63
  • csatidavid
    Hello innen lehet tetölteni http://killzone.cc/details.php?id=19240 !!!!
  • nickelback1234
    valaki nem tud vmit a windows xp sp3 diamond-ról?
  • sgamez
    Honnan lehet letölteni a véglegest?
  • endrúdí
    Aham, és honnan tudom letölteni a végleges retail iso-t?
  • Csibusz
    Értem és itt van akinek AMD procija van?:)
  • Mardel
    A legtöbben arra panaszkodnak, hogy a napokban megjelent szervizcsomag telepítését követő első újraindulás során megszakad a Windows betöltési folyamata és a gép vagy lefagy, vagy hibaüzenettel újraindul. Akad, akinek ezután csökkentett módban sem indul el a számítógépe, de van olyan is, akit mindenekelőtt a BIOS frissítésére ösztökél az operációs rendszer.

Ha a gépeden nem tapasztaltál ilyesmit, akkor még nincs miért aggódnod.
  • Csibusz
    Hello nekem az lenne a kérdésem, hogy sok helyen olvastam hogy az AMD procival rosszalkodik a a rendszer... nekem egy AMD 64 Athlon X2 dual core 3800+ van.... Légyszi köszi előre is a sigítséget.
  • Adamul
    nálam semmi változás nem volt tapasztalható de szó szerint, még restart se kellett csodálkoztam is bőszen... (természetesen aktiválást se kért)
  • grayback
    Aki felrakta már, annak van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az SP2-vel használt programjai nem futnak SP3 alatt?

Van valahol a neten olyan lista, hogy mely programok nem futnak SP3 alatt?

Válaszolat előre is köszi!
  • phoenix1
    ... hogy a WGA-t még véletlenül sem hagyhatták ki az SP3-ből. :S
    Nehogy már a fogorvos is tegyen valamit a fogtömésbe, hogy nyomonkövethesse mit eszünk, iszunk stb. Minek nézik az emberek a BigBrothert-t? Az egész világ egy nagy BigBrother, undorító. :(
  • szvini
    Na én is feltúrtam az SP3-at hogy lássam mi történik és hip hopp felment egy szál gond nélkül.
  • bvalek2
    Küldtek utána még egy frissítést, ami ezeket a hibákat javította.
  • szvini
    ajánlom neked a mikrosoft oldalárol a Kalkulátor Plusszt :D (CalcPlus), kb ugyanaz csak lehet benne midnenféle mértékegységeket is váltani, meg van benne Ultra fucsurisztikus dizájn meg a natur :D
    Én ezt használom, "temérdek" számítási tevékenységeimhez :)
  • Dark Angel 666
    érdekes , nekem a SP2 utáni frissitések fenn vannak , és ez is közte van , még is megy a számologép .
    valamit te ronthattál el.
  • tibe0309
    Na, akkor érdemes felrakni vagy, sem, kell aktiválni vagy sem?
  • Mardel
    Úgylátszik igazam volt.

Szerintem a letörlés sem megy ilyen könnyen.
  • kobra223
    pontosan mit vág haza?
  • Caligo
    Hihetetlen. Feltettem és nem jött hogy elhigyjem. Képesek voltak benne hagyni a KB925902 updatet ami hazavágja pl a számológépet, meg pár program installját. Nevetséges. Törlöm is le.
  • fulcsa
    Es itt a hivatalos info az SP3-rol: Windows XP Service Pack 3 Overview - Magyar
  • Magnificat
    ^^
  • fulcsa
    Igen idot sporolsz, hogy nem kell a netrol lerangatnod a frissiteseket minden Win telepites alkalmaval.
    De MS szakerto csendesen megjegyezte, hogy a eddig kb. 100 frissites volt letoltheto az SP2 ota, az SP3 pedig kb. 900 hibat javit, szoval ERDEMES feltenni annak is aki rendszeresen frissit a netrol.
    Bovebb info itt:
    Tévhitek és tények a Windows XP SP3-ról
  • lami321
    Turul te mostansag nem tartottal egy Hello world eloadast?
  • Proart
    Windows Update-n már elérhető, ha onnan tölti le az ember, akkor nem kell aktiválnod.
  • homeless
    Ha ennyire fasza csávó vagy akkor helyesen is leírhatnád a loopback címet...
  • asysoft
    MS az XP-vel vezette be az aktiválást. Az, hogy te ezzel nem találkoztál annak köszönhető, hogy mennyiségi kulcsos verziót használsz (ez terjedt el warez okán), mivel abból ez hiányzott:) Tehát ha felrakod az SP3-at, egy fent említett típusú XP-re, nem kell majd aktiválnod.
  • turul16
    Az amit megadtal halozat cimnek tunik.
    Az ennyim 127.42.56.75 ezen lehet probalkozni.
    (Lehet ugyan az a jelszavam, mint annak aki probalkozik, mert igen gyakori jelszot hasznalok itt)
  • lami321
    A dogok nem ugy mukodnek mint ahogy te azt gondolod:D
  • kidboy
    értem, köszi srácok a tájékoztatást
  • Laska123
    Úgy olvastam,akkor lesz gond,ha nem eredeti az xp-d.
    Installnál nem kér majd kódot,de 30 nap elteltével rendszerindítás után
    nem enged be a windózba,aktiválnod kell.
  • tibe0309
    "üdv. nekem most egy sima XP SP2 es alap windows van fenn, programokkal ami nekem kell
    akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??"

Csak aktiválnod kell, mint a Vista-t és nem tom, h van-e vmi működőképes fix, ha van, akkor le a kalapom a crackerek előtt, gyorsak voltak:D

"Nem szoktam beleintegrálni a frissítéseket. Angol Win SP2, nincs semmi crack. Semmit nem kell crackelnem."

hát crackelni az sp2-t biztos nem kell, de mivel sp3at aktiválni kell, így biztos szükséged lesz vmi fix-re:D
  • kidboy
    üdv. nekem most egy sima XP SP2 es alap windows van fenn, programokkal ami nekem kell
    akkor erre nyugodtan rátelepíthetem, nem lesz gond??
  • tomcsa4
    Nem szoktam beleintegrálni a frissítéseket. Angol Win SP2, nincs semmi crack. Semmit nem kell crackelnem.
  • Su0my
    má nem azért, de látjátok, hogy kinek az üzenetére válaszolt barátunk?:O :) Hello Mr. God!
  • willcox
    Honnan gondoltad, hogy arra vágyom, hogy te engem tesztelgessél? El vagy kicsit tévedve. Egyébként meg bőven elég, ha én biztonságosnak tartom a gépemet, nincs szükségem arra, hogy erről te is meggyőződj, és megerősíts a véleményemben.
  • John Cena
    na fasza ezt is meg éltük..:D
  • concrete
    béla, lebuktál !
  • qrós
    Interneten vitatkozni olyan, mintha indulnál a paralimpián:
    Attól, hogy Te nyersz, még retardált vagy.

'Soha Ne vitatkozz idiótákkal mert lesüllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
  • tibe0309
    "Annyi az előnye, hogy ha újrateszed a Wint, nem kell megvárni 150 frissítést, ami elvesz 2 órát, hanem egybe van. Ráadásként még nem jön updaterrel, mivel találtak benne bakit, azóta nem tudom mi a helyzet vele."

háát ezé jó, ha időnkánt integrálod a frissítéseket a telepítőbe, vagy letöltesz egy integráltat:D
    meg háát nekem nem ér anyit, h szenvedjek a crackeléssel, mivel aktiválni kell, majd ha kijön egy normál fix:D
  • Mardel
    Befoltozzák ami van, azt mindenki vegyen Vistat...

Vagy éppen tönkreteszik, ezzel is Vista-ra csábítva a usereket.
  • FoodLFG
    lol

-----
    Egyébkén a Microsoftnak nem érdeke továbbfejleszteni az XP-t. Befoltozzák ami van, azt mindenki vegyen Vistat... (Microsoft szerint) gameover