Goth lányok lehetnek szépek?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04

trident
Ízlésen vitatkozni intlikenzs dolog.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

n3whous3
nadehát... bammeg, valami nõies. Van férfias dolog. Meg van ami semmise. Nemtom érted-e? Tehát van valami, ami egy ember szempontjából nõies, tehát beindul tõle. Aztán amit nem tart annak, az nem az SZERINTE. Meg azért van olyan dolog, ami túlmegy mindenki toleranciáján, egy olyan csaj, aki holt részeg, hát gondolom más szerint se nõies. Ez most csak egy példa arra, hogy nem fekete meg fehét a dolog. De annyira triviális, hogy nemtom a te fejed eddig hogy nem adta ezt ki 😄

púúúúú

Az fiún nõies. Az az egyikbe belefér szerintem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ivjoe
buzis? 😄
<#falbav>

Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?

DaemoonHunter
*i😄

Sadist
Az az érzésem, ha ott feküdne egy elõtted széttett lábakkal gondolkodás nélkül megdugnád -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Miért, van "nõies" és "férfias" on kívül 3. lehetõség?<#pardon1>

Mr_no_NaMe
Lehangoló a fekete? Tehát ha van egy bomba csaj hátközépig érõ ébenfekete hajjal akkor az lehangoló? Hát rám az mindenhogy hat csak nem lehangolóan 😊
n3whous3
Az is <#levele> 😊

púúúúú

n3whous3
lol, nagyon jó a logikád 😄 Ha valami nem X, akkor nem feltétlenül azt jelenti, hogy az X ellentéte meg pont ezért az...

púúúúú

tugyiti
<#eljen>
n3whous3
esetleg max 2, mert 3 része (még) nem volt 😄

púúúúú

Davidus
kill bill 3 fõboss?

V9ykn8_TZL0

PíszLávJuniti
<#puszis>
képt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
miért, szerinted férfias a fekete szoknya, vagy a hálós kesztyû ?😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

<#smile>

goth mint stílus eleve nem nõies...szép lányokat könnyen elcsúfít... pl #29

Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?

tennap este egy ien példányt megharaptam😊

Fantomlovag
LOL!

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

zyppy

Fantomlovag
Én szeretem a feketét mint szín. De ízlések és pofonok.

GyuriX2572
HAMMM

Bachstein
A gothmuffok JÓK! <#worship><#szeret>
hát ez igennagyon gyönyörû 😊
n3whous3
lehangoló a fekete 😊

púúúúú

n3whous3
Nem azért nem tetszik valakinek, mert divatmajomság, hanem mert pl. nekem egyáltalán nem jön be ez a fekete ruha/smink/mindenféle szar. Tiszta kriptaház meg hullaház hangulatú, az egy dolog, ha fekete csipke fehérnemûben oson be az ágyba barátnõm, de köze nincs ehhez 😄

ÉS nem akarok ezzel flamebe szállni, ha a goth csajok imádása lenne a topic célja, akkor csak annyit fûznék még ezekhez, hogy változtassátok meg a topik nevét.

púúúúú

Fantomlovag
Szerintem ez a stílus is olyan mint a többi, abból a szmpontból, hogyha jól csinálják nagyon szép, vonzó, kellemes, impozáns, stb. tud lenni. Ha rosszul, akkor gusztustalan. De mint mondtam, ez szinte mindennel így van.

Igazad van 😊

Vannak itt szép teremtések^^

PíszLávJuniti
😊
külön külön is jó, de így egyben nagyon (Y)

n3whous3
és nem maga a csaj, van köztük még 1-2 szép, de az összkép valami hihetetlenül irritáló SZÁMOMRA.

púúúúú

n3whous3
38/1 és 61 ami bejön, egyébként sz@r

púúúúú

Mr_no_NaMe
Jaj most nemtökmind1 nektek, hogy goth, emo, divatemo, divatgoth? Szépek aztán ennyi. Nekem pl az emos csajok nagyon bejönnek mer cukik. Ésakkor hova szarjak ha divatból csinálja? Aranyos, cuki, szép és ennyi a többi le van szarva...ki kéne már nõni ebbõl a beskatulyázgatásból mer nagyon faszság.
Lullaby
hm, akad 1-2 emo köztük.... (:
akik nem divatból hordanak ilyen cuccokat azok igenis lehetnek szépek, nekem nagyon tetszik ez a stílus, de sajna a fekete nem áll jól <#nyes>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

artschi
<#finom>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zerénd
Ö meg egy vizigót. 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ez egy igazi keleti gót. 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

NeverwinterKING
fogadok h tuccer vagy :/

\"You are fucking crazy people!\"

Prince of Máté
Vannak szépek is:

Sõt még harryék is

NeoMaN
Még jó, hogy nem mindenki egyforma. 😊
Engem pl. az aranyfuxos tûsarkús agyonszolizott felfújtszájú picsáktól ráz ki a hideg.
😊

cicai
detto

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Brolly28
nem lehetnek mert azok!

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

tnm
külön-külön lehet, csak együtt nem? 😄 (btw. "anyja", és "nõtõl")

undorító csajok , egyszerûen MEGTAGADNÁM hogy ilyen nõtöl legyen gyerekem , és õ legyen a gyerekem annya. <#zavart2><#levele>

ez meg mi a tököm megint?
17 vagyok, de már nemtudom követni ezeket a stílusokat <#szomoru1>
ez a Goth olyan, mint az Emo?

Davidus
szép lesz 40 évesen

V9ykn8_TZL0