errõl te is meggyõzõdj, és megerõsíts a véleményemben.
John Cena
na fasza ezt is meg éltük..😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

concrete
béla, lebuktál !

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

qrós
Interneten vitatkozni olyan, mintha indulnál a paralimpián:
Attól, hogy Te nyersz, még retardált vagy.

'Soha Ne vitatkozz idiótákkal mert lesüllyedsz az Õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!"

.::Made by SaTad::.

"Annyi az elõnye, hogy ha újrateszed a Wint, nem kell megvárni 150 frissítést, ami elvesz 2 órát, hanem egybe van. Ráadásként még nem jön updaterrel, mivel találtak benne bakit, azóta nem tudom mi a helyzet vele."

háát ezé jó, ha idõnkánt integrálod a frissítéseket a telepítõbe, vagy letöltesz egy integráltat😄
meg háát nekem nem ér anyit, h szenvedjek a crackeléssel, mivel aktiválni kell, majd ha kijön egy normál fix😄

Mardel
Befoltozzák ami van, azt mindenki vegyen Vistat...

Vagy éppen tönkreteszik, ezzel is Vista-ra csábítva a usereket. <#ravasz1>

lol

-----
Egyébkén a Microsoftnak nem érdeke továbbfejleszteni az XP-t. Befoltozzák ami van, azt mindenki vegyen Vistat... (Microsoft szerint) gameover

https://twitter.com/foodlfg

Punker
most kezdett el települni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Annyi az elõnye, hogy ha újrateszed a Wint, nem kell megvárni 150 frissítést, ami elvesz 2 órát, hanem egybe van. Ráadásként még nem jön updaterrel, mivel találtak benne bakit, azóta nem tudom mi a helyzet vele.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Vorpal
Uhh ezek a megjegyzések de régen voltak már - ezek a 2000es évek - nõj fel.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

127.0.0.0

Sok sikert 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

És akkor most aktiválni kell mint a vista-t, mert szerintem nem sok embernek van jogtiszta szoftvere, h aktiválja:S

Mondd csak meg az IP címedet... Szívesen tesztelem a biztosági programjaid mennyit érnek SP nélkül... 😉

"Egy-két hét... azt az Updater lehozza automata!"

Nekem már itt figyel a tálcán az értesítõ😊

\"...lámák kíméljenek.\"

rage
Nem volt a telepítéssel gond, csak elég sokáig elszöszmötöl.
Performing, initializing, backing up, restore point, verifying...
Aztán nagy nehezen installing...
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

BB7
HöHH! Én fel s merek menni a Májkroszoft weboldalára! 😄
Am... meg sztem lehagyták a végéröl a BÉTA-t!
Vagyis külföldi fórumokon oan BuGos telepitöröl beszélnek h. télleg nem ajánlom MÉG letölteni...
Egy-két hét... azt az Updater lehozza automata!
Hali!

Angol windows xp sp3-t használok s már a kezdetkor észrevehetõ hogy nem ugyanazon mennyiségû frissítések vannak a két nyelvre. Angolra sokkal több frissítés van.
Ha teheted használj angolt...

Illetve aki egyetemista használja az MSDNAA rendszert, jogtiszta oprendszere lehet😊

Oldal 1 / 2Következő →