Horton - Itt az új Jégkorszak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huuuu életem filmje!De tényleg!Amit a füleivel meg az ormányával csinál!!😊HÁÁÁT!Innen szedtem le dvd minõségben magyar hangal ha valakinek segít: http://movie.hunsms.hu
nekem tetszett.igaz láttam már jobbat is de szerintem volt pár mókás rész és amugy láttam már ennél rosszabbat is😊
vagy pedig unszimpatikus. mindegy, mindkét szó a magyar nyelv része, akár helyes, akár nem.
opeca: antipatikus
Én a bemutatója alapján tettem tiltólistára. Na meg a név: Horton. Unszimpatikus.
Persze én azért itt megemlíteném, hogy a böfögõs, fingós Shrek sem tudom, miért lett ilyen nagy siker.
Az is unszimpatikus.
Persze én azért itt megemlíteném, hogy a böfögõs, fingós Shrek sem tudom, miért lett ilyen nagy siker.
Az is unszimpatikus.
omájgád
ezt a kozmológia dolgot meg inkább hagyjuk a diszkoverire, ott még meg is nézném de könyörgöm ez 1 rajzfilm...remélem nem gondoltad komojan, hogy egy gyerekeknek készült animációs filmbe ilyen dolgokat sûrítenek, ha meg így van, akkor kaki.
ezt a kozmológia dolgot meg inkább hagyjuk a diszkoverire, ott még meg is nézném de könyörgöm ez 1 rajzfilm...remélem nem gondoltad komojan, hogy egy gyerekeknek készült animációs filmbe ilyen dolgokat sûrítenek, ha meg így van, akkor kaki.
Pszt.
Egyszer majd megnézem tv-n,
de valahogy a fox animációi nem sikerülnek túl jól (egy kivétel volt a jégkorszak 1. része),
sokat dobna rajta,
ha a figuráik nem lennének ennyire taszítók.
de valahogy a fox animációi nem sikerülnek túl jól (egy kivétel volt a jégkorszak 1. része),
sokat dobna rajta,
ha a figuráik nem lennének ennyire taszítók.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Elsõ körben a Cryengine2 mint a neve is mutatja egy engine, grafikai motor, míg az OpenGL egy API tehát egy programozási felület, amire az engine adott esetben épülhet. Pl. a Doom3 az OpenGL-t is használó engine.
Másodszor, az, hogy a Horton mondanivalója értelmes, és releváns nem változtat azon, hogy a film elég lightos, mondhatni unalmas, és sivár. Még édesanyámat se fogta meg aki az összes kedves aranyos filmet isteníti.
Másodszor, az, hogy a Horton mondanivalója értelmes, és releváns nem változtat azon, hogy a film elég lightos, mondhatni unalmas, és sivár. Még édesanyámat se fogta meg aki az összes kedves aranyos filmet isteníti.
szar film! egyedül a hidas részen röhögtem fel hangosan, de a többin majd elaludtam!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nagyon távol van egymástól a két film grafikai minõsége. A Kis Vuk-é OpenGL-szerû, egy Cryengine2 jobb minõségû.
ahogy látom ennek a hortonnak tök olyan a grafja mint a kis vuknak
haha szánalmas hogy mit ki nem lehet hozni cgibõl és mit hoznak belõle ki a magyarok
haha szánalmas hogy mit ki nem lehet hozni cgibõl és mit hoznak belõle ki a magyarok
Hát elég korlátoltnak és beszûkültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne értse ezt a filmet... No persze a minõség szempontjából irreleváns, hogy hányan nem ismerik fel, ahogy madarak is változatlanul tudtak repülni függetlenül attól, hogy az ember értette-e vagy sem, hogy hogyan repül.
A film nem Hortonról szól, nem a Ki-polgármesterrõl, nem is a kengururól vagy a keselyûrõl, hanem arról, hogy a világ nagyobb és több, mint érzékelünk belõle, és hogy a fogalmaink relatívak.
Ez a kozmológiának és az ember kapcsolatának a tanulságos megjelenítése, és a kozmológiának a mindennapi életre, az önismeretre, a helyes és a helytelen fogalmára gyakorolt hatásáé.
És a megjelenített kozmológiában pedig vannak õsi védikus elemek is.
Disznók elé szórt gyöngy...
A film nem Hortonról szól, nem a Ki-polgármesterrõl, nem is a kengururól vagy a keselyûrõl, hanem arról, hogy a világ nagyobb és több, mint érzékelünk belõle, és hogy a fogalmaink relatívak.
Ez a kozmológiának és az ember kapcsolatának a tanulságos megjelenítése, és a kozmológiának a mindennapi életre, az önismeretre, a helyes és a helytelen fogalmára gyakorolt hatásáé.
És a megjelenített kozmológiában pedig vannak õsi védikus elemek is.
Disznók elé szórt gyöngy...
Szerintem meg nem volt valami jó film. Egyszer nézhetõs, alig 1-2 poén van csak benne.
nemtom, lehet bennem van a hiba de nekem bejött 😊
én 15 perc után feladtam.
"És mit tehet a kritikus, akinek roppant mód nem tetszik egy film, amit mindenki istenít? Vagy megprostituálja magát és elsumákol egy kritikát ("van elég film, amirõl írni lehet" - címszóval), ..."
Vagy fordítva. Gondolom a Vuk esetében ez történt, mert vártam volna egy kritikát itt is (lehúzót ofkórsz). Na nem baj megkaptam máshol. Jó lett volna itt is röhögni egyet az elmés lehúzáson.
Vagy fordítva. Gondolom a Vuk esetében ez történt, mert vártam volna egy kritikát itt is (lehúzót ofkórsz). Na nem baj megkaptam máshol. Jó lett volna itt is röhögni egyet az elmés lehúzáson.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...