17
  • moviefan
    Huuuu életem filmje!De tényleg!Amit a füleivel meg az ormányával csinál!!:)HÁÁÁT!Innen szedtem le dvd minőségben magyar hangal ha valakinek segít: http://movie.hunsms.hu
  • xmodule
    nekem tetszett.igaz láttam már jobbat is de szerintem volt pár mókás rész és amugy láttam már ennél rosszabbat is:)
  • winnie
    vagy pedig unszimpatikus. mindegy, mindkét szó a magyar nyelv része, akár helyes, akár nem.
  • bippo
    opeca: antipatikus
  • opeca
    Én a bemutatója alapján tettem tiltólistára. Na meg a név: Horton. Unszimpatikus.
    Persze én azért itt megemlíteném, hogy a böfögős, fingós Shrek sem tudom, miért lett ilyen nagy siker.

Az is unszimpatikus.
  • z99999
    omájgád

ezt a kozmológia dolgot meg inkább hagyjuk a diszkoverire, ott még meg is nézném de könyörgöm ez 1 rajzfilm...remélem nem gondoltad komojan, hogy egy gyerekeknek készült animációs filmbe ilyen dolgokat sűrítenek, ha meg így van, akkor kaki.
  • nickwearby
    Egyszer majd megnézem tv-n,
    de valahogy a fox animációi nem sikerülnek túl jól (egy kivétel volt a jégkorszak 1. része),
    sokat dobna rajta,
    ha a figuráik nem lennének ennyire taszítók.
  • MrBlowfish
    Első körben a Cryengine2 mint a neve is mutatja egy engine, grafikai motor, míg az OpenGL egy API tehát egy programozási felület, amire az engine adott esetben épülhet. Pl. a Doom3 az OpenGL-t is használó engine.

Másodszor, az, hogy a Horton mondanivalója értelmes, és releváns nem változtat azon, hogy a film elég lightos, mondhatni unalmas, és sivár. Még édesanyámat se fogta meg aki az összes kedves aranyos filmet isteníti.
  • Broafka
    szar film! egyedül a hidas részen röhögtem fel hangosan, de a többin majd elaludtam!
  • endrev
    Nagyon távol van egymástól a két film grafikai minősége. A Kis Vuk-é OpenGL-szerű, egy Cryengine2 jobb minőségű.
  • kukacS3K
    ahogy látom ennek a hortonnak tök olyan a grafja mint a kis vuknak
    haha szánalmas hogy mit ki nem lehet hozni cgiből és mit hoznak belőle ki a magyarok
  • endrev
    Hát elég korlátoltnak és beszűkültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne értse ezt a filmet... No persze a minőség szempontjából irreleváns, hogy hányan nem ismerik fel, ahogy madarak is változatlanul tudtak repülni függetlenül attól, hogy az ember értette-e vagy sem, hogy hogyan repül.

A film nem Hortonról szól, nem a Ki-polgármesterről, nem is a kengururól vagy a keselyűről, hanem arról, hogy a világ nagyobb és több, mint érzékelünk belőle, és hogy a fogalmaink relatívak.

Ez a kozmológiának és az ember kapcsolatának a tanulságos megjelenítése, és a kozmológiának a mindennapi életre, az önismeretre, a helyes és a helytelen fogalmára gyakorolt hatásáé.

És a megjelenített kozmológiában pedig vannak ősi védikus elemek is.

Disznók elé szórt gyöngy...
  • Wittgen
    Szerintem meg nem volt valami jó film. Egyszer nézhetős, alig 1-2 poén van csak benne.
  • Raziel Anarki
    nemtom, lehet bennem van a hiba de nekem bejött :)
  • diegho
    én 15 perc után feladtam.
  • Hoz_Hun
    "És mit tehet a kritikus, akinek roppant mód nem tetszik egy film, amit mindenki istenít? Vagy megprostituálja magát és elsumákol egy kritikát ("van elég film, amiről írni lehet" - címszóval), ..."

Vagy fordítva. Gondolom a Vuk esetében ez történt, mert vártam volna egy kritikát itt is (lehúzót ofkórsz). Na nem baj megkaptam máshol. Jó lett volna itt is röhögni egyet az elmés lehúzáson.
  • Blasta
    Nekemse tetszett